Varit tyst här ett tag nu

Har inte skrivit något här på över 1 veckan men det har berott på att jag har varit redigt sjuk. Har åkt på magsjuka/influensa som verkligen har däckat mig.

Jag har hunnit med två svängar till akuten, första gången för att jag hade sådana hemska kramper i magen. Det berode på yogurten, läkaren berättade att kroppen inte kunde ta hand om mjölkprodukter när man har magsjuka.

Andra besöket uppe på akuten var för att jag var så uttorkad då jag inte fick behålla något utan allt rann rakt igenom mig. Fick ta en massa blodprover och sen satte de in dropp vilket fick mig att må bättre.

Det börjar sakta vända nu men jag är fortfarande hemma och sjukskriven den här veckan ut då jag ännu inte får behålla maten ordentligt.

Det ska ialla fall bli otroligt skönt när jag kan börja jobba samt äta som folk igen. Har tappat ca 5kg sen jag vart sjuk och visst är det väl roligt att gå ner några kilo men inte på det här sättet. Nä du då äter jag hellre mindre portioner och sliter på gymmet i stället, mkt sundare för kroppen.

Och ett stort tack till min underbara sambo som har stått ut med mig medans jag har varit sjuk samt tack till mina föräldrar.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0