Tips - Powder Refresh

Jag tänkte tipsa er om Redken Powder Refresh 01 som jag fick en provflaska utav min snälla hårfrissa. Vad gör då Powder Refresh jo det suger upp olja och fett i håret. Så man behöver inte tvätta håret varje dag utan istället kan man spreja den i hårbotten och kamma ut det i längderna för att fräscha upp håret.
 
Den är perfekt för personer som mig som har lugg för luggen har en tidens till att bli lite fettig. Så istället för att behöva tvätta hela håret så räcker det med att spreja lite av powder refresh i luggen och kamma ut.
 
Det som är extra bra med denna produkt är att det inte ser ut som att man har mjäl eller att håret blir grå/vit dassigt. Det brukar lätt kunna se ut så när man ex använder torr schampoo speciellt om man är röd, brun eller svarthårig.
 
Redken Powder refresh är där emot näst intill genomskinlig vilket är ett stort plus för vem vill se ut som om de har mjäl eller börjar bli grå håriga.
 
Den finns att köpa oss diverse hårfrisörer samt på näter hos bla Lyko.se där den för tillfället kostar 199 kr.

/M
 


Cool nails

 
 
 
 
 
 
 
 

Jailhouse Rock

 
 
 

Cry Baby

 
 
 

Fyndat i mammas garderob

La ju ut en bild på en fint flätat skärp från hm som jag är sugen på att köpa. Det visade sig att mamma hade ett liknaden som var lite mörkare i färgen samt bredare.
 
Det fick jag utav henne, vilken snäll mamma jag har. Man kan fynda en hel del fina saker i sina föräldrars garderober som börjar bli modernt igen.
 
Hittade ju även sen förut en fin mörk brun/röd kuvertväska hemma hos henne som fick följa med mig hem :)
/M
 

 

Mustang

 
 
 

Pinup inspiration

 
 
 
 
 

Dagens citat

 
 

Rättvik here we come

Sådär allt är packat bara tandkrämen som ska ner i väska innan vi rör oss. Först blir det ut till sköldinge för att byta ut forden mot mustangen. Sen blir det in till stan och tanka samt köpa frulle på subway sen styr vi bilen mot rättvik.
 
Åh det ska bli så skönt att komma bort här ifrån några dagar och bara njuta utav en annan vy. Kommer väl titta in här och skriva ett eller annat inlägg men tills dess så får ni ha det så bra för det kommer jag ha :)
/M

Vilka jävla idioter

"STOPPA skortbilsberedninges förslag
Naturvårdsverkets ärendenr NV-01928-10 KRÄV ÅTER REMISS GENAST.
 
Just nu finns det ett liggande förslag om skrotbilar från Naturvårsverket som om det klubbas igenom kommer att innebära att det kan bli omöjligt att ha en reservdelsbil -eller för den delen ett nedplockat projekt stående i mer än ett år.
Följ länken så kan du läsa hela förslaget samt MHRF:s remissvar VI KRÄVER ATT REGERINGEN OMGÅENDE STOPPAR UTREDNINGEN OCH INFÖRLIVAR ALLA MOTORINTRESSEORGANISATIONER I SVERIGE I DENNA UTREDNINGENS BEREDANDE DÅ HELA ELLER STORA DELAR AV SVENSK MOTORKULTUR HOTAS OM FÖRSLAGET GÅR IGENOM. BEREDNINGEN FINNS ATT LÄSA PÅ
 
http://www.mhrf.se/M2011/2459/KeRedovisning "
 
Helt jävla sjukt, tycker det är bättre att de då drar upp riktlinje över hur man ska förvara reservdelsbilar samt nedplockade renoverings projekt istället för att man måste skrota den efter 1 år. De som håller på att renovera gammla bilar vet att det ibland tar mer än 1 år att fixa till bilen beroende på hur mkt det är att göra, hur mkt tid man har och om alla dela man behöver finns att köpa nära till hand. 
 
Om ni tycker lika illa om detta förslag som jag gör så gå in på denna sida http://upprop.nu/KEFS och skriv på deras protestlista och sprid sen detta vidare.
/M
 
 
 

Glitter

Nu är naglara målade och klara. Det fick bli en glitter kant denna gång, det är rätt så neutralt och funkar till det mesta.
 
Ska kolla klart på frisörakuten innan jag sen hoppar in i duschen och hyvlar bena samt slänger i en färgbomb i håret så fägen ska hålla.
 
Sen blir det nog att titta på teve ifall det nu finns något bra att se på annars får det bli en bra bok. Ska försöka komma i säng skapligt då tanken är att vi ska vara ute i sköldinge i morrn kl 8 för att byta ut ena forden mot en annan.

/M
 


Det mesta är fixat nu

Det mesta som jag hade på min att göra lista är klara. Sängen är renbäddad och tvättmaskinen går för fullt, har redan hängt upp en maskin med tvätt.
 
Kläderna jag ska ha med mig är framplockade, ska bara vänta på att sambon ska plocka fram vad han ska ha med sig så är det bara att stoppa ner allt i en väska sen.
 
Alla smink, hår och kroppsproukter har jag sammlat ihop som vi ska ha med oss. Just nu sitter jag och tittar på top modell och målar naglarna.
 
Bilen är bortkörd så den får stå hemma hos mina föräldrar medans vi är bortresta, har ingen lust att det ska hända något mer med min pärla. Har skickat iväg lite jobbansökningar också så håll tummarna för mig nu :)
 
Ska fixa lite middag om en stund, makaroner med köttfärsås blir det som får mätta våra magar ikväll. Men tills dess ska jag bara slappa :D
/M
 


Vad har denna söndag att erbjuda..?

Sovmorgon i morse igen, dock hade jag skit skumma drömmar haha. Slukade två rostade mackor till frukost, har glömt bort hur gott det är med rostat bröd.
 
I dag ska det sista städas i lägenheten, ska byta sängkläder och städa toaletten. Sen ska jag se över vad det är vi behöver ha med oss på våran lilla resa och sen är det bara att packa ner allt.
 
Ska fixa naglarna, rensa kameran på kort så man får plats med en massa nya :) Måste ner till åhléns en sväng och köpa schampoo och balsam i reseförpackning. Så jobbigt att släpa på stora flaskor när man bara ska vara borta några dagar.
 
Ja det var väl nog det mesta jag skulle göra i dag. Känner jag mig själv rätt så kommer jag säkert på 10 saker till som skall fixas :P
 
Hur ska ni spendera eran söndag?
/M
 

Hot male actors

 
 
Chris Hemswort
 
Colin Farrell
 
Ian Somerhalder
 
Paul Walker
 
Milo Ventimiglia
 
Ryan Reynolds
 
 
 
 
 

ACDC

 
 
 

Kvällen i sköldinge

 
 

Dagens outfit

 
 
 
 

Coleslaw & städning

Har nyss gjort en satts med coleslaw som vart helt okej. Tror den kommer bli bättre när den får stå och dra sig en lite stund.
 
Karln min var så snäll och tog hand om disken innan han åkte ut till garaget. Själv sitter jag nu och slappar i soffan. Tittar på repris på top model, kommer dock inte ihåg vilken utav alla säsonger det är haha.
 
Ska strax ta och dammsuga av lite i lägenheten så det inte är så mkt att fixa innan vi åker på måndag. Man vill ju inte komma hem till en stökig och skitig lägenhet.
/M
 


Blä

Sådär nu är räkningarna betalade, ingen höjdare men sånt är livet. Fick ialla fall lite över på kortet och det är jag tacksam över :) Förde även över pengar till hjärtat då han ska betala hotellet som vi ska bo på nu i veckan.
 
Vädret ser inte ut att bli det bästa :/ hoppas dock det bättrar på sig till kvällen när vi ska äta middag.
/M
 


Skönt att kunna ta sovmorgon

Ack så skönt det var att kunna ta sovmorgon i dag men tror ni inte jag vaknade klarvaken 5.55. Men jag lyckades somna om och sova några timmar till. Inte har jag någon lust att gå upp så tidigt när jag har ledigt och inget som är inplanerta som man skall hitta på.
 
Frukosten ligger i magen nu så det jag väntar på nu är att sambon ska vakna till liv tack vare sin mega kopp med kaffe. Sen ska vi ta en sväng ner på stan och bolaget, ska köpa jordgubbsvin mumms. Det blir även en sväng till affären för att handla lite saker som vi behöver till middagen ikväll.
 
Älsklingen ska göra sina goda hemmagjorda hamburgare och till det ska vi servera hemmagjorda pommes samt coleslaw. Självklar så ska hamburgarna grillas om nu vädret vill vara med oss det vill säga.
 
 
Det blir även att åka ut till sködinge och fixa med mustangen, var några inställningar de skulle göra så allt går smort när vi ska åka till rättvik på måndag. Åh som jag längtar efter att få komma till rättvik och dess fina natur.
 
Nej nu ska jag sluta babbla och fixa till mig så vi kan röra på oss :D
/M
 


Dagens citat

 
 

Snyggt från HM

 
 
 
 
 
 

Godare än vad jag minns att de var

Älsklingen köpte werther´s orginal för ett tag sen då han vart sugen på att se ifall de var lika goda som han mindes. Själv kommer jag ihåg att jag inte var så jätte frälst i den.
 
Men jag tog en sådan karamel för någon dag sen och den smakade mkt bättre än vad jag mindes. Så ni brukar jag ta en sådan efter middagen då de säger att man ska ha någon sött efter maten. Men det räcker gott och väl med en då de är riktigt söta.
 
Har ni något godis ni tycker om nu som ni inte gjorde när ni var mindre?
/M
 


Woho!

Är hemma och har fått mat i magen, älsklingen hade fixat så maten var klar när jag kom hem. Nu har jag 1 veckas ledigthet det ska bli ött som tusan!
 
