Nästan klar

Sådär nu var den gröna mattan på plats ute på balkongen. Nu återstår bara några små saker från jotex som skall förgylla våran balkong samt att det blir varmare ute så man kan plantera lite blommor. Det dröjer väl ca 1-2 veckor innan vi får hem sakerna vi beställt från jotex.
Här kommer en bild på resultatet :)


Hade ingen ork i går

Hade ingen ork att skriva i går men gårdagen bestod utav jobb. Sen när jag hade slutat mötte jag upp kim nere på stan för att handla kött i den nya köttbutiken. Köpte några fina köttbitar tills i dag då vi ska grilla sen åkte vi iväg och köpta tahimat.

Väl hemma trycke vi i oss maten sen åkte vi upp till willys för att köpa det sista till grillningen idag.
Resten utav kvällen tog vi det bara lugnt och slöade framför teven då vi båda var helt slut efter jobbveckan.

I dag så gick kim upp vid 5 tiden och åkte till jobbet då han skulle göra klart en panik jobb, får se hur dags han kommer hem i dag.

Själv gick jag upp vid 9, plockade ihop lite tomburkar som jag pantande. Gick ner till bolaget sen och köpte öl till hjärtat så han har något gott att dricka till grillningen i kväll. När jag kom hem sen så fixade jag till balkongen och la dit den gröna mattan. Städade av lägenheten sen innan jag hoppade in i duschen och nu sitter jag framför teve och varvar ner.

Senare i dag så kommer laxå borna hit och då ska vi samt madde, chrille och charlie åka utt till sköldinge där vi ska grilla och fira valborg. Ser ut som om det ska börja regna vilken sekund som helts, hoppas dock på att de träliga molnen försvinner och att det kommer va uppehåll hela kvällen.

Trevlig valborg på er alla!

/M

In working progress

Var i flen och jobbade i dag, hade möte på förmiddagen så hade inte så många patienter i dag. Dagen gick rätt så fort och påvägen hem gjorde jag först ett stopp och tankade hjärtats bil. Sen åkte jag hem till min mor och hämtade träbänken som var färdig inoljad.

Väl hemma och fått upp alla saker sprang jag över till madde och chrille då jag skulle hämta balkongstolarna vi köpte utav de. Sprang upp men de och sen vart det en sväng till coop för att köpa en sallad till middag. Älsklingen skulle jobba över i dag så jag hade ingen direkt ork till att ställa mig vid spisen.

Efter maten så skruvade jag ihop träbänken samt balkongborden och stallde ut allt på balkongen så nu ser det lite roligare ut där ute. Dock så kommer det se ännu bättre ut när vi har fått dit den gröna mattan samt sakerna vi har beställt från jotex.

Nä kolla på teve en stund och fördriva tiden, får se ifall hjärtat hinner komma hem innan jag går och lägger mig.

/M


1:a och 2:a
bilden visar hur våran balkong såg ut innan utemöblerna kom på plats. 3:e bilden visar hur det ser ut när utemöblerna kom på plats. Vi är inte klara då mattorna skall bort och ersättas av en grön som täcker hela balkongen sen är det lite andra små saker som skall prya balkongen.

En dag i huvudvärkens tecken

Var en rätt så soft dag på jobbet i dag då jag bara jobbade fram till lunch. Och som om inte det räckte så hade vi möte mellan kl 8-10 och sen hade vi vara 2 patienter innan jag slutade.

Gick ner på stan och mötte upp madde så vi tog en liten runda och kollade lite affärer. Vart lunch inne på fiket på kvarnen, kräftskärts sallad. Vart även en mjukglass på mc donalds sen innan vi gick hem.

Åkte upp till jysk sen och hämtade hem vårat balkongbord som hade kommit så snart så har vi förmodligen en färdigmöblerad balkong.

Fixade middag så den nästan var klar när hjärtat kom hem sen vart det soffan för min del då min huvudvärk som jag har haft hela dagen inte ville ge med sig. Kim åkte ut till sköldinge och jag passade på att vila en liten stund för att se ifall huvudvärken skulle ge med sig men icke då.

