I morrn smäller det

Ja så i morrn blir man då ett år äldre och det känns väl varken till eller från. Det kommer att bli en dag fylld med fart och fläng. På morgonen ska det handlas lite tills på lördagen då vi ska grilla här hemma, sen blir det sjukan då min mor ska plocka bort sina graffer som har hållt ihop hennes sår.

När det är klart blir det en sväng upp til min farmor för lite fika så hon kan fira mig. Sen när kl blir 12 så drar madde och jag till norrköping då jag ska tatuera mig.

När jag kommer hem från norrköping så blir det middag och sen kommer min kusin in med sina tre busfrön för lite födelsedagsfika. När det är avverkat så blir det lite fest hemma hos åsa med mina goa vänner och sen blir det nog en sväng till harrys. Funderar på att dricka lite blue hawaii drinkar, de är så fruktansvärt goda och det påminner mig om det soliga och härliga turkiet.

/M

Fått fnatt

I dag så är det tredje dagen i rad som jag bakar kakor och tvättar en massa tvätt. Det är ju nästan så man kan tro att jag har fått fnatt eller solsting :P

När jag var klar med alla hushålls bestyr så ringde jag och skällde lite på de på onoff och det lutar emot att jag kommer avbeställa bilstereon jag har skickat hos de. Det skulle ta två veckor och det har nu gåt 3 veckor och de kan inte säga när de kommer heller.

Så jag funderar på att beställa en bilstereo från netonnet istället för det har alltid funkat tidigare när jag beställt ifrån de. Fattar faktisk inte varför jag inte beställde från de från första början men det är lätt att vara efterklok :P

Vart en sväng på stan förut med min mor, handlade inget roligt förutom en ring til näsan och kortisonkräm. Träffade på sjuksköterskan från mammas jobb och hon är så snäll så hon ska plocka bort morsans graffer i morrn som sitter och håller ihop hennes sår.

/M


Eclipse

I går så var emmy och jag på twilight maraton på bio och det var skit bra. Var inte så jätte mkt folk på bion vilket inte gjorde något för vi slapp alla fjortis skrick som vi fick stå ut med när vi gick på premiären av new moon.

Eclipse var jätte super bra, de har nästa lyckats få med allt från den tredje boken. Det skulle vara omöjligt att få med allt från boken till filmen om man inte vill ha en film som är flera timmar lång.

Jag längtar redan tills den fjärde och femte filmen kommer ut.

Var hemma kvart i två i morse och då vart det sängen på en gång för jävlar vad trött jag var när jag klev in genom dörren.

/M

Hallongrottor

Vaknade och klev upp vid halv nio i morse och startade morgonen med att sätta i gång en maskin tvätt. Sen Vart det till att baka lite hallongrotter eller rättare sagt det vart 60 stycken så de ska väl räcka ett litet tag.

Har precis nyss ätit lunch och väntar på att den andra maskinen tvätt ska bli klar, när det är upphängd sen så blir det till att lägga sig på gräsmattan och steka lite.

Ikväll så är det äntligen dags för Twilight maraton på bion här i stan och självklart så kommer emmy och jag sitta bänkade där.

/M

                                                   


                                                               Vart ett gäng med hallongrottor

Svårt

Vart en tur på stan efter att kim hade slutat jobba. Försökte hitta något jag önskar mig i födelsedags present som jag kunde tipsa kim om men det var jävligt svårt. Det känns som att jag redan har allt och jag har ingen lust att önska mig något onödigt tjaffs som jag inte kommer ha användning för.

Efter rundan på stan så drog vi hem och käkade middag hos mig och sen vart det lite mys i soffan innan kim åkte hem till sig. Han skulle vara så duktig och börja packa ner alla saker i kartonger då han flyttar in i nya lägenheten till helgen.

Själv har jag slöat i soffan och sen fick jag ett ryck och städate iordning mitt sovrum som såg ut osm en mindre tornado hade dragit fram :P Nu blir det lite soffhäng och njuta utav en iskall brezer innan det är dags för sängen. Åh btw jag fick hem den här snygga korsetten i dag och jag kan ju säga att den uppskattades.
                                                           

                                                                   


/M

....

