När rastlösheten slår in

Dock vart jag sjukt rastlös, var nästan som ett barn på en regning dag. Jag vill göra någon ting men det var ändå inget som var lockande att göra. 
 
I går var jag en sväng in till stan och handlade lite sen tog sambon och jag en promenad upp till hotellet här ute i byn. Det var lite marknad där som vi kollade in, vart dock inte långvariga då det var kvavt ute. 
 
Var över en sväng till svärföräldrarna på kvällen och fikade lite. När vi kom hem så vart jag åter igen rastlös så jag bakade ca 70 st mini hallongrottor och så vart det lite tv-spel på det. 
 
I dag för att hålla rastlösheten borta så har jag dammat, dammsugit hela huset, skurat toaletterna och tvättat golven. Jag har hunnit med att färga ögonbrynen och ändrat om lite i hallen.
 
Sambon lagade en super god söndagsmiddag i form av köttfärslimpa, kokt potatis, sås och ångkokta grönsaker. Fy tusan vad gott det var, det var inte sista gången han åkte på att laga det. 
 
Efter middagen vart det en kopp teé innan jag fick för mig att baka chokladsnittar. Det vart en sisodär 100 st och jag vart riktigt nöjd med de då jag aldrig har bakade de förut. Så nu har vi jätte mkt kakor men en del har jag lagt ner i frysen så man har vid senare tillfälle. 
 
 
Nu blir det att glo på lite teve, ska även ta något att äta då det börjar kurra i magen. Sen blir det sängen då en ny arbetsvecka väntar på en i morgon.

Ditt ord
Postat av: Miss Baby Peaches

Gud vad gott med hallongrottor!

2015-09-13 @ 22:05:24
URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: Emelie

Satan vad gott med småkakor, typ det bästa som finns!

2015-09-20 @ 22:46:47
URL: http://emeliesorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0