En dag i huvudvärkens tecken

Var en rätt så soft dag på jobbet i dag då jag bara jobbade fram till lunch. Och som om inte det räckte så hade vi möte mellan kl 8-10 och sen hade vi vara 2 patienter innan jag slutade.

Gick ner på stan och mötte upp madde så vi tog en liten runda och kollade lite affärer. Vart lunch inne på fiket på kvarnen, kräftskärts sallad. Vart även en mjukglass på mc donalds sen innan vi gick hem.

Åkte upp till jysk sen och hämtade hem vårat balkongbord som hade kommit så snart så har vi förmodligen en färdigmöblerad balkong.

Fixade middag så den nästan var klar när hjärtat kom hem sen vart det soffan för min del då min huvudvärk som jag har haft hela dagen inte ville ge med sig. Kim åkte ut till sköldinge och jag passade på att vila en liten stund för att se ifall huvudvärken skulle ge med sig men icke då.

Hoppade in i duschen och tog tag i disken sen och nu sitter jag här och slöar. Ska väl stoppai mig några alvedon om en stund och sen krypa ner i sängen och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk i morrn.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0