Inte rikigt som man tänkt sig

Vart en intressan dag/kväll i går, tänker dock inte berätta vad som hände. Det räcker med att de som var med i går vet vad som händ. Men det jag kan säga är att; som man bäddar får man ligga. Det är mycket drama i den här stan, nästan så man skulle kunna göra en såpa utav det.

I dag var jag på stan med emelie och tt, skulle köpa mig en ny kamera men tror ni inte den var slut såld den jag skulle ha. Det är så typiskt men det skulle komma in i morrn, så i morrn får jag ta och köpa den. Jag ska bara se när fan jag ska få tid för det.

Har ett väldigt tight schema i morrn, ska först på bröllop, sen åka i väg till hälleforsnäs för att kolla in lager 157, sen sak jag på bröllops motagning och efter det fira weronica som fyller 21 i morrn, grattis gumman! Ska se om man kan ta och klämma in och köpa kammeran innan jag ska på motagningen.

Men var som sagt på stan i dag, vart en fika på sultans city sen efter det vart det en tripp till frissan för att köpa saltpulver till håret så det ska få mer volym. Efter det gick vi till försäkingskassan, sen åhlens sen avslutade vi det hela med en mjukglass. Provade saltpulvret och det funkar, fick jätte bra volym på mitt annars så livlösa hår.

Ska ner till san marino sen en sväng och kolla läget, kommer dock inte vara ute så länge efter som jag måste gå upp tio i 8 i morrn för at hinna fixa till mig för bröllopet som är halv 10.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0