Helvetes jävla skit!

Dagen började ju allt annat än bra, det var ju tänkt att jenny och jag skulle åka ut till werran men det var bara till att glömma. Bil helvetet vägrade starta så skickade mess till werran att vi inte kunde komma sen plinga jag till jenny och vi bestämde oss för att knalla över till barbro och våldgästa henne.

Vi hade tänkt att vi skulle skicka in våra papper till IUC i dag men det gick ju oxå åt skogen då jag hade glömt själva ansökningspappret hemma och jenny i sin tur hade glömt betygen. Snacka om att vi är smartast i stan eller inte. Vart en sväng ner till stan sen, passade på att köpa en ny eyeliner på åhlens sen bar det av hem till jenny.

Skulle försöka hjälpa henne med hemsidan som hon  har i uppgift att göra men det vart till att ringa över TT då ingen utav oss fick det att fungera. Var tvungen till att dra sen då pappa kom och hämtade mig för han skulle ner till bolaget och han ville inte stänga av bilen som han hade lyckats fått i gång.

Ska se om bilen är vänlig nog att starta i morrn så jag hinner tvätta av den innan det är dags att ta tag i allt annat. Nu ska jag ialla fall bädda ner mig i soffan och börja läsa svensk mafia som jag har lånat utav barbro.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0