Riktigt nöjd med mig själv

Har hunnit med allt på to do listan plus lite till i dag så därför är jag riktigt nöjd med mig själv. Skulle plantera om en blomma idag det slutade med att jag planterade om två blommor till. Så nu har alla blommor i lägenheten fräsch jord, fått vatten så nu hoppas jag på att de är glada.

Var på banken i dag för att fixa med lite överföringar och jävlar vad folk det var där. Dessutom så hade de strul med några datorer så alla kasser var inte öppna men efter 20 min väntan så hade jag fixat min ärende och kunde gå där ifrån.

Väl hemma sen så har det diskats, städats, bäddats rent i sängen och nu är andra maskinen tvätt igång. Sitter nu i soffan och pustar ut lite och har ätit en clementin, kom på att jag inte har ätit något på hela dagen. Jag vet att det inte är så smart men jag har haft fullt upp.

När mitt hjärta kommer hem sen så blir det att åka till norrköping och media market och sen brumma hem och fixa middag.

/M

Så var denna söndag över

Har inte alls gjort mkt vettigt i dag men va tusan ibland är man förtjänt utav en riktigt slappar dag. Vi har ialla fall varit på willys i dag så nu är kylen samt frysen välfyllda med en massa gott.

 

Väntar i skrivandes stund på att mitt hjärta ska komma ut ur duschen så jag kan borsta mina tänder för att vi sen ska kunna bädda ner oss i sängen.

 

I morrn är det mkt som står på to do listan, det skall blandanat ringas samtal, banken skall besökas, blommkrukor skall inhandlas och självklart så ska det städas.

 

Men nu tackar jag för mig, god natt på er.

/M


Tråkigt väder och lagom seg

Natha och jag gick ut en sväng på krogen i går och det var väl ingen hitt direkt. Det var tråkigt folk ute samt nästan inga man kände så vi gick hem innan kl var 1.

Sovit halv taskigt under natten, en massa konstiga drömmar. Fick alla fall finbesök vid halv 7 imorse utav lily, efter att sophia hade lämnad henne så kröp jag ner i sängen igen och hon la sig till rätt på sin filt.

När vi hade vaknat till liv sen så skrev jag en inhandlingslista som vi ska ha med oss när vi ska till willys senare idag. Sen vart det att gosa med damen som låg och njöt utav att vi kliade och busade med henne.

Sophia kom och hämtade henne vid 11 tiden så åkte hjärtat och jag till sväng in för en varsin hamburgare och det satt fint i magen. Nu är vi hemma och ska slöa en stund innan vi åker iväg och handlar. Jävla tråkväder det är ute också, regnar och är allmänt ruggit. Fan ge mig sommar igen säger jag bara.

/M

Samlar på sig

Tog tag och rensade bort en massa onödiga mail i dag och det var ju inte lite mail jag hade heller. Fattar inte varför man samlar på sig en massa onödiga medlanden, varför raderar man de inte för på en gång. Ska försöka bli bättre på att ta bort de medelanden som är oviktiga på en gång i stället för att samla de på hög.

Åh det får mig att tänka på tror det var föra helgen då sambon och jag hjälpte en vän att lista ut hur man tog bort fb mail. Efter att vi hade klurat ut det fick vi också för oss att vi kanske borde rensa, tänkte att så många mail kunden jag ju inte ha där.

Gud så fel jag hade, det var en heeeeel del och några utav mailen var sen 2009. Det var rätt så roligt att läsa igenom mailen, många skratt vart det när man läste igenom vissa konversationer. Andra konversationer gjorde än bara förbryllad över hur icke smarta vissa avsändare var/är.

Nej om man kanske skulle roa sig med att städa undan lite här, passa på när man är hemma själv.

/M

Norrköping

I dag vid halv 10 tiden styrde jag och mamma bilen imot norrköping. Kom dit lagom tills affärerna hade öppnat, skönt att gå i affären när det inte är så mkt människor.

Vi käkade en jätte god och stor sallad till lunch och jäklar vad propp mätta vi vart. Jag inhandlade ett nytt läppstift samt rouge inne på åhléns. Sen var min mor så himmla underbara och köpte en svart polotröja, strumpor och deo inne på hm till mig.

När vi ändå var inne i centrum passade vi på att handla på bolaget istället för att göra det sen när vi kom hem till stan. När allt var avklarat åkte vi till ingelsta och media market då jag skulle kolla ifall de hade någon mobil samt datorn jag var intresserad utav.

Klämde och kände på lite mobiler och fann än jag fasnatde för lika så dator så på måndag blir det att hämta ut lite pengar och förmodligen åka ner till norrpan och köpa de.

Efter media market tog vi en snapp runda inne i shoppingcentret i ingelsta sen passade vi på att handla lite ine på ica supermarket innan vi åkte hem till stan.

Resten utav dagen och kvällen har hitills vart lugnt, ska strax hoppa in i duchen och sen blir det nog att glo på teve resten utav kvällen.

/M


polotröjan jag fick utav mamma :)

Up and down

I går kväll gick jag över till bästa grannen för lite skit snack, vi pratade väl bort en sisodär 2 timmar. Under tiden medans jag var hemma hos henne så satt hennes karl hemma hos min och spelade xbox spel.