Hoppade in i duschen och tog tag i disken sen och nu sitter jag här och slöar. Ska väl stoppai mig några alvedon om en stund och sen krypa ner i sängen och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk i morrn.

/M

Tisdag tisdag

Dagen har bestått utav jobb, hem och fixa middag för att sen slöa i soffan. Spanat runt lite på jotex hemsida på saker till balkongen. Hittade en och annan sak som vi nog ska beställa, tror det kan blir riktigt snyggt på balkongen sen när allt kommer på plats.

Nu ska vi glo på 99 saker du måste göra innan du dör som visas på kanal 6. Sen ska jag ta en alvedon för att bekämpa min huvudvärk som har kommit och bädda ner mig i sängen.

Jobbar halv dag i morrn men det blir inget slöande på eftermiddagen utan det är fullspäckad med saker som skall göras.

/M

Storstädning

Hjärtat och jag tog en ordentlig sovmorgon i dag då vi annars har gått upp tidigt de senaste dagarna även fast vi har varit lediga. Åkte hem till mina föräldrar och oljade in våran träbänk som vi har köp, kim åkte ut till sköldinge då han skulle hjälpa sin bror med hans bil.

När jag var klar med bänken så åkte jag och min mor först upp till coop bygg för att kolla om de hade några mattor till balkongen. Hittade en men den var för liten, visserligen skulle man kunna köpa 2 och skarva men de var för dyra.

Nästa stopp vart ö&b och de hade mattor, även där var de för små så man skulle behöva köpa 2 för att sen skarva men de var mkt billigare. Vi tittade även på chepy med det var samma sak sompå coop som efter att jag pratade med hjärtat så bestämmde vi oss för de på ö&b.

Min mor var så snäll så hon köpte mattorna åt oss, sen vart det en tur till jysk där hon även köpte ett balkongbord åt oss. Tack så jätte mkt mamma! Dock var borde slut för tillfället men vi boka ett så i slutet utav veckan eller början av nästa så får vi hem bordet.

Fick ett städryck när jag kom hem och städade av hela lägenheten minus köket som jag inte han med. Torkade av alla hyllor, prydnads saker samt golvlister. Var ju så fint väder ute också så jag passade på att slänga upp balkongdörren samt kök och sovrummsfönstrena på vid gavel och vädra ut lägenheten.

Tvättade en massa kläder samt sängkläder då jag bytte till nya sen så började jag med maten så den nästan var klar när älsklingen kom hem. Efter middagen åkte vi till willys och handade sen diskade och städade hjärtat av köket menans jag stod i duschen,

Nu är det film time som gäller och sen sänge för i morrn är det dags för jobb igen.

/M

Bilder på vad jag handlat på mig under de senaste shopping tripperna

1:a bilden är på påslakana jag beställde från hm, 2:a är nya bikinin jag hittade när jag var i norrköping med madde. 3:e och 4:e bilden är tubtoppar som jag fyndade på hm för 99 kr för 2 st när jag och madde var i norrköping.
5:e bilden är en vit tubtopp som jag inhandlade på hm när jag var på marieberg i helgen. Inhandlade även den vita blusen på hm som ni ser på 6:e bilden. 7:e bilden är det nya duschdraperiet som jag hittade på lagerhaus.

8:e bilden är en penkjol med körsbär som jag köpte på sweet poison. 9:e bilden är en underkjol i tyll och 10:e bilden är en bandana (hårband), älsklingen köpte de sakerna åt mig på sweet poison. Samtliga saker inhandlades i helgen på marieberg.

Om ni klickar på bilderna så blir de större.

Bus, grillning och glidit jänkare

I går åkte vi ut till sköldinge med hundarna. Jag och hundarna parkerade oss på svärföraldrarnas gräsmatta och njöt utav solen och hjärtat var så snäll och tvättade av min bil nere hos sin bror.

Sen vid 17 tiden när alla var klara med sitt så tände vi eld på grillen och fixade lite käk. Satt ute och åt middagen och njöt i solen. Efter det så städade vi och dammsög våra bilar samt busade lite med hundarna.

