Orkeslös

Dagen har gått fruktansvärt fort på jobbet, först var det morgon fika och helt plötsligt så vart det eftermiddags fika och 2 timmar kvar till hemgång. Vi hade mest lagningar och undersökningar i dag hos min tandläkare men jag klagar inte. En utav hygenisterna bjöd på en jätte smarrig tårta i dag till morgon fikat och sen slank det ner lite glass till lunch o eftermiddags fikat...bye bye beach 2010

På vägen hem från jobbet så hade jag planer på att tvätta bilen men orken var som bortblåst när jag kom hem och jag förstår inte riktigt varför. Jag kände bara att nä men så skitig är inte bilen så den klarar sig till helgen. Hade äebn planer på att bränna en ny skiva att lyssna på då det var ett hack i den förra jag brännde men nej orken finns inte det till det heller.

Visst nu kommer säker många tycka att fy fan vad lat hon är och visst tyck det då. Men så är det faktiskt inte utan jag känner mig orkeslös och likgiltig till allt och jag vill inte känna så. Dock så är jag rätt så uppåt och energisk på jobbet och det är väl tur det.

/M

Lite om helgen som var

Efter jobbet i fredags åkte jag till sköldinge och fick hjälp utav min mosters sambo att fixa brommsarna sen vart in till stan. Vart fick med madde på CH och sen en runda på stan och titta på folk.

På kvällen bar det av hem till becca med kim, natha och per. Vi vart väl en skara på ca 12 pers hemma hos becca innan vi drog ner på krogen. Var ingen höjdare där nere, mest bara en massa fulla studenter som hade haft mösspåtagning.

Lördag var jag hundvakt åt lily, zion och zelma på morgonen då sophia jobbade. Vi låg mest i soffan och myste vilket inte var helt fel. Sen vid lunchtid vart det stan med min mor för hon skulle hitta kläder tills de ska ha 80 tals fest på hennes jobb helgen som kommer.

När det var avklarta så vart det en fika med henke på hembagarnes där vi satt och skvallrade lite. Sen hem och somna i soffan några timmar innan det var dags att fixa till sig då jag hade lovat kim o natha att följa med på inflyttningsfest hos carro.

Det var rikigt trevligt på inflyttningsfesten och hon hade en super fin lägenhet. Sen vart det ner på krogen och den här gången var det riktigt roligt ute. Vart hemgång vid halv 3.

Söndagen vart det kebabtallrik till lunch vilket inte var helt jävla fel sen vart det matkoma på det och soffan. Var ialla fall så duktig att jag städade ur bilen sen försvann mina krafter. På kvällen vart det film och sen msn innan det var dags att sova igen.

/M


27/5

I går var det torsdag den 27/5 och lönen trillade in på kontot, sån gillas skarpt. Det som gillas mindre är när man ska betala räkningarna men som tur är så har jag inte så många. Dock så väntar jag på att de ska dra bilförsäkringen och den dras inte förens den 1 juni och då dras det för 2 månader *suck*

Annars så hände det inte så mkt i går, var rätt så lugnt på jobbet sista timmen då jag och min tandläkare inte hade några patienter då han skulle iväg och leka politiker. Det var lungt över huvudtaget på jobbe sista timmen så när kl var halv 5 var alla klara så vi stängde ner stället och åkte hem en sisodär 30 min tidigare vilket inte är helt fel.


I dag är det fredag och jag jobbar bara halv dag sen blir dte iväg till sköldinge för att byta bromsbelägg på bilen ifall vädret är med oss. Det blir inget byte ifall det regnar då min mosters sambo inte har något garage för tillfället. Sen när det är klart så är det fika med madde som står på schemat, vi sk skvallra och titta på folk nere på stan. När vi har gjort det så blir det hem och fixa middag och sen är det dags att göra iordning sig för sen ska jag iväg på fest.

Så med andra ord så är det full fart som gäller i dag, tur att det kommer att vara soft dag på lördag då jag är hundvakt åt grisarna.

