Jävlar vad ont det gör

I går på jobbet så kunde jag knapp sitta rätt upp på stolen då jag hade sådan hemsk mensvärk och spyfärdig var jag också imellan åt.  Är glad att jag bara jobbade fram till lunch, hade nog inte pallat att jobba en hel dag men sådann smärta.

Vä hemma fixade jag till mig lite snabbt och sen fikade jag med henke på sultans. Det var trevlig, var ett tag sen vi sågs sen sist så vi hade en hel del att prata om. Efter fikat åkte jag hem till mor då hon ville låna mig och min bil för lite jobb. Körde upp henne till jysk där hon köpt ett skrivbord som jag sen körde hem, tungt som fan var det att bära ut till bilen och ingen hjälp av personalen där upp fick man.

Pappa hjälpte oss ialla fall att bära ut det från bilen och in i huset sen. Passade på att titta på hur mitt gammla sovrum såg efter att de hade målat om det. Kommer bli skit snyggt när det blir klart sen, mamma ska ha det som syrum.

Hämtade kim efter jobbet och så åkte vi till willys och handlade lite sen vart det hem och vila i soffan då vi var sjukt trött båda två. Kim var tröttast då han hade jobbat över kvällen innan och inte kommit hem förens vid midnatt.

Vart en sen middag och sen tittade vi på två filmer som visades på 3:an innan det vart sängen i rätt så skaplig tid för våran del.

I dag har vi hjäpt johan och linda att flytta ut till deras hus i forssjö, det tog inte så fruktansvärt lång tid. Vi började runt 11 tiden och var klara med flytten utav alla möbler kl 15. Tror det kommer att bli jätte fint där ute sen när de har fått allt på sin plats.

Väl hemma i stan hämtade vi kims bil på jobbet, tog en tur in på ica maxi då jag var sugen på choklad. Sen vart det hem, duscha och sen vila en stund i soffan. Nu nördar vi lite dator/tevespel innan vi ska fixa till oss och åka bort till ida som har inflyttningsfest.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0