Hemma från laxå

I går åkte vi till laxå, först vart det ett stopp i örebro. Där mötte vi upp anje, andreas, elias och andreas kusiner. Vi käkade lunch och sen så bowlade vi. Efter det åkte vi till marieberg för lite shopping, hittade en jätte snygg rockabilly klänning på rea som fick följa med hem. Hittade också lite andra saker som fick följa med hem.

När vi var klara med shoppingen så åkte vi hem till anje, andreas och elias. Där vart det soffhäng sen försvann karlarna ner i biorummet för att fixa med något spel. Kalle kom förbi sen efter att han hade slutat jobbet. Vart lite skit snack, spotyfiesurfande och intag av lite alkoholhaltiga drycker.

Vi kom väl inte i sänge förens vid 1 tiden. Sov som en gris även fast elias tydligen hade gnällt lite innan han motvilligt hade somnat.

I dag vart det först frukos hos anje och andreas sen vid lunchtid åkte vi hem, gjorde först ett stopp på BK för hamburgare. Nu är vi hemma och sitter i soffan och bara tar det lugnt, ska dricka lite tee sen ska jag försöka spela Battlefield bad company 2 och se ifall det kanske går lite bättre denna gång.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0