Hänt på senaste tiden då...

Veckan har bestått utav jobb, hunnit med fika ute i bie med madde och chrille då de var husvakt åt chrilles far. Fredagen vart lugn, hjärtat och jag fixade lite ärenden på stan efter att vi hade slutat jobba sen vart det hem och käka middag. Efter middagen somnade jag i soffan och vaknade efter 3 timmar sen vart det lite teve tittande och sen sängen i skaplig tid.

Lördag packade vi forden och åkte ut till sköldinge där vi bytte till bonnevillen sen tog vi kurs i mot laxå. Väl framme hos anje och andreas så började den stora grillfesten. Träffade jätte mkt nytt och trevligt folk, vi vart väl ca 25 pers under kvällen skulle jag tro.

Vi grillade, spellade kubb, hoppade studsmatta och socialiserade fram tills kl vart 2 på natten då många gav upp. Vaknade i morse vid 9 tiden utav att ena katten kom in till oss och ville gosa, halv sov någon timme till innan vi gick upp.

När alla hade vaknat till liv så åkte vi och fixade lite käk. När alla var mätta och belåtna så städade vi undan efter festen och sen åkte hjärtat och jag hem. Vi mellan landade i sköldinge en stund för lite fika samt för att byta bil.

Nu är vi hemma vilket är skönt, borta bra men hemma bäst. Gjorde ett stopp på willys för att handla lite nödvändigheter. Kvällen blir lugn, ska ladda upp batterierna inför en ny arbetsveckan. Bara 10 arbetsdagar kvar innan semestern woho.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0