När rastlösheten slår in

Dock vart jag sjukt rastlös, var nästan som ett barn på en regning dag. Jag vill göra någon ting men det var ändå inget som var lockande att göra. 
 
I går var jag en sväng in till stan och handlade lite sen tog sambon och jag en promenad upp till hotellet här ute i byn. Det var lite marknad där som vi kollade in, vart dock inte långvariga då det var kvavt ute. 
 
Var över en sväng till svärföräldrarna på kvällen och fikade lite. När vi kom hem så vart jag åter igen rastlös så jag bakade ca 70 st mini hallongrottor och så vart det lite tv-spel på det. 
 
I dag för att hålla rastlösheten borta så har jag dammat, dammsugit hela huset, skurat toaletterna och tvättat golven. Jag har hunnit med att färga ögonbrynen och ändrat om lite i hallen.
 
Sambon lagade en super god söndagsmiddag i form av köttfärslimpa, kokt potatis, sås och ångkokta grönsaker. Fy tusan vad gott det var, det var inte sista gången han åkte på att laga det. 
 
Efter middagen vart det en kopp teé innan jag fick för mig att baka chokladsnittar. Det vart en sisodär 100 st och jag vart riktigt nöjd med de då jag aldrig har bakade de förut. Så nu har vi jätte mkt kakor men en del har jag lagt ner i frysen så man har vid senare tillfälle. 
 
 
Nu blir det att glo på lite teve, ska även ta något att äta då det börjar kurra i magen. Sen blir det sängen då en ny arbetsvecka väntar på en i morgon.

Hösten har kommit med buller och brak

Ja ingen har väl missat att den lilla sommar vi hade har gått över till höst och det med buller och brak. I lördags kväll till söndag stod regnet som spön i backen och ett åskväder drog in med blixtar och dunder. 
 
Jag hade ju hoppats på att vi skulle få en varm fin höst som kompensation för den mindre soliga/varma sommar men tji fick jag. Men man kan väl hoppas på att det vänder. 
 
Men men hösten som har kommit så börjar ju förkylningarna att smyga sig på folk och vi är inget undantag. Sambon känner sig lite mosig så han har fått rött kort utav mig och blir hemma från jobbet i morrn för att vila upp sig.
 
Själv har jag en hals som börjar göra sig till känna men jag hoppas på att teé, honung, vatten, c-vitaminer och ett lugnare tempo ska mota bort bacillerna. Dock så är det ju ett under att man inte blir sjukare oftare med tanke på hur mkt folk jag träffar på varje dag i mitt jobb. 
 
Nu ska jag krypa ner i soffan under filten och glo på lite teve innan det är dags att förflytta sig till sängen för lite sömn. 
 
 
 
 

Bortskämd

I går fredags slutade jag vid lunch så tog en sväng på stan, handlade sushi till lunch. Fy tusan vad gott det smakade. Bjöd in mig på middag hos mina föräldrar då sambon skulle på firmafest på kvällen. 
 
Vart bortskämd med jätte god middag beståenda av majskyckling, potatisgratäng och sallad. Sen så fick jag jätte fina kläder till bebisen utav de, tack så mkt! 
 
I dag åkte sambon tidigt till ludvika med sin far, bror och farbror för att hämta hem en båt. Själv passade jag på att bre ut mig i sängen och ta lite sovmorgon. Vart en sväng till tippen sen för att kasta en massa kartonger som vi sammlat på oss. 
 
Har hunnit med att tvätta bebiskläderna, pysslat med lite dekorationer till höstfesten vi ska ha på jobbet. När sambon kom hem så visade han mig presenten vi hade fått från hans kusin jimmy med familj. Ett jätte fint babynest med kudde och bitring som jimmys fru linda hade sytt.
 
  
Vart utbjuden på middag på harrys ikväll utav sambon. Vi beställde in det vanliga vi brukar äta när vi är där, ingen variation här inte haha. Sen när vi kom hem mätta och belåtna så vart det lite mer pysslande för min del.
 
Ritade med porslinspennorna på lite fler muggar, det är ju så förbaskat kul. Möblerade även om nere i kontoren nu i kväll. Det är tänkt att det ska bli kontor/tevespels rum då vi ska ställa in en mindre tv samt flytta ner tevespelet (nintendo 8 samt 16 bitars) dit som vi fick hem förra helgen.