Veckans babe´s

Glömde lägga upp veckans babe´s i söndags men jag var lite seg efter lördagens bravader men nu så kommer de upp, bättre sent än aldrig. Den här veckan så vart det Bar Refaeli och Brad Pitt.


Bar Refaeli och Brad Pitt


//M

Mjukglass

Var ner en sväng på stan i dag och hämtade jennys webbdesign bok på bibblan då hon int ekan ta sig ner dit själv pga knäna. Va lite strul först men sedan löste det sig. Åkte i väg och köpte mat som jag mofade i mig hemma innan jag begav mig över till jenny.

Hjälpte henne med lite uppgifter, ibland såg vi båda ut som två frågetecken men vi lyckades klura ut det mesta. Tog en tur ner på stan då jag skulle till bolaget och sen vart det mcdriven för att köpa lite mjukglass. Var ju tvungen att fira att våren faktisk börjar titta fram nu, hoppas bara det håller i sig.

Usch jag har fått halsbränna och det är inte skoj kan jag säga. Ska hälla i mig några glas vatten strax och se om det går över.

//M

Vårdcentralen

Åkte hem till jenny vid halv 1 tiden för att köra upp henne och barbro till vårdcentralen då vi skulle kolla upp jennys knän samt armbåge. Läkaren där var jätte trevligt och kollade nogrant och sen vart det iväg till röntgen. Synd att de inte har lika bra läkare upp på lövåsen som de har på sandbäcken.

Tog en stund innan röntgenbilderna var klara sen var det hem till jenny, hjälpte henne med lite små saker sen bar det av hem. Kom lagom hem till middagen och nu ligger jag proppmätt i soffan och funderar på att power nappa en stund.

//M

Oooa hela natten..

Jenny och jag drog till vingåker i går hem till cai och jenny för att förfesta innan vi sen skulle dra vidare till the crows mc. Hade skit kul hemma hos cai och jenny, man kan fasiken inte ha tråkigt hemma hos de det är en sak som är säkert. Vi var ett helt gäng hemma hos de i går, det  var de, ullis, tom, dessi, kicki, bea, kim, marina, jag och jenny.

Drog i väg till crows vid 22 tiden tror jag, hade skit trevligt där, jenny och dessi var i vanlig ordning uppe på bordet och dansade. Sen vid 1 tiden så gick jag, cai och jenny hem för de skulle ut med dogen. Kicki och jenny skulle komma senare då de oxå skulle sova över där. Jenny kraschade tyvärr utanför crows på vägen hem och skrapade upp knäna o ena armbåden, tvättade och plåstrade om hennen när hon kom hem till huset. Jag lider med dig gumman.

I dag fick vi en kalas god frukost utav cai och jenny innan det bara av hem till stan igen. Dumpade av jenny hemma hos barbro då jenny var tvungen att byta kompreser för det hade blött igenom.

Ligger nu i soffan halv död men hjärnan jobbar för fullt, många tankar som snurrar där uppe. Ska iallafall snart iväg till jenny och lämna hennes packning som vi lämnade kvar i bilen.

//M

Vingåker

Om en stund så bär det av till vingåker med jenny, för vi sk ahem til cai och jenny och festa. Sen bär det vidare till the crows mc för lite mer festande. Hoppas på en kanon kväll.

Men nu ska jag fixa en skiva till bilen så vi ha rnågot bra att lyssna på sen ska jag fixa till mig själv så jag ser någorlunda ordentlig ut.

//M

Snö helvete

Vart till att traska över till emil en lite sväng i kväll men det tog ju 300 år nästan att gå dit bort i denna jävla snö. Var lagom mkt folk där uppe i kväll, vissa trevligare än andra eller vad säger du jenny.

Var en snabb sväng ner på krogen sen drog jenny och kristian vidare till safiren, kände att jag inte pallade det. Vart svängn förbi venezia istället för min del och köpa med en sallad hem.

Har nyss tryckt i mig den och ska strax bädda ner mig i sängen. I morrn kväll är det vingåker och the crows som står på schemat!

//M

Fredag

Dagen började med en tur upp till willys sen vart det ner på stan och bolaget samt bokia. Sen hem och hämta ett brev som vi hade glömt att ta med första gången vi åkte iväg, postade det sen vart det hem. Då hade posten kommit och jag hade ett brev där det stod att jag kunde hämta ut min nya mobil sen hade jag även fått ett papper med besked om att jag ska på intervju den 19 maj på IUC.