Åkte hem till stan vid 20 tiden och lämnade av zelma och lily hos sophia. Det var 2 glada men väldigt trötta hundar hon fick hem. När vi kom hem så parkerade vi oss i soffan och kollade på stålmannen innan vi gick och la oss.

I dag vart det en tur ut till sköldinge igen för att rasta bonnevillen som vi inte han med igår. Kim passade även på att dammsuga ur sin ford när vi var där ute.

Tog bonnevillen in till stan då vi skulle hem till mina föräldrar och fira mamma i förskott. Hon fick en lite zinkbalja och nagelack ut av oss som hon vart jätte glad över. Vart fika på uteplatsen och sen fick de beskåda våran bil som tog upp halva gästparkeringen.

Efter fikat åte vi ut till sköldinge och bytte bil för att sen åka till willys. Väl hemma började vi med maten som i dag bestod utav bakpotatis med baconröra. Medans potatisen stod i ungen så började jag städa och plocka lite i lägenheten och det tänker jag fortsätta med så fort maten har sjunkit ner lite i magen.

/M

Det mesta är avklarat

Har hunnit tagit en morgon promenad med damerna, inte lätt att gå ut med de två för de drar åt olika håll. Men de är så charmiga så man kan inte bli allt för arg på de.

Frukosten ligger i magen, både hjärtat och jag är fördig fixade så nu väntar vi bara på att affärena ska öppna så vi kan dra ner på stan. Mätte balkongen förut och det blir ingen matta då måtten inte stämmde men men då spar jag ju lite pengar.

Nej stan strax sen ut med damerna igen innan vi alla åker ut till sköldinge och tur med vädre verka vi ha oxå så vi kan vara ute hela dagen.

/M


Snart dags för sängen eller..?

Funderar på ifall man skulle krypa ner i sängen snart, ska ju upp tidigt i morrn. Ska va hundvakt åt lily och zelma i morrn så jag hade tänkt ta en morgon promenad med damerna vid 8 tiden.

När det sen är avklarat ska jag mäta hur stor våran balkong är, har hittat en plastmatta uppe på öb som skulle funka ifall måtten stämmer. Funkar det så skall den inhandlas sen så ska jag och hjärtat ner på stan.

När allt det är avklarat så ska vi packa in hundarna i volvon och åka ut till sköldinge för tvätt av bilen, rasta bonnevillen och sen grilla.

Nä vänta på att karln ska duschat klart så jag kan smita in på toan och borsta gaddarna innan jag kryper ner i sängen.

/M

Vart lite mer saker än jag hade tänkt

Åkte till marieberg vid 10 tiden, första stoppet vart biltema. Hittade bara typ 1/3 av sakera som stod på våran lista då fler saker var slut. Sen begav vi oss till köpcentret, jag hoppade direkt in på sweet poison och gick igenom deras utbud.

Medans jag var där inne så möte kim upp johan och linda på ett utav fiken. Jag anslöt mig till de sen efter att jag hade kommit ut med en ny kjol till mig.

Sen möte vi upp anje, elias, andreas och hans bror. Gick i några affärer innan vi tog en paus och käkade lunch. Sen så dumpade anje och jag killarna och gick i lite affärer. Var bl.a inne på lagerhaus och hm, kom ut från de affäreran med bullformar, duschdraperi, tubtopp samt en skjorta.

Killarna anslöt sig sen till oss och sen så vart det en till tur till sweet poison för min och kims del. Hittade en bandana (hårband) och en underkjol där inne, min älskade karl var så snäll så han köpte det åt mig <3

Sa hejdå åt anje, elias och andreas och sen begav vi oss till jula där vi bl.a inhandlade en träbänk till balkongen. Sen åkte vi till media market där jag köpte sumba skiva till kinetc spelet så här jävlar ska det börjas dansa och komma i form. Som överskriften säger så kom jag hem med lite mer saker än vad jag hade tänkt det skulle bli från början.

/M
Shoppinglista

Slutade redan kl 15 i dag efter som att det är dag före en röd dag och det klagar vi inte över. När behandlingsrummet var städat och klart så brummade jag hem till stan.