Har laggt mig till rätta i soffan och ska bara slappa nu. Kanske knäpper en cider sen att svalka mig med. Annars så blir denna fredagskväll lugn.
 
Har ni några roliga planer för kvällen?
/M
 

 
 

Inte många timmar kvar

Nu är det inte många timmar kvar på jobbet, bara 4 för att va exakt.

Dagen har flytit på kanon och sen när jag slutar idag så har jag ledigt i en vecka. Ska bli så härligt :)

Vad hittar ni på för skoj i dag då?
/M

Favorit smyckesdesigner - Thomas Sabo

 
 
 
 

Hårfärg och bokmal

Nu är håret nyfärgat och snyggt :) Kvällen har spenderats i soffan framför teven med mitt hjärtat. Han har skämt bort mig genom att dra med fingrarna fram och tillbaka över mina ben. Åh det är så himla skönt så jag ryser utav det.
 
Ska strax bädda ner mig i sängen och läsa lite i min bok innan det är dags att sova. I morrn blir det en lång arbetsdag på jobbet kör 6.50 till kl 17. Så jag lär nog vara skapligt slut i huvudet när jag kommer hem men det gör inte så mkt för sen har jag en veckas semester.
 
Natti natti på er :)
/M
 
 
 
 

Dagens outfit

 
 
 

Gräsmonstret och pastell rutor

Mackan på subway var super god, tok en chicken teriyaki med vitlöksdressing. Den kommer jag helt klart att äta flera gånger! Vi tog med oss maten hem då det kom mörka moln lagom som vi skulle beställa.
 
Efter maten så vart det en powernap på lite mer än 1 timme. Sen åkte sophia och jag ner till sjön med hundarna så de fick bade lite. De var laddade för de satt och yla samt gnyde i bilen hela vägen ner ^^
 
Nu har jag kommit hem, ska läsa lite bloggar sen ska jag ta tag i disken. Fixa lite middag och sen blir det att färga utväxten.
 
Åh de har målat om nere i trappuppgången, istället för de grön spräckliga väggarna så är de nu vita med pastell färgade rutor. Helt klar mycket bättre än det förra men tycker de kunde ha skippat rutorna :P
/M
 


Mummsig värre
 
Sjömonstret zelma
 
Pastell rutor i trappuppgången

Trött tjej men snart är det lunch!

Jisses vad trött jag var i morse, hade svårt att komma till ro i natt. Tror det har med att göra att det var så varmt i går.
 
Arbetsdagen har ialla fall gott bra även fast huvudet var trött och tungt. Nu ska jag strax svida om sen ska älsklingen och jag ner på stan. Vi ska äta lunch så vi tänke prova subway, ska bli spännande då jag aldrig har ätit där.
 
Sen i dag så ska jag färga håret då utväxten börja krypa fram allt för mkt. Vad mer dagen har att erbjuda vet jag inte. Tar det lite som det kommer :)
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M

Horrorpops

 
 
 
 

Dresses El Bastardo

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens citat

 
 

Born to run

 
 
 

Rabarbersaft

Gjorde egen rabarbersaft hemma hos mina snälla föräldrar i dag. Tycker det är riktigt roligt att hålla på i köket och dona. Sen vart det inte svårt alls att koka saft.
 
Kokade saft på 1,2 kg rabarber och fick ut ca 1.8 liter saft vilket är bra. Fixade fina små lappar sen till flaskorna med rabarbersaft.
/M
 

 

Check check

Kan checka av disken, vikning av tvätt, städning och pyssel på min check lista. Nu ska jag pusta ut en liten stund innan det är dags att fixa lite mat.
 
Senare ikväll när det har blivit lite svalare så ska jag träna. Åh just det ska ta och sätta ihop mitt lilla tränings schema. Kom på att jag även måste fylla i min tidsrapport för denna månad.
 
Oj vad många saker det fylldes på på den där av kryssade checklistan. Ibland så känns det som att den aldrig tar slut :p
/M
 


Time of your life

 
 
 

Tar det lugnt i soffan en stund

Planerna för i dag var ju att städa och träna men det är en aningen för varmt för att orka med det. Så jag tar det senare ikväll istället.
 
Dock så vart det en lite inlines tur och satan vad stel i höfterna jag var. Men jag åkte ialla fall i ca 10 min så då har ju kroppen fått träna lite.
 
Ska strax sätta mig och pyssla lite hade jag tänke samt läsa lite bloggar. Skulle behöva ta tag i disken som min kära lovade att han skulle ha fixat i morse. Det var tydligen inte så mkt av det så jag får väl ta tag i den sen.
 
Vad hittar ni på? :)
/M

Varmt o skönt väder ute

Arbetsdagen gick kanon men jisses så varmt det var ue. Men man ska inte klaga för det är skönt att värmen och solen äntligen har kommit.
 
Åkte hem till mina föräldrar efter jobbte, mamma och jag tog en tur till ica och handlade lite saker jag behövde. Nu sitter jag hemma i deras kök och håller på och experimenterar lite ;)
 
Eller man kan säga att jag är lite huslig utav mig snarare :D Berättar mer om det sen när jag är klar med det.
/M

Bruce

 
 
 

Finputsat

 
Satt i går kväll och la till och finputsade på den näst kommande tatueringen. Och som jag känner nu så är jag nöjd med resultatet.
 
Dock kommer det dröja ett tag innan det är dags att göra den. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.
 
Ni får en till lite sneak peak till på motivet, så har ni lite att klura på vad det är för något ;)
/M
 

 
 

Dags för sängen

Känner att det strax är dags att krypa ner i sängen och få några timmars sömn. Men innan dess så ska jag läsa några sidor i boken jag håller på med.
 
I morrn är det jobb som vanligt på schemat sen ska jag dona lite i köket och försöka mig på en sak. Om vädert är med mig så blir det banne mig lite inlines, vart inget i kväll då det blåste som bara den.
 
Lite träning samt städningen av lägenheten ska det bli också, men andra ord så blir det en full späcka dag :)
 
Natti natti på er alla!
/M
 

Ändrade planer och kort lugg

Vart inget inlines åkande utan följde med älsklingen ut till sköldinge. Snackade lite skit med hans föräldrar och kollade hur mkt jobb det är med instrumentpanelen till bonnevillen. Det är en hel del att göra på den men då har hjärtat något att göra under semestern :D
 
Vart avsläppt nere på stan sen vid 15.20 då jag skulle vara hos min frissa halv 4. Vi babblade om allt mella himmel och jord medans hon klippte mitt hår. Det vart inga stora utsvävningar med mitt hår utan hon toppade håret och sen vart det en kort lugg som pricken över i:et.
 
Så nu är mitt hår några centimeter kortare men det ser och mår så mkt bättre ut. Blir till att kasta i en färg i håret i slutet utav veckan så det ser fräscht till CCW nästa vecka.
 
Nu ska jag kolla på lite teve sen får jag se ifall jag kanske beger mig bort till mina föräldrar för att åka lite inlines efter som det inte blev av förut.
/M


Fika på sultans och hjärta

Härlig dag på jobbet även fast det var segt att kliva upp i morse. Väl hemma vart det att byta om och sen bjöd älsklingen på lunch nere på sultans.
 
Tog en sväng ner på stan, var in på banken en sväng innan vi sen traskade hem. Ska läsa lite bloggar innan jag svidar om till träningskläder för att se bege mig hem till mina föräldrar. Hade nämligen tänke åka lite inlines och öva upp mig lite.
 
Sen vid halv 4 bär det av ner till frissan då det är dags att göra något med detta förbaskade hår. Vad det blir ja det återstår att se :P
 
Lägger upp två bilder så ni får se hur hjärtat ser ut som dessi fick utav mig i bröllopspresent.
/M
 

 
 
 

Kryptonite

 
 
 

Hot lips

 
 
 
 
 
 

Flicka som är stark

 
 
 

Dagens citat

 
 

Choklad & kryptoniter

Fick ett sug på choklad och kryptoniter så efter att jag hade släpat mig in i dusche och fräschat till mig vart det en tur ner till coop.
 
Det var skönt att få en lite promenad och frisk luft men när vi kom ut från affären efter 10 min så var det en tryckande värme som mötte oss ute. Så förmodligen kommer det bli regn under natten med det blir nog bra så vi får lite frik luft i morrn.
 
Sitter nu och mummsar på lite choklad men sen fan måste jag ta och skärpa mig. Det är dags att dra ner på onyttigheterna och få arslet ur vagnen och träna igen. Ska försöka sätta ihop ett litet träningsprogram på 30 min med lite övningar för hela kroppen.
 
Sen är det bara att se till och köra det varje dag för 30 min är inte lång tid och det har man tid att avsätta varje dag. Ta en dejt eller flera med hantlarna som ligger här hemma också, de är ju inte till för prynad direkt :P
 
Hoppas på fint väder eller åtminstonde uppehåll i morrn så man kan åka lite inlines för det är himmla bra träning för kroppen, både att bygga upp muskler samt att få kontroll på balansen.
/M
 

 
 

Tråkigt väder i dag

Jag inte var det något roligt väder man vaknade till i dag. Blåste och en massa mörka moln hälsade än god morgon.
 
Arbetsdagen har ialla fall flytit på smidigt, började regna lagom som jag stämplade ut och åkte hem så det var ju bra timat.
 
Svänge förbi Ica i vingåker där jag mötte upp dessi, hon fick sin bröllopspresent i förskott då jag tyvärr inte kan gå på hennes bröllop. Hon vart glad för presenten :) lägger upp bild på den senare ikväll.
 
Hjärtat hade maten klar när jag kom hem, chili con carne vart det till middag och det smakade förbaskat gott. Nu ligger jag och halv slöar i soffan, känner super seg men det beror nog på det dåliga vädret.
 