Åkte iväg och hämtade min mobil och när jag kommer hem så står det två brandbilar och en ambulans, frågar ena brandmannen vad det var som hade hänt. Han tycket han var skit rolig när han svarade att halva längan håller på att brinna ner, jag var dock inte lika road utav det. Men iallafall så var det en utav grannarna som hade känt att det luktade rök från eluttagen i deras hus så då hade han ringt brandkåren.

Nu sitter jag i soffan och slappar med ett glas vin och nya mobilen ligger på laddning. Allt kunde ha varit skit perfekt om det inte hade varit för denna jävla snö som faller ner från himmlen...fan jävla helvetes skit!

Har ialla fall bokat tatuerings tid så på torsdag ska jag och jenny till norrpan för då är det dags för gadd nummer 7.

//M


Våfflor, film och vin

Fixade våfflor hemma hos jenny i går sen tittade vi på filmen swat och drack ett glas vin. Ringde över sandra sen när filmen var slut och så vart det lite musik, skit snack och många glas vin.

Drog ner till lilla en stund och träffade andreas från iuc och hans kompisar sen vart det starlight. Vart lite drinkar samt öl sen vart det efterfest hos jenny. Vart mer vin, musik och skit snack, jenny och jag tömde 3 liters dunken med vin men hade fått hjälp utav sandra och sen utav andreas.

Somnade hos jenny kl 7 i morse och mobilen ringde halv 2 och fan vad döda vi var. Hade huvudvärk och kännde oss mer döda än levande. Beställde pizza och sallad över nätet som vart hem kört sen pallade jag mig i väg till arbetsförmedlingen.

Kärringen där var sen och jag trodde jag skulle dö utav baksmällan jag hade men lyckades lida mig igenom mötet och resten utav dagen har jag legat död i soffan. Tänkte fortsätta med det igen efter att jag har kollat alla mina sidor på nätet.

//M 

Biltvätt & djulö

Var och tvättade bilen med jenny förut i dag så nu är den ren och fin sen åkte vi ner till djulö och satte oss på en parkbänk och njöt utav solen.

Sen vart det upp till barken för lite lunch och det var mkt trevligt att äta lunch där, kan ju va för at vi såg något snyggt i arbetarbyxor som såg ut som en rikigt badboy.

Sen hämta upp barbro och sen åka ner på stan där vi fixade lite vit och sprit och sen ut till barbro för att snacka skit. Ska fixa maten strax, väntar bara på min kära mor sen blir det hem till jenny.

Vi ska fixa våfflor för det är voffel dagen sen blir det vin och film tittande i kväll.

//M

Vin

Sitter hemma hos jenny och dricker ett glas vin med henne och emmy. Snackar lite skit och lyssnar på bra musik.

I morrn ska jag se om bilen är vänligare mot mig så jag kan tvätta den sen på kvällen så blir det våfflor och filmkväll hemma hos jenny.

//M

Helvetes jävla skit!

Dagen började ju allt annat än bra, det var ju tänkt att jenny och jag skulle åka ut till werran men det var bara till att glömma. Bil helvetet vägrade starta så skickade mess till werran att vi inte kunde komma sen plinga jag till jenny och vi bestämde oss för att knalla över till barbro och våldgästa henne.

Vi hade tänkt att vi skulle skicka in våra papper till IUC i dag men det gick ju oxå åt skogen då jag hade glömt själva ansökningspappret hemma och jenny i sin tur hade glömt betygen. Snacka om att vi är smartast i stan eller inte. Vart en sväng ner till stan sen, passade på att köpa en ny eyeliner på åhlens sen bar det av hem till jenny.

Skulle försöka hjälpa henne med hemsidan som hon  har i uppgift att göra men det vart till att ringa över TT då ingen utav oss fick det att fungera. Var tvungen till att dra sen då pappa kom och hämtade mig för han skulle ner till bolaget och han ville inte stänga av bilen som han hade lyckats fått i gång.

Ska se om bilen är vänlig nog att starta i morrn så jag hinner tvätta av den innan det är dags att ta tag i allt annat. Nu ska jag ialla fall bädda ner mig i soffan och börja läsa svensk mafia som jag har lånat utav barbro.

//M


Personligt brev

Så där ja nu har jag fått arslet ur vagnen och skrivit ut mitt personliga brev till IUC. Så i morrn så kommer jenny att få den stora äran att läsa igenom det.

Huvudvärken sitter fortfarande in så jag ska gå och lägga mig om en lite stund och hoppas på att somna.

I morrn så blir det en road tripp men jenny, vi ska ut till werran och våldgästa henne en stund. Sen blir det in till stan och tvätta bilen så man ser vad det är för färg på den och efter det en sväng upp till barbro med jenny.


//M


Usch!

