Skönt att vara tillbaka

Sovit oroligt inatt och drömt en massa konstiga drömmar. Hörde inte när hjärtats mobil alarm ringde i morse, sen när mitt larm ringde fem i sju så uppfatfade jag inte först att det var min mobil. Låg och funderade på varför inte hjärtat stängde av larmet innan jag insåg att det var ju mitt larm som ringde. Brukar ställa ett larm fem i sju de dagarna jag inte jobbar så att hjärtat inte ska försova sig.

Själv gick jag upp vid halv tio sen, kastade i mig lite lunch nere på stan innan jag åkte iväg till jobbet sen. Jobbade nämligen extra i dag vilket ger lite extra i plånboken. Speciellt nu när jag har varit hemma och sjuk i 2 veckor.

Det var faktisk riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet och få träffa allt folk. Fick reda på att i morrn då jag jobbar så ska vi inte ha någon friskvård som vi normalt sätt annars har på tisdagar. Utan i morrn ska vi hem till ena kollegan och äta smörgåstårta då hon fyllde jämt för ca 2 veckor sen. Det säger man ju inte nej till :P

Nu ska jag ialla fall bädda ner mig i soffan men en varm filt för det börjar bli ruggit nu tycker jag. Ska kolla på de nya avsnitten av 2½ men med ashton kutcher ikväll och se ifall de är bra.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0