Så gott och så mätt

Efter att ha jobbat ett 9 timmars pass vart det raka vägen ut till forssjö för att äta middag med sambons familj. Det vart grillat kött med en massa goda tillbehör.
 
Vi avrundade med cheesecake med färska hallon och kaffe. Käkade så det nästan stod oss upp i halsen på oss alla.
 
Nu har vi landat här hemma hos ska bara ta det lugnt och glo på teve. Ladda batterierna inför morgondagens 19 timmars arbetspass.
/M
 

Uppe i tid

Kom upp i tid, var en aningen orolig att mobilen inte skulle ställa om sig till sommartid då jag nämligen börjar jobba kl 8 i dag. Men det ställde om sig och jag har drygt 35 min att slå ihjäl innan det är dags att bege sig till jobbet.
 
Sitter i soffan och tittar på solen som börjar titta fram hör utanför. Känner att några timmars sömn till skulle inte vara helt fel.
 
Tror folk i vår port ballade ur i morse vid 3-4 tiden, det var ett jävla spring på folk. Lägenhetsdörrar som smällde igen och bilar som stod utanför på tomgång. Normalt sätt ifall jag hade varit ledig hade jag nog inte vaknat till och märkt det. Men konstigt nog så gör man det när man ska upp och jobba, lite typiskt sådär.
 
Slutar kl 17 i dag och då blir det raka vägen ut till forssjö för att käka påskmiddag men sambons familj. Det blir grillat kött, ska bli smarrigt.
 
Ni får ha en fin söndag :)
/M
 

Trötta armar

Efter att ha varit en sväng hemma hos mina föräldrar så drog jag till gymmet. Körde lite armar i dag och han bli skapligt frustrerad där borta.
 
Hade bara en övning kvar att göra men den maskinen var upptagen i ca 20 min utav en och samma person. Karl jävlen tränade knapp utan satt större delen av tiden och flörtade med bruden brevid. De har två liknande maskiner på gymmet som man kan göra den övningen jag skulle göra.
 
Tyvärr så fattades sprinten för att ställa in viktmagasinet på den andra maskinen. Det visade sig sen när fan skapet äntligen var klar med sin "träning" att den sprinten låg vid hans maskine utan att den användes. Så han uppehöll inte bara den maskinen utan även den andra.
 
Usch det är irriterande när folk tror de kan uppehålla en maskin i 20-30 min utan att änns använda den effektivit. Utan bara sprätta runt, göra en repetion och sen sprätta runt igen. Man måste ta hänsynt när man är på ett gym då det finns fler som vill träna.
 
Hoppas på att han inte är där i morrn kväll för som det känns nu skulle jag vilja ta den tyngsta jävla hanteln på gymmet  och kasta i magen på honom.
 
Nej nu ska jag ta mina trötta armar och hoppa in i duschen , sen ska det fixas
cheescaken tills i morrn.
/M
 
 
 
 

Lördag

Härligt att vakna till en solig dag :) Frukosten ligger i magen, vart yoghurt med musli och färska jordgubbar. Det kändes nästan för en sekund som sommar.
 
Sambon och jag ska ner på stan sen och köpa en god köttbit tills i morrn då vi ska grilla. Sen funderar jag på ifall man skulle ta och tvätta av bilen, den är så skitig så man knappt ser vad det är för färg på den.
 
Blir en sväng hem till mamma sen, vi ska kolla igenom min deklaration. Efter det ska jag baka cheesecake som vi ska ha till efterrätt i morrn.
 
Ja det är väl på ett ungefär så min dag kommer se ut. Vad ska ni hitta på för nått i dag? Några som ska till elmia?
/M
 

Dagens citat

 

Så skönt

Har varit hemma i drygt 1 timme och det var så skönt att komma hem och få pussa på sambon. Jobbdagen har gått kanon. Vi har varit så duktiga och svängt ihop en sockerkaka.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta utav det fina sällskapet i form av min sambo. Tror det blir en sväng på gymmet ikväll. Ska bli skoj och se hur många som är där eller om de flesta sattsar på att supa sig fulla under helgen.
/M
 
 
 

Försöka komma till ro

Arbetskvällen har gått bra, nu ska vi ta natter. Ska bara försöka komma till ro och försöka somna. Känner mig lite deppig och saknar mitt hjärta lite extra mkt ikväll. Vet inte om deppigheten har att göra med allt tråkigt som händer E. Längtar faktiskt ganska mkt tills jag går av mitt pass kl 14 i morrn så jag får pussar och gosa in mig i sambons famn.

Avtändande saker hos killar/män

Tighta träningstights på killar - sorry men jag tycker det ser förjävligt ut.
 
Tight brottar linne på gymmet med ovanstående byxor - usch det ger mig rysningar.
 
Röda eller blåa stuprörsjeans på killar som sitter som ett extra skin - nej sådana byxor ska överlåtas till tjejer.
 
Sunkigt beteende typ rapa/fisa (man kan sköta det snyggt och diskret),  vara allmänt grisiga.
 
♤ Egotrippade, nonchalant och uppkäfftig
 

 

Glad påsk

Glad påsk på er alla! Vad ska ni hitta på för roligt i påskhelgen?
Själv ska jag jobba större delen av helgen men det gör inte så mkt, blir lite extra klirr i kassan.
 
 

Kan det vara så

Kan det vara så att våren är på väg lite smått? Solen lyser för fullt och jag hoppas verkligen den är här för att stanna.
 
Tog lite sovmorgon då jag har sovit dåligt under natten, tror det beror på fullmånen som har varit framme. I dag ska jag mest bara ta det lugnt och ladda in för det 22 timmars pass på jobbet.
 
