Orkeslös

Dagen har gått fruktansvärt fort på jobbet, först var det morgon fika och helt plötsligt så vart det eftermiddags fika och 2 timmar kvar till hemgång. Vi hade mest lagningar och undersökningar i dag hos min tandläkare men jag klagar inte. En utav hygenisterna bjöd på en jätte smarrig tårta i dag till morgon fikat och sen slank det ner lite glass till lunch o eftermiddags fikat...bye bye beach 2010

På vägen hem från jobbet så hade jag planer på att tvätta bilen men orken var som bortblåst när jag kom hem och jag förstår inte riktigt varför. Jag kände bara att nä men så skitig är inte bilen så den klarar sig till helgen. Hade äebn planer på att bränna en ny skiva att lyssna på då det var ett hack i den förra jag brännde men nej orken finns inte det till det heller.

Visst nu kommer säker många tycka att fy fan vad lat hon är och visst tyck det då. Men så är det faktiskt inte utan jag känner mig orkeslös och likgiltig till allt och jag vill inte känna så. Dock så är jag rätt så uppåt och energisk på jobbet och det är väl tur det.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0