Ska försöka hålla mig vaken och inte somna även fast ögonlocken känns som bly.
 
Vad har ni gjort i dag? :)
/M
 


Ring of fire

 
 

Phantom

 
 
 

Clutch inspiration

 
 
 
 
 
 

Planer för dagen

Mina planer för denna måndag är att jobba och jobba lite till. Fick en extra tur att jobba i dag vilket jag inte tackar nej till så det blir att jobba till kl 16 i dag.
 
Sen när jag kommer hem så hoppas jag att mina fina älskling har fixat iordning middagen då jag lär vara utsvulten när jag kommer hem
 
Så mkt mer kommer nog inte hända i dag. Vad ska ni hitta på för roligt i dag?
/M

God Natt

Nej nu skiter jag i det här och bäddar ner mig i sängen med min bok istället. Hoppas ni alla har haft en bra helg för det har jag haft med en massa jänkare :)
/M

Shoe inspiration

 
 
 
 
 
 
 
 

Tvätta, städa och diska

Vart en fika förut ute hos svärföräldrarna innan svärmor och jag åkte ner till lokalen och pysslade. Vart klar med min present men det kommer dock dröj innan ni får en bild på den. Tänkte nämligen att personen ifråga ska få den först.
 
Handlade på willys på vägen hem och satans så kallt det var där inne. Ingen höjdare att gå i shorts där inne när man är frusen utav sig.
 
Väl hemma var älsklingen snäll och tog tag i disken medans jag plockade och dammsög lägenheten. Han fixade iordninge en köttgryta som just nu står och puttrar på spisen. Själv passade jag på att gå ner till coop och panta en massa brukar vi har sammlat på oss.
 
Det som åter står utav denna söndagen blir lugnt. Ska bunkra upp med lite chips, dipp och fortsätta den spännande läsningen i deckaren jag håller på med. Men innan dess så ska en maskin tvätt hängas upp och en ny köras igång.
 
I morrn inleds sista arbetsveckan innan det är dags för en veckas semester :)

/M
 
 


Kallt med roligt

I går kväll så vart det rockabilly beach party nere vid djulö. Det var en del folk men långt ifrån så många som det stod på Fb att det skulle komma. Men men vad hada man förväntat sig igentligen när de lägger det samma helg som det är hot rod reunion.
 
Men musiken var helt okej och det var trevliga människor där. Träffade min mosters och min kusins gubbar som var där nere. Efter en stund där nere så vart det riktigt kyligt så det var tur att man tog med sig både kofta och jacka.
 
Jag kunde ju inte direkt dricka några öl/cider för att få upp värmen då jag var chaffis kvällen till äran. Utan istället var det bara till att traska runt så mkt som möjligt.
 
Vi kom hem vid 1 tiden på natten och jäklar så frusen jag var, händerna var typ stelfrusna så det var extra skönt att få krypa ner under täcket.
 
I dag skiner solen och det ska tydligen vara varmt ute enligt kims bror som var över för en stund sen. Vi ska strax röra oss till flen då vi ska kolla in vart älsklingen naprapat håller till då han ska dit på måndag. Sen blir det hem till svärföräldrarna då jag ska pyssla klart med den present jag håller på med.
/M
 
 


Dagens citat

 
 

Rock´n´roll

Fixad och klar så nu väntar jag bara på att sambon ska bli klar. Sen beger vi oss ner till djulö och rockar loss med en massa annat härligt folk. Ha en underbar lördagskväll allesammans!
/M
 

 

Hot rod reunion

Har varit större delen utav dagen i strängnäs på hot rod reunion och kollat på en massa snygga bilar. Det var som balsam för själen att se och höra alla fina bilar.
 
Kollade även på när de körde dragracing med div olika bilar. Vilket ljud det var när de stod och laddade upp innan starterna. Och vi ska inte prata om all rök som blev när de stod och börnade.
 
Vädret var helt okej, solen var framme nästan hela tiden det var ibland det vart lite kallt så man fick sätta på sig koftan.
 
Nu har vi precis kommit hem och tryckt i oss varsin kebabtallrik. Får se ifall vi åker ner till djulö ikväll och går på rockabilly beach party. Jag får i sådant fall det stora äran att vara chaffis, det gör mig inget då det blir att ratta mustang :)
/M
 


Mer inrednings saker

Har hittat mer inrednings saker jag mer än gärna skulle kunna tänka mig. Var inne på jotex´s sida och drömde mig bort en stund.
 
Funder dock på ifall jag ska beställa hyllan, tror den skulle passa bra i köket i ena hörnet. Men får ta och fundera lite på det. Ibland så är det nästan roligare att köpa en massa inrednings saker än kläder till sig själv.
/M
 
Saker från jotex

Det känns i kroppen

Det vart en lång sovmorgon i dag till kl 11 och det känns i kroppen nu. Ryggen är stel och an känner sig nästan slö/tröttare när man har sovit förlänge.
 
Nu ska vi försöka vakna till liv och få i oss lite mat i magen sen så ska vi bege oss till Hot rod reunion med svärföräldrarna. Det ska bli riktigt trevlig, ska nog packa ner solkskyddskrämen för säkerhetskull :P
/M
 
 

Inrednings saker från Ellos

Det finns så mycket fina inrednings saker och sängkläder som man skulle vilja köpa på sig. Synd bara att plånboken inte är tillräckligt tjock och att man inte har ett stort hus som man kan inredan och fylla med saker.
 
Men drömma sig bort det kan man ju alltid göra, det är precis det jag nyss har gjort :) Hittade en hel del fina saker på Ellos sida som jag inte skulle tacka nej till.
 
Här nedan för kommer ett lite kollage på några utav alla fina saker jag skulle kunna tänka mig.
/M
 

 

Lite spa kväll

Körde på en lite hemma spa kväll då jag ändå skulle duscha och tvätta håret ikväll. Skrubbade rent hela kroppen med skrubbhandskar för att få bort alla döda hårceller. Dessutom så kommer rakhyveln närmare håret på bena så man inte får någon stubb lika fort.
 
Filade fötterna, kletade in en färgbomb i håret så den röda färgen inte ska se så dassig. Sen när allt det var klart så smörjde jag in fötterna med en fotkräm så de ska va mjuka och lena. Kroppen smörjde jag inte med dove´s summer glow brun utan sol.
 
Jag avslutade det hela med att färga ögonbrynen då jag har väldigt ljusa ögonbryn och för att slippa stå och måla den varje dag så blir det smidigare att färga de.
 
Nu ska jag slö titta lite på Grimm, dricka ett glas oboy och mysa med min fina sambo :)
/M
 


Mmm..så gott

Sitter nu och njuter utav en kall och god cider! Kvällen blir lugn,ska bara mysa och ha det gött.
/M

Fredag, solen skiner och det är varmt ute

Lugn dag på jobbet men timmarna flög fram ändå. På vägen hem från jobbet skrev jag till min mor och frågade om hon skulle med upp till ÖB.
 
Hon följde gärna med så hämtade upp henne när jag kom in i stan så åkte vi upp dit. Handlade lite duschtvål, fryspåsar och lite andra städ och köksgrejor. Tog en sväng ner till bolaget också då jag vart sugen på cider.
 
Följde med hem till mamma en sväng och kollade på hur resultatet vart efter våran målning och det vart helt klar godkännt. Snackade lite skit innan jag sen snörade på mig mina inlines och tog en tur runt kvarteret. Håller fortfarande på att övan in snittsen men den börjar komma tillbaka :D
 
Men jäkar så trött jag var i kroppen efter 3 långa varv runt kvarteret. Det känns i kroppen att jag inte åkt inlines på typ 15 år.
 
Nej fixa med disken och sen svida om till någon fin klänning och fira att det är fredag, soligt, varmt och att älsklingen går på semester snart :)
/M
 


Sneak peak

Här kommer en liten sneak peak på hur kommande tatuering kommer att de ut.
 

Welcome to my hell

 
Svensk bra rockabilly från The go getters
 
 

Jaded

 
 
 

Länkbyte

 
Gör ett länkbyte med denna fina tjej som har en helt underbar blogg där hon skriver om
sin vardag, loppis fynd och tipsar om vart man köpa en massa fina rockabilly kläder.
Så nu tycker jag ni kickar in på Johannas blogg!
 
-----> Johannas blogg <-----
 
 

Dagens citat

 
 
 

Käkat dumle och försökt mig på att rita

Kvällen har varit lugn, somnade en stund i soffan efter att jag hade läst min skvallerblaska :P Vaknade lagom tills hjärtat kom hem vid 17 tiden.
 
Fixade iordning lite käk, kollade på NCIS och sen vart det en sväng ner till coop för att köpa dumle och chips. Sen så har jag suttit framför datorn och letat efter lite inspiration till en kommande tatuering. Det är nästan så jag kan hör hur min mor suckar nu när hon läser detta haha :P
 
Hittade lite inspiration efter ett tag och försökte rita ihop något. Bilden vart helt okej men ska fin slipa en hel del på den. Funderar på ifall jag ska försora bilden och kanske lägga till någon motiv och tvärt om.
 
Under tiden medans jag försökte mig på att rita så satt jag och käkade dumle. Satans så goda de var men jag tror inte min mage blir lika glad över skärpet jag trycker i mig. Får banne mig ta en rycke och försöka bli bättre på det där med vad jag stoppar i magen.
 
Nu ska jag kolla på fråga olle dokumentären som går på teve sen blir det natti natti för min del.
/M
 

 
 

Fika och en sväng på stan

När jag slutade jobbet vart det raka vägen hem. Tog tag i densken, dammsög och torkade golven innan jag började med lunchen jag skulle bjuda min kusin på. Fixade ihop en god sallad med pasta, avacado och kräftstjärtar.
 