Börjar dock inte förens kl 16 så innan dess så ska jag roa mig med att vika lite tvätt. Plocka lite i lägenheten och sen rocka lite rockring :)
 
Om solen håller i sig så blir det kanske en kopp teé ute på balkongen och lapa lite sol.
/M
 
 
 

Dagens citat


Klipp klipp

Det vart inte bara till att klippa topparna utan det vart lite mer hår som rök. Men jag är himla nöjd med resultatet :)
 

Klurigt att ta sig fram

Var ute på jobbet i sköldinge och fixade med tidsrapporten påvägen hem åkte jag ner på stan för att köpa köttfärs. Köpte även go lunch i form av 12 bitars sushi, nom nom.
 
Sen kom den där mindre roliga biten att försöka ta sig hem från centrum till den norra delen av stan. Det är nämligen så att det har spärrat av bron den ända närmaste vägen att ta sig till den norra sidan. I drygt 1 månad kommer den vägen va avstängd då de har borrat bort en bit av bron pga att de ska göra ett till tågspår som går under bron.
 
Så det vart till att klura ut den näst snabbaste samt lättast vägen hem utan att behöva stanna vid 311 stoppljus. Lyckades ta mig hem smidigt men då kommer vi till nästa sak att hitta en p-plats på rätt sida av gatan. Hade turen på min sida i dag och hittade än på en gång, hallelujah!
 
Inte nog med att det är p-förbud vissa dagar melllan 7-16 dessutom har de satt upp tillfälliga busshållplatser som gör att de få p-platser vi har ute på gatan har minskat med 2/3.
 
Nej jag längtar tills maj då stan går tillbaka till det normala då vägen ner till centrum öppnas upp, p-förbudet upphör och de tillfälliga busshållplatserna försvinner.
 
Usch vad bittert inlägg det blev men jag är glad för solen lyser och om några timmar ska jag till frissan :)
/M
 
 
 

Solig onsdag

I dag fick det bli lite sovmorgon och sen frukost framför teven. Sambon åkte iväg till jobbet med order om att jobba lugnt!
 
Blir en sväng på stan idag för att fylla på frysen med köttfärs och så ska jag kika in på hm ifall det fått in tubtoppen jag är sugen på.
 
Dammsuga ska det hinnas med innan jag åker ut till jobbet i sköldinge för att fylla i tidsrapport samt gå på p-möte
Sen blir det frissan halv 4 för att fixa håret.
/M
 
 

Hann inte riktigt med

Det där med dammsugningen hann jag inte riktigt med i dag. Den där lilla pausen jag skulle ta var betydligt mkt längre. Fasnade framför datorn tittandes på en massa hårfrisyrer, ska ju till frissan i morrn och vet inte ifall det bara blir till att toppa håret eller göra något annat.
 
Hittade en rolig sida där man kan testa massa olika hårfrisyrer och färger. Taaz.com heter sidan, klicka på namnet så kommer ni dit. Så där satt jag i drygt en timme och testade en uppsjö av frisyrer. 
 
När jag väl slet mig från datorn var det dags att fixa mat och sen vart det inte av till att dammsuga. Men då har jag ju något att se fram emot och göra i morrn skämt åsido haha.
 
Vart ett pass på gymmet nu ikväll, hamnade på löpbandet och det gick riktigt bra. Var genom svett när jag klev av men lyckades avverka 3 km på 23 min. Körde sen lite ben och rumpövningar tills bena var som betongklumpar.
 
Nu soffhäng och försöka komma underfull med hur jag ska göra med håret hos frissan i morrn.
/M
 
 
 
 
 
 

Jobbar för fullt

Tvättmaskinen här hemma jobbar för fullt då den är inne på 3 maskinen tvätt. Annars så har jag diskat och plockat iordning lite i lägenheten.
 
Sängen ska bäddas om och snabeldraken ska få komma ut på en tur. Passet på gymmet gick kanon, lite intervall träning på löpbandet som avslutades med lite cykling. Svettades som en gris under hela tiden, passade även på att inviga mina nya träningsbyxor som är super sköna.
 
Slöa en 10-15 min till innan det är dags att köra igång igen. Sambon börja må bättre för nu börjar han bli sitt gamla jävliga jag haha .
/M
 

5.25

Så dags vaknade jag utvilad men tvingade mig att somna om när jag såg vad klockan var. Nu lyser solen och jag ska iväg till gymmet och springa på löpbandet.

Dagens citat


Kors och tvärs

Ja det är på ett ungefär så min dag har sätt ut. Jag har farit kors och tvärs mellan olika ställen. Började med en sväng ner på stan med min sjukling så han kunde hämta ut det han hade beställt från bolaget.
 
Det var någon öl samt två olika mjöd sorter eller ja den ena mjöden beställde jag. Sen hämtade vi ut snus så i helgen kommer ugnen bli ockuperad för snustillverkning. Köpte lunch på subway som vi tog med oss hem.
 
Tryckte i mig lunchen, ringde och bokade frisör tid så på onsdag blir det att klippa håret. Får se ifall jag gör något drastiskt eller bara toppar det.
 
När det var fixat drog jag till norrköping där det var lite shopping. Fick med mig ett par jeans, träningsbyxor och underkläder. Bild kommer i morrn på sakerna. Gick till roger sen för att han skulle få plåga mig lite ;) Fyllde i tatueringen på armen samt byggde ut den lite med en till svala och en fjäril.
 
Öm och nöjd åkte jag hem lagom i rusningstid, hämtade ut ett paket nere på stan som innehöll färgbomberna som jag beställt till mitt hår.
 
Lagade middag och drog sen ut till sköldinge och firade svärfar som fyllde år. Hela familjen minus min sjuka sambo var sammalde. Drack kaffe, käkade vofflor (inte jag) och snackade skit.
 
