Glasskärvor och småsten

I går var det söndag och sovmorgon på schema i vanlig ordning. Efter att vi vaknat till åkte vi ut till sköldinge, svänge förbi john innan vi åkte till kims föräldrar. Fikade och snackade lite skit innan vi hjälpte hans mor att röja lite i trädgården. Plockade bort glasskärvor vid växthuste då det hade gått åt några glasrutor under vintern.

Sen så krattade vi gången samt kastade tillbaka all småsten på grusgången som hade hamnat på gräsmattan under vintern. Fixade middag där ute oxå, klyftpotatis, fläskfilé med bea sås.

På vägen hem sen så vart det en sväng in på willys för storhandling samt en tur in på ica maxi för lite små saker. Jag bäddade rent sängen när vi kom hem och kim fixade matlådor som vi skulle ha idag.

Denna dagen har bestått utav jobb här i stan och det har gått bra, lite snurrig i huvudet då jag ännu inte hittar vart allt står någon stanns. Tog en promenad till pressbyrån påvägen hem och vilken värme det var ute, så himmla skönt.

Nu är maten i magen och balkongdörren står på vid gavel så det kommer in frisk och härlig luft. Slöar i soffan och väntar på att tvätten ska bli klar, vad resten utav kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0