Pist off!

Vart så jävla trött och förbannad på en kommentar jag fick på facebook. Hade tagit ett test för skoj skull ; vilken sorts kvinna är du.
Resultatet jag fick var att ; du är perfekt för alla män.

Det var ju lite kul men jag tar det inte på så stort allvar men så fick jag en dum jävla kommentar utav en kille som löd så här:
få killar som vill ha en tjej som jämt är på fester /party eller ute på krogen onsdag.fredag.lördag ..

Visst oftast är jag ute och festar de 3 dagarna men för det första; jag är arbetslös så det finns inget jobb som blir lidande, för det andra så dricker jag nästan aldrig alkohol. Det kanske händer 1 gång utav 10 då jag är ute. För det tredje man träffar mkt nytt folk när man är ute och "festar" vilket är en utav de största anledningarna till att jag går ut. Det är inte för att jag ska dricka mig dyngrak eller ha en orsak att dricka alkohol. Jag är faktisk en sånn person som kan festa spiknykter och ha hur kul som helst.

När jag har jobb eller pluggar går jag inte ut i samma utsträckning lika så om jag är tillsammans med något. Man kan ju börja fundera på om du är avundsjuk på att jag är ute och festar så mkt och inte du. Det är mitt liv och jag sköter det så som jag vill.

//M

Ditt ord
Postat av: Jenny

Såg den kommentaren oxå! Vilken nöt till karl! Jisses!

2009-03-19 @ 23:12:28
URL: http://nilssonjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0