Bättre sent en aldrig

Valborg: Min valborg spenderades med goa vänner. Först så gick madde, jag, chrille o kim ner till olympos och åt en jätte god middag. När vi var mätta och belåtna gick vi ner en sväng på krogen. Inne på lilla så träffade vi jocke så vi slog oss ner där och snackade bort några timmar. Tog ett varv sen och kollade de andra krogarna och träffade lite folk man kände. Var hemma efter två tiden och då vart det bumms i sängen.

Lördagen: då åkte vi till norrköping först han vi med lite shopping och sen kollade vi på första maj täget med hojar och bilar. Åkte hem en stund för att äta mat och vila ögonen. Sen vid halv åtta tiden bar det av till norrköping igen för MoM. Dock vart vi inte kvar så länge d polisen kom och började spärra av vägen. Vart tidigt i säng för en gång skull.

Söndag: Min mor fyllde år så vi firade henne och farmor kom över. Resten utav dagen spenderades i soffan med en jätte bra deckare som jag håller på att läsa.

Måndag: Kort dag på jobbet, jobbade bara fram till lunch. Sen vart det hem så farsan kunde ta bilen och jag fixade till lite lunch till mig själv innan jag slängde mig över min bok. Åkte iväg och tränade med franken på kvällen. När jag kom hem efter det så vart det dator/teve innan det var dags för sängen.

/M

Ditt ord
Postat av: Elina aka pinkflesh

SV; Tack för tipset! Hittar dock inte att man kan beställa från hemsidan? ;S

2010-05-07 @ 11:54:03
URL: http://prettypinkflesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0