Snart...

Ja snart så är helgen över och den har spenderats nere på norrgläntan genom att ha jobbat. Har jobbat med min mor och sophia och det har gått strålande. Ska jobba sista passet i dag innan jag har en hel veckans ledighet, sweet. I morrn bär det av till anntingen linköping eller örebro med werran, tror det lutar i mot det förstnämda då de har ett bättre ikea. Sen blir det att moffa pizza på kvällen med några vänner sen så blir det nog chips och dipp på kvällen, ska man tjocka så ska man göra det ordentligt. Snart är det tisdag och då är det en madam som fyller 21, nämligen jag. Nä ska fixa till mig för det är snart dag att traska ner till jobbet.

As bra!

Kom nyss hem efter att ha varit på bio men weronica. Vi tittade på sex and the city filmen som var as bra .Har inte skrattat så mkt på så länge som jag gjorde i kväll. Den är helt klart värd att se om man tycker sex and the city serien var bra.

Jag och werran laddade upp med varsin 1 liters fanta, en mega stor popcorn plus en godispåse som vi delade på. Vi bokstavligt talat rullade nästan ut från bion efteråt och snacka om att man blir pissnödig efter 1 liter dricka.

Nä snart dags att nanna kudden så man orkar med morgondagen då det först är en massa ärenden som ska fixas innan det är dags att traska ner och börja jobba kl 14.

Puss, kram och god natt på er!

God Morgon!

Jag hade gärna legat kvar i sängen och sovit en timme eller två men så är inte fallet. Regnet skvallar utanför och jag är inte alls pepp på att gå till jobbet. Men jag har tur för jag jobbar bara till kl 13 och så ska jag jobba med min mor. Det innebär att allt kommer flyta på kanon bra och innan jag vet ordet utav så är kl så mkt att jag får gå hem och då ska jag banne mig sova.


Braindead

Ungeför så känner jag mig i kväll efter dagens schema. Sov pissdåligt hela natten men lyckades komma upp ur sängen tjugo över 8. Fixade till mig o kollade mina sider på datorn innan jag gick över till weronica sen bar det av till hjortkvarn. Vi skulle hem till hennes mor o byta bil där, han med en snabb fika innan det bara av hem till stan igen.

Köpte lunch på coop som jag sen tryckte i mig framför teven sen när kl var kvart i 14 bar det av ner till jobbet. Var skapligt seg i huvudet när jag kom ner dit o inte vart det bättre under kvällen men som tur var de boende lugna o fina. Alla boende låg till sängs när kl var kvart i 20 så då fanns det inte så mkt mer att göra än att ta det lungt och vänta tills kl vart halv 21 så jag fick gå hem.

Nu sitter man i tevesoffan och gäspar, ska strax gå och lägga mig för i morrn är det en ny arbetsdag. Börjar dock inte förens kvart över 7 vilket är skönt  och jobbar bara till kl 13, lovely. Ska jobba ihop med mammi i morrn, vi är oslagbara tillsammans. Team karlström lixom.

Nä tack och god natt för mig.

Bla bla bla

Upptäcket att jag inte har skrivit här på ett tag. Det som har hänt på sistonde är att jag har varit nere vid djulö rätt så mkt när vädret har tillåtigt för sol o bad. Annars har jag hunnit med en och annan fika med vännerna.

Det har blivit några krogrundor också. Firade Li:s 20 års dag ute på san marino, hon fick två shots utav mig o stefan som gjorde att hon vart kallas full och vart apbakis dagen efter.

Firade maddes födelsedag inne på statt och jag var så snäll och gav henne samma shots som li fick men inte i samma mängd. De shoten slog till när madde skulle gå och lägga sig på natten.

Träffade glenn som var på besök i k-holm, har inte träffat honom på över 1 år efter som han bor uppe i piteå. Vart jätte glad över att träffa honom, passade på att ta en fika på sultans och snacka lite skit.