I dag har det varit lugnt på jobbet, det har rullat på i ett behaglit tempo. Fick reda på i dag att mitt vik tyvärr inte kommer att förlängast utan jag har jobb till sista december sen är det slut. Tråkigt tråkigt men vad ska man göra, bara att ta nya ta och spana efter jobb.

Efter middagen i dag åkte jag och mamma ut till sköldinge så hon skulle få kolla vad det är för saker min svärmor sitter och pysslar med ner i sin lokal. Det slutade med att mamma köpt med sig en väska samt en tavla där ifrån.

I morrn är det fredag och då ska jag åka till norrköping med mamma, blir en riktigt mor och dotter dag. Vi ska strosa på stan, se ifall vi hittar några fynd och så sak vi självklart äta de goda salladerna som går att köpa i ena gallerian.

Åh vad jag lägtar tills i morrn, känner att jag verkligen behöver de nu när jag fick reda på det här med jobbet. Och längtar även tills på lördag då det blir till att piffa tills sig ochgå ut med mina fina tjejer.

/M


Sömntuta

Jag var en riktigt sömntuta i dag, gick upp för ca 30 min sen. Fast  o andra sidan gick jag ju och la mig halv 1 i natt. Men det berode på att jag började hosta som en tok lagom när hjärtat och jag gick o la oss vid 22.30.

Så för att skona honom och se till att han skulle få lite sömn gick jag upp och drack en stor kopp té och kollade på teve. Jag tog även en stor klunk hostmedicin som gjorde susen, tyvärr börjar det tryta i den där flaskan :S  Hoppas hostan ger med sig innan hostmedicinen tar slut.

Nej nu ska jag sluta sitta här och slöa utan istället sätta i gång med städningen utav lägenheten.

/M

Värsta pojkvännen

Tisdag och dagen har bestått utav jobb, klockan har flugit fram vilket inte har gjort mig något. Middagen i dag bestod utav korvstroganoff, nam nam.

Efter middagen vart det lite teve tittande innan tröttheten slog till så det vart en lite tupplur i soffan. Jag somnade gott in till ljudet utav pansarvagnar och skjutvapen - hjärtat spelade battlefield bad company 2.

Nu har jag vaknat till liv och kollar på värsta pojkvänns akademin på 3:a. Herregud säger jag bara, vad är det för ena jävla idioter.

Det är tur att man inte har en sådan idiot till sambo, jag har banne mig hittat en riktigt guldklimp. De bästa karlarna snusar eller vad säger du älskling ;)

/M

Väska

Kollade lite på tradera igår efter snygga kuvertväskor som man kunde buda hem för inte en allt för dyr peng. Dock hittade jag inga som föll mig i smaken.

Nämnde det för min mor som försvann upp till sin garderob och rotade fram den här snygga kuvertväskan som jag fick utav henne. Ska nog fråga ifall jag kan få gå igenom hennes garderob någon dag och se ifall man hittar några andra snygga fynd.

/M


Sopptippen med resten utav k-holm

Tog en sväng till tippen i dag med min mor, vi kastade en massa glas, dammsugare och en massa kartonger. Vi var dock inte ensamma där utan halva katrineholm var där känndes det som.

Följde med mamma hem sen och tog en fika, mummsade i oss jätte goda winerbröd. Sen tog vi en tur ner på stan då jag ville kolla in ifall röda korset hade några kuvertväskor. Tyvärr så hade de inga, vart en sväng in på kappahl och gud så tjusigt det vart sen de flyttade in i team sportias gammla lokaler.

Väl hemma vart det lite lunch, vart spagetti och körrfärsås över sen i går så det fick bli dagens lunch. Efter att ha mummsat i mig det så fanns det ingen återvändo utan det var bara att ta tag i disken.

Nu har jag parkerat mig i soffan och pustar ut lite. Har fått lite sällskap i form utav sophias två små damer som skall vara här tills 20-21 ikväll. Just nu ligger de ute i hallen och sover.

/M



Fina askar

I dag har jag varit nere i svärmors lokat och pysslat lite. Dagen till ära målade jag och dekorerade 2 st askarna.

Allt som behövdes var askar (kommer från panduro tror jag), målar färg, något fint papper, spetsband, svart stämpeldyna, dubbelhäftande tejp. Du målar asken och när den har torkat mäter du sen ut hur stora pappers bitarna ska vara som skall sättas fast på sidorna samt locket.

Klipp ut pappersbitarna i rätt storlek och sätt fast dubbelhäftande tejp på baksidan. Sen tar du den svarta stämpeldynan och drar längst med kanterna på asken. När det har torkat så kan du sen pilla bort skyddsplasten på den dubbelhäftande tejpen och klistra fast pappers bitarna på asken.

När det är klart så mäter du ut hur lång remsa du behöver utav spetsbandet så den räcker runt asken. Sen sätter du dubbelhäftande tejp på ena sidan av bandet. Pilla bort skyddsplasten och sen är det bara att sätta fast det runt kanten på asken, i detta fallet på locket.

Orden som står på ena kortsidan av asken har jag gjort med hjälp av bokstavs stämplar men det går lika bra att skriva med en svart tuschpenna.

Och så här ser askarna ut som jag gjorde:



Allt är läst

Alla bloggar är lästa som jag brukar följa och maten ligger i magen och jäser. Dagen till ära så vart det spagetti och köttfärsås, det var så gott så jag nästan började dregla.

