Wow

Var ute en sväng i går med tt och emelie, gick till san marino där jag träffade natha. Träffade även på en hel hög med mäniskor som jag kände och som jag inte träffat på ett tag. Sen när jag sitter inne på san marino med emelie så kommer herr S in med sin tjej, lovely eller inte.

De slog sig ner i ena ändan utav långbordet där vi satt och efter drygt 15 min så hejar han och frågar varför jag inte svarat på messen han hade skickat. Frågade om han hade rätt nummer och det visar sig att det hade han ju inte. Små pratade lite innan hans tjej kläcker ur sig Heeeeeeeej Madde med yber trevlig röst. Vart ett hej tillbaka, sen bytte inte vi fler ord under kvällen vilket inte gjorde mig nått alls. Tänkter inte dra på mig någon falsk mask och små prata med henne då faktum är att hon inte gillar mig för jag har varit en utav de som har varit mellan hans lakan.

Sen  när vi stor utan för san marino så sa herr S att han skulle bättra sig på att höra av sig, det lovade han. Svarade med att jag tror på det när jag ser det och som sagt vi får väl se om han håller det. För mig känns det som om det kvittar vilket som, det ska inte bara vara en som kämpar för vänskapen.


Ett stort grattis till jobbet Madeleine. Är så glad för dig skull gumman!


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0