Sweet ;)


Midsommar

Fredagen kom kim över och käkade middag hemma hos oss. När det var klart så begav vi oss hem till becca för att festa. Var otroligt varmt i hennes lägenhet så vi förflyttade oss ner till sjukhusparken där vi satt ett gäng och snackade skit och drack lite. Vid nio tiden så vart vi hungriga så vi köpte med oss mat från rodhos som vi käkade i parken innan vi gick upp till beccaas lägenhet och fortsatte att festa.

Lördagen vart det mest till att slöa på dagen sen på kvällen gick vi hem till madde och chrille och tittade på film. Det vart resident evil 2 och wolvering, när vi kollat klart på de vart det en runda ner på stan och kolla läget.

Söndag vart en till slappar dag, kim åkte iväg och firade sin brors flickvän som fyllde år. jag var hundvakt åt zelma det lilla busfröt medans sophia tog en långpromenad till djulö med lily. Kim kom förbi sen och gjorde mig och zelma sällskap, vart lite bus ute på gräsmattan med busfröt.


I dag är det måndag och jag har semester, sönt som tusan :) Kom upp i skaplig tid och åkte till nyponet och listade mig där. Sen följde jag med min mor när hon skulle till frissan sen åkte vi till willys och handlade alla ingredienser jag behöver för att kunna baka.

Väl hemma så ringde jag on off för att kolla vart min jävla bilstereo hade tagit vägen, han som svarade i telefonen skulle kolla upp det och återkomma med svar. Annars så har jag bakat negerbollar och sen hunnit med att ligga ute på gräsmattan och steka lite.

Ska ner på stan en vända sen med kim när han har slutat jobbet och sen ikväll ska jag se om jag orka lägga upp lite bilder här på bloggen från bl a midsommar.

/M

Booooooring

Gud så segt det är på jobbet, vänta på att det ska bli fika rast om ca 25 min.  Har haft 3 patienter sen efter lunch och det var beräknat att vi skulle vara klara med de fram till fikat men det gick lite foratre än så. Vi har inte haft någon patient sen fem i två.

Nä det blir väl till att rulla tummarna en stund till då för rummet har jag redan fixat i ordning och allt är framplockat inför nästa patient.

/M

Woho

I går var det jobb som vanligt och sen på kvällen vart det mys framför teven med sötnosen :) Fick ett grymt shoppingsug i går oxå så det börja klia i fingrarna på mig men jag lyckades behärska mig själv.

I dag så är det äntligen torsdag och sista arbetsdagen för denna veckan och ännu bättre är att min semetser börjar sen när det här arbetsdagen är avklarad :D

I morrn så är det midsommar och först blir det middag hemma, min farmor ska komma över och fira med oss. När det är avklarat så ska jag och kim röra oss bort till becca för att fortsätta kvällen med att festa :D

Men nu ska jag strax återgå till arbetet så den här dagen kan rulla mot sitt slut.



Du gör mig lycklig :)

/M

22 juni

I dag så funkade äntligen allt som vanligt igen på jobbet vilket var himmla skönt. Jag och min tandläkare var även så duktiga så vi han skriva in alla daganteckningar från i går innan fikarasten i morse.

Annars så har dagen mest bestått utav lagningar och undersöknigar, vi hade även två uteblivande som gjorde att vi hade lite dö tid. men i dag kune vi åtminstonde surfa framför datorn då vilket inte gick i går.

När jag kom hem sen efter jobbet så vart det middag, lite soffhäng och sen ett varmt bad för att mjuka upp kroppen. Fixade till matlåda tills i morrn för en liten stund sen, det fick bli pastasallad.

