Bla bla bla

Upptäcket att jag inte har skrivit här på ett tag. Det som har hänt på sistonde är att jag har varit nere vid djulö rätt så mkt när vädret har tillåtigt för sol o bad. Annars har jag hunnit med en och annan fika med vännerna.

Det har blivit några krogrundor också. Firade Li:s 20 års dag ute på san marino, hon fick två shots utav mig o stefan som gjorde att hon vart kallas full och vart apbakis dagen efter.

Firade maddes födelsedag inne på statt och jag var så snäll och gav henne samma shots som li fick men inte i samma mängd. De shoten slog till när madde skulle gå och lägga sig på natten.

Träffade glenn som var på besök i k-holm, har inte träffat honom på över 1 år efter som han bor uppe i piteå. Vart jätte glad över att träffa honom, passade på att ta en fika på sultans och snacka lite skit.

Har firat midsommar med vännerna nere vid djulö, vart till att grilla och snacka skit. Midsommardagen vart seg och det berode inte på att jag var bakis för jag firade midsommarafton som fyllechaffis. Midsommardagskvällen spenderades med att festa uppe hos stefan med lite folk, vart en intressant kväll.

I dag söndag tog jag en fika på sultans med stefan o grattade honom på 30 årsdagen. Han vart jätte glad för persenten jag hade köpt till honom, en draken men en glasbägare i mitten för ett ljus.

Nu sitter man i soffan och bara slör för i morrn drar det igång att börja jobba. Men det blir en mjukstart för jag börjar inte jobba förens kl 14 och slutar 20.30. Sen jobbar jag bara tisdag, fredag, lördag och söndag sen är jag ledig en hel veckan.

Meningen var att jag skulle åka på power meet den veckan men jag skit i det, åker kanske bara upp över en dag. Fyller år om 9 dagar då blir man 21. Blir nog till att gå ut en sväng på krogen där på lördagen, ska sammla ihop några polare och käka pizza dagen innan jag fyller vilket ska bli trevligt.

Ska försöka skriva en önskelista på saker jag önskar mig till mina föräldrar men det är lättare sagt en gjort för jag kommer då tusan inte på något. Nä nu ska jag lägga in lite bra låtar på min mp3 innan det dags att nanna kudde och få några timmars skönhets sömn så jag orkar med att jobba i morrn kväll.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0