Dagen efter

Valborg firades hemma hos våra underbara grannar madde, chrille och deras son charlie. Vi hade även bjudit in nettan, mange och deras charmtroll viggo.

Vi beställde hem mat från pizzerian som vi  satt och käkade framför teve som visade ensam hemma 3. En rätt så rolig film, tycker dock fällorna för tjuvarna är bättre i första filmen men jag tycker bättre om ungen som spelar i 3:an :P

Efter att vi alla hade ätit och ungarna hade röjt som galningar var det dags att natta de. De tycke dock inte de men efter en stund så somnade båda busungarna.

Medans barnen sövdes gick några utav oss ut på balkongen och satt där ute och hängde. Det var riktigt skönt väder ute under kvällen :)

Vart en del drickande och mkt skratt :) Vi tjejer parkerade oss ute på balkongen, satt och snackade o drack. Karlarna satt inne och spelade texas hold em, chrille var den som fiskade hem flest marker.

Efter pokern så spelade vi alla kinect där vi körde 5 kamp. Riktigt jävla skoj var det att kolla på varandra när man skulle springa, hoppa och kasta :P

Vi sa tack och god natt vid 1 tiden, skönt att vi inte hade så långt hem. Bara gå ner för deras trapp, igenom korridoren och sen upp för våran trapp så var vi hemma :D

I dag är vi riktigt pigga, hörde 1 maj tågen som gick förbi och spelade. Har precis fått i mig lite mat så nu ska vi strax åka ut till sköldinge då vi tänkte ta ut mustangen på en åktur :)

Har ni haft en bra valborg? Jag hoppas det ialla fall :)
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0