Home sweet home

Efter en avkopplande och härlig helg i rättvik/tällberg så är vi hemma. Vi betade av de 27 milen hem på 3h 40 min, struntade i att göra matstopp som vi gjorde påvägen upp.
 
Det var skönt att komma iväg och bara ta det lugnt. Vi var på marknaden på travbanan i fredags, kom där ifrån med servetter med två olika motiv. Köpte även en snygg blå/vit baseball jacka samt nyckelringar, en till mustangen och en till J:s bil.
 
Lördagen spenderade på hotellet, först med en stor frukost sen gick vi runt och kollade i en massa hantverksbodar som fanns på området. Vi tittade bl.a på konstverk i glas, en massa fina saker gjorda i smide. Hittade ett jätte fint nyckelskåp som vi slog till på.
 
Vi avrundade båda kvällarna med att bubbla i bubbelbadkaret vi hade på vårt hotellrum. Det var så jäkla skönt att kunna lägga sig i ett varmt bad.
 
Denna kväll har vi spenderat ute i sköldinge hos svärföräldrarna. Vi grillade hamburgare till middag och så vart det chokladpuddig till efterrätt. Nu blir det att slöa framför teven innan det är dags att krypa ner och få sova i sin egen säng.
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Johannas Rockabilly

De låter mysigt! Du får slänga upp bilder på de nya fynden senare så man får se ;)

2013-07-28 @ 23:11:38
URL: http://johannasrockabilly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0