Åkte hem och parkerade arslet i soffan, så tänker jag inte göra något mer än att glo på teve samt ta hand om min sjukling.
/M
 
I fyll och utbyggd, kommer bättre bild sen

Ink time :)




Hittar inget

Det där med att shoppa loss lite i norrköping gick inte så bra. Inget som föll mig i smaken och det jag var ute efter har ännu inte kommit in i butiken. Men har iallafall köpt ett par jeans samt träningsbyxor. Nu ska jag strax till Roger och pinas lite ;)

Ny vecka nya möjligheter

Solen är framme man har en känsla av att det är rätt så kallt ute. Gubben ligger och sover, förbjöd honom att åka till jobbet i dag. Bättre han är hemma och blir ordentligt frisk.
 
Själv ska jag strax åka till gymmet och vara lite flitig. Sen blir det hem och betala räkningar, ingen höjdare men det är sånt som tyvärr måste göras.
 
Sen bär det av till norrköping för lite shopping samt ett besök hos roger. Hoppas ni får en fin start på den nya veckan :)
/M
 

Ordning och reda på kläderna

Tog tag och fixade kaoset jag hade i några av mina lådor med kläder. Blev även till att rensa bort kläder som inte används samt de som är för stora.
 
Det vart en hög på ca 10 plagg som försvann ur garderoben. Men det innbär väl att man får fylla på garderoben med minst 2 plagg eller hur?
 
Resten av kvällen blir lugn, titta på teve och mysa i soffan med min sjukling. Har gett honom order om att va hemma från jobbet i morrn.
/M
 

Massor med energi

Gud så härligt det var att åka till gymmet och göra av med lite energi. Tränade igenom hela kroppen så den skulle bli lagom trött.
 
Åkte och storhandlade efter gymmet så nu är det fullt i både kyl och frys. Tog en driv när  jag kom hem och plockade lite i lägenheten samt tog disken. Tränade lite rockring när jag ändå var i farten.
 
Körde sen på lite hemma spa genom att fila fötterna, ansikts skrubb, vanlig hårinpackning samt färginpackning för håret. Avslutade med att smörja in hela kroppen då jag brukar kunna bli en riktig torrboll på vintern.
 
Har passat upp lite på sambon som inte allas är kry, tror han har åkt på någon virus förkylning. Stackarn ligger nu nerbäddad i soffan och är skapligt uttråkad på tillvaron.
/M
 
 
 

List of thirty-three dishes

Sovmorgon och haft en hel säng för mig själv under natten. Sambon mådde inte hundra så han sov ute på soffan.
 
Tittar nu på saturday night live samt håller på och skriver ihop en matlista för 33 dagar. När det är gjort så ska jag dra iväg till gymmet. Efter det blir det raka vägen till affärn för att storhandla, lika bra att beta av allt på en gång.
 
Funderar på ifall man skulle ta och rensa lite i garderoben också. Just nu ser det ut som en bombnedslag så lite ordning och reda vore ju inte helt fel.
/M
 

Dagens citat


Härligt lördag

Har varit en sväng i norrköping, sambon hittade allt han skulle ha till garaget. Han var även gullig och köpte ett par skyddsskor åt mig så mina fossingar kan gå säkert i garaget.
 
Käkade lunch på max och det smakade lika bra som alltid. Stannade på ica maxi på vägen hem och köpte lite choklad.
 
Resten av dagen har vi bara tagit det lugn, slöat i soffan då ingen utav oss har känt oss hundra. Vart kebabtallrik/kycklingsallad till lunch då ingen utav oss orkade laga mat. Det är tur i oturen att vi inte har så långt till pizzerian haha.
 
Tränat lite rockring så i morrn får jag se ifall magmusklerna är lite ömma. Har även legat på spikmattan i 20 min så nu hoppas jag spänningarna i ryggen släpper lite.
 
Blir strax sängen så fort Irene Huss deckaren är slut.
/M
 

Burr ..

24 timmars arbetspasset har gått kanon och lyckades även sova bra under natten. När jag klev ut till bilen i morse så var det -7 grader ute. Burr det var ingen höjdare, hoppas det tar och vänder snart.
 
Har vilat någon timme och snart ska sambon och jag bege oss till norrköping. Det ska inhandlas lite prylar till garaget. Sen när vi kommer hem ska jag bädda ner karln då han inte känner sig riktigt hundra i kroppen.
 
Har ni några roliga planer för denna lördag?
/M
 

Time to sleep

Dagen har gått bra, tiden har bara sprungit iväg. Vi har tittat på en spännande final av gladiatorerna. Nu är det sovdags som gäller, skönt då jag har dragits med huvudvärk större delen av dagen. Längtar tills i morrn för efter att jag slutat mitt 24 timmars pass kl 8 i morrn blir det hem och sova någon timme. Sen drar sambon och jag till Norrköping. Han ska handla lite prylar till garaget och eventuellt ett par skor åt mig. Sen blir det mat på max..mumms.

Deathly Cute

Åh jag vill ha det här och lite till!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens citat


Twenty four hours

Sovit som en kratta under natten men känner mig konstigt nog ändå pigg och utvilad. Frukosten är intagen så om en liten stund är det dags att åka till jobbet.
 
I dag väntar ett 24 timmars arbetspass men det ska nog gå bra. Vi ska ha p-möte under dagen och i kväll så blir det fredags mys med finalen av gladiatorerna.
 
Bävar dock för att gå ut då det ser kallt och ruggit ut, kan slå vad på 5 kr om att jag måste skrapa rutorna på bilen. Buhu när tänker våren ta och visa sig?!
/M
 
 
 

Sitta ner och pusta ut

Det har varit full fart ända sedan i morse men jag klagar inte för jag tycker om att ha fullt upp ibland.
 
Startade dagen med ett konditionspass på gymmet för att sen åka till badhuset där det vart bubbelbad och bastu. Det var välbehövligt för nu känner jag mig nästan som en ny människa. Tror jag låg i bastun i 25 min och bara njöt utav värmen.
 
