Dagens planer

Sovmorgon och träning är avbockade från listan. Ska strax hoppa in i duschen och sen köra igång en tvättmaskin av typ 4.
 
Ska ner på stan sen med sambon och titta på kostym till honom då det vankas dop om någon månad. Karln har ju lagt på sig en massa muskler så den kostymen han har är för liten.
 
Vädret är inte det bästa i dag så då passar det kanon att städa av lägenheten lite så det blir ren och fint.

Regn dags?

Vädret denna tisdag ser inte alls lovande ut. Mörka moln på himlen skvallrar om att regnet verkar ha kommit hit. Om det nu ska regna i dag så hoppas jag det för med sig lite friskare luft än vad det har varit de senaste dagarna.
 
I dag väntas det jobb mellan 8-17 sen blir det raka vägen hem då det ska komma en och kolla på barbordet. Får se ifall vi kan bli av med det denna gången ;)
 
Sitter för tillfället i soffan, laddar upp för dagen och känner av träningsvärken som sakta börja komma smygandes. Det sitter mest i sidorna på ryggen det man brukar kalla för vingar.

Shoppingen från rättvik

Servetter
 
Baseball jacka
 
Nyckelskåp
 
 
 

Back to reality

Måndag och tillbaks till vardagen vilket innebar träning nu i morse. Har nu suttit och knåpat ihop en matlista för de 4 närmaste veckorna.
 
Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig. Det vankas några timmars jobb i eftermiddag sen ikväll så blir det att åka iväg och storhandla. Det börjar eka lite i både kyl/frys och skafferi.
 
 

Home sweet home

Efter en avkopplande och härlig helg i rättvik/tällberg så är vi hemma. Vi betade av de 27 milen hem på 3h 40 min, struntade i att göra matstopp som vi gjorde påvägen upp.
 
Det var skönt att komma iväg och bara ta det lugnt. Vi var på marknaden på travbanan i fredags, kom där ifrån med servetter med två olika motiv. Köpte även en snygg blå/vit baseball jacka samt nyckelringar, en till mustangen och en till J:s bil.
 
Lördagen spenderade på hotellet, först med en stor frukost sen gick vi runt och kollade i en massa hantverksbodar som fanns på området. Vi tittade bl.a på konstverk i glas, en massa fina saker gjorda i smide. Hittade ett jätte fint nyckelskåp som vi slog till på.
 
Vi avrundade båda kvällarna med att bubbla i bubbelbadkaret vi hade på vårt hotellrum. Det var så jäkla skönt att kunna lägga sig i ett varmt bad.
 
Denna kväll har vi spenderat ute i sköldinge hos svärföräldrarna. Vi grillade hamburgare till middag och så vart det chokladpuddig till efterrätt. Nu blir det att slöa framför teven innan det är dags att krypa ner och få sova i sin egen säng.
 
 
 

Njuter för fullt

Efter ca 4 1/2 timmes bilkörning igår var vi framme vid hotellet. Vi lämpade av vår packning på rummet och åkte iväg till travbanan i Rättvik.

Där var det en stor marknad som vi gick runt och tittade på. Käkade hamburgare och njöt av vädret.

Tillbaks på hotellet så parkerade vi oss på uteserveringen och njöt av lite alkohol.
Bubblade lite bubbelpool uppe på rummet, kikade en stund på teve innan vi somnade som klubbade sälar.

Nu har vi precis avnjutit en god hotellfrukost. Får se vad denna dagen har att erbjuda.




Om en stund

Fredag i dag och det mesta som vi ska ha med oss är nerpackat. Om en liten stund så sätter vi oss i bilen och styr upp till dalarna.
 
Den exakta destenationen är Tällberg där vi ska bo på hotell, 1 mil från Rättvik där Classic Car Weekend börjar idag. Och naturligtvis så ska vi på det, de drar igång veckan med en stor marknad på travbanan.
 
