Underbar helg i kärlekens tecken

Efter jobbet i fredags tog sambon och jag en sväng på stan. Handlade lite fint kött i ena köttaffären innan stannade till på ica för lite tillbehör innan det vara raka vägen hem. 
 
Det blev lövbiff och pommes med vitlökssmör och beasås. Vi åt så vi nästan rullade från bordet. Kvällen spenderades i soffan med att glo på lite teve. 
 
I går så tog vi det lugnt på förmiddagen sen efter lunch så började vi fixa till oss då vi skulle fara iväg på bröllop på eftermiddagen. Sambons äldsta bror skulle gifta sig med sin tjej. Svärföräldrarna hämtade upp oss så åte vi i samlad trupp till stora djulö herrgård där vigseln skulle äga rum.
 
Vädret på förmiddagen var grå trist men några timmar innan vigslen sprack himmlen upp och solen höll sig framme resten av eftermiddagen. 
 
Vigslen hölls i ett fint litet orangeri intill herrgården. Jätte mysig och fin tillställning med bara de närmaste familjemedlemarna närvarande. Efter vigslen och en massa kort så vart det mingel uppe i herrgården, sen avnjöt vi en supergod middag nere i vinkällaren. 
 
Vid 21 tiden bröt vi alla upp och önskade brudparet all lycka. När vi kom hem vart det att varva ner och smällta maten i soffan. 
 
 
 
Idag så käkade vi frukost buffé på Kaffestugan Fridhem som ligger bara några meter bort från där vi bor. Ett super mysigt kaffe som en gång i tiden varit ett gammalt prästänkesätet (ett hus där änkan till prästen fick bo). 
 
Sen for vi in till stan, vart fika hemma hos mina föräldrar. Handlade och åkte hem, städade huset sen vart det lite mer fika men denna gång hemma hos svärföräldrarna. 
 
Nu har jag myst ner mig i soffan, kikar på teve och ska strax klicka hem en klänning. I morrn drar en ny arbetsvecka i gång men det är ju bara en 4 dagars vecka då det är påsk på fredag.
 
 

En liten summering sen det senaste inlägget skrevs

Förra lördagen spenderades hemma hos mina föräldrar med super god mat medans sambon var ute med sina bröder och far på harrys. De hade lite svensexa för deras äldsta bror som gifter sig idag.
 
Hämtade de vid halv elva tiden på kvällen och så fortsatte de kvällen ute i forssjö så runt 2 tiden så kom vi äntligen hem och kunde krya ner i sängen och sova.
 
Sambon var inte så bakis dagen efter men hans äldsta bror var så bakis så han låg större delen utav dagen på soffa för att återhämta sig. 
 
 
Arbetsveckan har rullat på fort, lönen trillade in i onsdags. Svärfar fyllde år på onsdagen då det även var voffeldagen. Så det bjöds på voffler när vi kom över och skulle fira honom. 
 
Sista dagen på arbetsveckan igår gick väl kanske inte så smidigt. Speciellt inte för två utav våra tandläkare som pendlar med sj från stockholm.
 
Det var ju något stort el fel i flemmingsberg så de fick vänta nästan 3 timmar på ersättningsbuss till södertälje syd för att se ta tåget där ifrån till Katrineholm.
 
Men halv 11 så kom de äntligen fram och under tiden så hade jag bokat om morgonens patienter så de inte skulle behöva åka till kliniken i onödan. Så allt löste sig och resten av dagen knallade på fort. 
 
I dag är det lördag och det står bröllop på schemat senare i eftermiddag. Så jag ska ta och hoppa in i duschen om en liten stund. Sen ska naglarna målas, håret fixas samt kleta på lite smink. Jag hoppas att vädret kan lätta upp och att solen kan få titta fram tills vigseln. 

Till sommaren

Är lite sugen på att beställa hem en utav dessa fina klänningar att ha till våren/sommaren. Ska bara bestämma mig för vilken utav de, den rosa eller blåa. Vilken skulle ni ha valt?
 
 

Rocka sockorna

I går fredags så rockade jag och många utav mina kollegor två olika strumpor på våra fötter för att uppmärksamma de med downs syndrom.

Slutade vid lunch så köpte med mig mat och åkte hem till mina föräldrar och käkade. Hjälpte min mor att ladda ner några appar till hennes nya mobil.

