Up and down

I går kväll gick jag över till bästa grannen för lite skit snack, vi pratade väl bort en sisodär 2 timmar. Under tiden medans jag var hemma hos henne så satt hennes karl hemma hos min och spelade xbox spel.

I dag har det varit lugnt på jobbet, det har rullat på i ett behaglit tempo. Fick reda på i dag att mitt vik tyvärr inte kommer att förlängast utan jag har jobb till sista december sen är det slut. Tråkigt tråkigt men vad ska man göra, bara att ta nya ta och spana efter jobb.

Efter middagen i dag åkte jag och mamma ut till sköldinge så hon skulle få kolla vad det är för saker min svärmor sitter och pysslar med ner i sin lokal. Det slutade med att mamma köpt med sig en väska samt en tavla där ifrån.

I morrn är det fredag och då ska jag åka till norrköping med mamma, blir en riktigt mor och dotter dag. Vi ska strosa på stan, se ifall vi hittar några fynd och så sak vi självklart äta de goda salladerna som går att köpa i ena gallerian.

Åh vad jag lägtar tills i morrn, känner att jag verkligen behöver de nu när jag fick reda på det här med jobbet. Och längtar även tills på lördag då det blir till att piffa tills sig ochgå ut med mina fina tjejer.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0