Planer för veckan som kommer

I morrn eller i dag hur man nu väljer att se på det så ska jag till frissan och fixa håret. Har fått en hemsk utväxt på lite mindre än 2 månader. Måndagen till ära blir det även fika med henke, 3:e gången gillt vi bestämmer fika tid nu.

Om tid och ork finnes skall jag ner till länsförsäkring och disskutera försäkring på vårat lilla renoveringsprojekt. Sen skall det även fixas lite färg på v70.

Tisdag kommer spenderas på marieberg, biltema och bauhaus. ABS-sensorer skall förskaffas som man kan göra sig av med silverpärlan sen.

Kvällen kommer avrundas med ett fikabesök hos våra kära grannar och fira våran gudson i efterskott som fyllde 1 år den 31 juli.

Onsdagen är det inget direkt inplanerat förutom att jag ska på helkroppsmassage. Det ska bli så skön så att bara ligga i 1 timme och bli ompysslad.

Torsdagen var tänkt att vi skulle kolla in vad det är för prylar jag har på vinden hos mina föräldrar men det strycker vi. Istället packar vi bilen och åker tidigt iväg till veteranmarknaden i rättvik då det är classic car weeken på G.

Fredag är det rättvik som gäller och sen bär det av hem och helgen där ser ut att vara lugn. Inget inplanerat som vi vet om ialla fall.

Oj det känns som om den här semesterveckan kommer att gå ruskigt snabbt.

/M

Åh så jävla skönt

Lugn och underbar dag på jobbet, fick sluta tidigare i dag så nu gott folk har min efterlängtade semester äntligen börjat!

/M

Säga hejdå..

Funderar på att säga hejdå till min volvo, sälja den och köpa en annan lite mindre törstig jäkel. Men har lite seperations ångest över att göra mig av med den, första egna bilen är ju specillt ialla fall om man är tjej.

Ja tiden får utvisa vad det blir med det hela, först och främst ska abs sensorerna bak bytas ut.

/M

18 timmar kvar

Bra dag på jobbet med många skratt och goa patienter gjorde att denna torsdag gick fort. Var rätt pigg och allärt när jag kom hem så jag kastade in en maskin tvätt och städade av lägenhete innan mitt hjärta kom hem.

Fixade lite middag som i dag bestod utav pastasallad med kyckling, det slank ner fint i magen. Vi har hunnit att slöa samt passera igenom duschen. Nu sitter herrn och spelar BF:BC2 ett krigs spel och jag har suttit och läst lite bloggar.

Snart är det slut på tevespelsnördandet för om ca 15 min är det engelsk deckare som står på scheman, närmare bestämt komissarie lewis.

Åh det är bara 18 timmar kvar innan min semester äntligen börjar, har jag sagt hur jävla skönt jag tycker det ska bli. Har en hel del roliga saker innplanerat under semesterna som skall hinnas med men det är inga måsten för det ska man banne mig inte ha när man är ledig.

/M

Ny tillskott

Klickade ju hem en klänning från sweet poison för ett tag sen och så här sen det nya tillskottet ut.



Nu är det nära

Onsdag och halva arbetsveckan är avklarad, bara 2 dagar kvar sen har jag semester! De här dagarna har verkligen flygit fram men det gör mig inget.

Skulle ha tagit en fika efter jobbet i dag med en vän men det vart tyvärr inställt så istället så sitter jag här och nördar. Har varit duktigt och betalat räkningarna, inte så jätte kul men några tusenlappar vart det ialla fall kvar på kortet.

En liten del utav de pengarna ska förmodligen spenderas på shopping för det lutar emot att vi drar till marieberg någon gång i början av nästa vecka. Ska även till frissan och fixa håret, börjar nämligen få en hemsk utväxt.

Nä nu ska jag försöka vara lite produktiv och plocka undan lite i lägenheten.

/M

Sover som ett spädbarn

Uppe och inte så jätte pigg men snart rullar det iväg mot jobbet, sista veckan innan semestern woho! Hjärtart ligger inne i sängen och sover som ett litet spädbarn, det har han gjort hela natten medan en annan har vridit och vänt på sig.

Nä jag är absolut inte alls avundsjuk på att han har sovit så gott samt att han inte behöver gå upp så tidigt på morgonen nu. Men jag älskar mitt jobb så jag ska inte klaga :)
/M

Helgen har bestått utav

Fredag så jobbade jag fram till lunch, väl hemma mötte jag upp natha. Vi gick ner till CL ock käkade lunch, vi passade även på att skvallra lite.

