Bus, grillning och glidit jänkare

I går åkte vi ut till sköldinge med hundarna. Jag och hundarna parkerade oss på svärföraldrarnas gräsmatta och njöt utav solen och hjärtat var så snäll och tvättade av min bil nere hos sin bror.

Sen vid 17 tiden när alla var klara med sitt så tände vi eld på grillen och fixade lite käk. Satt ute och åt middagen och njöt i solen. Efter det så städade vi och dammsög våra bilar samt busade lite med hundarna.

Åkte hem till stan vid 20 tiden och lämnade av zelma och lily hos sophia. Det var 2 glada men väldigt trötta hundar hon fick hem. När vi kom hem så parkerade vi oss i soffan och kollade på stålmannen innan vi gick och la oss.

I dag vart det en tur ut till sköldinge igen för att rasta bonnevillen som vi inte han med igår. Kim passade även på att dammsuga ur sin ford när vi var där ute.

Tog bonnevillen in till stan då vi skulle hem till mina föräldrar och fira mamma i förskott. Hon fick en lite zinkbalja och nagelack ut av oss som hon vart jätte glad över. Vart fika på uteplatsen och sen fick de beskåda våran bil som tog upp halva gästparkeringen.

Efter fikat åte vi ut till sköldinge och bytte bil för att sen åka till willys. Väl hemma började vi med maten som i dag bestod utav bakpotatis med baconröra. Medans potatisen stod i ungen så började jag städa och plocka lite i lägenheten och det tänker jag fortsätta med så fort maten har sjunkit ner lite i magen.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0