Rosa bandet!

Har varit iväg med mamma och handlat lite i dag. Var in på rusta och köpte hårinpackning så håret ska bli som sammet. Var upp till elgiganten då mamma behövde en ny kaffebryggare, hittade till slut en som klarade alla kriterier.
 
Avslutade vår handling med ett stopp på ica maxi innan vi åkte hem. Har precis fått i mig lite lunch och ska nu hitta ork till att ta tag i disken. Ska även förbereda maten som i dag blir fisk, potatis och sås. Sen ska jag ringa och terra franken så han vaknar då vi ska iväg till gymmet och va duktiga.
 
När mamma och jag var på ica i dag så köpt hon ett varit rosa band åt oss. Så nu tycker jag att även du ska göra det, det rosa bandet kostar inte mkt men varje lite slant gör skillnad. Alla har vi någon eller känner någgon som har blivit drabbad utav cancer. Vissa har haft turen att vinna över denna hemska sjukdom andra har inte haft samma tur.
 
Ju mer pengar vi sammlar in ju mer forskning kan det göras på denna hemska sjukdom vilket i sin tur gör att chansera blir större att vi kan rädda flera liv.
 
Du behöver inte köpa ett rosa band för att bidra till cancerfonden utan du kan köpa diverse produkter som sponsar cancerfonden. Här är några utav de produkterna du kan köpa för att sponsar kampen mot cancer!
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Enander

Äger redan ett såklart!! Grymt snygg design på årets band tycker jag =) Såg att apoteket har en kampanj nu där vissa produkter ger en andel dit.. skitbra ju!!

2012-10-04 @ 17:15:08
URL: http://enander.blogg.se/
Postat av: Enander

Sv; Jaha ica oxå, har jag inte sett !!

2012-10-04 @ 17:26:09
URL: http://enander.blogg.se/
Postat av: malin

den där är sjukt snygg! :) dock inte hittat den ännu -.- ska ut på jakt i helgen! :D

2012-10-04 @ 18:16:46
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Sandras Nagelhörna

Måste också köpa sån!


Är du intresserad av att få snygga naglar? Maila mig på: [email protected]
Eller följ mig på bloglovin

2012-10-05 @ 09:38:21
URL: http://sandrasnagelhorna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0