Dagen har spenderats i sköldinge, hjärtat har pysslat i garaget och jag har pysslat nere i svärmors lokal. Vart en sväng förbi willys på vägen hem för lite små handling. Sen hoppade jag in i duschen medans älsklingen passade på att vila.

Har var trött då jag hade stört hans nattsömn genom att hosta som en tok, gick upp vid 2 tiden natt så han skulle kunna få sova. Drack en kopp te och kollade på någon serie och poliser i england innan jag kröp ner i sängen någon gång efter 3 snåret.

Ikväll blir det lungt, kolla på teve och ladda för en ny arbetsveckan. Själv är man ledigt i morrn så jag ska ta en tur till tippen och sen städa lite.

/M

En rikigt pyssel dag

Det vart segt att komma ur sängen i dag men vid halv 12 tiden satt vi ialla fall på klädda och mummsade i oss pizzan som vart över sen igår. Sen vart det en tur ner på stan då hjärtat skulle hämta ut sitt objektiv som han hade beställt.

Tog svängen förbi ica maxi sen och köpte fikabröd innan vi åkte ut till sköldinge för fika hos svärföräldrarna. Efter fikat åkte hjärtat och svärfar bort till garaget och jag följde med svärmor ner till hennes lokal för att pyssla lite.

Jag lackade klart min pedistal som äntligen fick följa med hem idag. Sen knåppade jag ihop några kulor av pappersremsor, ståltråd samt pärlor som man sen kanha hängandes i fönstret som juldekorationer.

Nu står bakpotatisen i ugnen och i väntan på att den ska bli klar slö tittar vi på lite teve. Ska snart börja med baconröran vi ska ha till.

/M


Så här tjusig vart pedistalen och blommorna gör sig jätte bra på den


Juldekorationen i form at papperskulor som jag gjorde i dag


En närbild på de

Saker att se fram emot

Nu när det börjar bli mörkt och kallt ute så brukar man ju tappa suget lite. Det känns som att det kommer dröja evigheter tills man får njuta utav ljusa och frost fria dagar/nätter. Då tycker jag det är bra ifall man har lite saker att se fram emot, det får veckorna/månaderna att gå så mkt snabbare.

Det jag har att se fram emot är:

Nästa lördag ska det ut och sviras med underbara tjejer
16/11 så är det dags för Breaking dawn som skall ses( vi ser den till helgen) med underbara vänner o så blir det middag innan
Älsklingen födelsedag den 2/12
Att vi fira 1½ år tillsammans 6/12
Julafton får ju inte glömmas bort
Live n jive den 24-24/2 är ju bara ett stort måste

Det är de jag har att se fram emot som kommer hända under de nämaste tiden sen lär det säker planeras in en massa andra roliga saker att se fram emot under dessa månader.

/M



Ligger inte på latsidan

Jobbade fram till lunch i dag sen startade min helg men jag ligger inte på latsidan bara för det. När jag kom in till stan svängde jag förbi ica maxi och köpte juice samt wild snacks till mitt hjärta.

Brumma ner på stan och hoppade in på banken och ändrade överföringsdatum till sparkonton samt att jag fixade så jag vart ekenkund. Har man visakort, internetbank och telefonbank så kan man bli ekenkund. Det innebär att man istället för att betala 69 kr i månaden för dessa 3 saker betalar man då 39kr i månaden vilket är skit bra.

Påvägen hem så köpte jag sushi till lunch och när den sen var uppäten gick jag ner och plockade upp inredningen till bonnevillen som låg i min bil. Så nu ligger de i säker förvaring, plockade även upp våran golvfläckt till vinden.

När det var klart sen så vart det till att diska och sen dammsuga av hela lägenheten. Nu sitter jag i soffan och pustar ut i några minuter innan det är dags att börja med middagen. Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza, det ska bli så himmla gott.

Kvällen vet jag inte vad som händer, vi har inget inplanerat utan det blir nog till att ta det lugnt och mysa.

/M



Brandutbildning

Torsdag och dagen till ära så hade vi brandutbildning på eftermiddagen så vi jobbade bara med patienter fram till kl 14. Det gjorde mig inte så mkt då jag fick gå upp i natt då hostmedicinen inte värkade.

Det vart till att dricka en kopp te och sen ta en till hutt med hostmedicin. Kröp ner i sängen vid halv 1 tiden, sen tog det ca 1 timme innan jag slutade hosa och somande. Men gud vad hårt jag har sovit under de få timmars sömn jag fick.

Brandutbildningen vi hade idag var jätte bra, vi gick igenom hur man ska gå till väga vid en brand. Vad man ska tänka på, hur man kan minimera samt förebygga bränder. Vi avslutade utbildninge genom att göra några praktiska övningar som att släcka en brinnande docka med en filt samt släcka en eld med kolsyrebrandsläckare.

Nu är det kväll och middagen ligger i magen och jäser. Ska hoppa in i en varm dusch snart men först ska jag köra igång men maskin tvätt.