/M

Seg

I går efter middagen så vart det matkoma en stund i soffan sen kom kim över vid kvart i sex. Vi satt och snackade en massa skit, misstolkade innebörden utav vissa ord vi sa så vi nästan låg dubbelvikta utav skratt. Med andra ord så hade vi en jävligt kul kväll i går. Han drog vid halv elva tiden och då insåg jag att fan det är banne bäst att jag går o lägger mig så jag skulle vara pigg tills i dag.

Hmmm det misslyckades rätt så bra då jag låg vaken i sisodär 1½ timme innan ögonlocken började bli tunga. Men men de timmarna jag har sovit har jag sovit jävligt bra dock är det ingen höjdare att automatiskt vakna fem i fyra när klockan inte ringer förens fem över sex. Fast jag lyckades faktiskt somna om vilket jag är glad för.

Nej frukosten är avklarad, ska betala några räkningar sen blir det att dra till jobbet. Ha en bra dag allesammans.

/M

Onsdag

Förmiddagen flög förbi som bara den på jobbet, hade en massa lagningar och undersökningar. Sista timmen innan jag slutade före lunch ägnade jag åt att lägga in hela mitt semester schema i datorn och det tog sin lilla tid.

När jag kom hem så vart det lunch, sen började jag läas ur en bok men ögonlocken vart så tunga så jag tog en lite power nap. Traskade iväg till frissan sen då jag hade tid hos henne kl 14, vi färgade utväxten och snackade lite skit.

Nu sitter jag i teve soffan och kollar på matprogram och känner hur det kurrar i magen så nu är det banne mig dags att laga lite middag. Det blir inget super avanserat utan mackaroner och köttfärsås men det är förbaskat gott.

/M

It´s raining

Ja i dag var det ju inte världens roligaste väder ute när man vaknade. Regn och rusk väder som fick en att helst vilja ligga kvar i sängen och strunta i att gå upp. Men det var bara att kliva upp för att fixa tills sig och käka frukost för att sen styra sin väg till jobbet.

Var en rätt så slapp jobbdag idag då jag bara jobbade fram till lunch. Vi han dock med 6 st pasienter vi skulle igentligen ha haft 8 styckna men vi fick två återbud.

Efter jobbet begav jag mig till polisen där jag fixade ett nytt pass då mitt gammla har gått ut. Måste ju ha ett gilltigt pass när jag ska åka till turkiet sen i september. Sen vart det hem och fixa lite lunch sen la jag mig i soffan och lyssnade på lite musik.

När morsan kom hem sen så vart det till att fixa lite middag sen har jag suttit framför dator, har tagit mig i kragen och äntligen bränt en ny skiva som jag kan lyssna på i bilen.

Har börjat spåna och planera lite in för nationaldagen, det ser ut som att vi kommer sammla ihop ett gäng med goda vänner och grilla lite. Får hoppas på att vädret är med oss och ger oss en stor fet sol och mkt värme.

/M

                                                                       


 

Måndag

Ja så var det en ny arbetsvecka framför än men jag ska då inte klaga, jobbar bara två heldagar denna veckan. Det är inte helt fy skam, resten utav dagarna jobbar jag bara fram till lunch.

Har sovit lite sisodär i natt för sängen kändes mega stor efter att ha haft sovsällskap i helgen. Men jag inte ska klaga för nu kunde man ligga i mitten och bre ut sig :P

Frukosten är avklarad och det är snart dags att packa väskan och dra till jobbet och sen när arbetsdagen är gjort bär det av till gymmet. Har inte varit där på en veckan så jag lär väl vara helt jävla slut i kroppen efter passet i kväll.

Ha en bra dg allesammans för det tänker jag ha :)

/M

Random bilder

                                                                                                                                                        

Kanon helg

I fredags efter att jag hade slutat jobbet vid lunch tid så gick natha, jag och sussi på stan. Vi kollade på kläder på hm och jag kom där ifrån med en skjorta och ett linne. Sen käkade vi lunch på fiket inne på kvarnen.

Sen på kvällen så sammalades jag, kim, waerner, anna, kristoffer samt knasen hemma hos natha för att grilla ute på hennes går. Vi hade skit kul och det var super bra väder ute. Efter att vi grillat klart så drog vi hem till tommy där det var lite fest och sen vart det krogen.

Vi hamnade nere på lilla där vi träffade en massa folk vi kände och sen efter att krogen stängde så vart det maistro. Efter det så vart det hem gång och bädda ner sig i sängen.