Åkte ner på stan och köpte IsaDoras vattenfasta ögonbrynspenna samt flux. Handlade shampoo, balsam, hårinpackning samt en massa andra tråkiga men nödvändiga saker.
 
Fixade lunch, snackade på fb chatten med en vän och sen tog jag tag i städninge. Och nu ska jag äntligen slå ner arslet i soffan och pusta ut med en stor skål med frukt.
/M
 

Torsdags planer

Frukosen är avklarad och jag ska strax dra på mig gymkläderna. Väskan ska packa och sen drar jag iväg till gymmet. Efter det blir det raka vägen till badhuset för att bubbla och basta, känner att min kropp behöver det.
 
Det ska blir grymt skönt att lägga sig i bastun och drömma sig bort till sommare en stund. Hoppas på att komma ut där ifrån med en uppmjukad kropp.
 
Blir en sväng ner på stan sen, ska kolla in hm. Ska även upp en sväng till rusta och köpa lite tråkiga men nödvändiga saker så som shampoo och balsam.
 
Lägenheten ska få sig en omgång med dammtrasa och dammsugare. Om jag känner mig riktigt på hugget så blir det nog till att svabba av golven.
 
Vad har ni för planer för dagen? :)
/M

Shop to you drop

*träningsbehå * rockring * tränings skor * bikini
 
*vår jacka * väska * högklackade skor * jobb väska
 
* kuddar till balkongen * dusch borste * knäskydd, hårfärg, nagellack, ögonbryns färg, diadem * kaffe burk, choklad burk & skärbrädor
 
Köpte även fler träningsbehåar, även fler nagelack och hårfärgs förpackningar än vad som är med på bild, tränings linnen plus handskar, klänning, yoga matta, 2 underlakan, liggunderlag, pläd till balkongen, mp3 spelare, febertermometer, nagelfil och smink bortagnings servetter.

Det var välbehövligt

Fick gå upp när sambon gick upp i morse då jag var tvungen att flytta på bilen för att slippa få p-bot. Det ska bli så jävla skönt när parkeringsförbuden upphör om 2½ månad.
 
Kröp ner i sängen sen och sov en stund till då jag var helt förstörd i både huvud och kropp efter gårdagen. Må hända att jag sov rätt så mycket på busse men det blir ju ingen bra sömn och man sitter ju och sover som ett ufo haha.
 
Ska köra igång en maskin tvätt och vika ihop det som hängt på tork. Sen tänkte jag bege mig iväg till gymmet en sväng.
 
Efter det ska jag ta lite kort så ni får se lite vad det var för allt jag köpt med mig från ullared i går.
/M
 
 

Dagens citat


Helt slut i både kropp och huvud

Nu har man varit hemma i drygt 1 timme efter att ha spenderat en heldagen på ullared. Bussresan både dit och hem gick kanon. Vi hade jätte trevliga och bra bussschaufförer vilket åtminstonde jag tycker är viktigt då det är en bit att åka till ullared från katrineholm.
 
Risken var minimal att jag skulle gå tomhänt från ullared. Hittade nästan allt som jag hade på min shoppinglista plus att lite fler saker som inte stod på listan fick följa med.
 
Två stor bärkassar kom jag ut med därifrån och det toatala kalaset gick på dygt 3400 kr vilket inte alls är farligt med tanke på vad jag köpte för saker.
 
Vad jag köpte får ni reda på i morrn för nu tänke jag krya ner i sänge innan mina ögon går i kors haha.
/M
 

Ankare

I går fick jag hem denna snygga ankar ring som jag hade beställt av fina Emma. Om du också vill ha en sådan fin ring så tycker jag du ska kika in på hennes blogg. Hon gör även ringar med andra motiv på samt öhängen. Så vad väntar du på, klicka på bilden så kommer du till hennes sida :)
 
 

Micheline Pitt

 
 
 
 

Varför vaken så här dags?

Jo för om drygt 1 timme bär det av med buss till ullared för shopping! Håller på och får i mig lite frukost. Inte det lättaste så här tidigt men det bli till att äta äggmackor på bussen som min mör gjort ordning till oss. Ni får ha en bra dag när ni vaknar sen :D

Snyggt från HM

 
 
Alla dessa saker skulle lätt kunna få flytta hem till mig

Dagens citat


Startar den nya veckan ...

med att vakna tidigt. Redan 5.50 tyckte min kropp att det var dags att vakna till liv. Låg dock och drog mig till sambons larm ringde 6.35.
 
Frukosten är avklarad och om en lite stund så tänkte jag dra iväg till gymmet för att träna lite mage och rygg. Några maskiner tvätt ska köras också det sängkläderna ska bytas.
 
Vad mer dena soliga måndag har att erbjuda vet jag inte. Hoppas ialla fall att ni haft en fin helg och får en bra start på den nya veckan :)
/M
 
Tjusig morgonfrilla xD

Ingen promenad

Vart ingen promenad utan följde med sambon ut till sköldinge. Men innan vi åkte ut så passade vi på att tvätta av hans bil då det var och fortfarande är så fint väder ute.
 
Satt nere i svärmors lokal och snackade skit samt skrev ihop en lång lista på olika maträtter till matlistan. Lyckades efter lite om och men få ihop drygt 35 maträtter.
 
Middagen är intagen och nu blir det lite soffhäng. Ska goolga runt och se ifall jag hittar lite andra tränings övningar man kan göra på gymmet. Tänkte ge mig på och prova trx banden som vi har på gymmet. Har läst att de ska va en grymt bra träningsform.
/M
 

Söndag

Solen lyser och himlen är blå. Ska nog dra på mig träningskläderna och ta en promenad i det fina vädret.
 
Annars har jag inga direkta planer för denna söndag utan tar dagen som den kommer. Ska skriva ihop en ny matlisa för 4 veckor då den vi har går ut nästa söndag.
 