/M


De här skorna skulle jag köpa ifall hade jävligt mkt pengar


Dessa söta skor med körsbär


Navy inspererade skor


Svarta klassiska skor är aldrig fel

Om jag hade jävligt mkt pengar skulle jag köpa dessa plagg



Denna snygga jacka


Grymt snygga jeans med hög midja


Läcker röd penkjol


En till läcker röd penkjol med en svala på


En enkel med ack så snygg svart klänning



En röd/svart prickig klänning


Vacker röd kofta


Svart kofta med svalor på


Snyggt och sommrigt linne



Röda läckera shorts med hög midja


Blå shorts


En blå stickad tröja

Middagen serverad

Efter att läkaren hade ringt upp vid halv 9 och lovat att skriva ut ett recept på hostmedicin gick jag hem till mina föräldrar. Lånade deras hemtelefon och ringde och skällde lite på a-kassan och när det var gjort bäddade jag ner mig i soffan.

Efter några timmars vila åkte jag och storhandlade med natha och björne. När det var klar åkte jag iväg och köpte lunch som jag och min far delade på.

Sen vid 4 tiden kunde jag äntligen åka ner och hämta ut min hostmedicin då läkaren var så jävla seg och inte skickade iväg receptet till apoteket i morse.

Åkte hem till mina föräldrar sen och så kom hjärtat över så käkade vi middag där, vart sjömansgryta och sen kladdkaka med lingongrädde till.

Nu sitter vi hemma och är mätta och belåtna, blir snart en kopp te och mysa ner sig i soffan. Och till natten blir det en stor klunk hostmedicin så jag och älsklingen kan sova ostört.

/M

Iskallt

Sitter och huttrar i en iskall lägenhet då värmen stängdes av kl 5 i morse pga att de ska fixa något i kulvertarna. Väntar på att den där jävla läkaren ska ringa upp och ge mig en tid så jag kan få hostmedicin. Sen ska jag gå hem till mina föräldrar och lägga mig i soffan och sova.

/M

En kopp te så här mitt i natten

Hostan vill inte ge med sig så för att hjärtat mitt ska få några timmars sömn förvisade jag mig själv till vardagsrummet. Sitter ihop kurad i soffan med en kopp te så här mitt i natten och hoppas hostan ska lugna ner sig.

Lär ju inte vara piggelin i morrn men jag ska banne mig hänga på telefonen och begära en läkar tid och kräva att få hostmedicin utskiven för det här är inte hållbart!

Nej zappa och se ifall det finns något roligt att se på teven.

/M

Skebokvarn

Jobbade fram till lunch med patienter i dag sen åkte vi ut till skebokvarn där vi skulle ha verksamhetsplanering. Innan vi satte i gång med det käkade vi en jätte god lunch med kallskuret, fläskfilé och potatisgratäng som de hade tagit från tinas catering.

Eftermiddagen med verksamhetsplaneringen flög verkligen fram och helt plöstligt var det dags att packa ihop och åka hem. Vädret har ju inte varit det roligaste i dag, det har regnat och varit allmännt ruggit ute. Hostat som en tok har jag gjort hela dagen oxå så i morrn blir det att ringa till farbror doktorn.

Sitter nu ihop kurar i soffan och njuter utav mys pys belysningen vi har i form av en massa tända ljus. Det hör verkligen till höste att kura ihop sig under en skön filt och ha en massa tända ljus.

/M

Städ dag

Kom i säng vid halv 3 inatt och sommnade väl inte förens halv 4 så idag fick det bli en lång sovmorgon. Vid halv 11 vaknade jag någorlunda utvilad.

Käkade lunchlåndan hjärtat hade fixat åt mig sen började jag röja upp i köket. Kastade i en maskintvätt då tvättkorgen börjar bli full. Så nu hänger det 2 par gardiner på tork, får se ifall det blir till att köra en till maskin sen.

Städade av badrummet och plockade i ordning i vardagsrummet innan natha kom över på en kopp te och lite skit snack. Efter att hon hade gått gick jag iväg och postade mitt kassakort, flyttade bilen och plockade i ordning lite i den.

Och nu så sitter jag här, funderar på ifall jag ska trixa ihop en ny bloggdesign men först ska jag ta ett varv med snabeldraken.

/M

Det börjar bli tröttsammt

Klockan är snart 1 på natten och jag sitter uppe med en kopp te framför teven så jag inte ska störa älsklingen med mitt hostande.

Det börjar bli lite tröttsammt att inte kunna få gå och lägga sig utan att host som en tok. Har försökt att sitta upp och sova i sängen men det hjälps inte heller. Har tur som inte jobbar i morrn så jag kan åtminstonde ta en lång sovmorgon.

Blir en sväng ner till apoteket och se ifall de har någon bättre hostmedicin än den jag har nu. Ska även kolla ifall mamma kanske har någon hemma.

/M

Önske lista på julklappar

Här älskling har du en lista på saker jag önskar mig i julklapp. Denna lista är uppdaterad med lite nya saker som inte fanns med på listan i det förra inlägget angågen vad jag önskar mig i julklapp.

plånbok från smasskye.com

 

drinkunderlägg från smassky.com

 

tofflor från coolstuff.com

 

hoodtröja från no shame (stl L ifall du köper denna)

 

hoodtröja med dragkedja från no shame(stl L ifall du köper denna)

 

 


Söndag

Dåligt med sömn i natt då jag har hostat större delen utav tiden. Hostmedicinen som inhandlades på apoteket gav ingen större effekt. Fick bli en kopp te mitt i natten med mkt honung i och sen strepsil halstablett.