Bara två dagar kvar att jobba sen är det midsommar på fredag och kl 17 på torsdag så börjar min 2 veckors långa semester :)

/M

Kaos

Har varit lite smått kaos i dag då vi inte kom åt varken journaler eller röntgenbilder i datorn då någon jävel hade lyckats kapa en fiberlina mellan katrineholm och flen. Så vi fick köra old school i dag och skriva ner allt på papperslappar. Vi kunde ta röntgenbilder men vi kunde inte scana in de i datorn i flen utan vår klinikchef åkte till malmköping sen efter lunch och scanade in alla bilderna så de åtminstonde inte skulle gå förlorade.

Tack vare datahaveriet så kunde vi inte heller ge ut nya tider då vi inte kom åt våra tidböcker samt att vi inte kunde ta betalt så det lär bli en hel del pappersarbete under veckan. Och högen med anteckningar från dagens alla patieneter är inte så stor men man ska försöka hitta tiden till att hinna skriva in allt.

Men men vi överlevde dagen och för hoppningsvis skulle de ha åtgärdat problemet redan ikväll vi sju tiden så man kan ju hålla tummarna för att allt funkar som det ska i morrn.

Resten utav kvällen ska jag bara ta det lugnt och slöa i soffan för det är helt slut i huvudet på mig tack vare kaoset i dag.

/M


                                               

Lugn helg

I fredag vart det en sväng upp till sjukhuste sen till valla o kolla däck till bilen och sen hem och tvätta samt städa. Sen vid halv tolv tiden möte jag upp madde och chrille inne på kvarnen och så vart det lite lunch inne på fiket där. Satt och snackade bort 1½ timme och planerade lite när vi ska åka till de galna folket i laxå :)

Efter lunchen vart det hem och tvätta lite mera och kolla till hur min mor mådde som hade fått komma hem från sjukuste den morgonen. Hon fick med sig stenarna hem som de hade plockat bort från hennes gallblåsa och det var enorma.

Kvällen spenderades hemma framför teven och med en bok, sen vid elva tiden kom sötnosen hit efter att ha varit på firmafest. Vart sängdags rätt så tidigt då vi båda var trötta.

Lördag var det lite mer tvättande, fan så mkt kläder man har men när man ska ut någon stanns och kollar i garderoben så känns det som att man inte har ett skit :P Vid lunchtid åkte vi ut till kims föräldrar då han skulle tvätta sina jobbkläder hos de.

Sen vart det hem till honom och tvätta samt städa innan vi åkte till flen och köpte kebabtallrik. Efter maten åkte vi hem och tittade på film och myste.

I dag (söndag) vaknade jag fem i fem tack vare att solen lyste in genom fönstret då kim inte har några jävla persiener. Ja det är väl en himmla tur att man har lätt för att somna om :P När vi hade vaknat till liv och suttit framför teven och segat en stund så åkte vi in till stan.

Slöade framför teven hör och sen vart det middag och hänga lite tvätt. Sötnosen åkte hem för några timmar sen och jag sitter i soffan och ska strax gå och lägga mig. I morrn är det sista veckan på jobbet innan semestern :D

/M

Fördriva tiden

Tiden har rullat på bra på jobbet i dag, kan bero på att vi har haft en massa undersöknigar som gör så att man nästan glömmer bort tiden. Nu är kl snart kvart i fyra och jag ska fördriav den sista tiden fram till kl fem med att städa vårat rum här på kliniken.

Min tandläkaren är nämligen på politiker avslutning för denna sommaren så det är därför jag kan glida runt lite så här på eftermiddagen samt att sitta här och kluddra ner lite meningar.

Pratade med min mor i morse och hon får troligtvis komma hem från sjukhuste i morrn * hoppas hoppas*. Vill ha hem henne för det känns en aningen tomt i huset utan henne.

I kväll blir det thai mat till middag och som jag längtar, var dunder sugen på det redan vid frukost fikat i morse :P Men nu så är det bara några timmar kvar innan jag kan hugga in på den goda maten :)

I morrn är jag ledig och det blir inte så jätte mkt sovmorgon för min del, ska till sjukhuset vid halv 9 tiden sen blir det fika på stan med madde vid elva tiden :) Får hoppas det är fint väder i morrn så vi kan sitta ute och fika, sen när vi har skvallrat klart så blir det förmodligen ut till sköldinge och fixa bilen.

