Kaos

Har varit lite smått kaos i dag då vi inte kom åt varken journaler eller röntgenbilder i datorn då någon jävel hade lyckats kapa en fiberlina mellan katrineholm och flen. Så vi fick köra old school i dag och skriva ner allt på papperslappar. Vi kunde ta röntgenbilder men vi kunde inte scana in de i datorn i flen utan vår klinikchef åkte till malmköping sen efter lunch och scanade in alla bilderna så de åtminstonde inte skulle gå förlorade.

Tack vare datahaveriet så kunde vi inte heller ge ut nya tider då vi inte kom åt våra tidböcker samt att vi inte kunde ta betalt så det lär bli en hel del pappersarbete under veckan. Och högen med anteckningar från dagens alla patieneter är inte så stor men man ska försöka hitta tiden till att hinna skriva in allt.

Men men vi överlevde dagen och för hoppningsvis skulle de ha åtgärdat problemet redan ikväll vi sju tiden så man kan ju hålla tummarna för att allt funkar som det ska i morrn.

Resten utav kvällen ska jag bara ta det lugnt och slöa i soffan för det är helt slut i huvudet på mig tack vare kaoset i dag.

/M


                                               

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0