Jävla bambi att hålla på o ge mig en tjärtattack

Åh vilken seg morgon det har varit men jag vart lite piggare efter att ha varit runt hos mina fina damer i dag. Påvägen hem höll jag på att få en mindre hjärtattack när bambi fick för sig att hoppa upp och springa över vägen en sisodär 5 meter framför bilen.
 
Var jag inte vaken innan så vart jag det garanterat då. Fan vet de inte att gräset inte är grönare på andra sidan?!  Bambisarna är jätte fina men på håll och inte i trafiken!
 
Väl inne i stan svängde jag förbi pysselaffären där jag handelade lite smått och gott till ett kort jag ska göra framöver. Åkte till ica då jag behövde lite saker till middagen, det följde även med en godispåse hem ^^
 
Har fått lunch i magen och nu ska jag läsa lite bloggar sen ska den nya blomman planteras. Efter det ska disken fixas, jag ska passera duschen, fixa middag och när allt det är gjort så bär det ut till sköldinge.
 
Ska hem till min kusin då vi ska fika och snacka lite skit :) Hur ser eran dag ut?
/M

Ditt ord
Postat av: malin

haha ja dom är fina men inte i trafiken :P huua man skiter halvt ner sig när dom dyker upp. värre med älgen :O huuua! intervjun gick bra, nu är det bara att vänta :D iiih! min dag blir allmänt lugn nu bara :D

2012-07-12 @ 12:45:25
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Vad är dte för ny blomma du införskaffat? Kul & fint med växter.

2012-07-12 @ 12:49:37
URL: http://trueborn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0