Men nu ska jag ta tag i städandet så klockan snurrar fram till hemgång.

/M


Stenar

Pratade med min mor för en stund sen och hon mådde riktigt bra efter operationen. Hon vet inte exakt när hon får komme hem men hon skulle ringa i morrn när hon vet, dessutom så får hon ta med sig stenarna hem. Det ska blir väldigt intressant att se hur de ser ut.

Var duktig och städade samt tättade lite tvätt när jag kom hem från jobbet och nu ligger jag i soffan helt utslagen. Jag ska dock hålla mig vaken i några timmar till då det snart är morden i midsommer på teve och sen så kommer ju mitt underbara sällskap hit så då blir det mys :)

I morrn är sista arbetsdagen för veckan vilket känns helt underbart och sen är det bara 1 veckan kvar innan det är semester för min del.

/M


Onsdag

Det är nästa full fart här hemma i huset på morgonen då jag strax ska åka iväg till jobbet och sen så ska min mor till sjukhuset i e-tuna för att operera sig. I dag så ska hon äntligen få operera bort de där jävla gallstenarna hon har.

Annars så ser det ut att blir en rätt så lugn dag på jobbet då vi mest bara hade undersökningar på schemat. Det ser ven ut som att solen kommer att göra oss sällskap i dag :)

Nä äta upp frukosten och sen glida iväg till jobbet och göra lite nytta.

/M

Soool

I går var det måndags och starten på en ny arbetsveckan. Hade klinikmöte på förmiddagen och till det vart det rabarberpaj med vaniljvisp vilket smakade kalas gott :D Sen på eftermiddagen så hade vi en massa lagningar. På kvällen vart det teve tittande och mys i soffan innan det var dags för några timmars sömn.

I dag var jag skapligt seg på morgonen men vaknade till liv när vi började jobba. Det har flytit på i bra takt i dag på jobbet även fast vi hade några uteblivande. Så när vi hade ena uteblivandet så passade vi på att sätta fast ett tandsmycke på en utav mina tänder. Det vart ett guldhjärta med en lite diamant i mitten, vart skit nöjd med resultatet.

Var kalas fint väder ute i dag så när vi hade lunch så passade jag på att ta med mig en stol ut och sätta mig på gräsmattan och sola lite. Får hoppas att det fina vädret kan ta och hålla i sig nu för jag vill banne mig ha en varm och solig sommar.

När jag kom hem vart det middag och sen lite soffhäng innan jag trallade hem till emmy. Skulle lämna pengar till henne och hämta biljetten till twilight movie night som vi ska gå på den 29 juni. Sen så passade jag även på att låtta emmy färga mina ögonbryn och fransar. Det var super bra så vill ni fägra ögonbryn och fransar för enbart 50 kr så tycker jag ni ska gå till emmy. Här har ni hennes blogg:
www.nogg.se/emmywilkins bara att skriva till henne ifall ni är sugna på att fixa till er:)

Nä nu blir det sängen för min del, natti natti!

/M

Film mys och födelsedags firande

I lördags vart det film mys ute i skogen och en massa onyttigheter. Snart är det banne mig dags för ett godis stopp för min del :P Men men vi kollade på crank, max payne och sweeney todd och alla filmer var helt okej. Det var väl inte direkt någon utav filmerna jag skulle kunna tänka mig att se om flera gånger.

Emmy ringde även i lördags och frågade ifall jag ville följa med på twillight maratonet som är den 29 och helt såld som jag är på böckerna och de filmer som har gjort så skrek jag JAAAAAAAA! Så det 29 så blir dte till att bänka sig i bion och se 3 filmer i rad :D

Söndagen spenderades nästan hela förmiddagen i sängen med lite mys innan jag åkte hem. Passade på att tvätta av bilen då den hade blivit skitig och sen när jag kom hem vart det till att förtsätta läsa ut min deckare.