Män älskade kusin dök upp vid 12 tiden och efter att ha käkat oss proppmätta samt bubblat av oss lite åkte vi ner på stan. Kollade in reorna i klädaffärerna men hittade inte skoj. Kom dock hem med en ny mascara och hårfärg.
 
Ska kicka in lite bloggar och sen blir det till att läsa en skvallerblaska och bara slöa. Åh blir vi förvånade över att det har regnat i dag? Nej utan man blir snarare mer förvånad över ifall solen är framme en hel dag.
/M

Provade det nya lacket

Köpte ju två nya nagellack från depend i går och jag kunde ju inte hålla mig så jag var tvungen att prova det ena. Jag testade Nr 293 som är pärlemot vit skulle man kunna säga.
 
Jag tycker det var riktigt snyggt att använda den till en fransk manikyr då dte inte blir så skarp som om man hade använt ett vitt nagellack.
/M
 

 
 
 
 

Tisp - sida men snygga rockabilly kläder

Tänkte tips om en bra sida på nätet som säljer rockabilly kläder och accessoarer till bra priser. Det finns allt från fina klänningar, shorts, playsuit´s tills super snygga badkläder.
 
Sidan jag tycker ni ska gå in och kolla på är El Bastardo och är ni som mig lär ni med all säkerhet hitta både en och två saker ni lätt skulle kunna tänka er att klicka hem :)
 
Här är några utav deras fina kläder jag inte skulle tacka nej till ;)
/M
 
 
 


Den fastnar lätt på hjärnan

 
 
 

Vattenmelon & cider

Det har varit full rulle under kvällen. Efter att jag kom hem från min mor så vart det duschen och sen slappa framför teven en stund.
 
Tog sen tag i disken, lagade en lasange till middag och medans den stod i ugnen så plockade jag iordning i lägenheten samt städade toan. Det gäller att vara effektiv eller vad säger ni.
 
Älsklingen jobbade över länge i dag så det vart till att äta middag själv, hade dock teven som sällskap. Sen när han väl kom hem så har vi inte gjort så mkt förutom att ta det lugnt. Legat och myst lite i soffan och kollad på diverse program på teven.
 
Nu tittar jag på ett gammalt avsnitt av morden i midsomer, käkar lite vattenmelon samt avnjuter en god kall cider. Ett perfekt avslut på denna onsdag :)
/M
 


Dagens outfit

 
 
 
Linne - HM & Arbetsbyxor - Biltema

Härligt slö i kroppen

Var nere en sväng på stan och köpte 2 nya nagellack inne på åhléns. Inna det var dags att gå till arbetsförmedlingen så köpte min mor och jag varsin glass på den italienska glassaffären. Det smakade lika gott som alltid!
 
Segt som fan gick det på arbetsförmedlingen innan det var min tur, mitt möte tog typ 3 min sen kunde jag åka hem till mamma. Vi kastade oss över färgen och satte omedelbart igång med att måla det vita på baksidan av deras hus. Vi hann  med allt förutom taket på 1½ timme, det är inte illa.
 
När jag kom hem förut så vart det raka vägen in i duschen och nu sitter jag här och slöar. Ska börja med maten om en stund samt ta tag i disken. Skulle även behöva röja lite här hemma så det ser någorlunda rent och fint ut då min kusin kommer över på lunch i morrn.
 
Men innan jag tar tag i allt så ska jag avnjuta en fanta och titta klar på top model.
/M
 

 

Underbar låt

 
 
 

Send me an angel

 
 
 

Lady Antebellum

 
 
 
 

Halva arbetsveckan är gjord

Vad fort dagarna går, halva arbetsveckan har redan gått. Tiden springer fram när man har mycket att göra.
 
I dag har det varit grå trist väder ute under förmiddagen, det värsta är att man börjar nästan vänja sig vid det. Trött som bara den är jag också, ögonlocken var nästan tunga som bly när jag skulle åka hem.
 
Har fått i mig lite lunch nu så hoppas på att jag ska bli lite piggare. Ska strax byta om sen så ska jag hämta upp min mor så ska vi åka iväg och köpa målar färg. Ska även hjälpa henne att måla sen också.
 
Det ska även hinnas med en sväng ner till arbetsförmedlingen för att lämna in ett papper till de. Funder även på att hoppa in på åhléns och kolla på lite nya nagellack när jag ändå är nere på stan.
 
Vad ska ni hitta på resten utav denna onsdag? :)
/M
 
 
 

Dagens citat

 
 

Dagens outfit

 
Super söt tröja från HM & svarta träningsbyxor från HM
 

Heaven or Hell

Om en vecka smäller det, så ska jag till frissan och klippa mig. Så jag har en vecka på mig att komma underfull med ifall jag ska klippa lugg eller inte.
 
Och som det inte räcker så började jag funderar på ifall jag kanske skulle klippa en frisyr istället för att bara ha rakt långt hår. Får ta och googla och se ifall jag kan hitta någon inspiration till någon ny frisyr :D
 
Och självklart så är det bästa Vera på Heaven or Hell som kommer få ta sig ann mig hår i vanlig ordning ;)
/M
 


Nail inspiration

 
 
 
 
 

Trött och stel

Var trött och stel i kroppen i morse när jag vaknade. Hade mer än gärna sovit några timmar till men det får bli en annan dag ;)
 
Har varit en kanon bra dag på jobbet som alltid och vädret har varit helt okej. Lite varmare och mer sol hade ju inte skadat men det regnar ju inte så det är ju något positivt.

När jag kom in till stan efter jobbet så åkte jag ner till köttaffären och bunkarad upp med köttfärs. Träffade även på johan, linda och theo som gjorde stan osäker haha.
 
För tillfället så har jag placerat mig i soffan, käkade lunch nyss. Ska kolla igenom lite bloggar snabbt innan jag tar mig ann disken. Sen får jag se vad som hittas på.
 
Vad har ni för er denna tisdag?
/M

Fin bil från marknaden

Här kommer några bilder på en fin bil vi såg på marknaden som vi var på i strängstorp i lördags.
 
 
 
En högerstyrd MG i väldigt fint skick

Silver metallic

Naglarna är nästan klara, de ska bara torka ordenligt. Det vart en typ av fransk manikyr men istället för vita tippar vart det silver metallic.
 
Ska strax gotta mig med lite rabarberpaj och marsansås, mums :) Kan behöva en lite sockerkick då ögonlocken börjar kännas lite väl tunga. Dock är det lite för tidigt för mig att gå och lägga mig nu.
 
Skulle jag göra det så skulle jag vakna kl 3 i natt pigg och utvilad, det vill jag icke för jag brukar ha jätte svårt för att somna om då. 9 arbetsdagar kvar innan en veckas semster vilket skall bli rätt så skönt.
/M
 


Dagens outfit

 
 
 
Linne - Gina tricot & Byxor - Kappahl

Fix med naglar och saknad

Håller på och fixar naglarna. Tog bort det gammla lacket och har målat dit en annan variant av fransk manikyr. Väntar på att det ska torka så jag kan måla på ett lager med genomskinligt lack.
 
Satt och kollade igenom lite bilder här på bloggen och insåg att jag saknar min korta lugg. Dock har jag fortfarande besluts ånget ifall luggen skall kapas eller inte.
 
Blir nog så att jag går ner till min frissa i morrn och kollar när hon har tid att klippa mig så bestämmer jag mig där och då haha. Hoppas hon har någon ledig tid innan vi åker till rättvik om 1½ vecka.
/M
 

 

Imse vimse spindel

Den där saken på min 10 i topp hatlista som gjorde att jag fick lite panik var en stor jälva spindel. Upptäckte fanskapet när han satt på insidan av sidorutan.
 
Hissade ner rutan och sammlade mod till att peta ut den genom fönstret, tror du inte jag misslyckas! Den vidriga lilla saken rammlade ner i bilen istället.
 
Panik panik, stannade på närmaste bussficka och hoppad ur bilen och hopapde runt och skakade kläderna. Ingen spingel ramlade av mig, kollade igenom bilen efter den men hittade ingen.
 
En aningen nervig åkte jag iallafall vidare till jobbet. När jag gick och tog rapporten i ena rummet så så skakade jag lite på kroppen och vad tror nu rammlade ner på golvet. Jo den där äckliga spindeln! Då har den suttit på mig hela bilresan till jobbet.
 
Åh det kryper i kroppen bara jag tänker på det för jag är larvigt rädd för spindlar. Tycker de är super äckliga och läskiga även fast jag vet att de inte kan skada mig.
 
Nä jag hoppas verkligen på en bättre morgon i morrn, allstå en spindelfri morgon :P
/M
 


Spara eller klippa...?

Har lite beslutsångest ifall jag ska låta luggen vara eller om jag ska klippa den.

Just nu är den så lång att den går nedanför ögonen. Om jag bestämmer mig för att klippa den så kommer den sluta typ vid ögonbrynen.

Fan vad svårt det ska va att bestämma sig :P Vad tror/tycker ni, spara eller klippa?
/M




Ny arbetsvecka

Måndag och en ny arbetsvecka. Sovit helt okej natten som var, tog dock lite tid innan jag kom till ro.

Förmiddagens arbetspass är avklarad, har för tillfället rast. Nästa pass börjar kl 13.

Morgonen har varit helt okej. Fick dock lite panik påväg till jobbet då en sak på min 10 i topp på hatlistan inträffade. Vad det var berättar jag sen ;)

Ni får ha en trevlig måndag./

Dagens citat

 
 

Om jag ändå kunde

Fan om man ändå kunde vara duktig på att rita. Har planer på ett tatueringsmotiv men tyvärr har jag inte skillsen till att kunna rita bra.

