Norrköping och bonneville

Efter att jag slutade jobbet och hade sulat om till sommardäck på pärlan så drog madde, charlie och jag till norrköping. Mötte upp victor utanför tatueraren då madde och jag skulle kolla lite prisuppgifter.

När det var klart drog vi och fika samt gjorde stan. Hittade en ny bikini och 2 toppar som fick följa med hem, lägger upp bilder på sakerna sen. När jag kom hem på kvällen så fixade kim och jag middag sen tittade vi på filmen grown ups. Så himla rolig film som vi satt och skrattade åt hela tiden, den rekomenderar jag er verkligen att se.

I dag åkte jag till tippen men vände för det var såååååån jävla lång kö så jag kastade flaskorna samt kartonerne vid coop istället. Åkte hem och käkade frukost sen drog kim och jag ut till sköldinge. Kollade igenom min bil och jag måste byta drivdamaskern fram.

Åkte till bil och fritid med de hade inga hemma men vi beställde så på tisdag kommer de och då blir det till att fixa bilen. Efter som vi inte kunde fixa något på min bil så tog vi en tur och luftade bonnevillen, king of the road kan man ju verkligen säga att vi var när vi glen runt i den.

När vi hade paarkerat den sen så drog vi hem till stan, handlade lite små saker på willys och sen vart det mat. Kebabtallrik från pizzeria norr, det är inte fy skam. Har duscha och plockat lite i lägenheten nu och om 1½-2 timmar så kommer det över lite folk. Skall dricka lite, snacka skit och sen blir det en sväng till statt.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0