Mötte upp hjärtat ner på stan och så tog vi en runda inne på systemet och fick med oss lite gott hem. Vart ett stopp på tobaksaffärn där det inhandlades 2 stockar snus och en pondus tidning. Sen vart det upp till ica maxi då vi behövde lite matvaror.

Åkte hem och fixade middag som vart hemmagjord pizza, efter att ha låtit maten jäsa i magen så åkte vi ut till sköldinge. Svärfar hade skrivit ihop en lite shoppinglista åt oss på saker han skulle ha från biltema. Vart lite skit sncka och teve tittande där ute innan vi åkte hem.

Sitter nu och kompletterar det sisa på min shoppinglista inför i morrn. Är inte så jätte mkt saker som skall inhandlas med de är spridda på olika affären naturligtvis. Nä kolla igenom lista en sista gång och sen blir det nog sängen för min del.

/MTisdag/onsdag

Jobbade i flen i går och dagen bara svischade förbi och helt plötslgt var det dags att åka hem. Efter middagen åkte vi ut till sköldinge och tvättade kims bil. Var hemma vid 22 tiden, jag hoppade i säng medans kim tittade på top gear.

I dag var jag i stan och jobbade, var hos 2 nya tandläkare i dag. Det gick riktigt bra och jag börjar få lite mer koll på vart allt står nu.

Fixade bandpasta med lövbiff i senapssås till middag och nu sitter vi och jäser i soffan. Ska nog ta en ryck och diska lite så hjärtat inte behöver diska så jätte mkt. Sen vid 20 tiden ska vi över till våra underbara grannar för lite fika och skit snack.

/M

Härlig vårdag

Jobb i dag och jag sprang runt som en yr höna för att hitta alla saker jag skulle ha. Har väl lärt mig vart 1/3 av alla saker står nu. Fick se en ny sak idag, nämligen hur man bränner bort tandkött vilket var intressant. Hade även en gammal klasskompis som gick året över mig på vård som patient i dag.

Har varit kanon väder hela dagen och det är trist i sånna lägen att man har ett inomhus jobb. Fast det är skönt att det är ljust ute för man får mer energi på något sätt även fast man står inne och jobbar.

Träffade på madde, chrille och charlie ute på gården när jag kom hem så vi stod och snackade ett tag. Bokade in fika på onsdagkväll vilket aldrig är fel.

Nu ska jag snart ta mig bort till coop för att köpa lite små saker vi behöver till maten under veckan.

/M

Sköldinge

Åkte ut till sköldinge idag då kim skulle fixa det sista på min bil. Köpte med oss frukost i form utav räkmackor från kastrullhäxorna. När älsklingen åkte iväg till garaget sen så skulle svärmor och jag sätta upp fönster rutorna i hennes växthus. Gick inte så bra då de översta rutorna var för stora så vi åkte ner till hennes pyssel lokal.

Vid kvart i 2 åkte vi in till stan då vi skulle lyssna på team gabriell som skulle sjunga i stadsparken och jävlar i havet vad mkt folk det var. Kören var helt okej och efter att de hade sjungit klart åkte vi tillbaks, gick ner till lokalen igen.

Vid 17 tiden så var de klara med bilen så vi åkte in till stan och handlade lite kött innan vi alla begav oss hem till linda och johan. Där vart det huse och trädgårds syn innan vi grillade på deras uteplats.

Nu är vi hemma och kim håller på och fixar matlådor åt oss tills i morrn, spagetti med köttfärsås. Själv sitter jag i soffan och slöar samt väntar på att tvätten skall bli klar.

Bara 3½ arbetsdag denna veckan innan det är helg igen, det är inte helt fel och på fredagen blir det lite shopping.

/M

16/4

Tog en morgonpromenix med lily vid halv 8 sen vart det frukost för hennes del. Själv satte jag mig i soffan och slöade. Hjärtat åkte iväg till jobber då han skulle fixa lite grejer.

Vid halv 10 tog lily och jag en till promenix runt på norr. Försökte power walka lite men det gick inte så bra för damen skulle ju sniffa nästan överallt.