Tänkte att det är lika bra att sätta sig med den i dag då det brukar ta en lite stund att komma på vad man ska äta för 1 månad.
 
Om ni har några smarriga middagstips så får ni mer än gärna dela med er :)
/M
 

Musik krig

Efter frukost/lunchen så kastade jag i det sista med färg i håret. Började nämligen mitt lilla hårprojekt i går med att avfärga det svarta håret med B4 color som bara ska ta bort det färgade pigmenten. Man bleker alltså inte håret utan den tar bara bort de färgade frägpigmenten man har i håret.
 
Resultatet var helt okej, vart ljus koppar röd brun aktig färg som inte alls så hemsk ut. I dag så slängde jag i en röd hårfärg i håret, provade en röd färg från garnier olia. Så nu är håret mörk vinrött och jag trivs riktigt bra i det.
 
Tanken är att det ska bli lite klarare röd färg men det lär det nog bli när man får tvätta håret några gånger och sen vara ute i solen. Men men andra ord så är man rödhårig igen :)
 
Annars så har jag varit hemma hos mina föräldrar. Mamma och jag har planerat det sisat inför ullareds resan på tisdag, ska bli super skoj :)
 
Hunnit skicka iväg att papper till a-kassan så nu hoppas jag de blir nöjda och glad samt att allt flyter på. För tillfället så har jag lite musik krig med nya grannen.
 
Tycker inte speceillt bra om henens musik smak speciellt inte när jag ofrivilligt måste lyssna på skiten då hon i fråga spelar så jävla högt så man kan höra det in till vår lägenhet från hennes. Men vände basen och har nu kört igång lite ultima thule på skaplig nivå. Ska dra ner ljudnivån om någon minut och se om piken har uppfattats.
/M
 

Morgonmys och pannkakor

Vi vaknade vid 8 tiden men låg kvar och myste i drygt 1½ timme. Har inga direkta planer för dagen så då kan man ligga och dra sig en stund i sängen.
 
Nu står sambon och fixar disken, själv håller jag på och gräddar americanska pannkakor till frukost. Det ska bli riktigt smarrigt men det var på håret att det vart pannkakor för det var precis så mjölet räckte :P
 
Vad ska ni hitta på i dag? :)
/M

Dagens citat


Pinups

 
 
 

Sunny friday

Fredag och solen skiner ute som bara den. Ledig i dag så det fick bli sovmorgon, klev upp vid åtta då jag kände mig utvilad.
 
I dag ska jag ta tag i högem med en tvätt som skall vikas. Köra ett varv med dammsugaren så det är rent och fint i lägenheten nu till helgen.
 
Mycket lättare att slappna av och mysa när det är rent och fint runt om kring än. Sen så ska jag köra på lite hemma spa och skämma bort mig själv.
/M
 
 
 
 

Torsdag

Jobbat mellan 8-17 i dag och klockan har bara susat fram. Dagar som denna då det har varit svin kallt ute är man glad att man har ett innejobb.
 
Kvällen hittills har varit lung, tittat på teve och tvättat håret. Sambon är ute i garaget och pysslar så jag har lite egentid. Funderar på en pytte lite powernap så jag orkar köra järnet i kväll på gymmet.
 
Ikväll är det armar/bröst/rygg som ska få sig en omgång. Sattsar på att få kännbar träningsvärk i morrn.
/M
 

Utmaning

Jag har fått en Blog Award av Veronica  .
Den här awarden innebär att jag först ska svara på dessa frågor och sen skicka vidare.
 
1. Vad ville du bli som liten?
Kommer inte exat ihåg vad jag ville bli när jag var liten men har för mig att veterinär stod rätt så högt upp på önskelistan.
 
2.Vad är du idag?
Idag är jag utbildad undersköterska & tandssköterska men jobbar som personlig assistent.
 
3.Vart vill du helst resa?
USA och åka runt till olika platser och städer 
 
4.Vart ser du dig själv om 5 år?
Har ett fast jobb, gift mig, bor i hus och har barn. Har även hunnit köpt min första jänkare.
 
5.Rött eller vitt?
Båda funkar om det är rätt sorter men dricker dock vin väldigt sällan
 
6.Sommar eller vinter?
Sommar! Skulle lätt kunna ha det 12 månader om året.
 
7.Skog eller hav?
Kan inte välja då jag tycker om båda på sina sätt.
 
8.Vad gör dig ledsen?
När folk sviker än eller försöker förstöra för en.
 
9.Vad är det bästa du vet?
När livet flyter på utan drama och det händer positiva bra saker. Att umgås med underbara människor som får än att må bra.
 
Då är tanken att jag ska utmana några men jag tycker att de som vill göra denna utmaning ska göra den. Så det är fritt fram att köra :)
 
 
 
 
 

Längtare efter sommaren och

mjukglass, sommarkläder, bara ben, högklackat, glida jänkare, sola, bikini

Dagens citat


Isbitande kyla

Burr det är - 17grader ute, en riktigt  isbitande kyla. Hallå våren vart tog du vägen? Du får gäran skynda dig hit innan jag dör lite smått.
 
Har hunnit med att springa upp och ned för trapporna i trapphuset 3 gånger. Följde med sambon ner till bilen för att se så den startade annars så skulle jag köra honom till jobbet. Den startade men så hade han glömt solbrillorna uppe i lägenheten så jag var snäll och hämtade det åt honom.
 
Så nu har jag hunnit med lite morgon träning haha. Sitter nu och jäser i soffan en stund innan det är dag att åka iväg till jobbet. Ni får ha en fin torsdag!
/M
 
 

Rockabilly wedding inspiration

 
 
 

Och där dog jag lite

Klev upp när kl ringde vid 8. Tittade ut och dog lite när jag såg snön som yrde ner. Men men bara att bita ihop och tänka på bättre tider. Skjusade en kompis till vetrinären och nu sitter jag och trampar på en cykel på gymmet. Blir ett rent konditionspass i dag så man får upp flåset.