Gick upp vid 11 i dag och det var bara til att göra en kopp te då halsen inte alls ville vara med. Hjärtat åkte ut till sköldinge vid lunchtid. Själv tog jag tag i det enorma diskberget och fixade klart et kort jag höll på och pysslade med.

Har även varit duktig och fixat hjärtat födelsedagspressen samt en del utav hans julklapp. Vid 14 tiden åkte jag ut till sköldinge, vart hem til svärföräldrarna på en fika.

Vi åkte hem vid 17 tiden och gjorde ett stopp på ica maxi för lite handling. Sen fixade hjärtat middag som bestod utav köttbullar/pannbiff, potatis och sås.

Nu sitter vi utslagna i soffan mätta och belåtna. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte, blir nog att kolla på how I met your mother.

/M

Frunch på sultans

Vi startade dagen med en frunch på sultans med vår underbara grannar. Efter mkt skit snack och mätta magar gick hjärtat och jag ner på stan. Det inhandlades halstabletter och hostmedicin till mig och sen vart det en sväng till svenssons foto. Hjärtat skulle kolla på ett nytt objektiv till kameran och samtidigt använda sitt presentkort där innan det går ut.

Vi kom dock inte där ifrån med någon objektiv då de inte hade det han ville ha hemma. Men det skulle komma in i nästa veckan. Efter stan så gick jag hem till mina föräldrar och hjärtat åkte ut till sköldinge för att hålla på med bilen.

Spenderade 2½ timme hemma hos mina föräldrar, snackade lite skit och drack te. Sen gick jag hem och plockade fram mina pyssel saker och börja göra ett nytt kort.

När hjärtat kom hem sen så fixade vi middag som i dag bestod utav varma mackor. Sen har vi bara suttit och slöat framför teven. Jag har kollat runt lite på vad det finns för jobb ute på arbetsförmedlingens hemsida och det var inte mkt att hänga i julgranen men en jobbansökan vart ialla fall iväg skickad.

Men nu ska jag sluta skriva och istället leta upp en bra film att kolla på samt blanda till en rom o cola.

/M

Mys i soffan

Vi hade ju planer på att åka till spånga hill i kväll med vi sket i det. Det är ju så förbaskat kall ute och skulle vi ha åkt dit så skulle vi med stor sannolighet blivit kronförkylda. Och med det resonemanget så bäddade vi ner oss i soffan efter maten och bara myste.

Nu glor vi på lite teve och jag har precis fixat en sak till nästa år, längtar som tusan. Jag är ju en sån där människa som tycker om att planera och vara ute i god tid och det krävs för detta.

Nej känns som det är dags för en kopp té och se ifall hostan vill ge med sig lite. I morrn är det frunch på sultans med bästa grannarna som står på schemat :)

/M

Fler bilder på projektet

Tror det var förra helgen som älsklingen plockade bort lite fler delar på bonnevillen. Så nu finns det innan lysen fram eller baktill på den. Sen så är även kofångaren fram och bak bort plockade. Men andra ord så ser bilen väldigt ledsen ut men den ska få komma in i garaget så fort de nya garageportarna har blivit klara.

/M



Älsklingen syns nästan inte över ratten då han sitter på golvet i bilen



Min snygging



Lysen är bort plockade lixom stötfångaren fram vilket gör att bilen ser ledesn ut



Baklysen är bortplockade lixom stötfångaren bak

Pyssel saker och locktång

Vaknade inte förens vid vid 10 tiden i dag men det var skönt att få sova ut ordentligt. Efter att ha druckit en kopp te och fixat till mig åkte jag ner på stan. Första stoppet vart pyssel och pynt där jag köpte lite saker så jag kan göra kort samt klä in några kartonger jag har.

När jag var klar där vart det ett besök på åhléns där jag inhandlade ett par nya vantar som ska få värma mina frusna händer. Sen inne på hm hittade jag en mössa som fick följa med mig hem.

När kl var 13 så inbefann jag mig på nya friskhuset där jag fick en tur vandring, gick igenomderas utbud samt vad ett års träningskort skulle kosta. Ska funderar lite på ifall jag ska ta ett träningskort där eller någon annan stanns då årskostande hos de skulle bli 4000 kr. Det är mkt pengar när man har ett halvtids vik som man dessutom inte vet om det bli förlängt.

Men men väl hemma sen fick jag för mig att prva min nya locktång. Det är ju nämligen så att jag har lite udda hår som inte blir lockigt och blir de det så håller det högst i 20 min. Men till min förvåning så vart håret lockigt och nu har det hållt i över 1 timme så tummen upp för det :)

Ska fixa lite middag strax, blir hemmagjord hamburgetallrik vilket ska bli gott.
/M



Jag men mitt ny lockade hår




Pannkaks torsdag

Har avverkat sista arbetsdagen för denna veckan så ikväll tar jag helg. Blir hjärtats goda pannkakor till middag idag, ska bli smarrigt då det var ett bra ta sen vi åt det sist.

Tänkte gotta till det ikväll med lite chips och salsa dip, åh det är så det redan vattnas i munnen på mig. Nä men tänkte att den starka salsan dipen skulle kunna göra underverk men min krassliga hals.