Tillbaks hemma så hoppade jag in i duchen och sen fick jag ett ryck och bakade en rulltårta. Hjärtat har kommit hem nu så vi ska strax åka ut till sköldinge då min bil skall lagas. Grabbarna får laga bilen så går lily och jag ner till svärmor i hennes lokal och gör henne sällskap.

/M

13 timmars sömn

Vart inget jobbande för min del i dag då jag vaknade med feber så ringde och sjukanmälde mig. Sen kröp jag ner i sängen igen brevid älsklingen. När vi sen vaknade till liv och klev upp ur sängen så var kl 12.15 och vi hade sovit i 13 timmar.

Det var nog 13 välbehövliga timmar för min kropp då jag har jobbat i 4 dagar med feber, kanske inte det smartaste men man förlorar ju så mkt i inkomst utav att vara hemma.

Men fick ialla fall på mig lite kläder och sen åkte vi ner till apoteket och fyllde på vårat föråd med alvedo som så lägligt tog slut i går. Visserligen har vi alvedon i brustabletter med jag avskyr att dricka sånt, tabletter ska det vara. Haha låter nästan som en piller kärring.

Väl hem tog vi det lungt innan vi sen diskade och plockade lite i lägenheten. Sophia kom och lämpade av lily vid 17 tiden så vi ska va hundvakt åt henne. Fixade sen middag och reste utav kvällen har vi tittat på teve och film.

Skall strax gå ut på en sista kisspromenad innan det blir sängen för min del. Vet dock inte hur populärt lily kommer tycke det är med promenad då hon ligger och snarkar för tillfället.

/M

Räknat timmar

Kände mig inte så kry när jag åkte till jobbet i morse men det var bara att bita ihop. Dock så räknade jag ner timmarna tills arbetsdagen skulle vara över. Det gick långsamt men tillslut så var äntlige jobbdagen över.

Har nyst, snorat och frusit större delen utav dagen så men andra ord börjar jag nog bli ordentligt sjuk. Väl hemma så låg min underbara karl nerbäddad i soffan. Han hade gett upp och gått hem vid lunchtid då han inte mådde bra.

Vi sammlade ialla fall ihop lite krafter och fixade middag men nu sitter vi i soffan helt utslagna och ser på hockyn. Känner hur det börjar värka i hela kroppen nu så jag får se ifall jag kan ta mig upp till jobbet i morrn eller om jag blir sängliggandes.

Ja jag har ju utmanat ödet och jobbat med feber hela den här veckan vilket kanske inte är det smartaste. Men va fan man förlorar ju så mkt pengar på att vara hemma och sjuk, känner inte rikigt att jag har råd med det.

/M

Snor fröken

Jobbade bara fram till lunch i dag och större delen utav min jobbdag så hade vi klinikmöte samt repetion av röntgen. Så jag hade bara två patienter i dag vilket var skönt då näsan rinner och har sig.

Halsen börjar som tur va ge med sig men feber ploppar upp på nätterna. Men det är bara att ta en stor glas vatten och två alvedon så brukar det lösa sig.

Gick hem en sväng till mamma och pappa efter jobbet och sen vart det hem till diskberget som jag lyckades ta mig igenom. När jag var klar med det så var min plan att bara ta det lungt men det sket sig. Fick ett ryck och plockade i ordning i lägeneheten, passade även på att sätta igång en maskin tvätt.

Nu har jag parkerat mig i soffan och kollar på teve, väntar på att tvätten ska bli klar samt att hjärtat kommer hem så jag kan börja med maten. Ikväll ska jag bädda ner mig i soffan med en stor kopp té med honung.

/M


Ont i halsen

Vaknade i natt vid tolv tiden utav att jag hade halsbränna samt svårt att svälja. Gick upp och rotade fram min halstabletter som har en bedövande effekt. Det vart bättre men vaknade sen vid tre tiden utav samma sak, vart till att ta en ny halstablett och få lite mer sömn.

Har varit en lång dag på jobbet då halsen har krånglat hela dagen samt att jag kände av lite feber i morse. Trycke i mig två alvedon och då vart det lite bättre. Tur i oturen så var min tandläkare sjuk i dag så jag har häng i sterilen och plockat samt sorterat disk.

