En bra sak

Det tar inte så lång stund och  det kan vara skillnade mellan liv och död för en människa som är skadad. Det jag pratar om är att lämna blod.
 
Jag tycker att fler männsikor borde bli blodgivare för varje påse blod räddar liv. Är du frisk och uppfyller kraven blodcentralen har så tycker jag ni ska ge blod.
 
Visst nålarna är rätt stora men de är så fruktansvärt duktiga på att sticka så det känns knappt och det tar inte lång stund heller att lämna blod. Som tack för att du ger blod så får man välja en present. Det finna allt från pocket böcker, öl/vin glas till handdukar.
 
Jag som är nålrädd hur lustigt det nu än kan låta med tanke på alla mina tatueringar valde ändå att bli blodgivare. För även fast jag avskyr den där nålen så jag  att den påsen med blod jag lämnar kan vara skillnaden mellan liv och dör för en annan människa.
 
Så är du nu inte blodgivare så tycker jag att du ska kontakta ditt närmaste sjukhus och anmäla dig till att lämna blod. Vem vet en dags kanske det är du som är i behov utav att få blod.
/M
 

 
 

Ditt ord
Postat av: malin

åååh tack :) jag ääääälskar reeea.... 50kr var dom lätt värda.. annars så mår jag mkt bättre nu iallafall :D hur är det med dig? :)

2012-07-02 @ 14:45:29
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

åååh vad gott :D en annan har vattenmelon hemma, kanske man ska ta vara på ikväll :D nomnom nom! så gott med frukt!

2012-07-02 @ 15:03:57
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Johanna Retrolover Alm

Fan vad fin du är!!!

2012-07-02 @ 15:04:35
URL: http://retrolover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0