Rundat av tisdagen

Så har vi rundat av denna tisdag med ett träningspass. Vart dagens 2:a pass för min del, körde även denna gången ben och rumpa. Hoppas på lite täningsvärk i morrn dock inte lika grym som jag hade för 1½ vecka sen.
 
Denna tisdagen har annars ägnats åt att skura badrummet så det blev skinande rent och så vart det ett varv med snabeldraken samt dammtrasan.
 
Var ju fint väder ute i dag så det vart en power walk på ca 30 min och få lite frisk luft i lungorna. Nu duschen och sen blir det att krypa ner i sängen. Hoppas på att sambon inte snarkar i natt och om så hoppas jag på att ja hinner somna innan dess.
/M
 

Bekännelser

Jag blev utmanad av Betty Bones , jag ska bekänna åtta saker om mig själv och sen utmana fem andra som i sin tur ska göra samma sak.
 
1. När jag var lite så var jag mörkrädd och sov med en lampa tänd.
 
2. Jag är höjdrädd, trodde nästan jag skulle dö när jag hoppade från 3:ans trampolin i badhuset.
 
3. Hatar att gå över broar när tåg åker under - har nog med hjödrädslan att göra samt att jag inbillar mig att bron ska rasa eller något.
 
4. Jag fick inte vattkoppor förens jag var 19 år, det var ingen höjdare.
 
5. Jag är laktoskänslig sen är jag även känslig för citrusfrukter.
 
6. Avskyr att titta på filmer som arnold schwarzenegger, eddie murphy eller sylvester stallone är med i.
 
7. Jag får jätte lätt blåmärken, behöver typ bara stöta emot något så har jag fått ett blåmärke. Många gånger kommer jag ens inte ihåg hur eller vad jag har fått det utav.
 
8. Jag brukar kunna vara jätte velig när det kommer till att välja vad man ska beställa för mat på typ pizzerian. Brukar hinna ångra mig 2-3 gånger innan jag har bestämmt mig ^^
 
Nu sak jag välja några som jag vill utmana men jag tycker att vem som helst som känner för att göra den utmaning ska göra det :)

Cherry Dollface

 
 
 
 

Åh det värker

Åh mina magmuskler värken med det känns ändå jävligt skönt. Sovit som en kratta i natt då sambon har fäktats med armarna och snarkat som en skogshuggare.
 
Men men jag är ju ledigt i dag så det är ju inte hela värden. För hoppningsvis så kommer jag somna som en stock i kväll.
 
Hunnit med ett 75 min träningspass där fokusen låg på ben och rumpa. Trycket även in lite maga bara för att plåga mig lite extra haha. Svettig som bara den vart jag men är man inte ordentligt svettig efter ett träningspass så har man inte tränan ordentligt enligt mig.
 
Nu ska jag ta och vara lite duktigt och skrubba rent toaletten samt köra ett varv med snabeldraken.
Vad ska ni ta och hitta på i dag? :)
/M
 

Dagens citat


Hemma träning

Denna kvällen har gott fort och inte har vi gjort så speciellt mycket heller. Vi har käkat middag och sen slappade vi i soffan en stund innan vi gick över till K:s farmor.
 
Hon fyllde år i dag och bjöd på en massa gott. Först så vart det 2 sorters smörgåstårta och kaffe. När det hade landat i magen så tog hon fram ett stort fat med kakor, det var väl en 5 olika sorter. Och som det inte skulle räcka så plockade hon även fram en hemmagjort tårta.
 
Det slank ner lite smörgåstårta, en kaka och en lite bit tåra som jag sköljde ner med 1½ kopp kaffe. Sen bjöds det även på choklad ur div chokladaskar men där vart det stopp för min del.
 
Vi hade planer på att åka iväg och träna men efter allt fikabröd så vart det lite matkoma. Men vi kompenserade det lite genom att träna här hemma och göra lite övningar.
 
Själv har jag mördat mina magmuskler tack vare denna video som jag hittade på youtube när jag sökte på div magövningar. Den tar verkligen och man blir helt slut, en bra kompensation då det inte vart något besök på gymmet.
 
 

Tips - när du ska tvätta

Tänkte ge lite bra tips att tänka på när man tvättar kläder. Många utav oss har ju en eller flera tröjor med tryck på och de har ju en förmåga att blekna en hel del med tiden.
 
Men för att behålla trycket så fräscht som möjligt så ska man vända tröjan ut och in när man ska tvätta de så sliter det inte så mycket på trycket.
 
Lika dant gäller det jeans att har man de i en mörk färg så kan de lätt bli fult urtvättade efter x antal gånger. Så för att behålla färgen så länge så vänd jeansen ut och in. Och är det stretchjeans så ska man inte ha sköljmedel i när man tvättar för då förlorar de strechen.
 
Sen när det kommer till koftor med knappar på så knäpp koftan och vänd den ut och in så är risken mindre att knapparna blir uppätna utav tvättmaskinen.
 
Och behåar med byglar ska tvättas i tvättpåse så behåbygeln inte riskerar att paja hela tvättmasiken. Och när det kommer till strumpbyxor eller spetstrosor eller toppar så tvätta även de i tvättpåse så är risken mindre att de går hål eller blir maskor på de.
 

Startar dagen med

Måndag och jag startar den nya dagen och veckan med ett träningspass. I dag blir det mest fokus på mage men även lite rygg samt kondition. Sitter för tillfället på cykeln på gymmet och varvar ner. Resten av dagen blir lugn, ska bara tvätta undan lite tvätt.


Helt slut

Helgen har varit kanon men jisses var fort den gick. Vi spenderade som sagt lördagseftermiddagen och halva söndagen i laxå hos underbara vänner.  Innan vi åkte hem så tog vi ett varv inne på marieberg samt jula.
 