Planer för i morrn är att jag ska göra ett stopp på pyssel och pynt sen har jag en date med en instruktör på nya friskhuste. Ska se vad de har och erbjuda samt vad ett årskort skulle gå på. Sen blir det en repa nere på stan och inhandla en varm mössa samt ett par vantar.

Kvällen vet jag inte hur den kommer spenderas, får se ifall vi åker till spånga hill där det skulle vara fest. Det enda stora minuset är att det kommer förmodligen vara sketa kallt i garade så vi får se hur det blir med det.

/M

Fått en hel del gjort i dag

Har hunnit med en vända till tippen i dag och kastat en massa glasflaskor och kartonger. Sen tog jag svängen förbi ö&b där det inhandlades duschtvål, shampoo och sköljmedel. Efter det vart det jysk där jag inhandlade nya gardiner till vardagsrummet, tog svängen förbi ok för lite bromsolja till min bil.

Det vart även en sväng till lidel och sen vart det raka vägen hem för lite lunch så magen började kurra. Efter lunchen fick jag ett ryck och började städa av lägenheten, bytte till de nya gaardinera i vardagsrummet. Vart jätte nöjde med resultatet.

Bäddade rent sänge, slängde in en maskin tvätt och så tog jag fram mattorna till sovrummet då det börjar bli lite kallt på golvet för fötterna.

Nu sitter jag och glor på lite teve, tog en varm dusch för en lite stund sen vilket inte var fel. Ska åka och hämta älsklingen snart sen blir det hem fixa käk innan vi drar ut till sköldinge.

Här kommer en bild på de nya gardinerna i vardagsrummet.

/M



En massa dvd filmer

Lovade ju att visa en bild på alla dvd filmer älsklingen och jag äger. Så varsegod här kommer en bild på våra lilla filmsamling.

/M


Men en kopp teé i handen

Körde älsklingen till jobbet för snart 1 timme sen då jag behöver hans bil i dag. Har ju en egen bil men den är ståendes i dag då brommsolje nivån har sjunkit i den. Så det blir till att lägga till brommsolja på shoppinglistan i dag.

Nu sitter jag i skrivandes stund i soffan men en stor kopp teé och försöker lindra min hals. Har gått och blivit genomförkyld, näsan snorar och halsen krånglar. Men det är väl sånt som hör till nu när hösten har kommit och det börjar bli kyligt ute.

Ska nog lägga mig och vila en liten stund innan det är dags att dra igång dagen och beta av listan med saker att fixa.

/M


Orken tog slut bara så där

Vart en bra dag på jobbet, det bjöds på gottig smörgåstårta hemma hos gudrun (kollega) då hon hade fyllt jämt för 2½ vecka sen. 1½ halv bit tryckte jag i mig bara för att det var så himmla gott, men sen så brukar smörgåstårtorna från tinas catering alltid vara goda.

Efter 14.45 fikat försvann min ork hel och sömnbristen kom i kapp mig. Vart nämligen lite dåligt med sömn i natt då först hjärtat började hosta. Han gick upp(02.00) så jag skulle kunna få sova i lugn och ro men då började min hals krångla med halsbränna och hosta.

Så lagom när han hade hällt upp en kopp te så travade jag upp och gjorde honom sällskap i te drickandet. Kom i säng vid en halv 3. Dock så lyckades jag inte komma till ro utan sov oroligt resten utav natten tills larmet ringde.

Var sjukt trött när jag kom hem efter jobbet förut men det var bara att fixa till lite käk då vi skulle åka och handla efter maten. Väl uppe på willys så var det nästan folktomt vilket var skönt, det går så mkt snabbare att handla då.

Storhandlade så nu är kyl/frys välfyllda så vi har mat för ca 3 veckor framåt. Vi kör stenhårt på matlistor här hemma, blir så mkt smidigare när man ska handla och man behöver aldrig funderar på vad man ska hitta på till kvällsmat.

/M

Skönt att vara tillbaka

Sovit oroligt inatt och drömt en massa konstiga drömmar. Hörde inte när hjärtats mobil alarm ringde i morse, sen när mitt larm ringde fem i sju så uppfatfade jag inte först att det var min mobil. Låg och funderade på varför inte hjärtat stängde av larmet innan jag insåg att det var ju mitt larm som ringde. Brukar ställa ett larm fem i sju de dagarna jag inte jobbar så att hjärtat inte ska försova sig.

Själv gick jag upp vid halv tio sen, kastade i mig lite lunch nere på stan innan jag åkte iväg till jobbet sen. Jobbade nämligen extra i dag vilket ger lite extra i plånboken. Speciellt nu när jag har varit hemma och sjuk i 2 veckor.

Det var faktisk riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet och få träffa allt folk. Fick reda på att i morrn då jag jobbar så ska vi inte ha någon friskvård som vi normalt sätt annars har på tisdagar. Utan i morrn ska vi hem till ena kollegan och äta smörgåstårta då hon fyllde jämt för ca 2 veckor sen. Det säger man ju inte nej till :P

Nu ska jag ialla fall bädda ner mig i soffan men en varm filt för det börjar bli ruggit nu tycker jag. Ska kolla på de nya avsnitten av 2½ men med ashton kutcher ikväll och se ifall de är bra.

/M


Raggisar

Ska sätta på mig ett par raggisar på mina iskalla fötter sen tar jag natt. Skall dock ta en ipren mot huvudvärken först innan jag sen bäddar ner mig i sängen.