Kim låg utslagen på soffan när jag kom hem, han känner sig inte heller helt kry i kroppen. Vi kom fram till att vi inte orkade engagera oss i matfrågan så det vart sibylla. Jag skall dock koka lite mackaroner till köttfärsåsen kim ska ha med sig till lunch i morrn.

När det är klart ska jag bädda ner mig i soffan, äta lite glass och bara ta det lugnt. Det är skönt att jag bara jobbar till lunch i morrn sen blir det till att vila på eftermiddagen.

/M

Glasskärvor och småsten

I går var det söndag och sovmorgon på schema i vanlig ordning. Efter att vi vaknat till åkte vi ut till sköldinge, svänge förbi john innan vi åkte till kims föräldrar. Fikade och snackade lite skit innan vi hjälpte hans mor att röja lite i trädgården. Plockade bort glasskärvor vid växthuste då det hade gått åt några glasrutor under vintern.

Sen så krattade vi gången samt kastade tillbaka all småsten på grusgången som hade hamnat på gräsmattan under vintern. Fixade middag där ute oxå, klyftpotatis, fläskfilé med bea sås.

På vägen hem sen så vart det en sväng in på willys för storhandling samt en tur in på ica maxi för lite små saker. Jag bäddade rent sängen när vi kom hem och kim fixade matlådor som vi skulle ha idag.

Denna dagen har bestått utav jobb här i stan och det har gått bra, lite snurrig i huvudet då jag ännu inte hittar vart allt står någon stanns. Tog en promenad till pressbyrån påvägen hem och vilken värme det var ute, så himmla skönt.

Nu är maten i magen och balkongdörren står på vid gavel så det kommer in frisk och härlig luft. Slöar i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar, vad resten utav kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om.

/M

Så jävla trött på folk

Hade bestämt med en killkompis att vi skulle dricka öl/cider hemma hos mig i dag och sen dra ut på statt (bestämde det i tisdags). Men nu helt plötsligt så vet han inte ifall han kommer då han inte rikigt känner för krogen. Jag sa att vi behöver inte dra på krogen utan kan sitta här hela kvällen o snacka skit o dricka. Han skulle tänka på det, endå var det han som tycke det passade jätte bra denna helg.

Åh det är så jävla typisk när man bestämmer något med personen i fråga. Men natha kommer ialla fall över och tt skulle titta över en sväng sen oxå. Well well han skulle höra av sig ifall han skulle titta förbi, lär väl säkert inte hända i vanlig ordning.

Nä gott folk sista gånger jag kommer försöka dra ihop lite folk för att sitta och dricka hemma hos mig. Btw du kan ju fet glömma att jag tänker åka ut till skogen och dricka öl hos dig. Närmaste skogen någon utav mina bilar kommer att komma är sköldinge!

Norrköping och bonneville

Efter att jag slutade jobbet och hade sulat om till sommardäck på pärlan så drog madde, charlie och jag till norrköping. Mötte upp victor utanför tatueraren då madde och jag skulle kolla lite prisuppgifter.

När det var klart drog vi och fika samt gjorde stan. Hittade en ny bikini och 2 toppar som fick följa med hem, lägger upp bilder på sakerna sen. När jag kom hem på kvällen så fixade kim och jag middag sen tittade vi på filmen grown ups. Så himla rolig film som vi satt och skrattade åt hela tiden, den rekomenderar jag er verkligen att se.

I dag åkte jag till tippen men vände för det var såååååån jävla lång kö så jag kastade flaskorna samt kartonerne vid coop istället. Åkte hem och käkade frukost sen drog kim och jag ut till sköldinge. Kollade igenom min bil och jag måste byta drivdamaskern fram.

Åkte till bil och fritid med de hade inga hemma men vi beställde så på tisdag kommer de och då blir det till att fixa bilen. Efter som vi inte kunde fixa något på min bil så tog vi en tur och luftade bonnevillen, king of the road kan man ju verkligen säga att vi var när vi glen runt i den.

