Porslinspennor

Helgen som var den bara flög förbi i vanlig ordning men jag hann med att pyssla lite. Hämtade ut mina porslinspennor hos britt-maries pyssel och pynt i lördags. Så det vart raka vägen hem och testa de, riktigt kul att måla på porslin. 
 
Köpte några vita biliga kaffemuggar på rusta som jag kunde kladda på med gott samveta. Tycker de vart helt okej, ska bara ta och bränna de i ugnen någon dag så porslinsfärgen blir vattentålig. 
 
Annars så har vi grillat, sambon har hållt på i trädgården. Vi har skördat och ätit de första körsbärstomaterna som har blivit mogna på ena plantan. Gud så goda de var.
Fick hem gammla tevespel som sambon och hans bröder hade när de var yngre. Nitendo 8 och 16 bitars har jag för mig att det är och så något mer. Så det kopplade vi in i lördagskväll och spelade lite, riktigt kul.
 
Nu kurrar det i magen så ska gå ner och ta något att äta innan det är dags för sängen. Men innan det är dags att krypa ner så ska jag tigga till mig lite ben/fot masage från sambon.
 
 
 

Resumé av de senaste veckorna

Har inte skrivit här på ett tag så vi kör en snabb resumé med lite text och mkt bilder. Har hunnit jobba 2 veckor efter semestern och det går bra. Tanken är att jag bara ska jobba 6 veckor till innan jag ska vara föräldraledig sista veckan innan bebisen är beräknad att komma. 
 
har sytt en filt till bebis med ugglor på / pärlat flamingo & uggla / sambon pärla link & zelda
 
 
köpte en jätte söt overall till bebis / sytt en uggla & rådjur / pärlat fler ugglor 
 
åkt samt kört fin bilen / magen har blivit så stor så man kan ställa en skål på den / sambon har hjälpt till att 
bygga ett lusthus hos sina föräldrar
myst en massa med elis när jag varit hemma hos svärföräldrarna 
 
plockat en massa jordgubbar för 4:e gånger i sommar / morgonmys med sambon & bebismagen / njutit
av det fina sommarvädret i stjärnhov 

Pyssel

Det har blivit en hel del pysslande under veckan som har gått. Jag har klätt om en pall som ska få agera fotpall till barnrummet. Allt pyssel som gjort under veckan är faktisk till barnrummet, finns ju så mkt kul man kan göra. 
 
 
Har gått bananas i tygaffärerna i stan och känner jag mig rätt så blir det nog ett till besök i veckan. Har ialla fall sytt vimplar, mjukis ugglor och hjärtan av de tyger jag köpte.
 
 
I går slog sambon och jag till på och käkade middag på harrys. Vi körde på både förrätt, varmrätt och efterrätt för en gång skull.
 
 
Jag beställde in marängswiss till mig och sambon sa att han kanske skulle kanske ta en sked eller två utav den. Men jag höll banne mig på att rammal av bänken när de kom in med efterrätten,den vart inte liten precis.
 
Sambon käkade ett litet hörn utav den sen lyckades jag faktisk trycka i mig resten själv men jävlar i havet vad mätt jag vart. Ja det är väl tur att man redan är rund om magen haha.