Baccon och pastasallade jag fixade till middag vart jätte god, gjorde så mkt så det vart över och det tänker jag gå ner och äta upp om en liten stund.

Har återigen huvudvärk som jag inte blir av med. Glasögonen sitter på näsan och ex antal glas vatten har jag druckit så jag vet inte rikigt varför huvudvärken envisar med att komma.

Min mor tror att det kanske beror på inre stress men jag känner mig inte stressad, har inget att vara stressan över heller. Ska skriva klart mitt personliga brev i kväll så jenny kan få läsa igenom det i morrn. Men nu ska jag ner och knapra i mig en huvudvärks tablett och sleva i mig lite sallad.

//M

Måndag

Ännu en ny veckna har börjat och jag tänkte inleda den nya veckan med att ta det lungt. Har för en gång skull faktisk ätit både frukost och lunch, det är bra gjort för att vara mig. Det vita ligger fortfarande kvar på taket och marken, hoppas det försvinner snart.

Har skrivit klart kladden till det personliga brevet som jag ska skicka till IUC, sak väl bara skriva om det 50 gånger till innan jag blir nöjd.

Ska iväg till coop snart och handla lite så jag kan göra min baccon och pasta sallad till middag i kväll.

//M

Veckans babes!

Har pinat mig igenom större delen utav beckfilmen nu med huvudvärk och tänker pina mig igenom till slutet. man kan ju inte gå och lägga sig om missa slutet, det funkar ju inte.

För att göra bloggen lite roligare så tänke jag börja med att lägga upp veckans babes varje söndag. Och jag tänkte försöka hitta två snygga babes varje vecka vars första bokstav i förnamnet följer alfabetets ordning.
Så först ut är A och då valde jag Angelina Jolie och
Adriana Lima.



//M




Huvudvärk

Blä och fy säger jag bara för huvudvärk. Har knaprat i mig en huvudvärkstablett för en halvtimme sen och den har inte gjort någon värkan.

Jag är inte rikigt nöjd för försvinner inte huvudvärken om en stund så är det jag som kommer att få gå och lägga mig och missa beck filmen på teve.

Jag skyller min huvudvärk på den helvetes jävla snön som har kommit.

//M

Vitt vitt vitt

Va fan tycker inte om den här jävla skiten som kommer från himmlen och lägger sig på marken och gör den vit. Jag vill ha vår och en stor fet sol på himmlen! Jag hatar denna jävla snö.

Jag är mkt glad att mamma och jag ska dra till turkiet den 22 maj men det känns som en evighet tills dess, speciellt när man kollar ut genom fönstret och ser snön.

Nä ska titta på miami ink snart och försöka glömma bort vädret som är utanför.

//M

090322

Vart en sväng hem till emil i går och festade lite med honom, jonna, jenny, kristian samt sandra som äntligen hade kommit hem från kanarieöarna. Vart taxi ner till starlight där vi träffade natha och sara sen vart det kebabtallrik innan det var dags att bege sig hem.

I dag har jag slöat framför teven sen fick jag ett ryck och städade ur bilen så nu är den ren och fin invändigt. Ska ta och tvätta bilen på tisdag sen så man ser vad det är för färg på den.

Nu är det dags för middag.

//M

Åh vad jag längtar!

Var på bio i går och såg män som hatar kvinnor och fy fan vad grymt bra det var. Jag rekommenderar er varmt att se den om ni redan inte har gjort det.

Var utgång sen och det var helt okej, jenny och jag drog in på starlight och dansade som tokar och skällde lite på matias att han hade för snygga ordningsvakter.

Har varit nere en vända på stan i dag med min mor och shoppat lite underkläder och så berättade hon att vi ska dra till turkiet den 22/5 och kommer hem den 30/5. Ska bli så jävla underbart att bara ligga och jäsa i solen samt äta och dricka gott. Åh vad jag längtar tills dess.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan för jag är fortfarande lite trött i kroppen efter allt dansade i går.

//M

Fredag

Åkte ut till min kusin i dag för att åka vidare till hälleforsnäs och lager 157 för att titta på lite kläder. Jag hittade naturligtvis ingen ting men det var bra för min plånbok.

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och ska power nappa om en liten stund. I kväll är det thai mat och bio som gäller och efter det krogen.

//M

Väntar på..

Sitter framför teven och datorn i väntan på att bli trött så jag kan gå och lägga mig. Känner att det inte är någon ide att lägga sig i sängen när jag inte är trött för då ligger jag bara och rullar runt 280 gånger i hopp om att kanske somna.

