Helgen som har varit

I fredag så var jag och kim nere en sväng på stan, fikade samt fixade lite saker. Vid 15 tiden åkte vi iväg med viking line bussen upp till Sthlm för att gå ombord på amorella som skulle ta oss på en 24 timmars kryssning.

Hytten var en lyxhytt, inte den allra värsta de hade utan snäppet under och den dög väldigt bra åt oss. Det var en skön säng med hårdmadrass och så hade vi sjöutsikt plus en minibar.

Våran kryssning bestod utav att äta god mat, spela en massa spel i arkadhallen och sen bara ta det lungt i hytten och vila upp oss.

Kom hem på lördagskvällen och busschaffören var så snäll att han släppte av oss vid sultans så vi hade inte många meter att gå hem. Kastade av väska hemma och åkte sen ut till kastrullhäxorna för lite kvällsmat vid 23 tiden. Sen hem och vara ner i soffan innan det vart sängen.

I dag vid 13 tiden åkte vi ner till joachims studio och tog en massa fina kort, lägger upp några i ett eget inlägg så får ni se ett litet smakprov. Hade jätte trevligt där nere, efter att vi var klara där vid 15 tiden vart det willys. Handlade lite diverse saker sen vart det middag ifrån pizzeria norr.

Madde, chrille och charlie kom över vid 17 tiden för att fira kim som hade fyllt år, han fick en klocka med elvis på. Vart fika, tittade på LA Ink och lite skit snack innan det gick hem för att bada lillpojken.

Kim fixade matdoser förut med chile con carne, jag hängde upp lite nya gardiner. Nu sitter vi och nördar dator/tevespel men snart blir det nog sängen för i morrn drar en ny jobbevcka i gång.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0