Lördag vaknade lagom halv seg men efter många om och men så kom jag upp ur sängen. Vart en sväng ner på stan och sen ut till sköldinge för att kolla lite saker på bilen. När jag kom hem där ifrån så vart det mat och sen slöa en stund.

Vid sju tiden så möte jag upp kim och waerner utan för hos madde och chrille och sen drog vi alla till djulö för att spela lite kub. Var bara två omgångar då det var så jävla mkt mygg där. Drog hem till madde och chrille och parkerade oss på deras balkong där vi lyssnade på musik och snackade skit halva kvällen.

Jag var fylle chaffis på kvällen åt min mosters sambo som skulle in till stan till mina föräldrar, köre hem honom vid tolv tiden och sen åkte jag ner på stan och möte upp de andra som hade gått till san marino.

Det slutade med att vi hamnade på lilla hela högen och där inne så hade vi rätt så kul. Drog där ifrån någon gång efter kl 1. Killarna gick en promenix hem medans madde och jag åkte bil hem, stod utanför hos mig och snackade lite skit innan alla gick hem till sig.

I dag har jag bara tagit det lungt och laddat batterierna in för en nya jobvecka. Nu sitter jag framför datorn och nördar, ska strax lägga upp lite random bilder här på bloggen.

/M

ZZZZZZzzzzzzz

Är så grymt trött, det känns som att jag skulle behöva sova i en veckan för att bli pigg. Sängen lockar mer än att åka till jobbet men det är bara att bita iho och åka iväg. Sova kan man göra när man är död eller vad de nu brukar säga.

/ en grymt trött M

Akuten och huvudvärk

I går var det jobb hela dagen och sen när jag kom hem så käkade farsan och jag middag. Min mor hoppade över middagen då hon mådde så illa tack vare tabletterna och hade stoppat i sig för sin ryggvärk. Sen vid havl sju tiden på kvällen körde jag upp henne til akuten då hon inte stod ut med smärtorna längre.

En läkare kollade hennes rygg och konstaterade att hon hade muskelinfalmmation i halva ryggen och så skrev han ut voltarentabletter åt henne. Sen när vi kom hem där ifrån så bäddade jag ner mig i sängen och tittade på film innan det vart sängen.

I dag har det varit varmt o kvaft ute viket har gjort att luften har varit rätt så torr på jobbet. Åkte in till stan vid tolv tiden då jag skulle till min tandläkare och kolla tänderna. Jag hade lite tandsten och på början till små hål. Sen när jag åkte till jobbet så öppnade sig hela himmlen och det började åska som tusan.

Resren utav dagen på jobbet har gått i gäspandets teckan, jag och min tandläkare gäspade i takt större delen utav eftermidagen. Tror det har att göra med brist på frisk luft.

Nu ligger jag i soffan och har huvudvärk och är lagom seg men ska försöka hålla mig vaken en stund till innan det är dags för sängen.

Man kan inte både ha kakan och äta kakan är det ingen som har berättat det för dig? Du klagar på att folk inte beter sig som vuxna men hur fan beter du dig då? Du beter dig som en lite unge som först kastar bort sin leksak men sen kommer på efter mkt om och men att du vill ha tillbaka den när det är försent. Gå vidare säger jag bara.


/M


Måndag

Sov dåligt under natten så jag var skapligt seg på jobbet men som tur var så hade vi klinikmöte på förmiddagen. Eftermiddagen seglade förbi snabbt och jag tror det hade med att göra för att det var så fint väder ute.

Drog hem åt lite middag och sen mötte jag upp madde på sultans för en fika. Vi passade på att sitta utomhus när det endå var så fint väder. Vi skvallrade lite, kolladew på folk och njöt utav vår/sommar värmen.

Väl hemma sen så vart det tevesoffan och sitta och knappa på datorn och snacka med folk på msn innan det vart sängen för min del.

I dag är det tisdag och det ser banne mig ut som om det kommer börja regna vilken minut som helst och jag känner bara för att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.

/M

Bakis bakis bakis

Hade en super trevlig kväll i går med goda vänner. Det började med förfest hemma hos tommy där det vart en hel del drickande och många skratt. Sen gick vi ner till öltältet där det var packat med folk men så spelade ju 3cb också.