Får väl googla och se ifall jag kan hitta bilder/motiv som motsvarar mina idéer och sen försöka pussla ihop de till någon bild :P

Om det är någon som känner sig så där extra duktig på att rita/teckna och vill göra ett försöka att få ner mina idéer på ett papper så är ni så välkomna så :)
/M


Vacker låt

 
 
 

Inspiration

 
 
 
 
 
 
 

Uppe med tuppen

Det vart inte mkt sovmorgon i morse utan halv 7 så vill hundarna ut så det var bara att kliva upp. Var en kort promenad sen fick de frukost och jag själv kröp ner i sängen för några timmars sömn till :D
 

Tog ut tjejerna på en promenad sen vid 10 tiden och nu ligger de och snarkar. Älsklingen och jag slö tittar på teve, ska strax fixa ihop en matlisa för två veckor framåt. Sen ska jag skriva en lista på vad som behövs handlas hem från affären.
 
Ska strax hoppa in i en dusch så man har det avklarta, håret börjar nämlige kännas lite flottigt tack vare detta kvava väder som är.
 
Sophia kommer och hämtar hundarna vid 16 tiden sen blir det iväg och handla för våran del. Efter det har älsklingen lovat att fixa middagen medans jag städar av lägenheten. Ingen idé att städa förens de håriga små sakerna har åkt hem ;)
/M

Dagens citat

 
 

Sovit bort en stund

Det var mysigt att gå på marknaden i strängstorp. Efter det åkte vi till ica maxi och tog en fika. Käkade korv och lite glass medans det regnade ute.

Hämtade sen hundarna som var glada över att se än. De hoppade som tokar runt mena på mig.

När vi kom hem så tittade jag lite på teve men ögonlocken vart tunga så det blev till att vila istället. Hundarna var inte sena på att följa mitt exempel.

Nu har de fått lite mat i magen och jag ska strax fixa lite middag till mig och älsklingen. Sen hoppas vi på uppehåll så jag kan gå ut med tjejerna så de får kissa och röra lite på sig.
/M

Dagens citat

 
 
 

Det vart ju inte så jävla långvarigt

Det där fina vädret jag skrev om i morse varade inte så värst länge. Visst solen är fortfarande framme till och från men den blå himlen har ersats av vit gråa moln.
 
Vart fan har sommaren tagit vägen i år?!  Den där fina blåa himlen utan moln, en stor sol som lyser från tidigt morgon och de varma vindarna. Jag hoppas verkligen vädret är med oss sen när vi åker till rättvik om 2 veckor.
 
Annars i dag så har morgonen/förmiddagen varit lugn, kröp ner i sängen en stund brevid hjärtat som sovså sött. Hundarna har varit rikitgta soffpotatisar, de har legat i soffan och snarkat.
 
Vi har planer att åka till strängstorp då det är veteranmarknad där idag. Om vi åker dit så ska tjejerna få vara hos mina föräldrar under tiden. Har ingen lust att lämna de hemma själva även fast jag vet att det inte gör de något.
/M

Vaknar till en fin dag

Vaknade och gick upp 7.20 i morse, det vart inte mycket till sovmorogn. Men jag vaknade ialla fall till en blå himel och sol, får hoppas det håller i sig hela dagen :)
 
Sophia var nyss här och lämnade av sina tjejer, ska va hundvakt åt henne då hon skulle iväg till sthlm. Lily har nu parkerat sig i sin hundbur och zelma ligger ute i hallen på mina skor :P
 
Ska strax ta en promis sen blir det nog att slöa i soffan en stund och se på teve. Hjärtat mitt ligger fortfarande i sängen ochsover som en bebis.
 
Vad denna fina dag har att erbjuda vet jag inte, får ta det som det kommer :) Har ni några planer för i dag? 
/M
 


Dagens outfit

 
 
 
 
 
Kofta - HM, Klänning - Carlings, Leggings - Gina Tricot
 

Kort

Så här ser kortet ut som jag har suttit och pysslat med i dag. Vart njöd med resultatet då jag inte hade någon direkt vision framför mig.
 
På kortets framsida så har jag suddat ut namnen som skall stå på kanterna för man vet ju aldrig om den/de som ska ha kortet läser här ;)  Lika så så har jag suddat ut namnet/namnen från de som kortet kommer vara ifrån.
 

Suddat ut namnen som ska stå på kort sidorna
 
Även här har jag suddat bort namnet/namnen som skall stå precis innan blomman
 

Fredag den 13:e

I dag är det ju fredag den 13:e och det sägs ju vara en oturs dag enligt gammal skrock. Har ni råkat ut för något dåligt fredag den 13:e eller vem vet ni kanske har det som eran tur dag?
 
Själv tror jag inte så mycket på att man får otur den här dagen utan det blir vad man gör det till ;)
/M
 


För tillfället

 
Sitter för tillfället och pysslar med ett kort. Det klipps, tejpas och dekoreras men snart så är kortet klart :) Om ni är snälla så kanske jag lägger upp en bild så ni får se hur kortet ser ut när det är klart.
/M

Regn varvat med solsken

Trött i vanlig ordning i morse som jag har varit de andra dagarna. Vädret har och är växlande, ena stunden skiner solen och sen helt plötsligt så spöregnar det. Roligt sommar väder vi har nu eller inte.
 
Svängde förbi bolaget på vägen hem och köpte några goda rabarber/jordgubbs cider som jag ska njuta utav ikväll. Nu ska jag snart fixa lite lunch då det kurrar i magen.
 
Sen ska jag börja skissa på hur jag ska göra kortet som jag köpte saker till i går. Blir nog även att läsa några sidor ut min bok.
/M

Dagens citat

 
 

Bokat om

Var ju tänkt att jag skulle hem till min kusin i sköldinge på en fika. Men vi tog och bokade om den då vi var lite stressade båda två.

Så nu ska jag varva ner i soffan men deckaren jag håller på och läser samt den där godispåsen som råkade följa med hem från ica idag.
/M

Helt tokig i de

Jag är helt galen i dessa pickles som endas finns att köpa på lidl här i stan. Jag kan bokstavligt talat sitta och äta de rakt upp och ner ur burken som godis haha.. Nu är det säkert många utav er som rynkar på nästan åt det :P
 
 
Har ni något ni är helt galen i som ni kan moffa i er hur mkt som helst utav som typ inte är godis/chips/glass?
/M

Får rysningar av den

 
 
 

Jävla bambi att hålla på o ge mig en tjärtattack

Åh vilken seg morgon det har varit men jag vart lite piggare efter att ha varit runt hos mina fina damer i dag. Påvägen hem höll jag på att få en mindre hjärtattack när bambi fick för sig att hoppa upp och springa över vägen en sisodär 5 meter framför bilen.
 
Var jag inte vaken innan så vart jag det garanterat då. Fan vet de inte att gräset inte är grönare på andra sidan?!  Bambisarna är jätte fina men på håll och inte i trafiken!
 
Väl inne i stan svängde jag förbi pysselaffären där jag handelade lite smått och gott till ett kort jag ska göra framöver. Åkte till ica då jag behövde lite saker till middagen, det följde även med en godispåse hem ^^
 
Har fått lunch i magen och nu ska jag läsa lite bloggar sen ska den nya blomman planteras. Efter det ska disken fixas, jag ska passera duschen, fixa middag och när allt det är gjort så bär det ut till sköldinge.
 
Ska hem till min kusin då vi ska fika och snacka lite skit :) Hur ser eran dag ut?
/M

Mina mål

 
 

Dagens citat

 
 

Energi lös & rastlös

Vilken super bra kombination eller inte. Vill hitta på något då rastlösheten kryper i kroppen. Men inte fan har jag någon energi till att göra något.

Skulle vara gott med rabarberpaj men jag inte sugen på fem öre att ställa mig och fixa en. Man kan ju inte påstå att det är jobbigt att göra en sådan heller.

Usch jag hatar att känna så här. Det enda jag har ork till är typ att sova och det är ju lite för tidigt att göra det.

Någon som har ett bra tips på hur man kommer ur det där ekorrshjulet med att va energilös samtidigt som man är rastlös?
/M

Bild på naglarna

Skippade att måla på glitter då jag inte hittade det nagellacket :P Har förmodligen lagt det på ett super bra ställe som jag inte kommer ihåg för tillfället.

Men så här vart iallafall resultatet vilket jag är nöjd med. Provade nämligen att klippa smala remsor av kirurgtejp som jag satte precis under tipparna där jag ville att det rosa kanten skulle sluta.

Hoppas ni förstår vad jag menar :P Lätt det rosa lacket nästa torka helt innan jag försiktigt pillade bort tejpen och sen målade en lager med klar lack.
/M


Pysslat lite med min naglar

Efter att ha diskat och vikt tvätt vart jag sugen på att fixa naglarna. Plockade fram ett rosa/lila nagellack som jag målade en fransk manikyr med.

Funderar på ifall jag kanske skulle lägga på lite glitter också...Ska iallafall låta det rosa lacket torka och sen börja med maten. Då har jag lite tid att fundera på ifall jag ska ha glitter eller inte.

Hur som haver så lägger jag upp en bild senare på naglarna :)
/M

Dio x 2

 
 
 
 
 
 

Redan onsdag

Shit det är redan onsdag, vart tar dagarna väger igentligen?! Men dagarna går väl fort när man trivs på jobbet och sen har bokat in en massa saker resten utav tiden.
 
Efter jobbet i dag så köpte jag en god sallad till lunch som jag moffade i mig här hemma. Nu kom huvudvärken som ett brev på posten. Så det får bli ett stort glas vatten, en lite powernap och sen hoppas jag att jag kan läsa några kapitel ur min bok.
 
Annars så hade jag tänkt ta det lugnt i dag, ska diska och vika lite tvätt. Funderar på ifall man skulle svänga ihop en rabarberpaj till efterrätt ikväll. Det vore ju inte helt fel att mummsa i sig eller vad säger ni :)
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M
 
 
 
 
 
 

Fin låt och underbar röst

 
 
 

Dagens citat

 
 

Vill hitta på..