I morrn ska jag ut till min kusin sen kanske köra upp natha till willys ifall tiden finns. Sen vakans det thai mat med mamma, moster och kusin innan vi ska gå på bio och se män som hatar kvinnor. Och efter det ska jag göra som jag alltid gör på en fredag festa med mina vänner!

//M

Pist off!

Vart så jävla trött och förbannad på en kommentar jag fick på facebook. Hade tagit ett test för skoj skull ; vilken sorts kvinna är du.
Resultatet jag fick var att ; du är perfekt för alla män.

Det var ju lite kul men jag tar det inte på så stort allvar men så fick jag en dum jävla kommentar utav en kille som löd så här:
få killar som vill ha en tjej som jämt är på fester /party eller ute på krogen onsdag.fredag.lördag ..

Visst oftast är jag ute och festar de 3 dagarna men för det första; jag är arbetslös så det finns inget jobb som blir lidande, för det andra så dricker jag nästan aldrig alkohol. Det kanske händer 1 gång utav 10 då jag är ute. För det tredje man träffar mkt nytt folk när man är ute och "festar" vilket är en utav de största anledningarna till att jag går ut. Det är inte för att jag ska dricka mig dyngrak eller ha en orsak att dricka alkohol. Jag är faktisk en sånn person som kan festa spiknykter och ha hur kul som helst.

När jag har jobb eller pluggar går jag inte ut i samma utsträckning lika så om jag är tillsammans med något. Man kan ju börja fundera på om du är avundsjuk på att jag är ute och festar så mkt och inte du. Det är mitt liv och jag sköter det så som jag vill.

//M

Vingåker & djulö

Åkte till vingåker i dag för att kolla i skoaffären som ligger brevid factory outlet men det var inget handlat  där inte heller inne på factory så vi begav oss hem till stan igen.

Drog ner till djulö och satte oss på en utav bänkarna i solen och slappade, fy fan vad skönt det var.
Började planera lite på en grej som vi ska försöka fixa i slutet utav sommaren, ni får veta med sen kanske om allt går som vi vill. Sen vart det en sväng upp till öb och coop för att glida runt lite där och handla lite.

Nu sitter jag i tevesoffan och överväger att lägga mig ett varmt och skönt bad. Risken är väl att jag kommer somna i badkaret men det är sånt man får ta.

//M


Lovely

Har precis klivit upp ur sängen, vart lite sovmorgon men sen kom jag ju inte i säng förens kvart i 2 i morse. Vart en liten runda ute i går med barbro och jenny, kollade in san marino men fasnade sen på lilla där det var mer folk.

Solen lyser för fullt utomhus och man blir så glad och känner hur all ork kommer tillbaka i kroppen. Ska messa jenny strax och se om hon är vaken och redo för att bege sig till vingåker.

//M

SonyEricsson w595i

Var nere på Af för att lyssna på kronfågel och lämna in min ansökan till de lixom 40 pers till. Träffade werran så vi gjorde sällskap där medans vi lyssnade på vad de hade att berätta samt att de visade bilder från fabriken.

Sen hämtade jag jennys papper på kullbergskahuset sen vart det ner till åhlens och möta upp henne och barbro. Knallade upp till lindex och sen hem till barbro för att läsa igenom jennys personliga brev som hon ska skicka till IUC. 

Jag passade även på att beställa en ny mobil samt abonnemang från telia, så om ex antal dagar så kommer jag få min efterlängtade sony ericsson w595i som jag har tittat på ett bra tag.



Ska över till jenny om en stund sen blir det en liten sväng ut på krogen och kolla läget. I morrn blir det en lite road trip till vingåker för att kolla på lite skor.

//M

Helt underbart!

Solen lyser utanför fönstret vilket innebär att våren är här! Säkraste tecknet fick jag igår då jag hörde en massa hojar som åkte utanför, när man hör de ja då vet man att våren är här. Så himmlan underbart, jag hoppas verkligen det håller i sig nu.

Har precis fixat klart fisksoppan med min far som vi ska äta till middag i kväll. Ska vara på Af kl 13 men tills dess tror jag att jag ska slå ihjäl tiden med att surfa runt lite på internet.

//M

Solsken

Efter regn så kommer solsekn och det stämmer verkligen in ialla fall i dag. Var nere på stan och tog en fika med werran på hembagarens och då kom solen fram. Snackade lite skit och sen åkte vi iväg till smyckes affären för hon skulle handla lite smått och gott där.

Sen när jag kom hem så vart det till att fixa klart garderoben så nu är det hur bra ordning som helst på alla kläder. Efter det så vart det soffan där jag dog i några timmar innan det var dags att fixa mat. La mig sen i ett varmt och skönt bad, lyckades faktisk inte somna för en gång skull.