Får se hur mkt man shoppar loss där :P Men absolut skönast ska bli miljöombytet och få äta god hotellfrukost.


Torsdag i stora drag

            
 
Tränat - färgat håret - shoppat skor på rea -
läst skvaller - ätit choklad - frossat i frukt
 

Lite smått panik på morgonen

Kanon dag i går med 2 träningspass där armar/bröst och ben/rumpa fick sig en varsin omgång. Rensade ut lite skit här hemma och sen vart det mini spa för fötterna. Läste klart min deckar och fixade naglarna så det var snygga.
 
I dag när jag vaknade kom jag på att fr.o.m i dag så kommer vi bara att ha en bank, skönt. Och som en blixt från klar himmel kom jag på att jag har autogiro betalning till tandläkaren och jag har inte medelat nya kontonummret.
 
Fick lite smått panik och fattade inte hur jag kunde glöma en sådan sak?! Medans jag funderade över vem jag skulle kontata för att fixa detta så slängde jag ett öga på lappen från vår nya bank med info om bankbytet. Där stod det att de automatiskt flyttar över befintliga autogiron.
 
Efter att ha kollat på min banksida att det var registrerat kunde jag pusta ut och ladda för morgonen gympass. Körde slut på mina stackars rumpmuskler men vill man ha snygg rumpa är det bara att bita ihop och köra järnet.
 
 
 
 

Saker man borde göra oftare

I går städade jag bakom tvättmaskinen, usch säger jag bara. Det var inte lite damm och smuts som härjade där bakom. Det är en sak man verkligen borde göra oftare om man äger en egen tvättmasikn och inte bara när man ska ex flytta.
 
Fler saker man borde göra oftare är att torka ur köksskåpen, rensa garderober och låder på kläder som man inte använder. Sen får man inte glömma de där skåpen man har som man bara slänger in saker i för att det kan va bra att ha.
 
När man är på gång och ska flytta så inser man verkligen HUR mkt saker man har och mycket utav de sakerna har man spara för att det kan va bra att ha.
 
Jag ska sätta mig och gå igenom lådorna i våra bokhyllor samt det där köksskåpet där man kastar in allt och se hur mycket mer jag kan rensa bort. Ska försöka se till att vi tar med oss så lite bra ha saker som möjligt när vi flyttar.
 
 

Här ska det städas

Var skapligt seg när jag vaknade i morse för min kropp hade fått för sig att den var utvilad redan kl 5. Låg och drog mig tills det var dags att gå upp 2 timmar senare.
 
Efter jobbet så åkte jag hem, plockade upp gubben och så drog vi till gymmet. Nu är armarna så där lagom möra efter att ha lyft en massa vikter.
 
I dag ska vi roa oss med att städa bakom tvättmaskinen och spisen, sånt som inte gjorts på evigheter. Vi ska bli av med utemöblerna och så blir det nog en sväng till tippen. Ska en sväng hem till min mor och låna telefonen då jag har lite samtal jag måste beta av.
 
Hur ska ni spendera eran tisdag?
 

Saknar

Jag saknar mitt långa hår jag hade innan jag klippte av det tidigt i våras.

Det känns som om håret inte växer något alls men det gör det. Åtminstone så skvallrar utväxten om att håret växer även fast det inte känns som så.

Har kommit till den där träliga längden då det varken är kort eller långt. Men det är tack och lov så långt att man kan sätta upp det i en liten hästsvans.

För hoppningsvis så har håret växt ut och blivit långt till nästa sommar.







20130722

Måndag och en ny vecka i sikte med en massa skoj. Klar blå himmel och sol, går ju inte att vakna till något bättre.
Startade denna dagen med att åka till gymmet kl 7 med gubben. Kan inte bli en bättre start på dagen ifall ni frågar mig.
 
Nu blir det att slöa i soffan och vänta på att tvättmaskinen ska bli klar. Laddar upp för ett jobbpass i eftermiddag, börjar kl 13. Det är enda jobbpasset för denna vecka och på fredag så bär det av till rättvik. 
 
