Sunday work

Morrn morrn, har sovit kanon bra i natt men det kan ju ha att göra tack vara öronpropparna. En utav grannarna på gården hade fest på balkongen i går så för att inte riskera nattsömnen åkte pluggarna i öronen.
 
Har inte hört ett smack vare sig från grannarna eller sambon som med all sannorlikhet har snarkat. Det är ju nästan så man kanske borde sova med propparna lite oftare.
 
I dag vankast det ett 9 timmars pass på jobbet, det kommer bli teve tittande större delen av dagen :/ Ingen direkt höjdare när det är så fint väder ute men men bara att gilla läget.
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

okej vad synd, är själv ute efter sådant fast svart eller mörkbrun :) jaa snacka om otur man har hela tiden men men.. det var inget allvarligare ännu! dock ska man ju se allvarligt på detta med när det berör andning och bröst/hjärtparti :/ får hjärtklappning av minsta lilla. fast jag vill inte vara helt still så lugna promenader blir det men klär mig därefter :) går i takt med sniglarna ;) vad tar ni för bil upp i år förresten? de va tobbe som undra ifall ni glider upp i pontiacen :D

2013-07-21 @ 15:13:52
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

jo det förstår jag :) skulle ni bo på samma ställe fast annat hotell eller hur var det? :)

2013-07-21 @ 21:05:08
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.
Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

2013-07-26 @ 00:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0