Live and jive

Hade en super trevlig kväll i går på live and jive. Som vanligt drog det mycket folk och det är kul då det inte är ofta de är så här livat och trevlig i stan.
 
Många bra band var det som spelade, folk vart snyggt uppklädda och alla var trevliga och på gott humör. Tror inte det var ett endaste bråk eller gruff i går. Men det kan ju bero på att alla var där för samma sak - ha en trevlig kväll.
 
I dag mår jag oförskämt bra för att ha varit ute och druckit men oandra sidan så drack jag inte så mycket i går. Tror det vart 3 stycken rom & cola på hela kvällen. Precis lagom för någon som inte har druckit sen typ nyårsafton då det vart en grogg.
 
Det är riktigt skönt att vakna och inte va bakis, dock så är bena möra efter en hel kväll i 12 cm klackar. Men den värsta träningsvärken jag hade sen träningen har faktisk gått bort. Undra om det kan bero på skorna haha.
 
I dag tänker vi inte göra många knop utan bara mysa i soffan och ta det lugnt. Subway fick stå för dagens frukost/lunch, det makade bra kan jag säga.
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

låter som en toppenkväll ju :D gillar outfiten jätte mycket! idag fick jag mina klänningar också! eller den ena fick jag innan men resten kom nu idag :D härligt att du inte är bakis idag :D saknar du ditt röda hår? :D

2013-03-03 @ 15:40:37
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: MissC

Fin bild på dig! Hoppas det var en skoj kväll ^^

Svar: Tack! Jag hade super skoj :)
Maddiie

2013-03-03 @ 21:51:19
URL: http://misscdesign.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0