Fixade middag sen och när maten hade smällt undan en stund så var det dags att tralla över till madde och fira hennes födelsedag. Hon bjöd på kakor och tårta så nu har man väl gått upp flera kilo efter denna onyttiga helg :P

Vart en hel de skitsnack där uppe med en massa vänner och sen slutade det med att vi hade musik quiz innan alla rörde sig hem till sig vid halv elva tiden.

/M

Lugn fredag

I går vart det ingen utgång för min del utan det var en mysig hemmakväll istället. Tittade på teve och myste i soffan, det är tio gånger bättre än att vara ute på krogen.

Vaknade vid tre tiden i natt och var helt utvilad..vad fan är det för fel på mig?! Men som tur var så lyckades jag somna om.

I dag är det rätt så ostadigt väder vilket är tråkigt då jag dels hade tänkt fixa med bilen ute i sköldinge och sen är det synd om alla studenter som ska springa ut om en lite stund. Hade hoppats för deras skull att solen kunde vara snäll och titta fram när det ska åka runt i vagnarna och skrika o tjoa.

Ska lägga mig i soffan och läsa en bra bok nu.

/M

Nice

Humöret i går var lite halvdant men i dag är det på topp igen, beror nog på att det dels är sista dagen på arbetsveckan och att jag hade trevlig sovsällskap i natt :)

I dag är det bara en massa lagningar samt undersökningar som står på schemat, tror banne mig att vi har lyckats få en tandutdragning oxå. Får väl hoppas på att det inte blir allt för blodigt när vi ska dra ut tänderna sen :P

Nä två patienter kvar innan det är dags för morgon fika. Hoppas ni alla får en bra dag för det tänker jag se till att ha.

/M


Duktig

Vart lite mer fart på eftermiddagen men det avrt endå ingen högt tempo då jag hade förbaskat ont i magen. men envis som jag är så vägrade jag att åka hem, man tjänar ju fan inga pengar på att va hemma ju :P

Mamma är i eskilstuna på sjukhuset och väntar på svar om ifall hon blir opererade eller inte. Pratade men henne för en stund sen på telefon och hon skulle få besked ikväll.

Annars så har det inte hänt så jätte mkt, har dock varit duktig och skickat iväg två jobbansökningar. Kan ju alltid hoppas på att man får svar och får komma på intervju. Men allra helst så skulle jag vilja ha en fast anställning på FTV i flen där jag är nu för jag trivs så fruktansvärt bra där men som det ser ut nu är det inte så troligt.

Nä nu blir det till att titta på teve och ta det lungt.

/M

Lågvarv

Trött som tusan i morse när jag vaknade, hade bara lust att dra täcket över huvudet och fortsätta sova. Men tyvärr så tjänar man ju inga pengar på det. Har sovit halvtaskit i natt och det beror nog på att jag lyckades somna en stund i soffan i går kväll, smart madde jätte smart eller inte.

Är ialla fall lungt på jobbet, håller på med att plocka disk och journaler nu på förmiddagen. Med andra ord jag går på lågvarv och glider runt. Sen efter lunch så kommer min tandläkare och då jävlar blir det till att öka tempot ett hack eller två.

Längtar till helgen då blir det bara till att ta det lungt och ladda batterierna. Eller ja fredag ser ut o bli fullt upp på dagen då det ska hinnas med att åka till tippen, fikas, leta födelsedags present samt att se om det går att byta brommsoken på bilen.

/M

Sovmorgon

I går var det måndag och en ny arbetsveckan, dagen bara flög fram tills det var dags att åka hem. Vart hemmagjort pizza till middag och besked om att min mors operation lär dröja då de på operation redan har gjort sitt sommarchema.

Fick kvällsbesök och vi satt o kollade runt på olika sider med roliga onödiga saker man kunde köpa. Vissa saker var as grymma så man nästan vart sugen på att köpa de medans andra var totalt ointressanta.

