Orken tog slut bara så där

Vart en bra dag på jobbet, det bjöds på gottig smörgåstårta hemma hos gudrun (kollega) då hon hade fyllt jämt för 2½ vecka sen. 1½ halv bit tryckte jag i mig bara för att det var så himmla gott, men sen så brukar smörgåstårtorna från tinas catering alltid vara goda.

Efter 14.45 fikat försvann min ork hel och sömnbristen kom i kapp mig. Vart nämligen lite dåligt med sömn i natt då först hjärtat började hosta. Han gick upp(02.00) så jag skulle kunna få sova i lugn och ro men då började min hals krångla med halsbränna och hosta.

Så lagom när han hade hällt upp en kopp te så travade jag upp och gjorde honom sällskap i te drickandet. Kom i säng vid en halv 3. Dock så lyckades jag inte komma till ro utan sov oroligt resten utav natten tills larmet ringde.

Var sjukt trött när jag kom hem efter jobbet förut men det var bara att fixa till lite käk då vi skulle åka och handla efter maten. Väl uppe på willys så var det nästan folktomt vilket var skönt, det går så mkt snabbare att handla då.

Storhandlade så nu är kyl/frys välfyllda så vi har mat för ca 3 veckor framåt. Vi kör stenhårt på matlistor här hemma, blir så mkt smidigare när man ska handla och man behöver aldrig funderar på vad man ska hitta på till kvällsmat.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0