Nu är det teve tittaden som gäller sen blir det nog att krypa i säng tidigt i kväll. Hoppas på lika fint väder i morrn som det var i dag.




//M

Pissväder

Det är grått och små ruggit ute och på köpet så trillar det ner en massa vatten från himmlen. Gud vad kul det känns att kliva upp till denna skit. Men men ska iallafall åka upp till jysk med mamma nu för hon är så snäll och köper förvaringslådor år mig.

//M

Harley Davidson and the Marlboro Man

Var hemma hos barbro och tittade på film med henne och jenny i dag, det vart Harley davidson & the marlboro man samt förorts ungar. Båda filmerna var jätte bra och naturligtvis så vart det chips och cola till filmerna.

Vart en sväng upp til jysk med min morn för att handla förvarings lådor sen vart det willys.
När vi kom hem så fixade jag fruktsallad sen bänkade jag mig framför datorn och anmälde mig till örebros universitet, skrev ut min fars cv, skrev klart min telefonlista samt fixa iordning alla mina papper i min pärm.

I morrn bär det av upp till jysk för att köpa förvarings lådor till mig, testade med min mors i min garderob för att se om det skulle bli bra så nu ser det ut som ett kaos i rummet men kläder till höger och vänster. Sen ska jag fika med werran kl 12 på hembagarens och snacka lite skit.

Resten utav dagen kommer att gå åt till att städa och fixa på mitt rum.



//M

Äntligen

Nu så ligger bilderna uppladdade på facebook så alla kan beskåda de och jag ska krypa ner i sängen för några timmars sömn. Känner att mina stackars ögon är fyrkantiga för naturligtvis så glömde jag åter igen att använda glasögona, fy på mig!

//M

Åh vilken tid det tar!

Håller på och laddar upp alla bilder från i lördags på facebook men det tar ju en evighet men så vart det oxå 103 bilder.
Efter att alla bilde rär upplagda och taggade ska jag krypa ner i sängen och sussa för i morrn ska det ses på film hemma hos barbro.

Tidigare under kvällen så har jag tryckt i mig en massa  godis, titta på beck filmen på teve och pratat skit med folk på msn. Mamma och jag disskuerade om en eventuell utlandsresa i maj, jag hoppas för jag vill ha sol sol och åter sol. Men tiden får utvisa hur det blir med det.

//M

Glasögon

Jag känner av en smygande huvudvärk vilket jag helst skulle vilja slippa.
Det kanske dags att börja använda glasögona jag har lite oftare när jag sitter här framför datorn.
Kan ju inte påstå att jag är den mest effektiva på att använda de, kanske skulle börja ta och
dricka lite mer vatten istället för läsk.

Nä nu ska jag slöa  lite i soffan efter att ha varit duktig och gått en promenad i det finna vädret, hittat vägen
ner till tvättstugan med en överfull tvättkorg samt fixat en kalas middag.

//M


How do you do

I går vart det först middag hemma hos barbro vilket smakade helt underbart, fläskfile och potatisgratäng.
Sen efter middagen så drog vi igång med att dricka gorillor och lite andra alkohol haltiga drycker.
Vi vart en lite skara upp hos barbro som hade kalas kul, spelade en massa bra musik och snackade skit.

Drog ner till san marino men där var det inte mkt drag så det vart vidare till lilla krog där vi röjde lite pådansgolvet.
Efter att de hade stängt så vart det stomper och liter biljard spelande.
Vart inte så långvarig där utan när kl var halv 3 sa jag tack och hej för min del.
Hade sällskap utav kicki en bit på vägen upp till stan och självklart så skulle det ju regna så jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem.

I dag kommer jag då inte göra så mkt förutom att ligga i soffan.
Ska väl ta tag i och lägga in bilderna från igår då jag typ var den endå med kamera.


//M

Party party

Jag sitter framför datorn färdig fixad och klar, väntar bara på att kl ska bli halv6 så jag kan börja knata iväg hem till barbro. Där vankas det middag, det blir potatisgratäng och fläskfile vilket kommer smaka kalas gott.

Sen jävlar drar vi igång partyt med att dricka en massa gorillor och lite annat smått och gott. Och ifall vi skulle bli sugna på något att tugga på så finns det salta pinar samt chips och dipp.

Nä ska surfa lite till och hoppas på att klocka flyger fram för jag är banne mig ladda till max i kväll.

//M

Kläder

Var i norrköping i går hela dagen med jenny, barbro och krille. Hade jätte trevligt och lyckades komma hem med några fynd. Men att hitta ett rött brett bälte i norrköping var en omöjlighet men som tur var hittade jag ett hemma i stan.