Jag hoppas att mitt värme element till karl inte sitter uppe allt för länge ikväll utan går och lägger sig snart så han kan värma sin älskade isbit till sambo :P

/M

Marieberg och sköldinge

Lördagen bestod utav lite shopping på mariebergs köpcenter. Armbandet och ögonskuggan som ja la ut bilder på i ett tidigare inlägg fick följa med hem. Hittade sen en billig locktång som följde med hem, får se ifall det går att locka det här muppiga håret jag har.

Handlade lite bilsaker på biltema oxå, hjärtat mitt köpte förvarings lådor med hjul till våra ca 300 dvdfilmer. Han kom även hem med en varm arbetsjacka och lite små bra ha saker till bilen. Vi avrundade våran dag i marieberg med ett besök på max för att stilla våran hunger.

På kvällen mötte vi upp min kusin, hennes man och barn vid coop för lite handling. Sen åkte vi hem till de i skölding, käkade middag och snackade en massa skit. Vi åkte hem till stan vid tolv tiden på natten och innan vi kunde åka så vart vi tvungna till att skrapa bort frosten på rutorna!! Kallt som fan var det ute och jag var stelfrusen som en pinne.

Lagom efter att vi kommit ut från sköldinge korset hojtar hjärtat till, det stog en stooor jävla älg i diket som precis hade tänkt knata över vägen. Som tur var ångrade den sig när den fick syn på min bil. Alltså jag skojar inte om jag säger att det var minst en 10 taggare, fy fan vad skakis jag var resten utav vägen hem.

I dag söndag sista dagen på helgen har vi spenderat ute i sköldinge. Jag har pysslat nere i svärmors lokal, måla fotoramar samt min pedistal som snart är klar. Hjärtat har skruvat bort en massa delar på bonnevillen.

Det bjöds på tacopaj till middag där ute, det var fullt runt middagsbordet då även hjärtats bror med sambo och bebis gjorde oss sällskap. Efter middagen vart det lite mer pysslade innan vi åkte hem lagom när regnet kom.

Väl hemma så plockade jag ner alla filmerna i backarna, ska lägga ut en bild sen så får ni se hur mkt filmer vi har. Nu har jag parkerat mig i soffan och tänkte bara ta det lugnt resten utav kvällen då jag känner att min hals inte riktigt vill vara med mig.

/M




Väldigt glad tjej

I dag när hjärtat kom hem från jobbet åkte vi till oppunda el i vingåker då jag skulle få en ny dammsugare. Vi hittade en fin och bra dammsugare som fick följa med oss hem. Efter att vi hade ätit middag sen var jag som ett litet barn på julafton när vi monterade ihop den.

Medans älsklingen hoppade in i duschen passade jag på att dammsuga av hela lägenheten samt soffan och gud så bra det känndes. Det är nog inte många tjejer som blir så glad som jag över att få en dammsugare av sin sambo haha.

Efter turen med dammsugaren så har mitt städbehov stillat sig en aninge så nu ska jag mysa ner mig i soffan med karl och bara njuta utav denna fredagskväll.


Så här ser min nya dammsugare ut på ett ungefär o den är väldigt tystlåten vilket är ett plus

Vad ska jag roa mig med dig då?

Madde var över en snabbis för en stund sen, provade 2 klänningar samt snackade lite skit innan hon sen gav sig iväg för att hämta sin skrutt på dagis.

Själv funderar jag på vad jag ska roa mig med idag. Lutar imot att det blir till att plocka lite i lägenheten, vika ihop den torra tvätten samt kanske köra en maskin tvätt. Men vad ska man hitta på sen när det är gjort?

Kanske ta och måla tånaglarna som jag har funderar på i några veckor men aldrig kommit till skott med :P Sen skulle jag ju kunna börja skissa på en pyssel grej oxå så jag vet hur jag ska göra när det väl är dags sen.

/M

Avställd

Torsdag i dag och det har bjudits på riktigt busväder ute med blåst och regn. Det är sånna dagar som är riktigt sköna att spenderas inomhus i soffan.

Orken har inte varit hög i dag men jag fick en liten dos av socialt sällskap när jag gick över till mina underbara granne för lite skit snack. Madde och jag satt och slöade i soffan medan charlie for runt som en vilde det lilla charmtrollet.

Fixade så att bonnevillen från och med i dag är avställd då den inte kommer att rulla något mer i år då vi nu har påbörjat renoveringen. Hoppas att den ska vara färdigrenoverad i maj så vi kan ställa på den igen.

Vart tacopaj till middag idag, så himmla gott och ännu har inte magen slagit bakut vilket vi gör tummen upp för. En annan sak jag gör tummen upp för är att jag kommer få en ny dammsugare till helgen! Åh som jag längtar, den vi har har gett upp helt och ja helt ärligt så får jag lite (mkt) abstines över att inte kunna städa.

Nej nu ska jag slänga ett öga på teven och se ifall det finns nått skoj att titta på.

/M




Provar med lite frukt

Sitter förtillfället i soffan och kollar på The real housewives of New Jersey. Herregud så galna de är, det är skönt att det inte finns några crazy bitches kvar i denna stan. Åtminstonde inga som man umgås med eller finns i änns vännerkrets.