Kollade runt i affärer, shoppade lite små prylar sen så träffade vi även på molle som var på jakt efter en födelsedagspresnet. Så natha och jag styrde upp så han handlade en jätte fin pressent till sin tjejkompis.

På eftermiddagen/kvällen gick hjärtat och jag hem till mina föräldrar där det bjöds på god mat och dryck. Var hemma vid 19 tiden, slöade en stund sen vid 23 tiden möte vi upp natha och tog en sväng på krogen.

Var hemma rätt så skapligt då det inte var något roligt ute. Sovmorgon som vanligt på lördagen, fixade lite toast till lunch sen åkte vi ute en sväng till sköldinge. Satt utomhus och njöd utav vädret samt pratade lite löst om vad det är som skall fixat på bonnevillen sen i höst/vinter.

Kvällen vart lungt, vi kollade på film samt käkade ost och kex vilket var smarrigt. Och nu i dag så har jag städat och tvättat lite. Passade på medans älsklingen var på jobbet och fixade lite. Tog en promenad förut i dag, det var skönt att komma ut och röra lite på sig. Vart en promenad på 45 min och jäklar vad svettig jag var efteråt så det vart duschen på engång när jag kom hem.

Maten ligger i magen nu och resten utav den här kvällen blir lugn. Ska se ifall det finns något roligt att kolla på teven. I morrn så är det äntligen sista arbetsveckan innan semester så skönt, hjärtat mitt han gick på semester redan i fredags. Lite fuskigt tycker jag men han är värd semester nu efter att ha jobbat och slitit som ett djur de senaste månaderna.

/M

Mår så mkt bättre

Efter att ha vilat i nästan 3 dagar så mår jag äntligen mkt bättre. Jag är fri från febern och den snoriga näsan. Så i morrn är det jag som åker till jobbet men ett leende på läpparna.

Började nästan klättra på väggarna här hemma idag, finns ingen värren än att va hemma och va nästan helt frisk men inte få vistas ute då man är hemma från jobbet.

Så i dag har jag roat mig med att diska och tvätta, det roade jag mig även med i går samt att jag städade lite. Man kan ju inte ligga hemma och var sjuk i en ostädad lägenhet, inte ifall man heter madelene.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på komissarie Lewis innan jag kryper ner i sängen. I morrn efter jobbet så blir det fika och skvaller med natha sen ska hjärtat och jag hem till mina föräldrar där vi blir bjudna påmiddag.

/M




Jävla öken

Åkte till jobbet i morse som vanligt men jag blev inte långvarig där. Vart hemskickad då tandläkaren jag jobbar med tycke att det var bättre att ja var hemma då jag har feber.

Så nu har jag suttit hemma i snart 2 timmar och glott på teve. Jag hade ju hellre jobbat men det är nog inte så bra att göra det när man har feber i kroppen.

Min mamma tittade över för en liten stund sen, kollade så allt stämmde med flygbiljetten. Pratade även om att hjärtat och jag kanske skall äta middag hemma hos mina föräldrar på fredag.

Nu ska jag värma på lite lunch sen blir det till att vila en stund i soffan och se ifall jag mår lite bättre sen.

/M

Snorfröken

Har gott och blivit dunderförkyld, nyser och näsan snorar som tusan. Förbrukade 2½ paket med näsdukar på jobbet idag, hur mkt snor kan man ha igentligen.

Annars så har arbetsdagen flytit på, bara 9 jobbdagar kvart till semestern. Åkte och handlade lite efter att jag kom hem från jobbet. Hjärtat var så go som rensade avloppet som hade hade blivit igenproppat utav mitt långa hår.

Nu har jag parkerat mig i soffan och bara tar det lugnt. Ska fixa till en kopp té sen och se ifall man kan må lite bättre.

/M


Hänt på senaste tiden då...

Veckan har bestått utav jobb, hunnit med fika ute i bie med madde och chrille då de var husvakt åt chrilles far. Fredagen vart lugn, hjärtat och jag fixade lite ärenden på stan efter att vi hade slutat jobba sen vart det hem och käka middag. Efter middagen somnade jag i soffan och vaknade efter 3 timmar sen vart det lite teve tittande och sen sängen i skaplig tid.

Lördag packade vi forden och åkte ut till sköldinge där vi bytte till bonnevillen sen tog vi kurs i mot laxå. Väl framme hos anje och andreas så började den stora grillfesten. Träffade jätte mkt nytt och trevligt folk, vi vart väl ca 25 pers under kvällen skulle jag tro.