Var helt jävla slut närt vi kom hem i går vid fyra tiden så efter maten vart det soffan för mig där jag slockande i 1½ timme. Emil ringde och tjatade över mig till honom för lite festande, drog med mig barbor oxå. Var inte så jätte livat hemma hos honom med det gjorde inte så mkt. Sen vart det ner på krogen, var inte mkt folk man kände där så när san marino stängde gick jag hem och sov.

Var i väg och handlade med barbro förut så nu har vi allt till middagen i kväll sen blir det till att dricka goda gorillor.

//M

God natt

Ska strax bädda ner mig i sängen med mp3 spelaren och lyssna på lite musik innan det är dags att nanna kudden så jag orkar upp i morrn.

Ska åka till norrpan i morrn, ska först möta upp jenny vid 9 tiden hos hennes frissa för hon skulle klippa sig sen bär det av. Usch jag hatar att gå upp tidigt på morgonen men det är väl lika bra att vänja sig tills man ska börja plugga.

//M

Full fart framåt!

Vart utgång i går och jag hade kalas kul.
I dag vart det till att stiga upp ur sängen halv tio och det var kämpigt kan jag säga, kom ju inte i säng förens kl tre.
Mötte upp jenny och barbro vid viadidakt för vi skulle prata med studievägledare och fixa lite grejor. Det gick kalas bra där inne, fixade lite papper och kom ut med stora leenden och hungriga magar.

Vart raka vägen ner till sultans för varma mackor för min del och så klart cola. Sen spran vi lite andra ärenden innan vi gick ner och pratade men en utav damerna som jobbar på håll i er nu;
IUC
där jenny och jag för hoppningsvis ska börja plugga i slutet utav augusti.

Jag hoppas verkligen båda utav oss kommer in för då jävlar kommer det pluggas så våra små hjärnceller kommer att få kramp anfall men jag längtar verkligen. Jag är så jävla pepp på det här även fast det ingår matte B, kemi och fysik som jag inte gillar speciellt mkt.

Sen vart det hem till barbro och blanda till gorillan som ska drickas på lördag,.. mmm smaskens. Efter det vart det hem till jenny och hämta ett papper som jag skulle lämna in åt henne och när jag kom hem förut så parkerade jag mig i soffan.

I morrn är det road trip till norrping men jenny, barbro och kanske kristian, det är shopping som står på schemat. Kvällen ser ut att bli lungt, laddar upp till lördagens bravader.

//M

Öl och skit snack

Sitter hemma hos barbro men henne, jenny, hanna och dessi och dricker o snackar lite skit. Ska strax bege oss ner till krogen för att ta en sväng och se vad det är för folk ute.

Åh vad jag börja ledsna på att alla hela tiden ska kommenter att jag inte dricker någon jävla alkohol, bara för att man kanske inte känner för att dricka jämt så är man inte nykterist. Jag kan inte dricka bara för drickandets skull, det måste smaka för att jag ska kunna dricka. Jag har den förmågan att jag kan festa nykter och ha lika kul som när jag dricker.

I morrn då jävlar har jenny och jag en liten lista som vi ska beta oss igenom men det fixar vi super kvinnor hur lätt som helst =P

//M

Mässa

Var på mässan med jenny och madde, träffade även werran och emelie där. Det var hur mkt folk som helst där inne på safiren och det fanns hen hel uppsjö med saker man kunde plugga till, men det var inte mkt jag fastnade vid. Ja om man inte räknar de snygga brandmännen som fanns där.

Men iallafall så hittade jag och jenny något som vi starkt funderar att börja plugga till men jag berättar med i morrn efter att ha varit på möte och kollat lite.

Ligger i soffan och slöar nu med lilly, hon ligger och snarkar den lilla sköningen. Ska väl ut på en liten promenix sen vid 18 tiden sen bär det av hem till barbro i kväll för några öl och lite skit snack.

//M

090311

I går så var jag hemma hos barbro och brainstormade med henne och jenny men vi vart inte så mkt klokare. Ialla fall inte på det vi skulle brainstorma men vi kom fram till att på fredag blir det road trip till norrköping och sen på lördag blir det mat hemma hos barbro innan det är dags att festa.

I dag är det mässa på safiren som gäller som jag, jenny och kanske madde ska på. Får se om man träffar werran och emelie där oxå. Jag hoppas jag hittar och kommer på vad jag vill göra med mitt liv där uppe på mässan.

Senare i dag så kommer lilly över som vi ska va hundvakt åt, kommer bli en hel del soffliggande då. Åh tror ni inte att ligger en massa jävla snö på taket sammt att det faller en massa skit från himmlen oxå. Jag är inte riktigt nöjd med vädret.