Det har blivit en hel del onyttigheter under helgen men ibland måste man ju få unna sig lite. Som middagen i dag som fick bestå utav vedugnsbakade pizzor.
 
Nu blir det en liten powernap då jag är helt slut efter helgen då man har agerat lite lektant åt E och självklart gullat en hel del med lilla N.
 
Resten av kvällen ska jag bara kura ihop mig i soffan men min fina sambo.
/M
 
Vart en hel del gottis i går
 
 

Rockabilly nail art inspiration

 
 
 
 
 

Laxå

Hade en jätte trevlig kväll i Laxå. Vi käkade thai mat, lyxade till det med lite godis oxå.

Kollade på melodifestivalen och snackade skit. Efter tolv tiden var det dags att säga gör natt och få några timmars sömn.

I dag vakade vi till en solig dag i laxå. Har precis ätit frukost och om en liten stund bär det av till Marieberg.

Dagens citat


Pink cakes

 
 
 
 

Inspirat - healthy food

 
 
 
 
 

Lyx frukost

Arbetspasset gick kanon vi körde som vanligt på fredagsmys med 112 och gladiatorerna på teve. Vid 22 tiden var det sängdags och jag hoppades på att john blund skulle dyka upp fort.
 
Det dröjde dock över en timme innan han behagade dyka upp men sen har jag sovit i stort sett hela natten. Hade som vanligt skumma drömmar.
 
Klockan ringde kvart över 7 då var det bara att stiga upp och så fixade vi frukost innan kollegan kom och bytte av mig. Vart raka vägen hem och mysa en sig i sängen brevid sambon.
 
Har var så go så han gick ner till sultans för en stund sen och köpte goda mackor som han bjöd på till frukost. Vart baguetter med skagenröra i, riktig lyx frukost.
 
Vi ska fixa till oss om en stund och sen blir det att styra bilen till laxå och träffa lite vänner. Har inte träffat de sen i julas någon gång så kände att det var på tiden :)
/M
 
 

Om jag får välja: Soffa & fåtölj

 
 
 
 

Dags att varva ner en lite stund

Det har varit full fart på morgonen men lycakdes faktisk trycka in en lite sovmorgon på det hela. Har varit över en sväng hos mina föräldrar och lånat deras telefon.
 
Ringt en massa samtal och fixad div papper. Det här med att söka/få ersättning från a-kassan är nästan ett heltidsjobb då det känns som det är 450 st papper man behöver fylla i för att de sen ska kunna ta ett beslut.
 
Vart en sväng ner till bolaget och sen upp till ica maxi för att köpa en god sallad till lunch. Så nu ska jag sätta mig ner i soffan, varva ner och njuta utan lunchen.
 
Sen i eftermiddag bär det av till jobbet då jag kör ett eftermiddags/kvälls/natt pass. Så ikväll blir det fredagsmys framför gladiatorerna.
/M
 

Dagens citat


Kvällens middag

Kyckling tilllagad i ugn med paprika som serveras med honungsglaserade morötter, palsternacka & champinjoner samt lite fetaost & soltorkade tomater.

Elaka tankar när tålamodet tryter

Arbetsdagen har gått kanon, vi har varit ute och gått i det fina soliga vädret. Handlade på willys på vägen hem, det var jag och alla gamlingar i stan tror jag.
 
Det gick segt att ta sig igenom affären för att plocka på min produkterna jag skulle ha för folk gick och strosade som om de var på en jävla semester. Det vart inte bättre när jag kom till kassan som var lång och folk hade överfulla vagnar.
 
Tanterna framför mig i kön stod och tjattrade så de nästan glömde bort att de skulle lägga upp varorna på kassa bandent. Just där höll verkligen mitt tåla mod på att tryta och väldigt elaka tankar ploppade upp i huvudet på mig.
 
Men jag lyckades ta mig ut där ifrån utan att bita av huvudet på någon utav gammeltackorn. Nu ska jag börja med maten samt ta tag i disken. Den där power napen jag har längtat efter enda sen i morse får bli efter middagen.
/M
 

Överskattat?

Sovit som en kratta minst sagt. Har väl fått ca 3 timmars sömn men sova är ju överskattat eller? Snart bär det av till jobbet i sköldinge. Slutar 14.15 vilket är skönt. Det första jag ska göra när jag kommer hem är att ta en powernap för jag tycker då inte sömn är överskattat för fem öre.

To die for - El Bastardo

Byxor , topp , kofta
 
Diadem , toffs , diadem
Skärp , örhängen , skärp

Ett underbart litet vårtecken

Träningen är avklarad, i dag ska jag mörda mina arm/bröst muskler. Hunnit med att vara hemma en sväng och mamma. Vi tjattrade lite om ullareds resan som sakta men säkert börjar närma sig.
 
Jag har beslutat att stryka lite från shoppinglistan då det inte kommer bli något köp utav ridkläder. Tänker nämligen inte ta upp ridningen då tiden inte finns och jag känner att jag brinner inte så mycket för det som jag en gång gjorde. För om jag fortfarande hade haft samma brinnande intresse för det så skulle jag redan ha tagit upp det för länge sen.
 
Lite tråkigt men jag prioterar hellre gymmet då jag trivs där som fisken i vattnet. Och jag vill inte heller boka upp mig för mycket för det brukar oftast sluta med pannkaka.
 
Annars så har jag varit uppe en sväng på öb och sen när jag parkerade bilen på gården så såg jag ett underbart litet vårtecken. Eller jag hörde det också, ena grannen hade nämligen tagit ut sin motorcykel. Han hade nog mest tagit ute den för att se så den startade efter vintervilan. Men jäklar vilket underbart ljud och syn, det får mig att önska att våren kunde komma snabbare.
/M
 

Dagens citat


Skulle inte tacka nej till dessa


Gjort ett klipp

Halva lägenheten är städad, är bara dammsugningen kvar och den där förbannade tråkiga disken. Var duktig och tog handlingen direkt efter gymmet, lika bra när jag ändå var ute och for med bilen.
 