Som jag längtar efter att få komma bort en sväng och sen en annan miljö. Bo på hotell, bara njuta utav alla fina bilar och träffa vänner. Det är nästan så jag vill ha fredag redan nu.
 
rättvik förra året
 
 

Teve & stövlar

Jobbdagen har gott bra med det har varit segt. Har suttit större delen av dagen och glott på teve. Kände nästan att jag hade fyrkanter till ögon när jag åkte hem.
 
Svängde ihop lite middag sen vart det en sväng upp till willys. Har hunnit med en sväng till gymmet nu ikväll, det var bena och rumpan som fick sig en omgång.
 
Sitter nu och tittar på läder stövlar. Funderar på ifall jag skulle invistera i ett par då läder är ett material som är slittåligt. Har hittat ett par snygga från märket primeboots men de kostar en väldigt bra slant, för att vara exakt 3700 kr. Det är mycket pengar så det tåls att tänka på.
 
Men än är det inte dags att för det så det hinns tänkas över både en och två gånger. Någon som kanske har ett bra tips på snygga läderstövlar till ett skapligt pris?
 

Sunday work

Morrn morrn, har sovit kanon bra i natt men det kan ju ha att göra tack vara öronpropparna. En utav grannarna på gården hade fest på balkongen i går så för att inte riskera nattsömnen åkte pluggarna i öronen.
 
Har inte hört ett smack vare sig från grannarna eller sambon som med all sannorlikhet har snarkat. Det är ju nästan så man kanske borde sova med propparna lite oftare.
 
I dag vankast det ett 9 timmars pass på jobbet, det kommer bli teve tittande större delen av dagen :/ Ingen direkt höjdare när det är så fint väder ute men men bara att gilla läget.
 
 

I´m hooked

Har hunnit med mycket i dag även fast jag inte har haft något rasande tempo. Det har tvättats träningskläder, rensats papper.
 
Fixat iordning pärmarna med alla våra div papper. Har pysslat om bilen så den är rentvättat och fin. Blev inte av med vårat barbord men det är ju några månader kvar innan vi flyttar så.
 
Sen har jag lyckats fastna för ett spel som jag plockade ner till mobilen. Words in a pic heter spelet där man ser en bild och så är det en massa bokstäver som bilar tre ord som har med bilden att göra. Ibland är det riktigt klurigt att komma på vad det ska va för ord.
 
Gubben och jag har suttit och spelat det tillsammans halva kvällen, man liksom fastnar och så rullar timmarna iväg. Men det är förbaskat bra hjärngympa och sånt gillas :)
 
 

Utnyttja denna lediga dag

Ledig i dag och det ska utnyttjas till max. Har redan hunnit med lite sovmorgon samt en sväng på gymmet. Tvättmaskinen är nu i full gång med att fräscha upp våra träningskläder som inte luktade allt för gott.
 
Fått i mig lite frukost och väntar på att en kille ska komma över och titta på vårat barbord. Hoppas hoppas att han köper det för då blir det en pryl mindre att ta med sig i flytten.
 
Ska iväg sen och tvätta bilen, den behöver bli lite ompysslade. Sen ska jag sätta mig ner och skriva en lista på saker som vi kan börja packa ner sen efter att vi kommer hem från rättvik.
 
Om orken finns kvar när allt detta är fixat så ska jag köra på lite hemma spa.
 
 

Prata av sig

Gick av mitt 24 timmars arbetspass kl 14 i dag. Sambon kom och hämtade mig, vi åkte och handlade sen vart det soffan för min del. Fick huvudvärk lagom som jag slutade jobba men efter lite vila och en alvedon så försvann den.
 
Käkade tacos till middag, smakade så jävla gott då vi inte ätit det på evigheter. Traskade hem till mina föräldrar sen, pratade av mig lite om div saker.
 