Vi grillade, spellade kubb, hoppade studsmatta och socialiserade fram tills kl vart 2 på natten då många gav upp. Vaknade i morse vid 9 tiden utav att ena katten kom in till oss och ville gosa, halv sov någon timme till innan vi gick upp.

När alla hade vaknat till liv så åkte vi och fixade lite käk. När alla var mätta och belåtna så städade vi undan efter festen och sen åkte hjärtat och jag hem. Vi mellan landade i sköldinge en stund för lite fika samt för att byta bil.

Nu är vi hemma vilket är skönt, borta bra men hemma bäst. Gjorde ett stopp på willys för att handla lite nödvändigheter. Kvällen blir lugn, ska ladda upp batterierna inför en ny arbetsveckan. Bara 10 arbetsdagar kvar innan semestern woho.
/M

Fan vad långsamt det går..

Satan vad långsamt denna vecka går, är väl bara för att man längtar ihjäl sig efter semestern. Arbetsdagen har rullat på. Efter jobbet i dag så åkte hjärtat och jag upp till onoff och kollade ifall det fanns något skoj. Tänkte att man kanske hittade något som man ville ha till ett bra pris nu när de ska lägga ner hela de affären.

Men hittade inget jag ville ha men älsklingen köpte ett nytt minneskort till systemkameran. Sen vart det en sväng in till ica maxi för att handla lite mat.

Middag ligger nu i magen och jäser, hjärtat spelar något krigsspel och jag sitter framför datorn. Kl 21 blir det att kolla på morden i midsommer sen blir det natti natti för min del.

I morrn slutar jag kl 15 vilket innte är fy skam, efter jobbet så ska jag fika med henke och hans fruga. Tror jag ska ta en sväng förbi min frissa också och disskutera lite angående vad vi ska hitta på med mitt hår framöver.

/M

Nedräkning

Måndag och en ny arbetsveckan har dragit igång. Har varit en helt okej dag på jobbet men jag längtar sjukt mkt efter mina semester.

Jag har redan börjat nedräkningen, bara 14 arbetsdagar kvar innan jag kan slänga in arbetsskorna i skåpet och inte behöva se de på 2 veckor.

Kom på att när mina semesterveckor är slut sen jag då är det inte många veckor kvar innan hjärtat och jag drar till turkiet. Det innebär också att sommaren börjar lida mot sitt slut då vi drar till turkiet i september.

Hallå det känns som att sommaren bara rusar förbi, visst det är långt kvar till septemeber men inte så långt då dagarna, veckorna försvinner fortare är fortast!

Bäst att ta tillvara på det som är kvar utav sommaren samt hoppas på att hösten blir varm och fin.

/M


Nöjd tjej

Är en mycket nöjd tjej som har kört V8 i dag. Vi tog oss en tur ut till sköldinge och bytte ut forden mot bonnevillen en stund. Efter att ha glidit runt och njutit utav V8:an bytte vil bil och åkte in till willys och handlade.

Resten utav dagen har vi slöat, städat lite och nu ska det blandas dipp, moffa chips och kolla på film.

/M

Har inte haft ork till att skriva

Jag har inte haft någon ork att skriva här under veckan som har varit. Det har inte hänt så jätte mkt, har mest bara jobbat och tagit det lugnt på kvällarna. Vart en sväng ut till sköldinge i torsdags, kollade hur det gick för john att få ihop sin bil. Hämtade hem nycklarna till bonnevillen då vi skulle fixa en till uppsättning utav nycklarna.

Fredag slutade jag vid lunch så då fixade jag så vi fick ett till par nycklar till bilen, tog även en tur in på bolaget för att fylla på kylen. Sen åkte jag hem till mina föräldrar och lånade deras gräsmatta för lite solning.

På kvällen åkte hjärtat och jag ut till hans föräldrar och grillade. Var väl hemma vid 22 tiden, satt en stund och varvade ner i soffan innan vi gick och la oss. I dag så vart det upp tidigt då vi hade bestämt med kims föräldrar under fredagskvällen att vi skulle åka till power meet.

Var framme vid 11 tiden, gick runt på marknaden och kollade om det fanns något man kunde fynda. Jag köpte en tröja och en tavla, mer fanns det inte som föll mig i smaken. Väl hemma så sammlade vi ihop lite saker och tog bilen ut till sköldinge då vi bestämde att vi skulle grilla igen.

