Solig måndag

Sovit som en kratta i natt, legat och bökat runt för att hitta en skön sovställning. Det resulterade i att jag inte hade en allt för pigg sambo som åkte iväg till jobbet i morse.
 
Detser ut att kunna bli en strålande fin dag i dag då solen har tittat fram. Dock så serdet ut att vara en smula kallt ute men det är ju bara att sätta på sig ordentligt med kläder.
 
Tänkte dra till gymmet om en lite stund, köra kondis, mage och armar i dag. Sen blir det iväg och handla lite små saker som fattas för att kunna laga alla maträtter denna vecka.
 
Men nu ska jag tagga till inför gymmet! :D Ska ni hitta på något speciellt i dag?
/M
 

Ditt ord
Postat av: m a m m a w i l d ❤

I vanliga fall har jag strl XS-S på byxorna, & jag beställde hem storlek "3", vilket vart alldeles för stort för mig. Kan tänka mig att 3 ungefär är som medium eller liknande :} mät över ett par byxor du har idag & kolla in vilken storlek det blir på byxorna. Det står på hemsidan hur man kan mäta :}

2012-10-08 @ 10:38:10
URL: http://mammawild.blogg.se
Postat av: malin

skönt att gymma, ska jag också göra senare.. just nu avlider jag av mensvärk.. tänkte slita mig ut på en promenad ändå.. hur mår du idag? jag vaknade i natt för att kissa men trodde det snart var dags att kliva upp för grannarna babblade massa men klockan var 03:08 -.- hahaha låg vaken till fyrasnåret ^^

2012-10-08 @ 10:45:23
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0