Satt ute på deras uteplats och snackade bort nästan 3 timmar om allt mella himmel och jord. Åkte ut till sköldinge sen och hämtade hem min bil som vart lite ompysslade utav sambon i går.
 
Nu slöar vi i soffan efter ett skönt pass på gymmet. Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det natti natti så vi orkar upp skapligt i morrn för ett nytt gympass.

Tidig fredag

Vaknade redan kl 5 men slö sov till kl 7 när det var dags att gå upp.

Frukosten är intagen och nu kollar vi på nyhetsmorgon.

Vi jobbar hårt i dag ;-) haha nä utan det är tvättmaskinen som får jobba hårdast i dag.

Bitter fitta

Världen skulle gå under ifall jag slutade bry mig, fixa och organisera.

Okej kanske inte hela världen men en del av den.

Känner mig som en riktig bitter fitta i dag, förmodligen mensen som gör sitt.

Trött och irriterad på att saker inte kan flyta på för än. Tur att jag har en sådan underbar sambo som alltid får mig på bättre humör.

Urk

Torsdag och solen lyser för fullt och himlen är klar blå. Har hunnit med ett pass på gymmet med gubben. Fick bli lite kondition sen stretchade jag igenom kroppen ordentligt.
 
Resten av förmiddagen kommer bli lugn, ska ladda upp för ett 24 timmars jobbpass. Går på kl 14 i dag och vi startar arbetspasset med picknick vilket inte är helt fel.
 
 
 
Usch jag är allmänt trött och irriterad på människor, inget kan bara flyta på. Det ska bli så skönt att åka till rättvik nästa helg med sambon och bara få koppla av från allt och alla.
/M
 
 

Svetting like a pig

Härligt pass på gymmet avklart, körde mest kondition i dag. Svettades som en gris under hela passet, tror fucked up och ripped pro gör sitt för att hjälpa till.
 
Frukosten är intagen, vart hallonsmoothie med havre i. Kanon gott och nyttigt, ska prova att ha i mango nästa gång som jag fick tips om av louise.
 
Nu ska vi varva ner en liten stund innan vi åker ut till garaget och ger min bil lite kärlek.
 
 

Driving one of your cars

Vi har spenderat denna tisdag med att åkt tur och retur till laxå i en stor jobbarbil. Lånade en utav transiterna från gubbens jobb så vi skulle få plats med möblern vi skulle hämta.
 
Fick lite kvalitetstid med våra fina vänner i laxå och deras gulliga ungar. Karlarna fick lasta in möblerna medans jag och anje snackade skit.
 
Vi käkade lunch ihop, diskuterade flytt/städning då vi båda är mitt uppe i det här med att organisera allt som hör till när man ska flytta. Bokade in ett datum då de ska komma till stan så vi alla kan käka lunch och umgås.
 
Var tillbaka i stan vid halv 4 tiden, svänge förbi mina föräldrar och stallde in möblerna som ska stå hos de tills vi flyttar. Kan ju berätta att det vi hämtade i dag var en stol, soffbord, iläggsskiva till matbordet samt en jätte fin sänggavel. 
 
Åkte och bytte bil sen vart det raka vägen hem för att fixa middag. När den hade jäst klart i magen åkte vi ner till sjön så jag kunde ta årets första dopp. Det var lite kallt men jag kom i och tog några simtag innan jag skuttade upp till älsklingen och virade in mig i handduken.
 
Vi satt nere vid stranden, myste och tittade på gässen som simmade runt med sina bebisar. Tittar nu på supersize vs superskinny och laddar upp för kvällens gympass.
 
 
 
 
 

20130716

Tisdag - sovmorgon - fint väder - skifta bil - laxå - hämta möbler - hem
 
Så ser dagen ut på ett ungefär

Ikea shopping

Det gick snabbt och smidigt på ikea då det inte var så mycket folk där. Passade oss perfekt, dock var det mer folk på biltema men det gick snabbt där inne också.
 