Jag vill hitta på något men jag vet inte vad. Sen känns det som att jag inte har någon energi till att göra något heller.

Fick ett sug efter B&J men vet inte ifall jag orkar bege mig ner till coop. Det är ju visserligen uppehåll nu så man kanske borde passa på innan nästa regnskur.

Om det är någon som har lite överskottsenergi till övers så tas det mer en gärna emot.
/M

Lite bilder från dagen

 
Så här mörk var himlen när sophia och jag var påväg hem från vår promenad
 
Stannade till hemma hos mamma och kollade in hennes nya trädgård på baksidan av huset
 
tycker det var super fin och mamma var så nöjd så
 
10 min efter att jag kom hem så öppnade sig hela himlen. Jag somnade gott till detta regnväder en stund.

Dagens outfit

 
 
 
tröja - lee & leggings - gina tricot

Hoppsan det blir ingen soffa och bok

Det blir inte att lägga sig i soffan och läsa en bok utan istället drar jag ut på en promenad med sophia och hundarna. Det får bli sen när jag kommer hem ;)
/M

När det är dåligt väder får man ligga i soffan och slöa

Arbetsdagen är avklarad och jag har fått en hel del komplimanger från mina fina brukare. Hemma och lunchen ligger i magen. Det är dåligt väder ute så nu ska jag krypa ner i soffan en stund och fortsätta läsa min deckare.
 
Kanske blir att vila ögonen en stund också då jag känner mig fruktansvärt trött. Får se ifall egergin kommer tillbaka då, man kan ju alltid hoppas :)
/M

Ögonbryn gör mycket för ansiktet

Ögonbryn gör helt klart mycket för helhets intrycket när det kommer till ansiktet. Ett par välvårdade ögonbryn ger ett snyggt intryck medans ett par fula ovårdade ögonbryn kan ge ett negativt intryck.
 
Själv tycker jag inte om buskiga och ovårdade ögonbryn som har fått växa vilt. Där stråna växer huller om buller utan att det är någon direkt form på ögonbrynet. Som de här ögonbrynen tillexempel.
 
 
Men har man där emot breda "buskiga" välvårdade ögonbryn så kan jag tycka det är snyggt på rätt person. För att få lite styr på de tjocka ögonbrynen så kan man använda ögonbrynsgele för att hålla de på plats och få en fin form. Den översta bildenär på ett par snygga välvårade "buskiga" ögonbryn.
 
De två understa bilderna visar lite smalara ögonbryn som jag tycker är snyggt. Men de får inte vara för smala som streck. Någon jag absolut inte tycke är snyggt och som jag inte förstår att människor gör är att raka bort sina ögonbryn och sen ritar dit ett par. Jag tycker det är grymt ful, här kommer några exempel sådana ögonbryn;
 
 
Jag är nöjd med mina ögonbryn som jag har men fick man önska så skulle jag kunna tänka mig mega foxs ögonbryn som finns på bild i mitten utan de ögonbrynen jag tycker är snygga.
 
Om ni vill plocka era ögonbryn men är osäkera på hur ni ska göra tycker jag personligen att det kan vara värt att gå till en salong som fixar till de. För det blir lättare för en själv sen att hålla efter och se vilka strån man skall noppra bort.
 
Vilken sorts ögonbryn tycker ni är snyggast?
/M

Dagens citat

 
 
 

Åska och regn på G

Himmlen är grå, luften kylig och det börjar blåsa upp. Snart kommer åskan och regnet. Det behövs så det blir lite bättre luft på dagarna istället för den här kvava luften som har varit nu.
 
Jag hoppas verkligen att det ska börja åska för jag tycker det är super mysigt. Kura ihop sig i soffan eller sängen och lyssna på mullret från när tor kastar mjölner.
/M
 

 
 

Kvavt väder är lika med svettig bara man funderar på att röra på sig

Kom nyss hem efter att ha farit runt kors och tvärs. Började hemma hos mamma där jag skrev ut mitt diplom för demens ABC kursen jag har läst. Provade sen inlinsen, det gick lite knackigt i början men efter en stund gick det bättre.
 
Men det blir nog att ta lite små turen runt kvarteret innan jag åker någon längre strecka. Mamma och jag åkte till lidl där vi handlade på oss lite div saker. Tog sen svängen förbi åhléns där jag köpte skrubb vantar och dove hudlotion med lite färg i.
 
Lämna av mamma och åkte sen iväg och tvättade bilen, så nu är pärlan ren och fint. Men tusan vad svettig man vart, räcker ju bara att man rör på sig så blir man svett. Det är det här förbaskade kvava vädret som gör det.
 
Hoppade in på Ica för att handla mjölk sen. På vägen hem så åkte polisen om mig med blåljus, det visade sig att det varit en bilolycka vid korsningen vid OKQ8 macken.
 
Det var 3 ambulanser, 2 snutbilar och sen brandbilen plus en jävla lång bilkö som streckte sig från olycksplatsen ända ner till början utan bron. Det verkade dock inte som någon utav de inblandade var allvarligt skadade tack och lov.
 
Nej nu ska jag sluta nörda här och ta tag i disken.
/M
 


Dagens outfit

 
 
 
 
Linne från New Yorker, shorts från HM

Min fina jag älskar dig så

 
 
vi delar inte bara kärleken till varandra
utan även kärleken för gamla bilar och V8 muller
 
det finns ingen som du som kan få mig att skratta och le
även fast jag är arg och ledesen som ett bi
 
med dig ser jag en framtid i ett stort hus med än större garage
där jänkarna kommer samlas på rad och barnen lära sig att
älska den ljuvaste musiken av alla, mullret från en V8
 
planerna som gammla har vi redan gjort, du körandes en
bullig mercury med mig sittandes brevid med corgin i knät
 
livet med dig gör mig så lycklig och varm, min fina jag älskar dig så
 

Dagens citat

 
 

Planer för måndagen

Först så ska ett arbetspass avverkas i V-åker. Sen blir det hem och få lite lunch i magen för att se bege sig över till mamma. Tänke låna hennes dator och skivare så jag kan göra klart demens ABC kursen.
 
Sen blir det en sväng ner på stan och köpa dove summer glow - brun utan sol så jag inte behöver se så jävla blek ut. Efter det har jag inte inplanerat, blir kanske att lägga sig i soffan och läsa en bok eller om vädret tillåter så kanske jag ska prova inlinsen. Måste ju se ifall jag kan stå på de ;)
 

Men nu har klockan blivit mycke så det är det dags att rulla mot jobbet men ni får ha en trevlig måndag :)
/M
 


Gone in 60 seconds

I eftermiddags så kokade jag och älsklingen egen rabarberkräm. Jag har aldrig varit mycket för kräm men denna vart jätte god. 
 
Gjorde klart alla kapitel i demens ABC som alla sommarvikarier på hemtjänsten ska göra. Ska göra provet i morrn på datorn hemma hos mamma då man skall skriva ut ett diplom sen.
 
Annars så har jag suttit med nästan i min deckarbok större delen utav kvällen, det är svårt att lägga ifrån sig boken ibland. Gjorde det ett litet avbrott för att fixa naglarna, filade, polerade och lackade de med ett klarlack.
 
Nu snart så blir det att titta på teve och närmare bestämt på kanal 5 då de visar Gone in 60 seconds. Härlig film men många snygga bilar, ett bra avslut på denna helg.
/M
 

 

Tycker det börjar bli dyrt

Var nere i affären för någon dag sen och vart sugen på en glass. Men jäklar vad dyrt det börjar bli att köpa glass. Fick betala 15 kr för en 88:an glass och vad jag minns när jag var mindre (12 år sen) så kostade den på sin höjd 10 kr.
 
Såg även att de hade höjt den vanliga magnum glassen till 20 kr och den kostade väl 15 kr på sin höjd. Jag förstår inte varför det ska va så dyrt med glass, det kommer ju bara göra så att fler slutar köpa glass.
 
Nej det är synd att det ska kosta så mkt, speciellt om man kanske har flera barn som vill ha pinn eller strutglass så här på sommare. Alla småbarns föräldrar är inte gjorda utav pengar ifall någon nu skulle ha fått för sig det.
 
Det hade varit bättre ifall de hade haft kvar samma priser för då skulle nog fler köpa pinn eller strutglass.
/M
 

 

Dagens outfit

 
 
 
Tröja - Lee, Shorts - HM

Spöregn

Det spöregnaar ute men det är rätt så mysigt att lyssna till det. Har öppnat balkongdörren och sovrumsfönstren för att få in lite luft.
 
Disken är fixad, sängkläder bytta och de gammla håller på och tvättas. Det är undan plockat så nu återstår bara dammning, dammsugning och toaletten sen är städningen klar. Passar dock på att ta en liten paus innan jag gör det sista.
 
Slänger upp en bild på sakerna jag fyndade i går under våra shopping runda :)
/M
 

Gul/svarta inlines skydd från stadium, svarta legging och mörkblått linne från New Yorker. Skor från deichmann, blå topp och turkost linne samt nagellack från Gina Tricot. Ljus turkos/blå topp, hårolja och fil set från HM.
 
Den här snygga och sköna tröjan kommer från Lee.

Och så var det söndag igen

Tråkigt väder ute och inte mycket energi i kroppen, det blir inte bättre av att jag har ont i halsen. Tog sovmorgon och nu sitter jag i soffan sen 30 min tillbaka med en kopp teé.
 
I dag ska vi städa, hjärtat tar köket så tar jag resten utav lägenheten. Skall även skicka upp honom på vinden så han kan ställa undan sin verktygslåda och lite andra prylar.
 
