Bakis bakis bakis

Hade en super trevlig kväll i går med goda vänner. Det började med förfest hemma hos tommy där det vart en hel del drickande och många skratt. Sen gick vi ner till öltältet där det var packat med folk men så spelade ju 3cb också.

Gick några varv där inne på tältet och hälsade på en massa folk man kände. När klockan var ett drog vi till lilla krog istället där det var lagom med folk. Sen när det stängde stod vi ett gäng vid öltältet och snackade skit tills hela himmlen öppnade sig då vart det hem gång.

Vakande halv 9 första gången i dag och jag mådde allt annat än prima, drack några glas vatten och sov några timmar till. Vid tolv ett tiden sammaldes vi ett gäng hemma hos natha och käkade lunch och tittade på film.

Natha var överlycklig att helgen var över och att hennes helg gäst äntligen hade åkt hem. Jag säger bara karlar med kajal runt ögonen är ingen ting att ha så det så :P

Nu börjar jag känna mig som människa igen efter att ha passerat duchen, sitter i soffan nu och tittar på morden i midsommer.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0