Gjorde ett klipp inne på ica maxi, köpte två hårfärgs förpackningar av det nya hårfärgen garnier olia för 99 kr styck. De var mycket billigare där än på åhléns där de kostar runt 150 kr så tycke det var dumt att inte slå till. Behöver dock inte färga mitt hår än då jag gjorde det förra veckan men det kan alltid vara bra att ha hemma.
 
Har hunnit med att söka lite jobb, inte för att det finns så mkt att söka men det är bara att hoppas det går bra på de man sökt. Nej nu ska jag sluta babba och ta tag i det jag har kvar att göra.
/M
 
 
 

Hurtig

Känner mig jäkligt hurtig idag då jag drog direkt till gymmet efter att jag gick av mitt arbetspass kl 8 i morse. Är fortfarande kvar på gymmet. Planen är att mörda mina ben och rumpa :P Vill man vara fit så är det bäst att ligga i.

HM Home

Det här skulle jag vilja dekorera och förnya mitt sovrum med.

Hello måndag!

Solen lyser för fullt och jag har avnjutit en skål med yoghurt och musli. Skippar gymmet i dag och kör lite övningar här hemma. Annars så blir det en lugn dag, ska ladda inför eftermiddag/jobbkvällen.
 
Vad ska ni hitta på denna fina måndag? :)
/M
 
 

Dagens citat


Snart har hela dagen gått..

Snart så har hela dagen gått och vi har inte gjort mycket vettigt i dag. Sambon har ialla fall varit duktig och diskat samt kört en maskin tvätt.
 
Mitt försökt till att vara duktigt sträckte sig till att hänga upp maskinen med tvätt samt sätta igång en ny. För övrigt  så har jag mest hängt i soffan framför datorn, läst bloggar och googlat på lite spännande saker.
 
Många roliga planer som dök upp i huvudet, några blir nog till att genomföra innom en snar framtid. Ska se ifall jag kan få min sambo till att plocka ner ena sherlock holmes filmen till datorn då det är nada bra programm som visas på teve ikväll.
 
Annars så laddar vi både inför den nya arbetsveckan som drar igång i morrn, karl jobbar dag och själv kliver jag på mitt eftermiddags/nattpass kl 13 i morrn. Så det får blir till att pussa lite extra på honom innan han åker till jobbet i morgon då vi inte kommer ses förens han kommer hem på tisdag eftermiddag.
/M
 

Love it, miss it, want it back

 
 
 

Live and jive

Hade en super trevlig kväll i går på live and jive. Som vanligt drog det mycket folk och det är kul då det inte är ofta de är så här livat och trevlig i stan.
 
Många bra band var det som spelade, folk vart snyggt uppklädda och alla var trevliga och på gott humör. Tror inte det var ett endaste bråk eller gruff i går. Men det kan ju bero på att alla var där för samma sak - ha en trevlig kväll.
 
I dag mår jag oförskämt bra för att ha varit ute och druckit men oandra sidan så drack jag inte så mycket i går. Tror det vart 3 stycken rom & cola på hela kvällen. Precis lagom för någon som inte har druckit sen typ nyårsafton då det vart en grogg.
 
Det är riktigt skönt att vakna och inte va bakis, dock så är bena möra efter en hel kväll i 12 cm klackar. Men den värsta träningsvärken jag hade sen träningen har faktisk gått bort. Undra om det kan bero på skorna haha.
 
I dag tänker vi inte göra många knop utan bara mysa i soffan och ta det lugnt. Subway fick stå för dagens frukost/lunch, det makade bra kan jag säga.
/M
 
 
 

Kvällens outfit



Klänning, underkjol, smycken & skor

Hot under


Vaknar till liv

Jobb kvällen/natten gick bra men när jag kom hem i morse så kröp jag ner i sängen brevid sambon. Även fast jag har sovande natt så sover man inget bra. Så för att känna mig rikigt utvilad och pigg till kvällens festligheter så sov jag 2½ timme.
 
Sambon var så underbar så han gick upp och fixade amerikansa plättar åt oss som jag precis nyss har tryckt i mig. Ska vakna lite till liv innan jag beger mig en sväng ner på stan sen blir det hem och plocka lite i lägenheten.
 
Resten av dagen sak jag bara ladda upp inför kvällen och pyssla om mig själv. Sen hoppas jag verkligen att träningsvärken ger med sig lite för den har varit en pain in the ass hela gårdagen.
/M
 
 

Dagens citat

 
 

När andra går ut

I kväll på jobbet så har vi bakat sockerkaka och självklart tittat på gladiatoterna. När andra gör sig redo för att dra ner på krogen så har jag bäddat ner mig i sängen då jag har några timmar kvar att jobba. Men i morrn kväll gott folk då är det jag som gör mig redo för att entra krogen. Nu säger jag natti natti i mina gulliga tofflor.


Red is hot


....


Oh lord vad det känns

Slapp morgon då jag körde på vildag från gymmet och istället unnade mig lite sovmorgon. Tränade två pass med ben och rumpa i går och när jag kom hem från andra passat hade jag redan träningsvärk.
 
I dag, oh lord vad det känns. Träningsvärk från helvetet, det där med att sätta sig på toalettstolen/vända sig i sängen eller sätta på sig strumpor är ingen barnlek för tillfället.
 
Nej nu ska jag sluta babbla och istället ta tag i disken och packa arbetsväskan. Börjar jobba kl 14 i dag och går av kl 8 i morrn. Då blir det raka vägen hem och sova lite så man är utvilad och pigg till kvällen då det är live and jive.
/M