Kom hem med det här från shoppingturen:
 
 
 

Tjoho

Måndag morgon och gubben semester har börjat. Det firade vi in med sovmorgon och strax ska vi bege oss mot ikea.
 
Ja det blir även en sväng in på biltema när vi ändå är i närheten. Fick faktisk bara en liten shoppinglista för en gång skull från svärfar och svågern i går. ¨
 
Det kommer bli kanon sen när biltema slår upp sina dörrar här i stan. Enda minuset är ju att det inte kommer bli lika lätt att lura iväg gubben till ikea.
 
Vad står på eran planering för dagen? Vi ska som saker till ikea och sen när vi kommer hem så får vi se vem som får äran att ta diskberget. Ska se om jag kan lura på sambon att ta det så jag kan plocka och dammsuga av lägenheten.
 
 

Hel dag utomhus

Denna söndag har större delen av dagen spenderats ute i sköldinge. Vi kollade ena oket på min bil som kärvat lite. Som tur är behövs det bara smörjas upp och få lite kärlek.
 
Vi har rensat upp lite runt garaget, de gick lös med röjsåg. Klippte gräsmattan och kraffsade ihop allt klippt gräs. Soppade rent i garagte och så han vi med en fika också.
 
På vägen hem stannade vi till hemma hos min mosters sambon för att hämta lite färskpotatis som han har odlat själv.
 
Resten av denna söndag har vi bara tagit det lugnt, tittar på bounty hunter och myser i soffan nu.
/M
 Det här fick jag med mig hem från shoppingen i går. De svarta jeansen och den vita baseball tröjan är från carlings. Trosor gina tricot, stickad tröja från cubus och smink, nagel dekoration + servetter från hm.

Söndags mek

God morgon!  Startade denna morgonen men att plåga rumpa, armar och mage på gymmet.
 
Kan säga att det var skapligt plågsamt att tasig upp för trapporna förut haha. Men det är bara på´t igen sen ikväll för vill man ha en snygg rumpa så är det bara att bita ihop.
 
Ska om en lite stund bege oss ut till sköldinge för att leka bildoktor med älsklingen. Blir att meka lite med min bil, har ett ok som är lite små grinigt.
 
Annars så bjuds inte denna söndag på något speciellt. Har ni några planer för i dag och har ni haft en bra helg?
/M
 
 

Shopping & träning

Denna lördag har i stora drag bestått utav träning och shopping. Vart till och med två träningspass i dag, magen låg i fokus på båda passen.
 
Körde planka nu i kväll och jävlar vad jobbigt det var, svetten bara lackade om än och armarna darrade som bara den. Men jävlar vad skönt det kändes när man var klar.
 
Shoppingen gick kanon, fick med mig en hel del fint hem. Bilder på sakerna får ni någon gång under morgondagen. På måndag blir det mer shopping men då i form utav inredningsprylar till hemmet. Får se ifall det eventuellt blir lite saker till bilen också.

/M
 
 

Svett de lux

Arbetspasset gick kanon, vart dock en halv seg kväll då E gick och la sig tidigt. Jag passade på att kolla påteve lite men gav upp vid 21 tiden.
 
La mig i sängen och läste ur min deckare tills ögonen stod i kors. Sovit helt okej för att va på jobbet, blir ju inte samma sömn som hemma men det funkar.
 
Älsklinge och jag har avverkat ett pass på gymmet, filmade honom när han gjorde hängande sit ups. Finns på instagram (maddiie87) att beskåda.
 
Nu blir det duschen sen drar vi till norrköping för lite shopping.
/M
 
 
 

Inspiration

 
 
 
 

Listen to your ...

Lyssnade på kroppen i morse och körde på sovmorgon, så gött. Sista arbetspasset kör i gång kl 14 i dag och sen när jag går av kl 8 i morrn så har jag 5 dagars ledigt.
 