Ska lägga upp lite bilder sen på det jag handlade på mig i norrköping. Annars så ser det ut som att det kommer bli en lugn söndag inomhus.
 
Vad ska ni hitta på i dag och har ni haft en trevlig helg? :)
/M

Dagens outfit

Här kommer två bilder från min outfit från igår då vi var i väg med våra underbara grannar och käkade på restaurang.
 
 
 
Kjolen - HM, Toppen - Marknad

Dagens citat

 
 
 

Dagens citat

 
 

Fin lördag med shopping och restaurangbesök

Det vart en heldag i linköping/norrköping för våran del. Vi började på biltema dock fick vi inte mer oss alls som stod på listan då vissa saker var slut och andra hade utgått ur sortementen.
 
I norrköping hittade jag allt som jag hade skrivit upp på min lista plus lite till. Lägger upp bilder på sakerna jag köpte i morrn.
 
Somnade på vägen hem, var sådan kvav luft ute så man var super seg. Väl hemma så lämnade vi av alla shoppingpåsar sen åkte vi iväg och tvättade bilen. Den hade blivit kletig med sav igen så vi spolade av den värsta.
 
Fortsatt sen ut till sköldinge för att lämna av sakerna till svärfar som vi hade köpt. Passade på att ta en fika på verandan. Åkte sen hem och fixade till oss för att sen möta upp våra fina grannar nere på olympos för en god middag.
 
Maten smakade bra och mätta som bara den vart vi. Åkte sen hem, hämtade lite öl/cider och gick hem till grannarna. Satt på deras balkong och snackade lite skit och njöt utav vädret.
 
Kom hem för en liten stund sen, känner hur ögonlocken börjar bli tunga så det blir snart sängen så man orkar med morgondagen.
/M

Tips för att få volym i håret

Tänkte tipsa omen produkt som jag använder i håret när jag vill få lite extra volym utans att behöva tuppera och spraya som en tok.
 
Produkten jag anväder heter Osis Dust it som är ett volym puder. Det är ett lätt puder som ger textur och en matt effekt i håret. Hållbar stadga men som samtidig ger en naturlig känsla och mycket volym.
 
Man kan använda pudret genom att hälla en liten mängd i handflatan och gnugga händerna mot varandra.Kamma sen igenom händerna i torrt hår och lyft in det i hårbotten. För ett extra lyft så applicerar man direkt i hårbotten sen kan man tuppera och spraya lite för att fixera det lite extra.
 
Jag är super nöjd med detta puder och man behöver inte använda mycket alls för att få en synbar volym. Och när man tycker volymen börjar lägga sig lite så behöver man bara köra fingrarna i hårbotten och puffa till det lite. I vissa fall så kan man behöva komplitera med lite mer puder.
 
Pudret finns att köpa hos diverse hårfrisörer samt på en hel del sidor på nätet som säljer hårvårdsprodukter som lyko.se.
/M
 


Här har jag använt dust it för att få volym i mitt annars spik raka och volym lösa hår.

Shopping shopping shopping

Lördag och i dag ska det shoppa shoppa shoppas :) Vi ska bara få i oss lite frukost samt vakna till liv innan vi beger oss till linköping och biltema som första stopp.
 
Efter det blir det norrköping och sista stoppet blir på max för en god hamburgare :D
 
Vad ska ni hitta på denna lördag?
/M

Dagens citat

 
 

Dröm som förmodligen kommer förbli en dröm ett bra tag till

Åh jag har hittat ett sådant fint hus som jag lätt skulle kunna tänka mig att bo i men det kommer nog förbli en dröm. För tyvärr så har jag ännu inte lär mig skita pengar haha :P
 
Visst kan man låna pengar på banken men då behövs det ett fast jobb vilket det tyvärr lyser med sin frånvaro för min del. Men jag kämpar på och söker som en tok, man måste ju börja i någon ända eller hur :P
 
För en vacker dags så ska vi sitta i ett hus och titta ut över våran gräsmatta. Och ja vi får ju inte glömma att det ska vara ett stort garage till huset så vi kan inhysa våra älsklingar (bilarna)
/M
 


Hämtat shoppinglista

Åkte ut en sväng till sköldinge efter middagen. Tog en fika med svärfar och så skrev han ner en lista på saker som han skulle ha från biltema. Vart inte en sådan grymmel lång lista men känner jag oss rätt så lär vi komma där ifrån med mer saker än vad som stod på listan :P
 
Ska skriva ner en liten lista på saker jag ska handla, dock inte på biltema. Utan det blir nog på gina, hm och kanske new yorker.
 
På vägen hem så passade vi på att tvätta av älsklingens bil då det hade kommit en massa björksav på bilen. Så nu är pärlan skinande ren, åtminstonde för en liten stund.
 
Resten utav denna fredagskväll blir lugn, ska äta lite ost och kex. Kanske titta på någon film om det inte finns något vettigt på teven.
/M

Lite rockabilly från våra grabbar från k-holm

 
 
 

Denna låt ger mig rysningar

 
 
 

Rainbow

 
 

Fyndade lite saker på ..

Mamma och jag åkte ner till överskottsmarknade för att kolla ifall de hade några roliga saker. Hittade jätte många fina saker som ett stort fint köksbort med 6 stolar med lädersitsar. Åh tänke om man ändå hade ett stort hus man kunde få inreda :)
 
Men jag hittade ialla fall en vit pedistal och en fin vit kruka som fick följa med hem. Och prisen kan man inte klaga på, fick betala 60 kr tillsammans för båda sakerna :)
 
Mamma var så snäll och köpten en svart pall till mig som jag kan ha i hallen. Skönt att ha något att sitta på när man skall knyta skorta. Pallen är egen tillverkad utav de där nere utav spill virke och de är inte dyra, 70 kr för de målade och 60 kr för de obehandlade.
 
Åkte sen till ica, där hittade jag en fin murgröna som jag slog till på. Den passade perfekt till krukan och pedistalen. Passade även på att köpa lite gott till kvällen som lufttorkad skinka, goda ostar, kex och torkat kött. Åh blir ju bara hungrig jag tänker på det :P
 
Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan och fortsätta läsa min deckare.
/M
 

Mitt senaste fynd som vi en plats i köket 
Pallen jag fick utav min mor

Kvavt väder ute

Arbetsdagen är avklarad, har även hunnit med att köra min mor till naprapaten. Vädret är rätt så ostadigt i dag, det är kvavt ute och det känns som det skulle kunna börja regna vilken sekund som helst.
 
Tråkigt att det ska vara så dåligt väder nu när det är power meet men jag antar att de som är där inte bryr sig så mkt. Så länge det är uppehåll och det finns öl/cider/grogg till hands så är väl de nöjda haha :P
 
Själv struntar vi i power meet i år, åkte ju på marknade förra året tycke dock inte det fanns mycket att hurra för. Så i år som sagt så hoppar vi över det och drar till Linköping/norrköping i morrn för shopping.
 
Nu i dag så har jag ialla fall få i mig lite lunch, svidat om från arbetskläderna och väntar på att min mor ska plinga. Ska hämta henne från naprapaten och sen ska vi åka ner till överskottsmarknaden och se ifall de har något roligt där.
 
Vad ska ni hitta på i dag?
/M

Dagens outfit

 
 
 

Dagens citat

 
 

Torsdags mys

Tänke mysa till det lite denna torsdag med en cider, chokladbit och tortilla chips :D Ska kolla på prime suspect på teve nu och sen var det ett sexual program som heter sex ljuva sex som tar upp viktiga saker som att man ska skydda sig osv.
 
Ute börjar det komma lite mörka moln och det känns i luften att det är regn på gång. Tycker det kan regna av sig i natt så vi får en fin fredag i morrn :)
/M
 


Champions

 
 
 

Fantastisk röst o underbar låt!

 
 
 

Hunnit med en hel del i dag

Gick över till mor en stund förut i dag och solade lite. Provade hennes nya solsäng som var jätte skönt, lyckades somna en stund där :P
 
Mamma bjöd på glass och sen gav hon mig två böcker som hon trodde skulle passa mig. Det var två deckare utav olika författare som ska vara lika lättlästa som Mari Jungstedt.
 
När jag kom hem sen så var det lite teve tittande innan jag tog tag i disken. Satten i gång en maskin tvätt och tog en sväng om med snabeldraken.
 
Nu har jag placerat arslet i soffan, ska kolla mailen och bara slöa nu eller ialla fall tills det är dags att hänga tvätten :P
/M
 


Dagens outfit

 
 
 
 
Linne - New Yorker Shorts - HM

Mina stackars ben

Var ju som sagt trött i morse efter att sambo legat o snarkat nästan hela natten. Var ialla fall pigg när jag klev in på jobbet, det har mest bestått av städ och tvätt i dag.
 
Har även cyklat runt till mina brukar i dag och det känns verkligen i mina stackars ben. Konditionen är typ lika med noll men det ska vi banne mig ta och jobba upp.
 
Var och handlade en sväng efter jobbet och så har jag fått lite lunch i magen. Ska strax bege mig hem till min mor, hade tänke sola på hennes gräsmatta. Men tror ni inte den är förbaskade solen håller på o går i molen, hoppas molnen blåser bort :P
 
Annars så blir det en lugn eftermiddag, ska städa lite sen när jag kommer hem efter att ha varit hos min mor. Men nu ska jag packa ner min bok och en vattenflaska i väska och bege mig.
 
Ni får ha en fortsatt trevlig dag :)
/M
 
 
 

Dagens citat

 
 

Tips - lättläst deckare

Tycker ni om att läsa deckare men vill att de ska vara lättlästa och inte så tråkiga då tycker jag ni ska kolla in Mari Jungstedt böcker. Hon skriver om en polis som löser diverse mord på Gotland.
 