Har firat midsommar med vännerna nere vid djulö, vart till att grilla och snacka skit. Midsommardagen vart seg och det berode inte på att jag var bakis för jag firade midsommarafton som fyllechaffis. Midsommardagskvällen spenderades med att festa uppe hos stefan med lite folk, vart en intressant kväll.

I dag söndag tog jag en fika på sultans med stefan o grattade honom på 30 årsdagen. Han vart jätte glad för persenten jag hade köpt till honom, en draken men en glasbägare i mitten för ett ljus.

Nu sitter man i soffan och bara slör för i morrn drar det igång att börja jobba. Men det blir en mjukstart för jag börjar inte jobba förens kl 14 och slutar 20.30. Sen jobbar jag bara tisdag, fredag, lördag och söndag sen är jag ledig en hel veckan.

Meningen var att jag skulle åka på power meet den veckan men jag skit i det, åker kanske bara upp över en dag. Fyller år om 9 dagar då blir man 21. Blir nog till att gå ut en sväng på krogen där på lördagen, ska sammla ihop några polare och käka pizza dagen innan jag fyller vilket ska bli trevligt.

Ska försöka skriva en önskelista på saker jag önskar mig till mina föräldrar men det är lättare sagt en gjort för jag kommer då tusan inte på något. Nä nu ska jag lägga in lite bra låtar på min mp3 innan det dags att nanna kudde och få några timmars skönhets sömn så jag orkar med att jobba i morrn kväll.

Måndag & tisdag

Åkte ner till djulö med madde o werran i går och bättrade på solbrännan, badade samt  snackade lite skit. Efter att ha kommit hem från djulö vart det till att slappa och ta det lungt.

I dag jobbade jag från halv 8 till halv 2 men fick gå redan vid ett. Var lugnt på jobbet i dag, fixade så jag fick deligering så jag kan ge medicin i sommar. Gick på en anställningsintervju som personligassistent, de skulle höra av sig efter sommaren om jag fick jobbet då jag inte kunde jobba nått i sommar efter som jag redan har ett jobb.

Gick en sväng med annelie sen på stan, köpte dricka o glass o snackade lite skit. Ska träffa henne i morrn igen.
Åkte upp och handlade med li o werran på willys sen vart det hem och fixa till middag. Körde werran ut till vingåker för hon skulle låna sin mormors bil så hon kunde åka till oskarshamn efter som hennes bil har pajat.

När jag och li åkte precis hade kommit tillbaks till stan så har de poliskontroll som jag naturligvis hamnade i så det var bara att visa upp lappen och blåsa. Inga problem där inte, fick till och med ett grattis till körkortet utav polisen.

Nu sitter jag och tittar på the transporter, jätte bra film och inte bara för att han i huvudrollen är skit snygg utan hela filmen är kanon bra. Ska krypa isäng sen och lyssna på lite musik innan det är dags att göra ett försök till att sova.


Körkort - beach

Hade uppkörning i tisdags och jag klarade det så nu har man körkort. Var i sjunde himmlen i tisdags när hon jag körde upp för sa att jag var godkänd, fattade knappt att det var sant att jag hade lyckats. Körkortet ska komma någon gån gi veckan som kommer nu.

Var ute i fredags o firade li som fyllde 20. Stefan bjöd henne på två stcken 6:or flatliner och li var kaxig och svepte dem och efter 20 minuter så kom effekten. Li vart dyngrak och dagen efter var hon apbakis.

Åkte ner till djulö i går med stefan och solade o badade hela dagen. Var hur mkt folk som helst där nere, på kvällen vart det lungt. Tittade på film och bara slöade, var ingen utav oss som orkade gå ut på krogen.

I dag drog jag, stefan och tt ner till djulö och spelade minigolf. Ja vi var väl inte direkt några stjärnor på det men fan vad kul vi hade. Sen vart det att lägga sig på beachen och sola o bada o snacka lite skit. Har faktiskt lyckats blivit riktigt brun.