Kors och tvärs

Ja det är på ett ungefär så min dag har sätt ut. Jag har farit kors och tvärs mellan olika ställen. Började med en sväng ner på stan med min sjukling så han kunde hämta ut det han hade beställt från bolaget.
 
Det var någon öl samt två olika mjöd sorter eller ja den ena mjöden beställde jag. Sen hämtade vi ut snus så i helgen kommer ugnen bli ockuperad för snustillverkning. Köpte lunch på subway som vi tog med oss hem.
 
Tryckte i mig lunchen, ringde och bokade frisör tid så på onsdag blir det att klippa håret. Får se ifall jag gör något drastiskt eller bara toppar det.
 
När det var fixat drog jag till norrköping där det var lite shopping. Fick med mig ett par jeans, träningsbyxor och underkläder. Bild kommer i morrn på sakerna. Gick till roger sen för att han skulle få plåga mig lite ;) Fyllde i tatueringen på armen samt byggde ut den lite med en till svala och en fjäril.
 
Öm och nöjd åkte jag hem lagom i rusningstid, hämtade ut ett paket nere på stan som innehöll färgbomberna som jag beställt till mitt hår.
 
Lagade middag och drog sen ut till sköldinge och firade svärfar som fyllde år. Hela familjen minus min sjuka sambo var sammalde. Drack kaffe, käkade vofflor (inte jag) och snackade skit.
 
Åkte hem och parkerade arslet i soffan, så tänker jag inte göra något mer än att glo på teve samt ta hand om min sjukling.
/M
 
I fyll och utbyggd, kommer bättre bild sen

Ditt ord
Postat av: Nathalie

Vad fin tatueringen är =)

2013-03-26 @ 00:11:44
URL: http://thefiftiesrockabilly.blogg.se
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Vilken fin tatuering! :)

2013-03-26 @ 04:49:23
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Malin

snyggt! jag är också bra sugen på att gadda mig nu :) kul att du hittade lite nya ting :D jag vill ha de där kamouflerade träningsbyxorna som finns på Gina ^^ men vill inte lägga mitt presentkort på det :P hellre lite nya kläder till sommaren sen :)

2013-03-26 @ 07:19:26
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Riikka

Snygg! Min tatuering blir old school. Det blir svalor, blommor, en diamant för min dotter och sen hennes namn i en banderoll. Jag är säker på att jag kommer bli så nöjd!

2013-03-26 @ 08:07:59
URL: http://riikkarabblar.se
Postat av: nickolina

va fint de blev! :) taaack så jätte mycket finig!

2013-03-26 @ 17:15:57
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Postat av: Louise

Ååh, så fin den är! :)

2013-03-28 @ 15:43:39
URL: http://louiisea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0