När vi hade paarkerat den sen så drog vi hem till stan, handlade lite små saker på willys och sen vart det mat. Kebabtallrik från pizzeria norr, det är inte fy skam. Har duscha och plockat lite i lägenheten nu och om 1½-2 timmar så kommer det över lite folk. Skall dricka lite, snacka skit och sen blir det en sväng till statt.

/M

Längtar till

Några datum jag längtar till

16-17/4 Hundvakt åt sophias små grisar

22/4 Åker till marieberg för lite shopping på sweet poison

30/4 Valborg firas med grillning med goa vänner

2/5 Mamma fyller år (ska bara komma på någon bra present till henne)

6/6 Nationaldagen firas med grillning med goa vänner, älsklingen och jag firar 1 år

Vart invaderade av en massa 3-åringar

Vi vart invaderade av en massa 3-åringar på förmiddagen som vi skulle undersöka. Vi räknade tänder och sen när vi var klara så fick de gå ut till fiskedammen och fiska.

Eftermiddagen så hade vi vanliga patienter och det dagen flöt på i bra tempo. Kvällen hitills så har kim fixat middag medans jag hoppade in i duchen. Nu är det hocky på teve så jag roar mig med att surfa på datorn.

I morrn är sista arbetspasste för veckan och vid lunch tid slutar jag, då drar jag till plåtis som skall skifta däck åt mig. När sommardäcken är på dra jag hem för att sen åka till norrköping med madde och charlie.

/M
Vad vet du

-Ingen kommer att få detta helt rätt.

1. Mitt mellan namn......

2. min ålder.....

3. min favorit läsk.....

4. vem är min stora kärlek....

5. min bästa vän.....

6. min favorit färg.....

7. min ögon färg.......

8. min hårfärg.......

9. min favorit mat.......

10. min mammas namn........

10 månader


10 månader tillsammans med finaste.
Jag njuter utav varje minut tillsammans med dig!
/M

6/4 2011

Jobbade i stan i dag och det gick riktigt bra, hittade dock inte vart alla saker står men det artar sig. Dagen gick fort och helt plötslig så var det dags att gå hem.

När jag kom hem vart det lite soffhäng innan kim tog tag i disken och fixade pannbiffar. Själv lagade jag till hemma gjorda klyftpotatisar. Medans jag väntade på att maten skulle bli klar så plockade jag undan i lägenheten, vek tvätt, dammade och dammsög.

Nu efter maten så känner jag hur tröttheten kommer smygandes över mig, hoppas det innebär att jag kommer sova som en prinsessa i natt. Det vore ju inte helt fel då vi i morrn ska undersöka en massa 3:åringar.

/M

.....

Jag hoppas man inte kommer höra något i stil med att du är så jävla trött på skitsnacket här för det var dit val att komma tillbaks. Det spelar ingen roll vart man flyttar det kommer alltid att finnas skitsnack vart man än bosätter sig.


5/4 2011

Helt okej dag på jobbet, tog en promenix på friskvården. Var skönt att komma ut i friska luften och få röra på sig. Vart firre med potatis till middag så nu kommer älsklingen och jag bli jätte smart eller kanske inte :P

Gick bort och solade solarium en stund då älsklingen kollade på hocky som visas på teve. Var jätte skönt att ligga i solariumet och får lite värme samt färg på sig, lyckades även slumra till en lite stund.

Har nyss kommit ur duschen och sitter nu i soffan och slöar framför datorn då det fortfarande visas hocky på teve men jag ska icke klaga. Det är inte så ofta min karl tittar på sport och det är jag tacksam över :)

Åh hade fått hem en rabatt check från hm på 10% så jag klickade hem och unnade mig nya söta påslakan. Tror de kommer passa jätte bra inne i sovrummet. Fick även hem information och en ansökningsblanket angående entusiastförsäkring till bonnevillen. Så i helgen blir det till att fotografera våra enorma bil, den är ju bara en sisodär 5,7 m lång :P

Nej surfa runt bland lite olika sider här på näten innan det är dags för sängen. I morrn är det en ny dag på folkis i katrineholm, lär bli en snurrig dag då jag inte är så hemma där än.

