Underbart

Var på glenn och nathalies bröllop i går och det var jätte fint, var så fint så jag fick en massa tårar i ögona. De gifte sig i sköldinge kyrka, en jätte fin lite kyrka ute på landet. Åt en massa smörgås tårta så jag nästan vart fyrkantig men gott som tusan var det.  De vart jätte glada för bröllopspresenten jag hade köpt, en skylt där det står välkommen på med en drake.

I dag har jag bara slöat, gick ner på stan och hämtade ut mitt paket på lindex som innehöll skjortan jag hade beställt. Sen gick jag hem till madde och tittade på film med henne och lekte med nelly. Vilken energi den lilla kattungen hade, men efter en stund så somnde hon utav utmattning och sov i 1½ timme innan det var dags att leka igen.

Ligger just nu i soffan och slöar, överväger att lägga mig i ett vart ochskönt bad. Ska ner en sväng på krogen senare i kväll och kolla läget. Är ju löningshelg nu så får se om det är mkt folk ute i kväll som man känner.

Inte rikigt som man tänkt sig

Vart en intressan dag/kväll i går, tänker dock inte berätta vad som hände. Det räcker med att de som var med i går vet vad som händ. Men det jag kan säga är att; som man bäddar får man ligga. Det är mycket drama i den här stan, nästan så man skulle kunna göra en såpa utav det.

I dag var jag på stan med emelie och tt, skulle köpa mig en ny kamera men tror ni inte den var slut såld den jag skulle ha. Det är så typiskt men det skulle komma in i morrn, så i morrn får jag ta och köpa den. Jag ska bara se när fan jag ska få tid för det.

Har ett väldigt tight schema i morrn, ska först på bröllop, sen åka i väg till hälleforsnäs för att kolla in lager 157, sen sak jag på bröllops motagning och efter det fira weronica som fyller 21 i morrn, grattis gumman! Ska se om man kan ta och klämma in och köpa kammeran innan jag ska på motagningen.

Men var som sagt på stan i dag, vart en fika på sultans city sen efter det vart det en tripp till frissan för att köpa saltpulver till håret så det ska få mer volym. Efter det gick vi till försäkingskassan, sen åhlens sen avslutade vi det hela med en mjukglass. Provade saltpulvret och det funkar, fick jätte bra volym på mitt annars så livlösa hår.

Ska ner till san marino sen en sväng och kolla läget, kommer dock inte vara ute så länge efter som jag måste gå upp tio i 8 i morrn för at hinna fixa till mig för bröllopet som är halv 10.

Full fart

Har äntligen börjat komma upp och äta frukost i skaplig tid på morgonen, är ju som sagt ingen direkt morgon eller frukost människa. Men för att se till att må bra och hålla vikten så har jag börjat tvinga mig själv att senast gå upp kl 9 på morgonen och att se till att äta någon sorts frukost. Och hitills har det funkat rikigt bra, är stolt över mig själv.

I dag var jag nere på stan med min mor och köpte en sjal som jag kan ha till bröllopet på torsdag sen så skulle jag köpa en skjorta som jag hittade i går men det fanns inte kvar i min storlek på lindex så det vart att beställa den på nätet i stället.

Var en till sväng på stan sen när jag följde med werran och anna ner.  Fikade på hembagarens, ringde till emelie så hon kom och gjorde oss sällskap och snackade lite skit. Herregud det är bara 25 dagar kvar innan hennes lilla knodd kommer ut. Ska köpa ett par självlysande nappar i present åt henne o bebben.

Vart lindex s sen igen och jag kom ut där ifrån med en ny behå och sen vart det ett stopp på åhlens där jag köpte en ny väska för den som jag hade gick sönder nere på stan. Sen följde vi med werran när hon skulle till frissan och klippa sig, hon var skit snygg i sin nya frisyr. Sen bar det av och hämta lite kataloger med olika tapeter för hon och anna skulle ut till huset. Själv stannade jag hemma efter som min far och jag skulle åka till sybila och köpa mat så jag skulle inte hinna om jag skulle ha följt med så istället roade jag mig med att sminka mig och se hur jag ska se ut på torsadg då det är bröllop.

Nu sitter jag här och slöar och planerar morgon dagen. Hittills ser den ut at bli lugn, ska träna på morgonen till min dvd skiva sen ska jag ner på stan med TT och köpa en ny kamera samt ett nagelack och hårsalt. Ska vara duktig och tvätta lite oxå, får se om det blir utgång på kvällen. är dock tveksamm då bröllopet är kl halv 10 på torsdag morgonen.