Gick några varv där inne på tältet och hälsade på en massa folk man kände. När klockan var ett drog vi till lilla krog istället där det var lagom med folk. Sen när det stängde stod vi ett gäng vid öltältet och snackade skit tills hela himmlen öppnade sig då vart det hem gång.

Vakande halv 9 första gången i dag och jag mådde allt annat än prima, drack några glas vatten och sov några timmar till. Vid tolv ett tiden sammaldes vi ett gäng hemma hos natha och käkade lunch och tittade på film.

Natha var överlycklig att helgen var över och att hennes helg gäst äntligen hade åkt hem. Jag säger bara karlar med kajal runt ögonen är ingen ting att ha så det så :P

Nu börjar jag känna mig som människa igen efter att ha passerat duchen, sitter i soffan nu och tittar på morden i midsommer.

/M

Över allt och ingen stanns

I går fredags så var jag hemma hos sophia och fikade. Myste lite med lily och hennes vildingar till valpar. Sen vart det ner till bolaget och möta upp kim. Handlade på oss lite gott tills i dag ( läs. lördag) sen gick vi en runda och kollade utbudet på marknaden.

Vart hem och slappa samt äta middag sen och efter det drog jag ner på stan med natha sen vart det hem och pyssla lite sen kom kim och natha över och vi drog ner till öltältet. Var rätt så seg där nere ett bra tag men sen trillade det in hur mkt folk som helt som man kände.

I dag var jag över en sväng till tt då jag skulle få några filmer utav honom. Sen åkte jag ut till sköldinge till min mosters sambo då han och jag skulle fixa lite på volvon. Bytte lite lampor, skruvade bort hundgallret som han fick ut av mig sen. Sen så kollade han igenom bilen och provkörde den.

Väl hemma sen så städade jag samt tvättade bilen och jävlar vad svettig jag vart. Det är ju värsta sommar värmen ut men det gillas skarpt.

Nu har jag själv passerat duschen, ätit, fixat till mig tills i kväll så nu ska jag slå ner arslet en stund och bara ta det lugnt. För i kväll blir det fest med vänner och sen blir det öltältet.

/M

Woho

I går så bokade ja en resa till solen så jag oxå får lite sol på mig då jag sak jobba hela sommaren. Så den 3 september drar jag iväg till Turkiet för lite sol, bad, god mat, shopping samt goda drinkar :D



Regn regn

I går var det härligt väder ute och naturligytvis så jobbade man men vi slutade redan vid kl 15 då det är röd dag i dag ( torsdag). När jag kom hem från jobbet så vart det kycklingspätt och ris till middag, åt så mkt så jag nästan fick matkoma. Vart teve tittande och data resten utav kvällen innan jag gick och lamig vid tio tiden.

I dag så regnar det och det är ju typiskt bara för att man är ledig. Men jag ska roa mig med att städa, byta sängkläder och sen blir det hem till natha en sväng för att få lite fimer sen ska vi till willys och handla.

Ja så mkt mer roligt finns det väl inte att hitta på en dag som denna....dock så är jag lite shopping sugen och jag skyller det på personen i fråga som skickade över en länkt med en shoppingsida åt mig i går kväll ! Det är fan mig inte snäll speciellt inte när man 10 min tidigare har sett på internetbanken att man ligger bra till med pengarna den här månaden. Nä jag ska försöka lägga band på mig själv!

/M

Full fart

Här kommer en lite upptatering om vad jag har gjort sen jag skrev sist.

I söndags spenderades större delen utav dagen i soffan med en bra bok och sen på kvällen vart det teve/dator.

Måndag bestod utav jobb hela dagen, vi jobbade rätt så fort så vi fick mkt dötid. Men men så kan det gå ibland men då han jag ialla fall fylla på med instrument och andra saker inne på rummet.

I dag så hade jag sovmorgon och började inte förens halv nio då jag skulle på kurs. Kursen hölls på safiren och handlade om journalhantering. Det var grymt tråkigt då vi redan visst nästan allt de berättade för oss. Höjdpunkten var fikat med godis samt lunchen och att vi fick sluta redan tjugo i fyra istället för halv fem.