Påslakana jag beställde   våra bil som bara är 5,7 m lång

/M

4/4 2011

Har varit pigg och allärt på jobbet i dag även fast jag inte lyckades somna ordentligt förens kl 3 i natt. Det berode på att jag var så smart eller inte som vilade 45 min i soffan vid 16 tiden i går. Sen så var jag ännu mer smart eller inte som drack en massa cola på kvällen.

Men dagen gick som sagt riktigt bra och klockan den har nästan sprungit fram dock så försvann piggheten när jag kom hem. Då slog i stället tröttheten till, höll på att somna till i soffan nys med älsklingen var så snäll och petade på mig. För han vet att sover jag dåligt under natten så sover även han dåligt då jag oftast ligger och vrider o vänder på mig.

Sitter framför datorn nu och ska försöka hålla mig vaken fram tills 22 tiden, är jag fortfarande trött då så blir det sängen för min del. Det är ingen mening att jag går och lägger mig tidigare för då kommer jag bara vakna pigg i natt vilkte inte är någon höjdare.

Nä surfa runt och se ifall man hittar några roliga sider att fördriva tiden med.

/M


Spelkväll och rulltårtsbakning

I går kväll så gick vi över till madde och chrille för spelkväll. Malin och dansken kom över och gjorde oss sällskap i spelandet :) Vi spelade kinect mini games sen vart det lips och till sist avrundande vi med rock band. När klockan var tjugo i 1 så kastade vi in handduken och gick hem allesammans. Men det var en mkt trevlig och lyckad kväll som vi får ta och göra om.

I dag så åkte vi ut en sväng till sköldinge, stannade på häxorna och köpte varsin räckmacka att ta med oss ut. När vi var där så messade john så vi fick åka tillbaks till stan och hämta upp honom då han vill ha skjus hem till sköldinge. Käckade mackorna där ute och snackade lite skit innan vi sen åkte in till stan och willys.

När vi var klara med handlingen svängde vi förbi mina föräldrar för att hämta min blus som min mor hade sytt åt mig. Sen hem och plocka upp varorna innan vi slöade framför teven stund innan vi tog med lite bestyr. Gick över till mina föräldrar då mamma skulle hjälpa mig med min deklaration.

Vi fick ihop deklarationen så när jag kom hem sen så fixade jag den på internet och sen roade jag mig med att tvätta och byta sängkläder. Käkade middag och efter det vart det duschen, färgade ögonbryna och sen fick jag ett ryck och bakade en rulltårta.

Nu sitter jag i soffan och slöar, tittar på en film på 4:an och den verkar vara riktigt bra. Väntar på att rulltårtan ska svalna så man kan smaska i sig lite utav den :)
/M

Tänk på mig

Så här ser hårbanden ut som jag vill ha mamma. Så tänkt på mig ifall du ska beställa något från hm.


Dags för uppdatering

Fredag: Började mitt nya jobb (vikariat) på folktandvården i katrineholm i går. Det gick bra, var mkt nya rutiner att ta in men ska väl få kläm på det under de närmaste veckorna.

Efter jobbet gick kim och jag hem till mina föräldrar där vi vart bjudana på mat, tonfisk med sallad och bröd. Efter middagen så kände jag hur kinderna började hetta och det visade sig att jag hade feber, hade haft huvudvärk halva dagen på jobbet.

Fick ialla fall alvedon av mamma så det skulle bli bättre sen vid 21 tidne gick vi hämt. Fixade till mig och sen kom sofie och natha över. Vi snacka lite skit och drack i köket innan vi drog ner till lilla krog då johnny hootch gang seplade. Jag vart inte så långvarig då jag inte kände mig så kry så var hemma hos älsklingen vid halv tolv.

Idag: Febern är borta så det är skönt med huvdvärken sitter fortfarande i lite. Älsklingen åkte ut till sköldinge för att fixa med forden, hade tänt följa med men orkade inte. Jag låg istället kvar i sängen fram tills kvart över 1. Vill vara pigg tills i kväll då vi ska över till madde och chrille för att ha spelkväll med malin och dansken.

Tittar på teve och slöar i soffan, funderar dock på att åka upp till willys och handla lite gott. Det är sockersuget som har slagit till, jävla mens säger jag bara.