Måndag

Jag jobbade i går och det gick riktigt bra, var dock helt slut i kroppen när jag kom hem. Åkte med werran och kim hem till madde och chrille för att titta på deras kattunge som de har fått. Det var en svart liten sak som heter nelly som var jätte söt.

I dag har jag varit nere på stan en snabbis med annelie och madde och kollade runt lite. Var tvungen att handla klorhexidin för jag har fått inflamation i tandköttet. Åkte med werran upp till willys och hadlade lite sen vart det hem och äta middag innan jag åkte till OKQ8 för att hämta ut mina jeans. Min mor följde med så vi gjorde ett stop på jysk där vi köpte gardiner sen när vi kom hem så provade jag jeansen och inte fan passade de. Så jag ska skicka tillbaka de i morrn.

I morrn så ska jag, werran och hennes kompis anna åka ut till werran och kims hus för vi ska ta lite mått så hon vet vad som ska följa med till huset och vad som ska slängas.

Nä nu ska jag bara ta det lungt och slöa i soffan, kanske ta och beställa lite dvd filmer oxå.


Duktig

Har varit duktig och städat ur bilen lite i dag så nu är den inte lika dammig. Sen efter det så gick jag en promenix på ca en halvtimme. Provade att använda mina handledstyngder som jag köpte i torsdags och de funkade bra, det känndes i armarna kan jag säga.

Ska gå ner och göra en bär smoothies snart och mummsa i mig och se om sockersuget försvinner. Blir till att gå och nanna kudde tidigt i kväll så jag orkar gå upp tjugo över 5 i morgon, börjar jobba kvart i 7. Det går nog bra att jobba i morrn, ska jobba först med peter och sen med ellen.

Pratade med herr S förut på msn, vart förvånad när hans ruta kom upp. Vem vet han kanske tar det här på allvar med att höra av sig oftare och i så fall så är det ju bra. Orkar inte vara den ända som kämpar för en fungerande vänskap.

Wow

Var ute en sväng i går med tt och emelie, gick till san marino där jag träffade natha. Träffade även på en hel hög med mäniskor som jag kände och som jag inte träffat på ett tag. Sen när jag sitter inne på san marino med emelie så kommer herr S in med sin tjej, lovely eller inte.

De slog sig ner i ena ändan utav långbordet där vi satt och efter drygt 15 min så hejar han och frågar varför jag inte svarat på messen han hade skickat. Frågade om han hade rätt nummer och det visar sig att det hade han ju inte. Små pratade lite innan hans tjej kläcker ur sig Heeeeeeeej Madde med yber trevlig röst. Vart ett hej tillbaka, sen bytte inte vi fler ord under kvällen vilket inte gjorde mig nått alls. Tänkter inte dra på mig någon falsk mask och små prata med henne då faktum är att hon inte gillar mig för jag har varit en utav de som har varit mellan hans lakan.

Sen  när vi stor utan för san marino så sa herr S att han skulle bättra sig på att höra av sig, det lovade han. Svarade med att jag tror på det när jag ser det och som sagt vi får väl se om han håller det. För mig känns det som om det kvittar vilket som, det ska inte bara vara en som kämpar för vänskapen.


Ett stort grattis till jobbet Madeleine. Är så glad för dig skull gumman!


Fredag

Hämtade ut min ring i dag så nu sitter den perfekt på mitt vänstra ringfinger. Var som sagt och handlade med min farmor i dag, det var ju vad ska man säga kul eller not. Var uppe på willys och vi gick inne där ost och mjölkprodukterna står i en kvart. I en jävla kvart knatade vi runt där och jag är glad att jag hade mina uggskor på mig för fan vad kallt det var. Och sen sa tante att gud vad kallt det var där inne, nähä det menar du inte!


En timme senare satt jag åter hemma i soffan och varvade ner med en sallad till lunch och messade med madde så vi bestämde att vi skulle träffas nere på stan. Kom ihåg att ta med sminket jag köpt åt henne samt några tröjor hon skulle få ut av mig. Vart en sväng på stan sen så började det spöregna så vi sprang in på sultans city och tog en fika och pratade en massa skit.

När jag kom hem sen hade mina filmer kommit som jag hade beställt, det var national treasure, scooby-doo: spökhistorier, john tucker must die samt bandidas. Gjorde en jätte god smoothies med hallon, björnbär och blåbärs smak. Den vart jätte smarrigt, sak gå ner och göra en till snart.