Hennes böcker är fängslande och lite lätt beroende framkallande. Har man väl börjat läst en utav hennes böcker så är det svårt att lägga den ifrån sig. 
 
Hennes böcker finns att köpa som inbundna samt som pocket och säljs bl a på åhléns, bokia och en massa olika sidor på internet som bokus.
 
Så har ni inte läst någon utav hennes böcker så tycker jag ni ska ge de en chans för det är de verkligen värda :)
/M
 

 
 
 
 
 
 

Fin låt

 
 
 

Har värdens finaste mamma

Fikat var än en gång instället så istället för att gå hem så gick jag över till mamma. Lagom innan vi skulle åka upp till jysk så skickade min underbara sambo en bild på en bit smörgåstårta han skulle tycka i sig.
 
Jälva as! jag var ju mega hungrig då tanke var att jag skulle ha käkat lunch nere på stan. Åke ialla fall upp till jysk där min mor köpte en solsäng till trädgården.
 
Sen vart det ica maxi där hon bjöd mig på sallad, det var en sådan sallad man får ta och mixa själv. Snacka om att ha värdens finaste mamma :)
 
Åkte hem till henne och käkade innan vi sen plockade ihop solsängen. Nu är jag hemma och har precis tagit tag i den tråkiga disken.
 
Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och läsa en bok då det inte vart något sol väder ute.
/M
 
 


Dagens outfit!

 

 
Klänning från gömdeajuveler och kofta från HM

Hungrig som bara den!

Strålande dag på jobbet, trivs som fisken i vattnet där :) Nu har jag kommit hem och ska strax byta om.

Ska ner på stan och fika med A, är super hungrig. Har inte ätit något sen frukosten i morse vilket var kl 6 på morgonen.

Efter fikat så blir det en tur upp till jysk med min mor. Undra sa flundra vad hon ska köpa för något :P
/M

Dagens citat

 
 
 

Jobb & fika

Onsdag och på dagens schema står det först jobb och sen blir det fika på CL. Håller tummarna för att fikat blir av denna gång.
 
Hoppas även att det fina vädret från igår håller i sig i dag för då ska jag titta över en sväng till mamma och låna hennes gräsmatta så jag kan sola lite.
 
Nej här kan jag inte sitta o surra, dags att åka iväg till jobbet. Trevlig dag på er alla! :)
/M

Just nu

Älsklingen och jag käkade nyss hamburgare, var hungriga så här på kvällen. Nu sitter vi och tittar på morden i midsomer. Tyvärr sista avsnitten för i sommar, tråkigt som tusan men men.
 
Efter det så blir det sängen så man är pigg tills i morrn då det är full fart igen ;)
/M
 


Skönt med en tupplur

Åh så skönt det var att ta en liten tupplur, det gjorde under för huvudet. Ska dock se till att jag får i mig tillräckligt med vatten under kvällen. Man vill ju inte riskera att få vätskebrist.
 

Tror jag ska ta och städa ur överskåpet till garderoben senare i dag för jag vet inte exakt vad det är för saker min kära sambo ska ha där. Han har ju en hel del verktyg så att säga :P
 
Nej nu ska jag surfa in på arbetsförmedlingens sida och kolla ifall den finns några roliga jobb att söka.
/M
 

 
 

Glassigt

Tisdag och vädert har visat sig från sin bästa sida med en stor sol, det gillas skarpt! Cyklade på jobbet i dag och det kändes i bena att jag inte har cyklat på ett bra tag. Men jag tog mig runt och kom i tid till alla mina brukare, high five på det haha
 
Åkte hem till mamma sen efter jobbet så jag skulle hämta en pocketbok som jag var sugen på att läsa. Lockade med henne ner på stan och käkade italiensk glass. Min mor tycke också att glassen var fruktansvärt god och att det faktisk smakade jordgubb om jordgubbsglassen.
 
Tog en sväng upp till willys när vi ändå var i gång. Handlade lite frukt, vatten och lite annat smått och gott. Nu har jag landat här hemma. Tror jag ska vila en lite stund då huvudet inte riktigt vill vara med mig.
 
Sen ska jag rensa ur ena överskåpet i hallen så älsklingen kan få det till alla sina verktyg :)
/M
 
 

Tips på bra deodorant

Finns det något träligare och irriterande än att få deo fläckar på kläderna. Man har bråttom och kladdar på lite deo under armarna och slänger sen på sig ett linne/topp gärna mörk och får de där vita fula fläckarna.
 
Men nu kan man säga hej då till de där fläckarna då Nivea har kommit ut med en ny deodorant för svarta/vita kläder som inte ska lämna fläckar på kläderna.
 
Den heter Nivea Black & White clear roll-on och kostar under 50 kr och den finns på åhléns och de flesta mataffärer. Jag kan verkligen rekomendera den då jag inte har fått några fläckar på mina kläder när jag använder den. För jag brukar oftast ha så bråttom att jag kastar på mig linnet 5 sek efter att jag använt deodoranten.
 
Så vill ni vara på den säkra sidan och inte få några fläckar på kläderna så tycker jag ni ska köpa denna deo.
/M
 


Dagens citat

 
 

Fler bilder från rockabilly rumble

 
 
Katrineholms egna rockabilly band - The Johnny Hootch Gang
 
 
 
 
 
 
 

Fina presenter

 
Det fina kortet med pengar i fick jag utav mina underbara svärföräldrar :) Teét, körsbärs likören och marmeladen fick jag av Linda, Johan och theo :)

Bilder från rockabilly rumble i lördags

 
 
Klänning från El Bastardo
 
 
<3
 
 
 
 
Det var några som hade 2 jätte söta hundar. Schäfer tiken på 4 månader som hette chevelle skulle jag lätt kunna ha tagit med mig hem, hon var super go :)
 
Min snygga karl <3

En bra sak

Det tar inte så lång stund och  det kan vara skillnade mellan liv och död för en människa som är skadad. Det jag pratar om är att lämna blod.
 
Jag tycker att fler männsikor borde bli blodgivare för varje påse blod räddar liv. Är du frisk och uppfyller kraven blodcentralen har så tycker jag ni ska ge blod.
 
Visst nålarna är rätt stora men de är så fruktansvärt duktiga på att sticka så det känns knappt och det tar inte lång stund heller att lämna blod. Som tack för att du ger blod så får man välja en present. Det finna allt från pocket böcker, öl/vin glas till handdukar.
 
Jag som är nålrädd hur lustigt det nu än kan låta med tanke på alla mina tatueringar valde ändå att bli blodgivare. För även fast jag avskyr den där nålen så jag  att den påsen med blod jag lämnar kan vara skillnaden mellan liv och dör för en annan människa.
 
Så är du nu inte blodgivare så tycker jag att du ska kontakta ditt närmaste sjukhus och anmäla dig till att lämna blod. Vem vet en dags kanske det är du som är i behov utav att få blod.
/M
 

 
 

Dagens citat

 

Dagens citat

 
 

Fynden från igår

Hittade ju ett jätte fin topp i går när vi var på rockabilly rumble i björkviks folketspark som fick följa med hem och den ser ut så här.
 
 
Älsklingen hittade ett par fina solglasögon där också som han köpte till mig och så här fina är de
 
 

Älskade fina smycken

Jag har fått jätte fina smycken utav mina föräldrar samt underbara sambo. Av mina föräldrar fick jag ett halsband med en vinge i vitt guld :)  Vingen är egen designad, hade en liknaden vinge i tenn tror jag som fick vara modell till denna.
 
Av min älskade sambo så fick jag ett armband men en fin berlock på från Thomas Sabo. Var super glag då jag älskar hans smycken som han gör :)
/M
 

 

Grattis till mig!

I dag är ingen vanlig dag utan idag fyller jag 25 år! Dagen kommer firas med lite trevlig fika besök annars så blir det lungt, var ju fullt röj i går ;)  Slänger upp en bild på mig själv från i går.
/M
 


Fantastisk kväll!

Hela gårdagen var helt underbar, dagen började med att jag hjälpte sophia att fixa håret då hon skulle iväg på bröllop. Sen åkte jag hem och fixade det sista med smörgåstårtan innan älslingen och jag fixade till oss.
 
Packade in alla saker vi skulle ha med oss i bilen och for ut till sköldinge där vi firade mig i förskott ute hos svärföräldrarna där även älsklingens bror med tjej och barn var.
 
Vi käkade smörgåstårta så vi vart fyrkantiga och sen fick jag jätte fina presenter. Fick pengar, körsbärs likör och marmelad och sen hallon te samt körsbärs te :)
 
Öppnade första cidern kl 16 och sen rullade det bara på, bytte kläder och sen vid 19 tiden rullade vi ut från gården i svärfars impala och styrde bilen mot björkviks folketspark och rockabilly rumble.
 
Det stog mkt fina bilar där när vi kom och stämningen var på topp! Ju längre kvällen gick ju mer folk fylldes det på och banden som spelade var super bra, speciellt vårat egna lokala rockabilly band :)
 
Naturligtvis så hade de ett jävla klädstånd och det drog ju jag som en geting till honung :P Hittade en jätte fin topp som fick följa med hem och älsklingen min köpte ett par super snygga solglasögon till mig :) Lägger upp bilder på de sen.
 
Innan vi åkte hem vid ca 1 tiden så tryckte vi i oss 2 hamburgare var, jisses så gott det var. Hade säkerligen kunnat trycka i mig en 3:e :P Halvsov lite i bilen påvägen hem, väl hemma somnaden jag som en tok slut prinsessa.
 
I dag mår jag helt okej, inga små dvärgar som dansar jenka i huvudet. Ska strax bege sig bort mot pizzeria norr för en pizza nom nom. Sen sksa det röjas lite här hemma innan det kommer över folk och firar mig :)

/M
 
 

Dagens citat