5/4 2011

Helt okej dag på jobbet, tog en promenix på friskvården. Var skönt att komma ut i friska luften och få röra på sig. Vart firre med potatis till middag så nu kommer älsklingen och jag bli jätte smart eller kanske inte :P

Gick bort och solade solarium en stund då älsklingen kollade på hocky som visas på teve. Var jätte skönt att ligga i solariumet och får lite värme samt färg på sig, lyckades även slumra till en lite stund.

Har nyss kommit ur duschen och sitter nu i soffan och slöar framför datorn då det fortfarande visas hocky på teve men jag ska icke klaga. Det är inte så ofta min karl tittar på sport och det är jag tacksam över :)

Åh hade fått hem en rabatt check från hm på 10% så jag klickade hem och unnade mig nya söta påslakan. Tror de kommer passa jätte bra inne i sovrummet. Fick även hem information och en ansökningsblanket angående entusiastförsäkring till bonnevillen. Så i helgen blir det till att fotografera våra enorma bil, den är ju bara en sisodär 5,7 m lång :P

Nej surfa runt bland lite olika sider här på näten innan det är dags för sängen. I morrn är det en ny dag på folkis i katrineholm, lär bli en snurrig dag då jag inte är så hemma där än.

Påslakana jag beställde   våra bil som bara är 5,7 m lång

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0