//M

Tisdag

Vaknade första gången vid 7 men tänkte hell no att jag går upp nu så jag somnade om och gick upp för 5 min se (9.35). Vädret är lite halv grått ute men så länge det inte är snö eller regn ute så är jag nöjd.

Ska bara vakna till lite i soffan innan jag ska fixa till mig och gå ner på stan och uträtta mina ärenden innan jag går hem till barbro och brainstormar med henne och jenny.

//M

God natt

Ska strax krypa ner i sängen och lyssna på lite musik innan jag blundar och hoppas på att somna på en gång..

I dag har jag fikat med min kusin, vart på tippen och sen bara slöat framför teven. I morrn ska jag ner på stan och fixa lite ärenden sen blir det hem till barbro och brainstorma lite med henne och jenny angående den 31 juli.

Funderar på att unna mig lite thai mat till lunch i morrn.

//M

Solen lyser och...

det ligger SNÖ på taket!!! Jag är inte rikigt nöjd, vill inte ha mer snö utan jag vill ha vår! Vår så man slipper bullta på sig tio kilo kläder för att inte frysa arslet utav sig, vår så man kan skippa vinter pjuxen och byta ut de mot gympadojjor eller högklackade pumps.

Ska det fortsätta så här med snön så tänker jag banne mig gå i ide. Men men kusin vita min kommer över halv tolv för en kaffe och lite skit snack.

//M

Tv dags

Väntar på att miami ink ska börja på teven, är ca en kvart kvar tills det börjar så tills dess så tänkte jag roa mig med att surfa lite på nätet.

Hoppas det trillar in ett efterlängtat mess till mig i veckan som kommer, börjar bli lite otålig på att vänta.

Annars så har veckan inte så mkt att bjuda på vad jag vet. Ska en tur till tippen i morrn, sen ska jag väl ta och roa mig med att städa huset resten utav veckan och så ska jag på mässa på onsdag. Hoppas på att jag kommer på vad jag vill göra med mitt liv eller åtminstinde får några idér på mässan.

//M

Lakris troll

Sofia kommer över för en stund sen och visade upp lilly som har blivit riktigt rund om magen så det kanske vankas valpar om ca 20 dagar. Jag hoppas det blir små lakris troll, det skulle va så skoj.

Annars så är det värsta skit vädret ute så jag tänkte låsa in mig i badrummet en stund och lägga mig i ett varmt bad. Ska drömma mig bort till varmar bräddgrader.

//M

090308

Att man kan vänja sig så fort vid någon ting det är lite lustigt. Hade svårt att somna i natt även fast jag var trött.

//M

Fredags kvällen

Efter att ha fixat till mig så trillade jag över till jenny och krille vid 7 tiden. Var bara att korka upp och börja dricka, sen kom rebecka och marcus och gjorde oss sällskap. Trillade över till emil efter en stund och festade lite med folket där innan det bar av med taxi ner till san marino.

Vart en redbull  vodka samt en shot där inne innan vi gick vidare till lilla då det inte var så många kända ansikten inne på san marino. Det var dock inte så många kända ansikten inne på lilla heller så när klockan var tio i 1 så drog vi till venezia för lite käk. Sen vart det hemgång med trevligt sällskap.

Vaknade tjugo i 12 och messade jenny om att vi alla skulle ta en fika nere på stan men det slutade med att marcus och jag gick ner till hembagarens och köpte med fika och tittade upp till jenny och krille. Efter fikat åkte grabbarna iväg till hävla mednas jenny och jag dog i soffan framför teven. 

Vi pallade oss dock iväg till olympus sen för pizza/grekisk sallad sen tittade vi upp till "mamma" och våldgästade henne en stund innan vid gick hem till våra respektive hem.

I kväll blir det att slöa i soffan och se om det finns nått bra på teven att titta på.

//M

090306

Vad har denna dagen att erbjuda då? Tror jag ska roa mig med att städa lite och sen kanske ta en sväng ner på stan. I kväll bär det kanske av hem till jenny för lite alkohol intag.

//M

090305

Var en sväng till bolaget i dag för att handla till mig och min far sen var jag tvungen att köpa cigg till honom oxå för de var ju såklar slut. Sen när jag kom hem och dumpat av det så skulle jag bege mig till jenny med då trillade det in ett mess från henne att hon mådde pyton så film tittande får bli en annan dag.

Istället tog jag tag och städade lite samt försökte komma på vad jag vill plugga till. Det sist nämnda har jag ännu inte klurat ut. Fixade middag sen och efter det så åkte mamma och jag upp till onoff för jag skulle köpa en vågtång men nix det hade de inte. Porvade inne på öb men inte där heller, men vi passade på att köpa lite hygienartiklar istället.