2 utav de 5 dagarna kommer spenderas genom att shoppa. Det blir norrköping i morrn och på måndag blir det ikea. Och den stackaren som kommer bli utsatt för rollen som shoppingsällskap är min kära sambo som får inleda sin semester med att gå i affärer.
 
Men åter till i dag, ska plocka lite här hemma och bara ladda upp in för arbetspasset.
/M
 
 

Shopping sugen

 
 

Härlig morgon rutin

Ledig dag och startade med en lite sovmorgon. Brände sen iväg till gymmet och plågade armarna. Älskar min härliga morgon rutin med att åka till gymmet de dagarna när jag är ledig eller jobbar eftermiddag.
 
Pw med min mor är även avklarad i det fina vädret. Ska nu hoppa in i duschen sen fixa disken innan jag knatar hem till mina föräldrar.
 
Tänkte låna deras gräsmatta och få lite färg på kroppen :)
/M
 
 

Blixtar och dunder

Vaknade till åska, blixtar och spöregn vilket är rätt så mysigt. Sambon och jag konstaterade att 1: det är skönt att vi båda har inomhus jobb.
 
2: det hade varit betydligt mysigare om vi hade varit lediga så man kunde ha legat kvar i sängen och lyssnat på ovädret.
 
Frukosten är intagen och jag ska leta upp ett par ordentliga skor på rekomendation av sambon då det tydligen är som sjöar ute på gatorna :/
 
Det kommer få bli en hel dag inne på jobbet för jag har då ingen lust att bege mig ut i onödan i detta väder.
/M
 
 

Vita rockar och svett

Vi har tagit det lungt E och jag. Tittat på sjukhuset på teve, en bra serie där man får följa läkarna i deras vardag.

Det har hunnits med en sväng bort till affären för lite handling. Höll på att svettas ihjäl och det blir inte bättre av att det är lika varmt ute som inne i lägenheten.

Nu slappar vi då värmen tog musten ur oss. Jag sitter och skriver en lista på saker vi behöver till huset.

En del har vi redan köpt, lite kommer köpas i nästa vecka. Och det andra blir sen när vi har flyttat in och gjort oss hemmastadda.




Vem körde över mig?!

Det vankas jobb i dag men jag känner mig helt överkörd i kroppen. Sovit som en kratta under natten, hade svårt att somna. Saken vart ju inte bättre av att min andra hälften var täppt i näsan och snarkade.
 
Men det är fint väder ute så jag hoppas på att denna arbetsdag går fort! Frukosten är intagen så det är snart dags att fixa till sig.
 
Träningsvärken i ben och rumpa börjar sakta komma smygandes men det är bara skönt. Det ska kännas att man har tränat ;)
/M
 

Ökat vikter

Haft en kanon bra måndag med träningspass och pw på morgonen. Städat av lägenheten och tvättat upp lite kläder. Fick besök av en killkompis, snackade lite skit om allt mellan himel och jord.
 
Han köpte även våra utemöbler som vi har på balkongen så de slipper vi ta med oss sen när vi flyttar. Skönt att göra sig av med onödiga saker som vi inte kommer ha användning för i huset.
 
Vart en sväng till gymmet nu ikväll med gubben, tränade igenom ben och rumpa igen. Har faktisk ökat på lite vikter på en del maskiner vilket känns bra.
 
I abductor maskinen (utsida av höft) har jag ökat från 66 kg till 73 kg, i adductor maskinen (insida av lår) från 73 kg till 79 kg. Sen ökade jag även vikter i benpressen från 86 kg till 93 kg och i vadpress maskinen 32 kg till 54 kg.
 
Så jag är jäkligt nöjd med mig själv. Rundar av denna kvällen med ett avsnitt av fast and loud samt morötter/gurk stavar med fetaost röra.
/M

 

20130708

Ledig i dag så åkte iväg till gymmet i morse även fast det var skapligt segt att ta sig ur sängen 6.40. Men efter att ha fått i mig frukost och fucked up (pwo) så gick det som en dans på gymmet.
 