Ska tralla ner till san marino sen i kväll vid elva tiden och träffa natha och lite mer folk. Vet dock inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska fixa till håret men det löser sig nog. Tackade jag till att jobba på söndag så 6.45-16.00 ska jag spendera nere på B-huset på norr gläntan, vad gör man inte för pengar.


Torsdag

Har inte hänt så mkt sen jag skrev sist. Var en sväng på korgen i lördags samt i går, träffade på lite folk som man kände. I går så var werran och jag duktiga och tränade i 25 minuter innan vi gick en långpromenad på 5 km. Snacka om att jag hade träningsvärk i dag när jag vaknade.

Mamma och jag var och storhandlade i dag det tog 1½ timme för vi åkte till 3 olika ställen och handlade. Sen vart det en tur ner på stan och där köpte jag ett par nya skor, ett bar uggs liknande stövlar som är helfodrade. De är perfekta att ha i vinter. Tog en fika med madde och snackade lite skit med henne, alltid lika trevligt att fika med henne.

I morrn ska jag åka och handla med farmor, det kan bli roligt eller nått. Ska hämta ut min ring i morrn oxå som jag har lämnat på förstoring. Sen på kvällen ska jag ner till san marion och fira natha som fyllde år i måndags.

Nomy

Här kommer en jätte bra låt från Nomy som heter Cocain


</p>


Nästa låt från Nomy heter This heart of ice. Tycker han har en helt underbar röst.


Text

Tänkte bjuda på två helt underbara texter utav sångaren Nomy som jag upptäckte tack vare werran. Första låten från Nomy är:


This heart of ice

as I pray for what I am
to my god that made me damned

I see myself in front of me
a man I never choosed to be

I turn my face
Against the sun
and I wish my heart could burn

Force my eyes
to open wide
God you made me cold inside

A stone of ice
is what you gave
inside of me inside of lies

I cannot cry
I've never done
and my queastion now is why

All my life you gave me this
a heart of tone you gave me piss

Denna text /låt tillägnar jag en viss person som jag tycker/tyckte om men som beter sig som ett as.
Andra låten från Nomy är:

Cocaine

You are in pain take your life take your life with cocaine
but I am who I am so I do what I can when I can but I cant really do a damn thing

So fine this day all your problems has gone away
but tomorrow when you wake up all your problems are back to stay

Your life a game turn it up turn with cocain
And everytime that you live
is a time when you feel and the only time you heal

Tell me what is and it would never be like this A problem that we have in common baby tell what is it probebly dosnt meen a piss Or will it rip my heart apart

Now it's to late to late live only heaven loves you now
so love it back for once just once

Now its to late to late to live and my councius killing me
so am I alive but Im not free

and for all of you that that can relate to this to

White snow I know You're on a place were I just cant go
But I hope you do remember your snow do'snt warm in december

You are in pain take your life take your life with cocaine
but I am who I am so I do what I can when I can but I cant really do a damn thing





 


Hoppsan..

Nu var det ett bra tag sen jag skrev sist. Orkar inte skriva när jag jobbar så mkt, för när man väl är ledig så är det tusen andra saker som ska göras. jag hade iallafall jätte roligt på festen hemma hos barbro och sen nere på MC klubben. Hade även en kanon rolig förfest den 6/8  hemma hos kim och werran innan det bara av ner till öltältet. Det var vi , madd,e chrille och tt som var med på förfesten. Detta måste bara göras om säger jag. Var i norrköping i dag med min mor och handlade lite kläder sen så fyllde jag i 3 utav mina tatueringar. Vart helt slut i kroppen i dag när jag kom hem från norrköping, blir nog till att  gå och lägga sig tidigt i kväll om jag ska orka med allt jag ska göra i morrn.

2 augusti

I dag gick jag upp kvart i 9 för att köra ut veronica till fiskeboda då hon skulle jobba efter som hennes bil är paj. Sen när jag kom hem vart det ner på stan och handla lite grejer. Bland annat så inhandlade vi en födelsedagspressent till min kusins ena son, han fyller år i dag. Så grattis leopold på födelsedagen!

Sen när jag kom hem så tänkte jag läsa min bok vilket jag lyckades med i 15 min innan jag somnade. Det var inte för att boken var tråkigt utanför att jag var extremt trött. Ska iväg på fest i kväll hemma hos barbro, sak bli mkt trevligt. Sen bär det av bort till grendels (tror det stavas så) MC klubb för mer festande senare i kväll.