Drog iväg till gymmet sen och körde igenom kroppen sen vart det hem och äta lite middag. Efter det så fick jag ett ryck och dammsög hela huset samt sortetrade lite papper.

Nu blir det att ta det lungt och glo på lite teve resten utav kvällen innan det är dags för sängen.

/M


Bil

Så här ser pärlan ut som jag köpte när jag åkte till uppsala i onsdags. En grå volvo v70, årsmodell 99 med 170 hk.



Blogg torka

Har haft blogg torka denna veckan och det beror inte på att jag inte har gjort något i veckan. Det beror snarare på att jag helt enkelt inte orkar skriva. Men ska försöka samman fatta halva veckan som jag har missat att skriva om.

Tisdag: Jobb hela dagen och sen på kvällen så följde jag med kim för han skulle kolla på en lägenhet på norr. Den var super fräsch och bra planerad så dagen efter ringde han till hyresbolaget för att säga att han ville ha den och det fick han. Så från och med 1 augusti så kommer han bli stadsbo igen :P

Onsdag: Ledig så det var lunch på stan med natha och tobbe på american pizza..nom nom. Sen vart det iväg till banken på möte för att fixa med några konton som jag har. Sen vid 3 tiden så drog kim och jag iväg till uppsala då jag skulle titta på en bil som var till salu. Kan ju säga att jag var super nervös hela vägen dit, under tiden vi var där. Men det slutade bra och jag är nu ägare till en grå volvo v70.

Torsdag: Jobbade hela dagen sen drog hela kliniken hem till chefen för att kolla på hennes lägenhet samt dricka lite. Sen bar det av ner till olympos för middag så vi slapp betala för, vi behövde bara betala för det vi drack :D Kom hem vid halv nio och var propp mätt men kul som tusan hade vi.

Fredag: Jobbade fram till lunch sen vart det hem och möta upp min mosters sambo som ville kolla på bilen. Han tyckte det var ett bra köp så jag fick tummen upp från honom. Sen åkte jag iväg och la undan mina vinterdäck hos plåtis och sen vart det en tur på stan. Mötte upp kim sen efter att han slutade jobbet då vi skulle försöka hitta en pressent till chrille som fyller år på lördag (läs idag). Vart utgång på kvällen sen och det var väl helt okej, vart hem gång och lägga sig i sängen och dö vid halv 2 tiden.

Idag lördag: Ska strax fixa till mig för jag ska ner på stan och träffa rebecka. Vi ska luncha och gå en vända på stan. Sen funderar jag på att åka iväg och tvätta bilen men vädret ser inte ut att va det bästa kanske blir att läsa en bok istället. I kväll ska jag ialla fall över till madde och chrille för att fira hans födelsedag.

Sådär nu har ni fått en uppdatering om var jag har gjort i veckan :)

/M

Bättre sent en aldrig

Valborg: Min valborg spenderades med goa vänner. Först så gick madde, jag, chrille o kim ner till olympos och åt en jätte god middag. När vi var mätta och belåtna gick vi ner en sväng på krogen. Inne på lilla så träffade vi jocke så vi slog oss ner där och snackade bort några timmar. Tog ett varv sen och kollade de andra krogarna och träffade lite folk man kände. Var hemma efter två tiden och då vart det bumms i sängen.

Lördagen: då åkte vi till norrköping först han vi med lite shopping och sen kollade vi på första maj täget med hojar och bilar. Åkte hem en stund för att äta mat och vila ögonen. Sen vid halv åtta tiden bar det av till norrköping igen för MoM. Dock vart vi inte kvar så länge d polisen kom och började spärra av vägen. Vart tidigt i säng för en gång skull.

Söndag: Min mor fyllde år så vi firade henne och farmor kom över. Resten utav dagen spenderades i soffan med en jätte bra deckare som jag håller på att läsa.

Måndag: Kort dag på jobbet, jobbade bara fram till lunch. Sen vart det hem så farsan kunde ta bilen och jag fixade till lite lunch till mig själv innan jag slängde mig över min bok. Åkte iväg och tränade med franken på kvällen. När jag kom hem efter det så vart det dator/teve innan det var dags för sängen.

/M