Städade köket och plockade när jag kom hem. Köpte torkat kött och tulpaner till sambon som hade namnsdag.

Idag har vi varit i Vingåker på factory outlet där sambon köpte en slips & skärp. Vart en fika på stan innan vi åkte hem. 

Nu ikväll körde jag in sambon, svärfar och mina svågrar till Harrys då de skulle ha svensexa (käka middag) för min ena svåger. 

Själv är jag hemma hos mina föräldrar, pappa & jag käkade middag då mamma jobbar. Nu slöar vi i soffan och glor på teve. Moffade ben and jerrys förut .  

Helgen

I lördags var jag med i en modevisning där jag och 13 andra modeller visade upp kläder från B. young & frank. 

Frissorna från heaven or hell & heaven or hell annexet samt deras franstylist fixade vårat hår och smink. 

De var en super kul och trevlig dag. Vi modeller fick ett jättefint halsband var som tack för att vi var med.

I dag bar det iväg till Norrköping då vi skulle kolla på bröllopspresent. Sen passade jag på att köpa lite nya baskläder till garderoben. 

Annars så har sambon hållt på lite i trädgården medans jag har plockat och donat inomhus.




På väg åt rätt håll

Äntligen så börjar denna förkylning släppa sina klor om mig. Var ju hemma i början av förra veckan då jag inte allt mådde bra.
 
I  torsdags trodde jag att jag kände mig pigg så det vart jobb både den dagen och fredagen men ack så fel jag hade. 
 
Slutade vid lunchtid i fredags och då vart det raka vägen hem och bädda ner sig i soffan. Där låg jag större delen utav dagen/kvällen och sov då febern hade kommit tillbaka. 
 
Lördagen spenderades i mjukiskläder med feber, snorig näsa och slemhosta. Söndagen började jag äntligen känna mig som människa igen. Febern var borta och jag orkade äntligen röra på mig.
 
Valde att vara hemma från jobbet i dag för att va på den säkra sidan så att febern verkligen är borta. Så som det känns nu så kan jag åka till jobbet i morrn.
 
Bara för att jag har varit/är hemma i dag så har jag inte bara legat i soffan och tittat på teve. Har fixat med lite saker till påskfesten på jobbet, betalat räkningar. Ska skriva ner en lista på saker som händer/ska göras under de närmaste veckorna så man får en bra översikt. 
 
 

Mansförkylning eller bara riktigt förkyld

Efter bara någon timme på jobbet idag fick jag ge upp och kasta in handduken.

Feber, snorig näsa och torrhosts som nästan vänder magen ut och in var ett faktum. Nästan så man skulle kunna kalla det för en mansförkylning.

Så dagen har spenderats i soffan med att vila samt kolla på lite serier. 

Sambon kom hem vid 13 tiden och gjorde mig sällskap då han kände sig vissen efter naprapstbehandligen tidigare under dagen.

En alvedon sen blir det sängen för den här tösen. Hoppas på att vakna lite piggare i morgon. 

Ny hårfärg/frisyr & live and jive

I fredags efter jobbet så vart det ett besök på heaven or hell annexet för att vera skulle fixa med mitt hår. Hon la i en galet röd färg och sen så vart det till att klippa lugg. Vart sjukt nöjd med resultatet, som grädden på moset så lockade hon mitt hår.
 
 
 
Lördag började med ett besök hos robban och hans tjejer då sambon skulle kolla på en hjulram till hojen. Blev fika, teve tittande där och så vart jag utsmyckad med smycken utav äldsta dottern.
 
In mot stan och handlat lite saker, stannade till på subway och köpte med oss lunch hem. Slöade i soffan innan det var dags att börja fixa till sig inför live and jive.
 
Åkte in vid 22 till live and jive, minglade, tittade på kläder och träffade en massa vänner. Lyssnade på lite band men vid runt halv 1 tiden började tröttheten komma över oss. Så vi rörde oss hemåt då, värmed på våra andra halvor av subway mackorna och myste ner oss i soffan.
 
I dag har det mest varit sofflägge då sambon har ont i ryggen och jag börjar bli bli förkyld med halsont och snorig näsa. Men vi har varit lite duktiga och städat huset/ toaletterna samt tvättat ena bilen så det känns skönt.