I dag startade jag dagen med sovmorgon vilket inte är helt fel. Började kl 9 med möte på safien då de skulle informera oss om vad som komer hända när folktandvården blir ett bolag. När mötet var klart bar det av till jobbet före lunch och sen var det dags för att behandla lite patienter.

Vi drog ut tänder på två personer, kontrolerade att en protes satt bra samt hade en akut pasient. Med andra ord en riktig glidar dag på jobbet. Sista patienten uteblev så tandläkaren jag jobbade med i dag var så snäll och tog bort tandsten i underkäken på mig.


Middagen är avklarad och jag har passerat duschen så nu blir det lite teve tittande innan det är sängdags.

/M

Kött med kött

I går vid halv 5 tiden kom madde och chrille för att hämta upp mig då vi hem till kim ute i skogen. Det var grillning, drickande och för tidigt nationalfirande som stod på schemat.

När kom kom ut så var det bara att lassa in allt i kylen och sen vänta på att anje, andreas, matte o kalle från laxå skulle komma. När de kom sen så satte vi igång grillen och dukade bordet och sen vart det bara att hugga in på maten. Vet inte hur många kilo kött vi grillade men det var bra mkt då det räckte till natt mat och att det fortfarande fanns kvar i dag.

Sen på kvällen så flyttade vi inomhus då myggen började bli fördjävliga. Det var sing star som vi sjön i några timmar och kul som tusan hade vi. Vid 2 tiden vart det sängen men somnade inte förens vid 4 tiden då vissa personer fick tag i ficklampor och larvade sig med :P

Vaknade kl 6 i morse och ville bara dö, fattar inte varför jag ska vakna så jävla tidigt för på en helg men jag lyckades somna om. Vi steg upp vid 10-11 tiden och började röja lite i huset så kim inte skulle ha allt för mkt att städa. Sem bar det av in till stan och hem till madde o chrille för att sen traska ner till stads parken för lite lunch.

Tog en lite promenix på stan sen innan vi alla begav oss till factory i vingåker. Det vart inget shoppade för min men anje, andresa, matta och kalle shoppade loss lite. Sen när vi var klara i vingåker så sa vi hejdå till laxåborna och åkte hem till stan.

När jag kom till stan sen så åkte jag hem till sophia då jag skulle vara hundvakt åt lilla zelma då sophia skulle ta en långtur med lily. Zelma och jag låg o vilade i 45 min och resten utav tiden så busade och stojade vi.

Nä är jag hemma och har passerat duschen och snart blir det sängen för min del så jag orkar upp till jobbet i morrn.

Vill tacka alla som var med i går och grilla, det var en super trevlig kväll som vi absolut måste göra om :)

/M

Besked

Körde upp min mor till röntgen i dag och så fick vi besked om vad det var för nått. Det visade sig att det var två stora stenar i gallblåsan så det var inte värre än så. Både min mor och jag gick lättade där ifrån med varsit stort leende på läpparna och en stor sten lyftes från våra axlar.

Det blir operation för hennes inom en snar framtid så de kan ta bort stenarna. Jag hoppas hon får en tid snart så hon slipper att ha ont.

/M

Jordgubbar

Åkte ut till sköldinge vid 10 tiden och när jag kom ut dit så var det bra till att byta bil och åka in till stan igen. Min mosters sambo var lite ramsne och han skulle handla stålnät till trädgården så jag fick leka chaffis. Passade på att handla alla grejor jag behöver i kväll inne på coop då det är grillning som står på menyn. Sen så sålde de jordgubbar där utanför så jag passade på att köpa två kartonger.

Väl tillbaks i sköldinge skulle vi byta bromsok på min bil men icke sa nicke för två utav muttrarna satt som berg så det projekter får vi ta nästan helg då min mosters sambo skulle köpa någon värmepryl som skulle göra så att man går loss muttrarna.

Nu sitter jag hemma och slöar och kollar på bilstereo då jag snart får damp på den jag har i bilen. Den vägrar nämligen att spela brännda skivor. 

