Fin lördag med shopping och restaurangbesök

Det vart en heldag i linköping/norrköping för våran del. Vi började på biltema dock fick vi inte mer oss alls som stod på listan då vissa saker var slut och andra hade utgått ur sortementen.
 
I norrköping hittade jag allt som jag hade skrivit upp på min lista plus lite till. Lägger upp bilder på sakerna jag köpte i morrn.
 
Somnade på vägen hem, var sådan kvav luft ute så man var super seg. Väl hemma så lämnade vi av alla shoppingpåsar sen åkte vi iväg och tvättade bilen. Den hade blivit kletig med sav igen så vi spolade av den värsta.
 
Fortsatt sen ut till sköldinge för att lämna av sakerna till svärfar som vi hade köpt. Passade på att ta en fika på verandan. Åkte sen hem och fixade till oss för att sen möta upp våra fina grannar nere på olympos för en god middag.
 
Maten smakade bra och mätta som bara den vart vi. Åkte sen hem, hämtade lite öl/cider och gick hem till grannarna. Satt på deras balkong och snackade lite skit och njöt utav vädret.
 
Kom hem för en liten stund sen, känner hur ögonlocken börjar bli tunga så det blir snart sängen så man orkar med morgondagen.
/M

Ditt ord
Postat av: Maria

Allt är super :D själv? :)

2012-07-08 @ 00:42:54
URL: http://mariaw.blogg.se
Postat av: malin

åh vad kul att du hittade det mesta du skulle ha :) oftast hittar man ju inget då men när man inte ska något finns ALLT! hahaha :D Sjuuuukt mkt folk i västerås men det var kul, sliiiten! :P håller för övrigt med dig om "dust it"! kör med den när jag ska göra mig lite extra fin :D

2012-07-08 @ 10:22:24
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0