Det fick bli tränign av ben/rumpa, ett hårt pass tills bena var som spagetti. Knatade sen hem till min mor så gick vi ut på en 35 min pw i det fina vädret.
 
Har hunnit med att hadla och fått i mig lite lunch så nu ska jag fortsätta med städning samt tvättning. Är dock inte så mkt som ska tvättas då min underbara karl hade tvättat upp det mesta i går.
 
Det är härligt att ha en självgående karl som hittar till tvättmaskinen utan att man behöver tjata eller skriva en kart till vart maskiner står någon stans.
/M
 
 Så sant så

Vad fort det går

Oj vad fort det går, halva arbetspasset är redan gjort.

Vi har fikat, planerat in en massa skojiga saker. Nu slappar vi och låter tvättmaskinen jobba.

Det ska även min maskin hemma få göra sen.

Så vad det dags igen

Morrn morrn, så var det dags att snart åka till jobbet igen. Ser ut att bli strålande väder idag igen vilket inte är fel.
 
Efter jobbet i dag så ska jag ta tag i tvättberget som sakta men säkert börjar växa sig större och större. Sen ska jag bara ta det lugnt och mysa med karln.
 
Har ni några roliga planer i dag?
/M

Go middag med hjärtat

Efter jobbet vart det raka vägen hem och fixa till sig. Sen gick hjärtat och jag till harrys där vi käkade en super god middag.
 
Vi började med vitlöksbröd och tzatziki sen vart det hamburgare för älsklingen medans jag tog oxfilépasta. Jag avrundade sen med en supergod efterrätt i form av vit & mörk chokladmousse.
 
Sitter nu och varvar ner här hemma framför teven, i morrn vankas det jobb igen mellan 8-17.
/M
 
 

Strålande väder

Strålande väder ute i dag och det är ju typiskt att man ska jobba hela dagen då. Men men får försöka göra det bästa av det hela.
 
Känner mig som agda 88 år i kroppen, stel och jävlig. Den där helkroppsmasage jag ska få längtar jag efter men det dröjer tills mitten av augusti. Hon som jobbar där jag tänkte beställa behandlingen hade ont i ena armbågen, just my luck.
 
Vad har ni för planer för denna lördag? Någon som ska till Power big meet i västerås? Själv hade jag ju inte tackat nej till att åka dit, gå på marknade och titta på alla snygga bilar.
/M
 
 

Klara färdiga..

God morgon! om mindre än 1 timme drar min jobbhelg igång. Det blir en mjukstart idag då jag jobbar mellan 8-14 men i morrn och på söndag blir det mellan 8-17.
 
Vädret ser ut att eventuellt kunna bjuda på lite regn i dag då det är en massa lätta regnmoln på himlen. Usch tycker det är så svårt att veta vad man ska sätta på sig.
 
För även om det ser ut som om det ska börja regna så blir det inte alltid den här kalla luften utan istället så blir det kvaft ute. Jaja det blir nog bra, ska sluta babbla och fixa till mig.
/M

Sitter och spanar på

Har tagit det lugnt i dag, fortsatte med min pre- flyttstädning. Lika bra att böja i tid och skura skåp osv nu så det inte är så mkt smutts sen när det är dags för den riktiga flyttstädningen.
 
I går skrubba och torkade jag ur ena skåpet där vi bl a har vår fritös, skrubbade rent fläkt kåpan. Spisplattorna och spisknapparna fick sig även en ordentlig omgång.
 
I dag var det duschmunstycket plus slangens tur. Insåg dock att vi måste inskaffa en ny duschslang då den vi har är lite lätt ljusrosa på sina ställen efter all hårfärgning.
 