/M

....

Why do you even care?!


Filmkväll och norrköping

I går att jag kommit hem från jobbet så kom kim och hätade upp mig. V i åkte iväg och köpte dricka och glass innan vi åke hem till honom för att titta på film. Vi kollade på fyra filmer och jag lyckades hålla mig vaken genom alla filmer och det är riktigt bra för att vara mig :P Kom inte i säng förens vid 2 tiden och så vaknar man nästan klar vaken kvart över 5. Seriöst vad är det för jävla fel på än men jag lyckades somna om och klev inte ur sängen förens lite innan 10 tiden.

Åkte in till stan och bytte bil och sen vart det ner till arbetsförmedlingen och sen till polisen då jag skulle häma ut mitt pass. När allt det var avklarat så bar det av till norrköping för lite shopping.

Det vart ett varv i varje galleria och jag lyckade väl komma upp i en sisodär 5 påsar och kim kom bara upp i 1 påse, dålig stil :P Sen när vi kom hem till kattne igen så vart det bolaget och sen hem för lite mat. Km drog hem för en studn sen och jag la mig i ett bad och somnade naturligvis men nu är jag färdig fixat och sen följa med natha bort till becca sen en lite stund.

Det blir dock inte till att vara uta allt för sen i kväll då det är mkt som ska hinnas med i morrn innan det bär av ut till skogen i gen för grillning med vänner.

/M

Tandtroll

I går var det en rätt så lugn dag på jobbet, hade bara 1 patient på förmiddagen. Sen roade jag mig med att fixa i ordning allt till eftermiddagen då vi skulle ha undersökninhar utav 45 st små 3 åringar. Vi fixade fiskdamm, en tandfeé och två tandtroll. Jag fick den stora äran att spela ett utan tandtrollen efter lunch och det var rätt så kul. Jag kommer lägga upp en bild så fort jag hittar min usb kabel :P

Fiskdammen, tandtrollen och tandfeén var en hitt och alla 3 åringar som kom hade riktigt roligt. Vi hade även en lite sockerutställning som visade hur mkt socker det är i olika produkter så man ska få en uppfattning om vad som är bra att få i sig och inte.

Slutade lite tidigare i går så när jag kom hem så passade jag på att tvätta bilen i det fina vädret men det dröjer väl säkert inte länge förens det är täckt utav pollen igen.


I dag är det torsdag och sista arbetsdagen på denna veckan för min del så himmla skönt. Ikväll blir det nog thai mat, se filmkväll med glass, dricka och trevligt sällskap ute i skogen. Vad det blir för filmer ikväll är lite osäkert men tror ialla fall att det blir drag me to hell, usch jag hatar löständerna som är med i den filmen :S

Nä åka och tanka och sen bege sig till jobbet och se vad vi har för roliga patienter i dag.

/M

Vill inte vara med

Kan man säga upp sig ett tag från livet för det vill banne mig jag göra nu. Fick redan på i går kväll att en vän till familjen har promblem med sitt hjärta och behöver byta hjärtklaffar och det är ju inget man gör i en handvänding. Sen har även personen strålnings skador i axlar och armar sen en tidigare sjukdom sen yngre dagara. Jag tycker det är så orättvist att den här personen ifråg har drabbats och det får en att inse hur skört änns liv igentligen är.

Sen så var min mor uppe hos läkaren i går och han hittade en knöl i sidan utav hennes mage och han vet inte riktigt vad det är så hon ska få en remiss till röntgen. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt för hon och jag ska ju åka till turkiet efter sommaren och bara lata oss. Och nej jag skiter i ifall jag kommer iväg till turkiet eller inte huvudsaken är att min mor mår bra. Det jag menar är att det finns ingen annan jag hellre skulle vilja åka med dit än hon för vi har så himmla kul ihop.

Usch jag hoppas att hon får remissen snarast så man får svar på vad det är för nått för det finns inget värre än att leva i ovishet speciellt inte när det kommer till de människorna man älskar mest.