Till denna galna serie sitter jag och äter några vindruvor, får se hur magen reagerar. Till kvällsmat blir det korvstroganoff med mackaroner, åh vad gott det ska bli. Får hoppas att magen är lika glad över maten som jag är.

Fixade disken förut och så ska jag fixa middagen sen, tänkte att älskligen skulle få ledig från köket för en gång skull. Mitt underbara hjärta som annars fixar allt med mat och disk, helt underbar är han.

Mamma var förbi förut med lite blommjord så vi kunde rädda ena blomman som såg allt annat än glad ut. Får hoppas att den repar sig nu när det fått ny fräsch jord.

/M



Får det följa med hem?

De här sakern funderar jag på ifall de ska få följa med mig hem sen när jag har blivit frisk.

Ett enkelt armband från hm


Ögonskugga från hm


En smart förvaringsburk från åhlén som man kan sammla alla hårprylar i




Ris och kokta grönsaker

Ja det var precis vad min middag bestod utav denna kväll, kanske inte det godaste man kan äta till middag. Men magen var ialla fall med på noterna och accepterade det. Så det är ännu ett steg i rätt riktning, det enda minuste är att ena halsmandel är svulle och känns lika stor som en köttbulle.

Det känns nästan som rakblad i munnen varje gång man sväljer, hoppas hoppas på att det bara är en förkylning. Men har det inte blivit bättre tills torsdag så blir det nog ett samtal till läkaren.

Jag vill inte ha halsfluss så jag måste äta pencilin. Vet liksom inte om det är det bästa för min stackars magen som äntligen är på väg att återhämta sig.

Men vi ska inte måla fan på väggen än. Jag hoppas på mirakel under natten och att lite teé med honung skall göra susen.

/M

Dags att tvätta!

Masade mig upp ur soffan förut och plockade ihop lite smutskläder som jag skulle kasta ner i tvättkorgen. Men det hade jag inte mkt för då tvättkorgen var överfull. Så det vart till att sortera ihop en hög med mörktvätt och köra igång tvättmaskinen.

Det är himmla skönt att ha en tvättmaskin i lägenheten för annars hade jag nog inte haft ork till att tvätta då magen inte riktigt vill vara med mig än. Fast det börjar sakta men säkert att bli bättre, skönt att det går i rätt riktning.

/M






Startat vårat projekt

Medans jag låg utslagen i helgen så började älsklingen lite smått på vårat bilprojekt. Vi äger då en pontiac bonneville årsmodell 66. För tillfället ser den inte ut som någon stjärna då lacken har sätt sin bättre dagar liksom skuffgolvet. Det finns lite att bättra på när det kommer till intrejören också men vi har ialla fall kunna åkt runt och njutit i den under sommaren.

Fast nu har den ialla fall rulla slut för detta år, den enda rullandet den kommer göra är när vi ska rulla in den i garaget sen. Men ialla fall så började mitt hjärtat slita ut inredningen i bilen i helgen som var. Båda sofforna monterades ur, de ska senare fram stoppas om och så ska vi se ifall vi kan sy igen ena reva på sitsen eller om man blir tvunden att klä om den helt.

Skuffmattan sletsbort samt mattan som låg inne i bilen så nu är den plåtren invändigt. I skuffen finns det mkt rost så ett nytt skuffgolv skall beställas, dock så var det bara lite ytrost invändigt i kupen vilket vi ger tummen upp för.

Det som är kvar att plockas ner i bilen är innertaket samt instrumentbrädan samt hatthyllan har jag för mig. Sen ska ju självklart resten utav bilen plockas ner i delar men en liten bit på vägen är vi ialla fall.

Och det jag ska hjälpa till och roa mig med genom detta projekt är att putsa och polera alla krom delar till bilen och det är ingen bristvara på denna bil så att säga. Men andra ord så kommer jag ha fullt upp att göra i vinter.

innan renovering

 

innan renovering

 

motor o motorrummet innan renovering

 

de fina rosthållen i skuffen

 

inredning utsliten, lite ytrost här och där men inget värre tack o lov

 

inredning utsliten



Varit tyst här ett tag nu

Har inte skrivit något här på över 1 veckan men det har berott på att jag har varit redigt sjuk. Har åkt på magsjuka/influensa som verkligen har däckat mig.

Jag har hunnit med två svängar till akuten, första gången för att jag hade sådana hemska kramper i magen. Det berode på yogurten, läkaren berättade att kroppen inte kunde ta hand om mjölkprodukter när man har magsjuka.

Andra besöket uppe på akuten var för att jag var så uttorkad då jag inte fick behålla något utan allt rann rakt igenom mig. Fick ta en massa blodprover och sen satte de in dropp vilket fick mig att må bättre.

Det börjar sakta vända nu men jag är fortfarande hemma och sjukskriven den här veckan ut då jag ännu inte får behålla maten ordentligt.

Det ska ialla fall bli otroligt skönt när jag kan börja jobba samt äta som folk igen. Har tappat ca 5kg sen jag vart sjuk och visst är det väl roligt att gå ner några kilo men inte på det här sättet. Nä du då äter jag hellre mindre portioner och sliter på gymmet i stället, mkt sundare för kroppen.

Och ett stort tack till min underbara sambo som har stått ut med mig medans jag har varit sjuk samt tack till mina föräldrar.

/M