Mjuka sköna fötter

Mina fötter blir jätte torra och fnasiga så här under vinter halvåret så jag tänkte tipsa om vad jag brukar göra för att de ska bli lena och mjuka.

Först så brukar jag fila de innan jag tar en en dusch sen brukar jag låta de luft torka och sen fila de lite till. Jag använder en fotskrapa och skrapar med den mjuka sidan.

Sen tar jag och klipper och eventuellt filar naglarna, tänk på att klippa naglarna rakt av så minskar man risken att få nageltrång. Vill man känna sig extra fräsch kan man måla tånaglarna i någon fin färg.

Sen brukar jag smörja in fötterna med antingen någon fet hudkräm eller oliv olja. Sen brukar jag sätta plastpåsar på fötterna och över det ett par strumpor. De får sen sitta på fötterna i några timmar så krämen/olja verkligen tränger in i huden.

Efter några timmar är det bara att ta av strumporna samt plastpåsarna och torka av eventuella rester utav hudkräm/olja och vóla så har du mjuka sköna fötter.

/M


Ditt ord
Postat av: Madde

Va bra tips de där med plastpåsar åh strumpor,de ska ja testa nån dag att göra.. Får oxå väldigt torra fötter så här års.. :)

2010-12-09 @ 23:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0