Tillsist provade vi elgiganten och där vart det jackpott så nu ligger vågtången hemma hos mig, en röd och fin ob nordica. Nä ska poppa lite popcorn och sen sätta mig ner och se om jag hittar nått skoj att plugga til.

//M

Onsdag

Vart så att min far åkt med mig till örebro i dag då jenny inte hade sovit något under natten. Det gick rikigt bra att hitta tid men tyvärr så kändes företaget ingen höjdare så tack men nej tack.

Så det få rbli plan b istället, att börja plugga. Ska över till jenny snart ska bara ladda ner några låtar til lhenne sen ska vi slå våra kloka huvuden ihop och se om vi hittar någon som vi vill plugga till.

Snart helg och vad händer då det blir som det alltid blir för den här damen, utgång så klar men denna gång tänker jag dock förtära alkohol.

//M

Road tripp

I morrn så är det road tripp för min och jennys del, hon ska vara min kartläsare åt mig då jag ska till örebro på anställningsintervju. Får se hur det går på intervjun om det blir jobb eller inte för min del.

Nä kasta ett öga på teven innan det är dags att bädda ner sig i sängen.

//M

Sköldinge

Åkte till min kusin i skäldinge i dag och hjälpte henne att måla lite, vart lite skit snack också. Sen var jag snäll och körde jonna och emil upp till elgiganten. De skulle hämta ut en ny mobil till emil sen så passade jonna och jag på att övertala honom mom att köpa en dammsugare.

Har nyss käkat middag, det vart köttfärssås och mackarone och det var super smarrigt. Resten utav daegn/kvällen ska jag bara slöa i soffan och ta det lungt.

//M

Fucking jävla skit!

Var och fikade med madde en stund i dag på sultans, pratade lite om allt mella himmel och jord. Kom in på ämnet plugga, berättade att jag funderade starkt på att plugga till bokbindare men det var bara att lägga ner hela den planen.

Varför, jo för dels så har de lagt ner den utbildningen här i stan (finns dock i sthlm) sen så finns det inte en chans alls att få jobb på grafiska sen då de kanske är tvugna att varsla folk. Så då är man tillbaka på runta 1, att komma på vad man vill jobba med eller plugga till.

Iallfall så åkte jag och mina föräldrar till roger i norrköping för att tatuera oss. Morsan tyckte det gjorde svin ont att göra hjärtana på handleden men nu sitter de där. Själv tycket jag inte det gjorde så jätte ont. Kanske blir en tripp dit snart igen då jag har ett nytt projekt på G, ska bara se hur det utvecklar sig först.

Vart middag på max se viket inte var helt fel och sen när vi skulle åka hem så öppnade sig hela himmlen och en jävla massa snö föll ner och då menar jag jävligt mkt. Åkte väl i mellan 70-80 km/h hem för att det snöade så mkt.

//M

090302

Vad har denna dag att erbjuda då, jo det ska jag tala om för er. Först så ska jag och min mor ta en tripp upp till willys för lite storhandling och när det är avklarat så är det dags för lunch.

Sen ska jag väl slöa lite framför datorn innan hela familjen åker till norrköping då jag ska fylal i min ena tatuering samt att min mor ska tatuera sig. Efter det så blir det hamburgare på max, så gott det ska bli.

Sen var den dagen slut elelr ja lite teve tittande blir det innan man går och nannar kudden.

//M

Statt

Det vart inget vingåker igår men det gjorde mig inget utan istälet så vart det upp en sväng till jenny. Sen drog hon och jag hem till jessica som satt och festade med lite IUC:are. Drog iväg vid elva och hämtade upp krille och marcus och drog iväg till statt.

Var inte så mkt folk när vi kom dit så jag och jenny drog iväg en sväng ner till stan och kollade krogarna där medans grabbarna fasnade vid spel borden. Det var inte mkt drag på krogarna så vi tog mc driven och käkade cheesburgare inna vi drog tillbaka till statt. Döm om våran förvåning vilken jävla kö det var utanför och hur mkt folk det var som hade kommit medans vi hade varit borta.

När satt stängde vart det mc driven igen, sen bort till stompers som hae årsfest. Var dock inte så lång variga där utan åkte hem vid tre och kröp ner i sängen. Hade dock lite svårt att somna tackvare alla cola jag hade pimplat i mig under kvällen.

I dag blir en slappar dag, funderar på chips och dipp men jag vet inte rikigt. Kanske dipp och morötter, det är ju lite nyttigare än det första allternativet.

//M