Planer för veckan som kommer

I morrn eller i dag hur man nu väljer att se på det så ska jag till frissan och fixa håret. Har fått en hemsk utväxt på lite mindre än 2 månader. Måndagen till ära blir det även fika med henke, 3:e gången gillt vi bestämmer fika tid nu.

Om tid och ork finnes skall jag ner till länsförsäkring och disskutera försäkring på vårat lilla renoveringsprojekt. Sen skall det även fixas lite färg på v70.

Tisdag kommer spenderas på marieberg, biltema och bauhaus. ABS-sensorer skall förskaffas som man kan göra sig av med silverpärlan sen.

Kvällen kommer avrundas med ett fikabesök hos våra kära grannar och fira våran gudson i efterskott som fyllde 1 år den 31 juli.

Onsdagen är det inget direkt inplanerat förutom att jag ska på helkroppsmassage. Det ska bli så skön så att bara ligga i 1 timme och bli ompysslad.

Torsdagen var tänkt att vi skulle kolla in vad det är för prylar jag har på vinden hos mina föräldrar men det strycker vi. Istället packar vi bilen och åker tidigt iväg till veteranmarknaden i rättvik då det är classic car weeken på G.

Fredag är det rättvik som gäller och sen bär det av hem och helgen där ser ut att vara lugn. Inget inplanerat som vi vet om ialla fall.

Oj det känns som om den här semesterveckan kommer att gå ruskigt snabbt.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0