Nu slappar jag framför teven samt spanar på ikeas hemsida efter saker vi behöver till huset. Det kommer nämligen bli en tripp till ikea om någon vecka. Blir kanon då jag äntligen har hittat en bänk med skoförvaring som jag gillar som ska stå i hallen.
/M
 
 
 
 

Drömshopping - Jetset trends

 
 
 
 
 

Noll energi

Åkte till gymmet i morse men kände verkligen att jag hade noll energi. Körde lite rygg och sen stretchade jag igenom kroppen ordentligt.
 
Lutar emot att det blir en pw med min mor om en stund även fast vädret te är det bästa. Men frisk luft är alltid bra för kroppen vare sig det är soligt eller mulet ute.
 
Resten av dagen kommer spenderas hemma, ska pyssla med lite div saker.
/M
 

Frukost fika

Ligger och drar mig i sängen. Ska strax hoppa upp och fixa till mig då jag ska på frukost fika med grannen.

Vi ska uppdatera oss lite om våra liv, vad som händer och sker.

Sen ska det ringas lite samtal som rör flytten så man kan bocka av det från listan. Boka tid för min masage, handla och sen träna.

Har ni något inplanerat för dagen?

Satan vilken träningsvärk

Åh jävlar vilken träningsvärk jag har i baksida av lår, rumpa och insida av lår. Gårdagens ben och rump pass tog verkligen. Det är en pina att sätta sig i soffan, på en stol eller på toaletten.
 
Att gå i trapporna ska vi inte heller prata om. Men även fast musklerna värker så gillar jag det. Det känna att man verkligen har gjort något samt plågat muskler som legat och vilat för länge.
 
Var en sväng till gymmet i kväll där jag tränade armar, bröst och axlar. Får se om jag får någon träningsvärk i de musklerna. Rundade av med att köra lite spinningcykel men det vart bara 5 min då ben och rumpa nästan skrek av träningsvärk.
 
Tittar nu på supersize vs superskinny, ett himla intressant program där en överviktig person byter diet i 1 vecka med en underviktig person. Allt sker på en klinik där de får hjälp för att kuna ändra sina inte så bra matvanor.
/M
 
 
 

I don´t know what to do

När jag vaknade i morse viste jag inte ifall jag ville dra till gymmet eller ta sovmorgon. Det vart det sistnämnda och jäklar vad skönt det var.
 
Halv dåligt väder ute i dag så jag tänkte passa på att städa. Första maskinen med tvätt är igång sen blir det väl 2 eller 3 maskiner till.
 
Hade en kanon födelsedage i går, fick en sodastreamer av mina föräldrar. Fick även ett par löparskor av de som jag fick i en förtidig preesent för 2 veckor sen.
 
Av svärföräldrarna fick jag pengar vilket är super speciellt nu när man har hittat en hel del man vill och behöver köpa till huset. Av mia och john fick jag en fin rosen blomma som luktar fantastiskt, ska bara se till att inte ta död på den.
 
Av älsklingen fick jag snygga underkläder, jag ska få välja en massagebehandling som han ska betala och så ska han bjuda mig på restaurang.
 
Så otroligt tacksam för alla fina presenter jag fick.
/M
 
 

Vill ha

Har hittat lite inredningsprylar som jag vill ha till vårt hus. Det här är lite utav allt jag är sugen på att inskaffa.
 
Till dressing room
Ljusstakar till matrummet
Snygga skylltar till toaletterna
 
Dressing room, matrummet
 
Dressing room, att ha div smink i
Källsortering - blir lite roligare med dessa
 
 
 
 

Happy B-day to me

1 juli i dag och grattis till mig som fyller år i dag :)
 
Startade dagen med en sväng till gymmet så nu är mina ben som spagetti. Undra hur det ska gå sen när jag ska springa upp och ned för trapporna då det är 4 stolar och en bordsskiva som ska upp.
 
Om en liten stund så ska jag ta tag i disken, fixa det sista med smörgåstårat som gubben och jag ska äta till middag ikväll.
 
Måste även röja upp lite i lägenheten så det ser fint ut när jag får gäster ikväll.
/M