Nu är vi hemma och slöar i soffan men känner att sängen kallar snart då ögonlocken börjar bli tunga. Man blir fruktansvärt trött efter att ha varit ute en hel dag i solen bland en massa folk. De sa på marknaden att det var över 10000 bilar där, tänkt dig då hur mkt folk det måste ha varit också.

Tog lite bilder på lite bilar från marknaden de får ni dock inte se förens i morrn eller när jag har ork till att lägga upp de.

/M

Första måndagen i juli månad

Denna vecka startar jag upp genom att gå upp på heltid,skönt som tusan. Dock så är det bara heltid under juli månad men det är bättre än inget alls.

Arbetsdagen flöt på, vi avslutade de 2 sista timmarna på jobbet med att ha akutpass. Påväg hem från jobbet stannade jag till på willys och handlade lite till middagen.

Tog tag i diskbärget med glas, koppar och bestik som vart efter att folk hade varit över och firat mig i fredags samt lördags. Den enda posten i dag var ett brev från a-kassan, svär nästa alltid en ramsa innan jag öppnar de breven.

De breven brukar ju inte alltid båda gott men i dag så gjorde det, från min ersättning insatt på tordag för de 2 första veckorna i juni. Så på torsdag trillar det in ca 2100 kr på kontot, passar bra då vi ska åka och storhandla i morrn.

Nej ska strax plåga sambon med att skriva matlista för de 2 närmaste veckorna.

/M

Bilder från rockabilly rumble i folkets park i björkvik






















Folkets park i björkvik

I går eftermiddag åkte vi ut till kims föräldrar, käkade middag där ute. Drack lite öl/cider innan vi åkte bort i peders impala till john. Drack lite hos honom innan vi alla åkte in till stan för att tanka, byta trjöa samt hämta ut pengar.

Sen styrde vi impalan mot folkets park i björkvik, hade sällskap utav alex som åkte framför oss i sin chrysler newport (tror det var den modellen) med 2 kompisar.

Väl ute vid folkets park var det fullt med folk och en hel del snygga jänkare. Träffade på många där ute som man kände. Vi lyssnade på banden som spelade, minglade och drack en massa. Vädret var kanon då man kunde ha klänning på sig utan att frysa, koftan fick åka på senare under kvällen då det vart lite svalare.

Vid halv 1 tiden käkade vi hamburgare sen så dansade vi till the go getters som avslutade kvällen där ute. När kl var 1 så var kvällen slut och vi åkte tillbaks till stan, vart sängen på en gång när vi kom hem.

Hade en toppen kväll med det är inte mkt som kan gå fel när man åker V8, får lyssna på bra musik och träffa trevliga människor.

Idag har det varit segt, lunchen vart kebabtallrik sen åkte vi ut till sköldinge med kims mamma. Snackade lite skit sen vart vi bjudna på mat. Nu är vi hemma, ska bara ta det lugnt och titta på teve.

/M

Haft en underbar födelsedag

Jobbade fram till lunch i går sen fixade lite ärenden innan jag åkte hem och käkade lunch. Sen vart det till att dekorera smörgåstårtorna samt städa det sista.

Vid 18 tiden så kom mina föräldrar, kims föräldrar samt bröder. Vart en massa fika och skit snacka i några timmar. Det vart skapligt varmt i lägenheten med alla där, endå så hade vi fixat korsdrag samt satt igång fläkten.

På kvällen efter att alla hade åkt hem så slappade vi och kollade på kommissarie späck. Den var en bra film som bjöd till många skratt.

I dag har vi vart nere på bolaget och handlat öl till kims far och sen hade vi våra underbara grannar över på fika. Fick två jätte fina tavlor på marilyn monroe  av de i födelsedagspresent.

Satt och snacke en massa skit och tryckte i oss smörgåstårta. De gick hem för en liten stund sen och vi ska snart åka iväg och handla lite. Sen bär det ut till sköldinge för mat och lite alkoholintag innan vi sen åkter till folkets park i björkvik för rockabilly rumble.

Åh ska väl kanske berätta vad jag fick i present. Hjärtat gav mig ett stort fotoalbum sen så ska jag få framkalla en massa kort som han betalar. Mamma och pappa gav mig pengar, parfymer och lite annat smått och gott. Av kims föräldrar och bröder fick jag pengar till massage samt presentkort till britt maris pyssel och pynt.

Tack så jätte mkt allesammans för de fina presenterna jag fick ♥

/M