En trevlig helg börjar lida mot sitt slut

I fredagskväll tittade natha, sofie och hannah över, vi drack lite och snackade skit. Sen vid elva tiden gick vi ner på krogen, mötte upp ackerman utanför san marino. Hängde där inne en bra stund och träffade lite folk, snackade skit och roade oss. Sen gick vi iväg till lilla men det var som att komma in på ett dagis så vi drog till riva istället. Hängde på nedervåninge och hade det trevligt. Jag slängde in handuken och gick hem vid halv 2 och väl hemma innanför dörren mötes jag av 3 karlar som var runda under fötterna. Hjärtat hade varit på julbord med jobbet sen hade han och två utav hans jobbarkompisar gått hem till oss för att mellan landa lite innan krogen men det kom inte så mkt längre sen. Vi kom inte säng förens vid 3 snåret då alla hade gett upp och gått hem och min sötnos var riktigt rund under fötterna.

Ett hej tycker jag endå man kan försöka klämma ur sig, det gick ju så bra till de andra.


Lördagen
vart det lång sovmorgon och någon var ordentligt bakis och jämrade sig lite. Efter lite mellan landning i soffan så åkte vi iväg och köpte en gran och sen vart det kebabtallrik till lunch. Eftermiddagen vart det soffhäng, tvättade en maskin tvätt och sen gjorde fixade vi till oss och åkte ner till bowlinghallen. Vi körde discobowling med madde, chrille, malin och dansken. Hade skit roligt även fast det inte gick så jätte bra för oss ibland att få ner kloten. När vi hade spelat klart käkade vi hamburgare sen åkte malin och dansken hem. Vi åkte hem och parkerade bilen sen gick vi över till madde och chrille när de kom hem efter att ha hemmtat charlie. Kollade på teve, slöade och snackade skit innan vi gick hem vid tolv tiden.


I dag söndag så åkte vi ner till norrköping, media market där vi mötte upp madde och chrille. Kollade runt lite där innan vi sen begav oss till ingelsta shoppingcenter. Jag var på jakt efter ett par nya vinterskor då sulan på mina stövlar börjar släppa. Efter mkt om och men så hittade jag ett par kängor/stövlar inne på sko punkten som fick följa med hem. Madde och jag kollade igenom lite affärer och när vi var klara så drog vi till max sen för lite lunch. Väl hemma sen så har vi mest bara slappt, kört en till maskin tvätt och så har vi klätt våran fina gran så nu lyser den så fint. Snart är det dags att krypa ner i sängen då det är en ny jobbvecka i morrn men bara en kort sådann för på tisdagkväll börjar min jul ledighet. /M





Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0